Těhotenství nebo interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
20.11.07 20:10

Monisku: gratuluji ano unava k tomu patri, podivej nezoufej, ja mela planovane tehotenstvi a ted planujeme dalsi, ale pocity jsou u kazdeho stejne aspon u me to take tak bylo, chvili se radujes a potom se vseho bojis to je normalni , ma to asi kazda tehule,tak si to uzivej a chovej se jako tehulka :lol:

Niceho se neboj , muzes se tesit na prvni pohyby, a na krasne tehotenstvi je to to nekrasnejsi a jednou ti tve ditko vse vynahradi a to laskou k tobe, je to uzasne.Tak se tes,

kasli na to co kdo ti rika, a kdo bude rikat , lide te neznaji a jsem rada ,ze jsi se tak rozhodla :wink:

Nosis v sobe poklad a tak si toho vaz, nech se rozmazlovat pritelem a rodice to pochopi a az to male bude na svete, budou se rozplyvat a na vse se zapomene

Gratuluji a preji ti krasne a zdrave tehotenstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.11.07 20:27

Moni-super zpravy.gratuluji :) ty obavy jsou normalni ale ver ze se rozplynou az se miminko narodi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.07 20:33
Anonymni píše:

Taminka: soudis asi podle sebe, kdyz si myslis ze se certik bertik sama podporuje a pise anonymne , je to skoda,ale kdyby jses mrkla kolik ma ona prispevku a ja tak to vidis,ze to nemuze byt ona :wink:

holky tak se nezlobte, nechame toho ,a omlouvam se za svuj nazor asi neni demokracie...............

Tak k tomu nemám co víc dodat.
Snad jen, že gratuluji a doufám, že si ho necháš a budeš šťastná máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.11.07 20:39

Monísku - gratuluji k dobrým zprávám a věř tomu, že ty stavy, které popisuješ mám i já a to mám chtěné a plánované těhotenství a měla jsem ty stavy i při prvním těhotenství. Prostě ta nejistota je tu vždycky. Ale pak se mimčo narodí a na nejistotu už nebude čas a uvidíš, že to zvládneš. Zas tak mladá nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 07:55

Přidávám se k holkám. Ta nejistota je myslím vždycky a opravdu to není o věku, takže pokud by ses pro mimi rozhodla později a plánovaně, věř, že to bude skoro to samé. Držím ti palce, ať se rozhodneš co nejlépe, a ať tě ty deprese brzo přejdou :wink:

Lucík

• Citovat
  • Upravit
13503
21.11.07 10:11

Monisku moc ti gratuluji a uvidis jak krasne je tehotenstvi a jak to vsechno zvladnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
21.11.07 16:55

Děvčata to je úroveň… Přístě se sejděte někde na bojišti a dejte si do hu.. to budete mít účinnější… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.11.07 17:47

Monísku, gratuluju,mně je 21 a mimi je moooc chtěný, taky mám dny, kdy mě přepadá nejistota jestli to zvládnu, ale to je úplně normální. Neboj nejsi tady sama mladá maminka a přidej se k nám do července 2008. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.11.07 10:20
Monísek píše:no já si nedokážu představit jak mému tatkovi řeknu že je děda .. je mu 39 .. (měl mě v 19) docela si zakládá na to mjak je mladý a hlavně cítí se jakoby mu bylo dvacet.. má i mladé kamarády … .. .:-(

Ahoj Monísku - hele: Tvůj taťka Tě měl v 19 letech (chlap!) a Tobě to bude mít v 21 za zlé (ženské!)?!?!? - To si nemyslím. :P Přeci nebude „pít víno a kázat (dceři) vodu“… 8)

A že se Tě hned ptali, jestli si to chceš nechat… To se tak na gyndě ptají. Mně se tak opatrně ptali u prvního u druhého těhotenství a to mi bylo 25 a 28 let (a byla jsem vdaná po 5 letech vztahu se svým manželem). Ono se v těhotenství budeš muset povznést ještě nad spoustu takových otázek… Většina ženských doktorů jsou houby psychologové.

Pro děcko je fajn mít mladou mamku - budeš blbnout s ním (a hlavně mu budeš stačit, jen tak Tě neodrovná). Potratu bych se šíííleně bála - co kdyby mi rozhodil tělo natolik, že už bych nemohla mít děti! Ale já se vůbec snažím doktorů stranit. 8)

Přeji krásné těhotenství a šťastné a veselé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.11.07 11:59

Ahojky,
moc Vám chci poděkovat, pomohli jste mi a podpořili mě.. díky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.11.07 12:02

Monísku, ty už máš i metřík, to je paráda. Moc gratuluji, takže mimi bude? Co přítel a rodina? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.11.07 12:09
janinkaz píše:
Monísku, ty už máš i metřík, to je paráda. Moc gratuluji, takže mimi bude? Co přítel a rodina? :wink:

Přítel je nadšený … Rodina - mamče jsem to řekla .. nejdřív jsem se ji zeptala co kdybych byla těhotná co by na to řekla a ona no že je to krásný … :-)) tak jsem řekla že jsem :-))) řekla fakt? to je hezký… ať na sebe dávám pozor ať se nestresuju atd… :-¨))prostě mamča je skvělá, taťkovi jsem to neřekla … ještě je čas a přitelovým rodičům taky ne… bude to hodně těžký .. určitě začnou stím jak si zkazil celý život, ale říkal, že je na to připravený a že prý časem táta vykvasí … no a co se týká mě koupila jsem si nějaké vitamíny, zkouším jíst zdravě, moc to ale nejde :-))) ale no ráno jsem si dala pomeranč a hrušku a ted rizoto :-))) jinak koukám na netu po kočárkách atd.. -))to mě baví… a hlavně zjištuje… jak bych se měla jako těhotná o sebe starat a jak se chovat :-))jedu 15. prosince na hory, chtěla bych lyžovat a na běžky… snad budu moct co myslíte ??? pokud se nějak neutavím nebo nevyčerpám … :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.07 12:13

monisek-super :) bud rada ze ti chutna,ja ted u toho druheho tehu tezko neco pozru :roll: . s bezkama bud opatrna,pokud se budes citit dobre tak to je v poho ale pocitej s tim ze toho nezvladnes tolik co predtim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.11.07 12:19

Super, mamču máš skvělou a ostatní vykvasí jak píšeš :D
Lyžovat, nebo běžkovat si myslím, že můžeš, ale pozor na pády, únavu a prochladnutí. Taky by jsi do tý doby neměla mít zdravotní problémy. Když se zeptáš svého doktora, tak ti to myslím nedoporučí. Bude spíš na tobě, jak se rozhodneš. Ale zase spousta maminek zjistí těhotenství trošku později, a pak zpětně si uvědomí, že na počátku těhu lyžovaly, běhaly, apod. Jestli víš jak to myslím. Třeba já chodila běhat a o mimi jsme se v tu dobu pokoušeli, přestala jsem, až když jsem zjistili, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.07 12:22

no ja jsem treba na zacatku vyzahla s manzelem lahev vodky a poradne jsem se bala kdyz jsem za tyden mela pozit.test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí