Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ivunak píše:
Tak teď ti teda fakt nerozumím. Celou dobu jsem myslela, že chceš na pojišťovnu léčbu tlaku, ale už si nejsem jistá, jestli ti fakt nejde o ten potrat…[/cit tak to jsme si asi nerozumeli ja sem 4tyd tehu a musim to prerusit kuli mimu tk a cetla jsem ze ze dravotnich duvodu by to melo byt na pojistovnu ale kdyz ne tak se nic nedeje proto se ptam ci nekdo nema stim zkusenost
@ana11 píše:
já tomu rozumím tak, že se jedná o ukončení, nikoliv léčbu hypertenze
ano tak jeste nejsem uplne rozhodnuta ale asi ano nechci aby deti prisli o mamu to hranici se zivotem ja vim chyba je ma ale stalo se me je stoho uz ted na umreni ![]()
@mariangel píše:@ivunak píše:
Tak teď ti teda fakt nerozumím. Celou dobu jsem myslela, že chceš na pojišťovnu léčbu tlaku, ale už si nejsem jistá, jestli ti fakt nejde o ten potrat…[/cit tak to jsme si asi nerozumeli ja sem 4tyd tehu a musim to prerusit kuli mimu tk a cetla jsem ze ze dravotnich duvodu by to melo byt na pojistovnu ale kdyz ne tak se nic nedeje proto se ptam ci nekdo nema stim zkusenost
Tak to jsem fakt blbě pochopila. Pořád tu řeším ten tlak a proto mně bylo divný, že by tě obvoďačka jen tak vykopla. S interupcí neporadím, nevím…
@ivunak píše:
Tak to jsem fakt blbě pochopila. Pořád tu řeším ten tlak a proto mně bylo divný, že by tě obvoďačka jen tak vykopla. S interupcí neporadím, nevím…
Tak tu by měl ale řešit gynekolog, ne
na základě papírů z interny, tady celkem chápu, že to obvoďačka nechce řešit.
@j.a.n.i1 píše:
Tak tu by měl ale řešit gynekolog, nena základě papírů z interny, tady celkem chápu, že to obvoďačka nechce řešit.
Jasně, pokud jde o interupci, tak to taky chápu, že to obvoďačka řešit nebude. Pořád jsem reagovala na ten problém s tlakem.
Byli jsme vcera na gynekologii..tam na m to potvrdili, vse je zatim v poradku a je uz v 5 TT. Stale nad tim jeste premysli..ani kdyz ji dal adoktorka zadanku na interupci tak hned nesla…ale bojim se ze si to stejne necha vzit.
Ja ji toho rekl ohodne vic nez tady pisu..ona vi vse
Ahoj je mi 18 let těhotenství jsem zjistila brzy hned na začátku. Otěhotněla jsem přes antikoncepci. U doktora jsem zjistila že čekám dvojčátka ale po pár týdnech se nakonec vyvinulo jen jedno chlapeček:) Rodina je celkově proti tomu hlavně matka okamžitě jsem dostala peníze na potrat…já jsem zásadně proti tomu i když jsem chvili o tom uvažovala ale to jen kvůli rodině, přijde mi to špatné rozhodnutí. Ale nevím zda vše zvládnem. Jediné co je pozitivní je vlastně přítel od 17let bydlíme spolu jsme teď v pronájmu přítel pracuje a já chodím do školy zatím teď už jsem ve 12tt:) a byla bych moc ráda za každý názor či radu.
Pokud s přítelem bydlíte spolu, nemá se matka co divit, že jsi tehotna. Ve 12.tydnu už na potrat nemůžeš. A teto pohádce raky neverim ![]()
@truelly jaké pohádce bože???…tak to asi vím že nemůžu na potrat ????????o to mi ani nejde
Ve 12tt uz víš ze cekas chlapečka a mas ho samozřejmě přes antikoncepci. Nediv se, ze to působí jako vymyšlené
@Caroll-ka Trapné je, že nevíš, že potrat ti ve 12.týdnu nikdo neudělá. pak dvojčata-to ti určil nějaký doktor kouzelník že to co se udrželo je chlapec? a otěhotnění přes antikoncepci. že to vůbec vyrábí, když je potom každá druhá těhotná.
@Caroll-ka No a co bys tedy chtěla slyšet? Jsi těhotná, bydlíš s přítelem, na potrat už je stejně pozdě tak co řešíš? Jen by mě teda taky zajímalo k čemu vůbec antikoncepce je když je po ní každá druhá těhotná
který doktor dokázal poznat v tomhle stádiu těhotenství že to bude kluk? ![]()
@karkarka tak za prví moc dobře vím že potrat nejde proboha já na potrat ani jít nechci nevím co na tom nechápeš;) v 5tt jsem byla na ultrazvuku kde zjistil dva plody jeden o dost menší..
tenhle pátek na dalším ultrazvuku kde mi sdělil že se nastesti vyvinulo jen jedno a že je to kluk na 90% tak mi tu nevykládej že je to nějaká pohádka radši se zdrž komentování děkuju ![]()