Těhotenství nebo interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
22.11.07 12:23
Nikiki píše:
no ja jsem treba na zacatku vyzahla s manzelem lahev vodky a poradne jsem se bala kdyz jsem za tyden mela pozit.test :roll:

:lol: :lol: :lol: No vidíš Monísku, to ty jsi s tvý lyžováním na tom ještě dobře :lol: :lol: :lol:

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/310.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.11.07 12:33

Ahoj,

běžkování je naopak pro těhulky moc vhodné (tedy pokud jsi na něj zvyklá :wink: ) - já v prvním těhu běžkovala vesele do konce 7. měsíce (pak roztál sníh), při druhém těhu už bohužel moc ne :? - minulou zimu bylo málo sněhu.

Ségra, která má děcko v únoru, tak běžkovala až do porodu. Naše máti do 5. měsíce… :wink:

Ať se daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.11.07 12:42

Je fain že jsi se rozhodla pro těhu… A já na tvém místě bych sjezdovku vynechala, ty běžky sou v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.11.07 13:23

Jo ???? já bych právě řekla, že ty běžky jsou horší a sjezdovky v poho … vždykcy když jdu na běžky jsem splavená … hrozně to unavuje… a je to mnohem náročnější… podle mě právě sjezdovky jsou klídek … to je divný čekala jsem že budete říkat běžky néééé sjezdovky klidně .. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.07 13:25

Moni je to na tobe jak se budes citit.na sjezdovkach je zas vetsi riziko urazu.proste si u toho sportu musis uvedomit ze mas malinkeho mimiska v brisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.11.07 13:29

Taky bych to tak viděla. Vezmeš si lyže i běžky a uvidíš :wink: Třeba ti bude tak špatně (nemyslím to zle, ale obrazně), že budeš ráda za procházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
22.11.07 13:29

Monísku,
tleskám a mám velkou radost! Takový výsledek téhle diskuse mě zahřál na srdíčku, ač místy její obsah ne, ale to teď není podstatné.
Jsem moc ráda, že tahle diskuse měla smysl :lol: , fakt.
Máš skvělé zázemí v příteli a svojí mamince.
PS: lyže bych si rozmyslela, nikdy nevíš, kdy do tebe nějaký magor napáli…
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
22.11.07 13:31

Kdo ví, jestli v prosinci nebudeš mít spíš větší starost o to, abys stihla doběhnout na záchod blinkat, než někam na běžkách… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 14:24

pomoc

ahoj já mám dá se říct podobné dilema, protože jsem včera zjistila díky dvou čárkám na testu, ze jsem taky těhotná, ale vůbec nevím, co dál..je mi 23, stavím dum, resp. byt v podkroví cca 170 m2, jako bydlet je kde, přítel mne miluje, ale dětský pláč mě obtěžuje, děti mých kamarádek mne nezajímají, o porodu se bavit nechci, kojeni se mi hnusí, samotny porod mi projde nechutný, jak se toho mam zbavit-myslím toho pocitu? Ještě studuji, tedy dálkově, ale kariéra je pro mě opravdu důležitá, nevím no, co by za to jiní dali,když já jsem asi tak nevděčná, ze…poraďte!!!!

• Citovat
  • Upravit
15326
22.11.07 14:26

Milá anonymní,
neboj, já myslím, že to všechno přijde!
Ale kdyby náhodou nepřišlo, byl by to dost průser…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 14:28

poradte mi nekdo uplne normalne, co ja vim, vy se tak vsichni radujete a ja su z toho pako..jeste k tomu ta mala materska, vzdyt nekradu! bojim se ze si zkazim mladi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.11.07 14:30

no jo ale ja se bojim ze jeste potkam jineho chlapa, ze ktereho budu paf, a co pak? me s deckem nikdo nebudechtit.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
2398
22.11.07 14:41

Anonymni pokud to pises vazne tak se neboj. :wink:
no a pokud je to zas nejaky vtipek tak no comment :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
22.11.07 14:42

Anonymni - promin, ale na tebe presne padnou vsechny ty certikovy vety o zodpovednosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.11.07 14:43

Milá anonymní, jako bys psala o mně :lol: :lol: . Děti mých kamarádek jsem fakt dost dlouho nemusela a některé vydýchávám dodnes ( ne že by mě ty moje taky pěkně netočily). Slovo porod přede mnou nesměl hodně dlouho nikdo vyslovovat, umocnilo se to po zhlédnutí jakéhosi dokumentu ( to se mi opravdu zvedl kufr). Kojení mi přišlo taky takové divné - přirozenější mi přišla flaška. Řeknu ti to tak, porod jsem přežila, že by se dostavila taková ta euforie z knížek a časopisů, to teda ne, ale holt jsem musela to děcko ze sebe nějak dostat, že ? :lol: :lol: . Kojila jsem do jednoho roku ( hlavně kvůli úspoře peněz, jinak bych to zabalila po čtyřech měsících). Závěrem chci říct, že přežít se to dá, chce to hodně úsilí a tolerance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí