Těhotenství nebo interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
24.7.14 22:57

Jak kamarádka zjistila, že je ve 3. týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
24.7.14 23:02
@Xverunka píše:

Jo, tak to by mě taky celkem zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
24.7.14 23:04
@Xverunka píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
24.7.14 23:07

@Xverunka @j.a.n.i1 Asi se myslí, že otěhotněla před třemi týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
24.7.14 23:13

Je to opravdu tvoje? Ten 3. týden se mi taky nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
24.7.14 23:16

Policajtky v akci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.7.14 23:21

Tak pokud ví že to ujelo tak si měla vzít postynor, nebo prostě spoléhala na štěstí, a pak si udělal test.
Ale prostě když bude chtít jít na přerušení tak prostě půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
24.7.14 23:42

Před cca. týdnem skoro identický příspěvek jako tento taky of nováčka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
25.7.14 01:19

@Monísek Já porodila prvního syna v 21letech, podotýkám, že bez partnera a bylo to nejnej co jsem v životě udělala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
25.7.14 08:29

Myslím, že Jery007 myslel, že je těhotná 3 týdny, tj. asi 5-6 tt. To ale neřešte…
Já bych rozhodnutí, bohužel pro tebe, nechala na přítelkyni. Pokud cítí, že nejsi ten pravý a dítě nechce, stejně by to asi nedopadlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.14 09:56

Holky chci se zeptat jsem 4tydnny tehotna lecim se s tlakem a pred tim jsem mela v tehotenstvi taky tk 210na 140 takze mi slo i miminku o zivot moje nova obvodni mi rekla ze mi to neproplati ze to neni tak vazny ale me de i plodu o zivot preci co kdyz semi neco stane nebo miminku? poradte ma nekdo zkusenost jako ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
25.7.14 10:05
@mariangel píše:
Holky chci se zeptat jsem 4tydnny tehotna lecim se s tlakem a pred tim jsem mela v tehotenstvi taky tk 210na 140 takze mi slo i miminku o zivot moje nova obvodni mi rekla ze mi to neproplati ze to neni tak vazny ale me de i plodu o zivot preci co kdyz semi neco stane nebo miminku? poradte ma nekdo zkusenost jako ja

Zajdi na gyndu ať ti doktor napíše doporučení na vyšetření s vysokým tlakem. Pak tě obvodní už tak snadno neodmítne. Pokud by tě i přes to obvoďák odmítl, tak bych mu to pěkně rozmázla. Předepsat prášky na tlak není ruinující ani pro obvoďáka.
Nebo si s doporučením zajdi na internu, gynekolog ti poradí kam.
Ale v tomto případě bych měnila obvoďáka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.7.14 10:21

@mariangel
lékařka ti řekla, že to NENÍ vážný??? Kolik ti je let? 140/90 je hraniční a tvých 210/140 je vražedný! Nejen, že se musíš léčit, ale měla bys být i na rizikovém. Bohužel v těhotenství ti předepíší tak max. Dopegyt, což je, jako bys nic nebrala, ale nespletla jsi se, protože 210/140 je příšerně vysoký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.14 10:25
@NaimaCloudy píše:
@mariangel
lékařka ti řekla, že to NENÍ vážný??? Kolik ti je let? 140/90 je hraniční a tvých 210/140 je vražedný! Nejen, že se musíš léčit, ale měla bys být i na rizikovém. Bohužel v těhotenství ti předepíší tak max. Dopegyt, což je, jako bys nic nebrala, ale nespletla jsi se, protože 210/140 je příšerně vysoký tlak.

ona je mudr nova tak asi muj stav nezna uz to me prislo divne ja ted beru betaloc a ne nespletla jsem se protoze jsem hned musela do nemocnice a tam mi po 2 dnech udelali neodkladny cs proto se bojim mit dalsi mam za sebou 2 norm porody a cs a 4dite bych asi nezvladla uz ten kdyz si vzpomenu co jsem prozivala stema tk tak mi uz ted je mizerne jinak mi je 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
25.7.14 10:29
@mariangel píše:
ona je mudr nova tak asi muj stav nezna uz to me prislo divne ja ted beru betaloc a ne nespletla jsem se protoze jsem hned musela do nemocnice a tam mi po 2 dnech udelali neodkladny cs proto se bojim mit dalsi mam za sebou 2 norm porody a cs a 4dite bych asi nezvladla uz ten kdyz si vzpomenu co jsem prozivala stema tk tak mi uz ted je mizerne jinak mi je píše: Více

To, že je nová ji neomlouvá. Pokud tam přijdeš s takovým tlakem i netěhotná, vždycky je důvod to řešit. Natož v těhotenství, kdy jde opravdu o dva životy! Běž za gynekologem a poraď se s ním, že obvoďačka to nechce řešit, tak co máš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí