Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
6.7.06 10:56

Terra nene…metriky jsou porad stejne :wink: akorat ten se jmenem se musi obnovit,nejak nefunguje,ale nevadi,stejne 3 mertiky uz jsou moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.7.06 10:59

Varenko - Sašenka se už na vás směje? Nebo se jen tak usmívá a kouká mimo? Viktorka se totiž na nás ještě nějak moc nedívá, spíše nevědomky a taky se tak nějak nevědomky směje. Nemůžu se dočkat, až sezačne smát i na nás

Zuzika - Nechtěla jsem tě strašit :D Jinak, my jsme to taky všem řekli až po 12tt. Doktor mě postrašil, že dříve to říkat nemáme, tak to věděli jen asi tři lidi (kolegové z práce ode mě a od manžela). Co se týče hladu, tak ten jsem v některých etapách těhotenství měla přímo vlčí :D Někdy jsem ani nemohla dospat do rána, jak mi kručelo v břiše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 11:01

CINQ - aha jen jsem postradala to jmeno, tak proto me to asi zmatlo, kdy Vam rekli, ze bude GABRIEL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 11:06

Terra rekli mi to ve 21tt,ze to bude kluk a znova mi to potvrdili ve 32tt…ukazal se nam ukazkove :oops: :lol: vubec se nestydel 8O :D to nema po me…ja se totiz stydim :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 11:08

No me rekli Olivera nekdy na konci 4 mesice, ten se taky pravda vubec nestydel, ted premyslim, jestli si to mam nechat znovu rict, nebo pockat a nechat se prekvapit. Je to hrozne dilema!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 11:13

Terra ja se chtela nechat prekvapit,ale nevydrzela jsem to :oops: :lol: proste jsem to musela vedet a u dcerky taky :lol: jsem proste slipka zvedava :oops: :twisted: a pritel to chtel vedet a to bych neprezila kdyby to vedel a ja ne :twisted: a on by mi to nerekl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.7.06 12:48

HOLČINKY – vy tedy jedete, to je nestíhačka :lol: :oops: :lol:
CINQ a TERRI:
malinká už byla zase taková mrzoutčká, ale bude to asi počasím. Přijde nám to tak…Tak jsem jí dala kousek mokré plínky na čelíčko a spinká jako andílek a mezitím ostříhala nehtíky :twisted: - konečně. Má nádherné prsty a nehty (po mamince :twisted: :twisted: :oops: :lol: ), ale rostou jí šíleně a furt se strašně škrábe. Potřebovala by denně tak 10 lazebníčků :lol:
CINQ, tedy to zní náááramně. Jak z románku. Stejně jak jste šmrnclí tou Fráánciií tak vás jako z románku beru - celou rodinku :P

MARKETKO:
malinká začala vidět už když jsme přijeli z porodnice i držet hlavičku - já vím, že to zní dost neuvěřitelně, ale tehdy už viděla jako pohyby a otáčela se za nimi. Dnes už vidí, když se na ní smějeme…a nebo ledaže by to poznala, podle zvuku…protože je hodně taková ZVUKOVÁ :P , ale dle mého opravdu vidí. Směje se nádherně. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.7.06 13:21

Varenko - Viktorka taky vidí, rozhlíží se kolem, ale nepodívá se ještě do očí. Takže když senáhodou usměje, ještě to nepatří konkrétnímu člověku. Chápeš, co myslím? Jinak hlavičku taky zvedá hezky a co se týče zvuků, tak třeba na chrastítka a pískací hračky reaguje (ale nepodívá se na ně). Když je nejhůř a má záchvat pláče a nezabírá vůbec nic, mám jeden fígl :D - hraju v pop-rockové kapele na akordeon a hrála jsem celé těhotenství (ještě pár hodin před porodem :twisted: ), no a Viktorie si tu hudbu pamatuje. Takže když je nejhůř, pustím ji naše CD a tančím s ní po obýváku. Většinou už u druhé písníčky spí :D Na jinou hudbu tak nereaguje. Zabere to tak v 90% případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 13:29

Marketko - ty jsi ale obr sikulka, takovehle veci ja bych nezvladla, mam totalni hudebni hluch, ale treba zpivam hrozne rada :D :D :D :D

CINQ - prave ja si myslim, ze to taky nevydrzim, i kdyz nevim, jestli uz ted neco uvidi, no uvidime, ale chtela bych pomalinku neco nakupovat a v tech neutralnich barvach je hrozne maly vyber, asi juknu do HM, ale uz me to pomalu chyta :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.7.06 15:07

Ahoj holky, mame dalsi krasny den a tech prispevku zas, to mam radost :-)

Cinq , super fotecka, jsi sexy maminka ;-) Skoda ze zas bez hlavy, je videt, ze pritele vic bere telo :-D
Moje fotecka, to myslis z UTZ? Tak to si pockas, tady mi budou delat jen jeden UTZ ve 20. tydnu. A ja se jeste nemam cim chvalit :-) Ale zacne brisko vykukovat, tak se mate na co tesit.
Ja byt tebou, tak bych byla spis rada, ze ti rekli o moznosti cisare. Aspon se na to muzes pripravit a nebyt pak zklamana, ze to neni tak jak sis predstavovala. Budes se divit, ale tady v Americe si zenske za cisare plati, i kdyz ho zdravotne nepotrebuji, proste nechteji si ponicit nebo moc roztahnout vaginu, tak to resi takhle. Sila, co? A doktori si pro pojistovnu vzdycky nejaky duvod najdou. Fakt jsem tomu nejdriv neverila, ale je to tak. Nechapu. Takze bud v klidu, tady bych rekla ze tak 1/3 porodu je cisarem.

Terko , ty jsi pekne zmatena :-) Ale v tvem stavu je to pochopitelne. S tim zvracenim nestras, me uz je docela dobre. Vybrali jste hezke jmena, no vidis, nebylo to tak slozite.

Zuzi , s tim hladem si nedelej hlavu. Moje teorie je, ze si telo rika samo co potrebuje a ted, kdyz jsi tehotna, tak bys mu mela verit (jindy radsi ne, ono si telo umi pekne vymyslet) :-) Takze proste poslouchej, co ti rika, kdyz rika, ze chce jist, tak mu dej najist, kdyz rika, ze tohle se mu delat nechce, tak ho nenut. Moje si taky rika o jidlo :-) A hlavne o odpocinek. Ja jsem ted na gauci pecena varena :-D
Ja jsem to rekla mamce hned a vyslovne jsem ji zakazala to rikat nekomu dalsimu, ale na druhy den to prede mnou rekla sve kamaradce, rikala, jen tak potichu, at to nezakrikneme… :-) Ale pak z ni vylezlo, ze je nekdy lepsi to propagovat, ze to pak bude tak jak to rozhlasujes. Takze mam pocit, ze u nas na vesnici uz to vi vsichni :-D Proste vsichni vi, ze budu mit miminko, tak ho asi mit budu. (Ale radsi to zaklepu.) To jsou babske teorie, co? :D :lol: :lol:

Marketko , no mne uplne spadla brada… ty hrajes v kapele? Wow, tak to je super, to se nedivim, ze na malou muzika zabira, uz to ma v krvi. Jsi borec!!! :-)

Varenko , uz mi neni spatne, ale reknu ti, nemuzu se dockat toho privalu energie :-D Rekla bych, ze je to o trosku lepsi kazdy den, ale jde to pomaloucku.
Tak Sashenka uz se usmiva? To je super, ze? Na to se moc tesim. :-)

Holcinky, mejte se krasne, pokracujte v stebetani :-D Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 15:34

ZANET - ahojky tehulko, ja te nechci strasit, taky jsem se tesila, ze to prejde a nic a ten prival energie taky nekde zustal viset, protoze ja pravidelne kolem poledne odpadavam a ted posledni dva dny i v praci a normalne usinam. Hruza, ale jinak mi je fajn, az na to, ze mam taky porad hlad a je mi tady hrozne horko - neni tady klima tak mam pocit ze se asi udusim a to jsem si jeste udelala teple nudle, to bude neco. A jak se mas ty tehulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 15:56

Zanet ono totiz vzdy kdyz mu reknu,ze bych chtela vyfotit pupicek,tak on to vezme doslova a vyfoti pupicek :lol: je to zlatko a ja se nerada fotim :oops:
Jinak samozrejme,ze se tesim na fotecku od tebe a taky pak z UTZ :wink: vsechno musime videt :P
Jinak ja bych radeji brala tu moznost to nevedet,nez to vedet dopredu :roll: ja jsem totiz posera v tomto.Jsem totiz moooc premysliva :oops: jak rika pritel,treba kdyz mam problem,tak premyslim i celou noc a nemam potrebu spat…a takhle to muze jit i nekolik dni :roll:
A to jsi me docela prekvapila,ze si u vas zeny za to plati,podle me je to totiz bolestivejsi :( a trapis se pak po porodu dele stim,prece jenom nez ta jizva se zahoji :roll: tak to je taky nejaka doba…osobne si nemyslim,ze by se vagina vytahla 8O to by pak skoro kazda zena v CR mela sexualni problemy 8O
A jak se citis?Tak si pamatuju,ze v tvem tydnu tehu,uz jsem se nemohla dockat,az budu moct nakupovat :D ale vydrzela jsem to az do 22tt…jsem na sebe pysna :D

Terra Ja sice cekam kluka a vim to jiste,ze to je kluk a stejne nakupuju barvy takove neutralni,jako je treba oranzova,bila,cervena,zelena a i tu modrou…protoze mam rada barevne veci,prece to nemusi byt vse v modrem nebo v ruzovem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 16:02

CINQ - o barvickach to neni, ja jsem spis myslela na to, ze nebudu treba pro holcicku kupovat mikinku s masinkama, a pro kluka saticky, ale jinak mam taky rada pestrost a Oli mel taky mraky barev jinych nez modrych. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 16:06

Terra tak to je fakt 8O nejak mi to nedoslo :oops: protoze sice mam dcerku,ale saty nebo sukni si vezme jenom z donuceni,takze jsem zapomela,ze neco takoveho existuje :lol: to ona proste pokud mozno tricko(jednobarevne),sortky(jednobarevne),tenisky a ksiltofku…to je cela ona…aspon,ze ty dlouhe vlasy si nechava narust :D Takze ted ti rozumim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 16:11

CINQ - ja vlastne ani nevim co bych chtela, rikam si, ze na klucika skoro vsechno mam, ale zase parecek je parecek, tobe se to krasne podarilo, a myslis ze v tehu plati to, ze se meni krev, takze se meni i pohlavi miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová