Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
6.7.06 09:26

Ahoj holciny vsem preji dobre ranko :D tak kdyz tu jsem nikdo nenapise a kdyz tu nejsem,tak se to rozjede 8O

Do Srpen 2006 jsem dala fotecku,tak se muzete mrknout :oops: ale pozor,20kg navic :oops:

Zanet jsou to jenom vyrustky(tak to nazyvam ja taky)ale muzou byt rakovino tvorne a me se to vraci kazdy druhy rok,a i tak to muze byt pro mimi spatne pokud jsou velke nebo jich je hodne,ale verim,ze to bude v pohode…
Jinak ja jsem taky pro kosik :D protoze posledni noc tu byla bourka,ale poradna,dokonce i dcerka se prihrnula do postele :D a vubec jsem se nevyspala 8O z jedne strany pritel,z druhe dcerka,no bylo to uzasne :twisted:
Drzim palecky na pristi kontrolu,at je vse v poradku :wink: a tesime se na fotecku :D

Varenko a neni to tema bananama,ze princeznu boli brisko:?: Protoze banany zpusobuji zacpu a boleni bricha taky :( aspon si to myslim,je fakt,ze kdyz se koji,tak se ma fakt davat pozor na jidlo…jestli budu kojit,tak nevim co budu delat,ja totiz primo zeru vse na co prijdu :oops:

Gabrielle tak to to utika…uz jste poradne velky…mas nove fotecky????Ja jsem uz taky prestehovana a bez internetu jsem byla pres mesic taky :wink: byla to fuska 8O jak je v novem :?:

Zuziku a to to vydrzite nerict :?: To ja to vykvakala hned :oops: :lol: jsem proste slipka :lol: a jak se citis????

Terra Tak na jmeno mate jeste cas :wink: ja jsem si myslela,jaky boj to bude u nas a jmeno jsme meli snad uz od 3 mesice a porad zustalo stejne :D A jak ty se citis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 09:31

ahoj berusky moje,
tak se hlasim opet z procesu, ale posledni den pred dlouhym volnickem jsem klidnejsi. Jak se vsechny mate? jukam, ze alespon jsou nejake novinky.

GABI - ahojky, vy se teda mate, novy domecek, malinka ti roste jak z vody vid!!!

ZANET - jak se mas tehulko? co dela brisko, neni ti spatne? musim se pochlubit, ze ja jsem ve „14“tt a ZVRACIM PORAD!!!! tak mam takovy pocit, ze me to proste bude provazet az do porodu. Hruza, u Olika jen 1× za cele tehu a tady nevim kdy a wc je moje!!!

ZUZIKU - jsem uplne hrozne hrozna, ale uteklo mi ze cekas dvojcatka!!! :oops: :oops: :oops: :oops: potrebovala bych na holou, nebo se vratit na ZS!!!! TAK DODATECNE OBROVSKA GRATULACE!!!!!

VARENKO, MARKETKO, tak co ty Vase slunicka? jsou obe moc krasne a vy jste krasne maminky, obe jak proutek, fakt koukam 8O 8O 8O

NOGGIE - mas novou fotecku vid, krasne brisko :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.7.06 09:36

Ahoj holky,

Varenko - zkus přestat jíst pečivo! Já jsem od porodu z pečiva snědla všeho všudy tak 2 rohlíky. Sice seříká, že jeden den staré pečivo se jíst může, ale já tomu radši moc nevěřím a místo pečiva jím takové ty suchary, krekry nebo jak se tomu říká. Taky jsem zjistila, že nadýmají zeleninové saláty. I ty džusíky můžou dělat neplechu. Zkus to napárdní vy:,–(it - pij jenom vodu bez bublinek a čaje pro kojící matky (tam jsou bylinky protí nadýmání), zkus změnit ten jídelníček a uvidíš. Existují i nějaké mastičky na bolení bříška a čajíky s fenyklem. Jinak už nevím, co bych ti poradila. Co se týče toho dudlíku, možná taky zkusím ten starý „komunistický“ :D Kupovali jsme ho babičkám, když jsme jim oznamovali, že jsem těhotná.

Zuzika - teda, tak dvojčátku tu ještě nebyla :D Tak to jsem zvědavá, jak dopadneš na kontrole. Každopádně jestli se to potvrdí, tak začni sbírat síly :D I jedno dítko dá pořádně zabrat :twisted:

Zanet - Právě kvůli tomu vstávání nakonec spí malás námi. Když je postel normální, tak se dá mimčo do košíku nebo postýlky přímo vedle maminky a je to vklidu, ale u nás by to tak nešlo, takže jsme to vyřešili tak.

Terra - s tím jménem máte ještě na přemýšlení dostatek času, takže určitě něco vymyslíte :D Jestli se nemůžete shodnout, tak vymyslete jeden jméno pro kluka a druhý pro holku a bude to kompromis.

Cinq - jestli ti ten císařský řez udělají takto, tak to je podle mě rozhodně lepší, než kdybytě uspali kompletně. Protože mimčo uvidíš hned po narození. Při kompletní anestezii bys o to přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.7.06 09:40

Cinq - jestli takto vypadáš s 20kg navíc, tak bez těch 20 kg tě už není vidět, ne? :D Myslím, že máš moc pěkné bříško. Uvidíš, že se hned po porodu vrátíš do normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
6.7.06 09:45

Ahoj holky,
Cinq , ty máš krásné bříško. Jenom nevím, kde máš těch 20kg :P :wink:
Já mám problém to na sebe neříct že jsem těhu, ale manžílek „to zakázal“ zatím říkat (má strach ať to nezakřiknem). navíc všichni z rodiny bydlí na druhém konci republiky takže se moc nevídáme (a já zatím taky odmítám jezdit „domů“, protože bych jim to řekla :oops: ) Dokonce jsem jim přestala volat, protože je to pro mě těžké :oops: Měli by ale teď někdy o prázdninách přijet, tak uvidíme :wink:
Markétko , díky za uklidnění :P :wink: :P :P

HOlky, chci se zeptat, jestli jste měli první týdny 6-7tt taky pořád hlad. Já jsem poslední dny pořád hladová (snažím se jíst rozumně v menším porcích skoro pořád), ale ráno se ve čtyři vzbudím hlady, což jsem nikdy neměla (jen když jsem třeba den předtím toho snědla málo, jenže např. včera v půl desáté jsem snědla ještě zavináče :oops: ). Vím, že bych neměla první týdny moc přibrat, takže se snažím nepřejídat, ale v životě jsem toho nesnědla co teď a to kručení v břiše (hlavně když vás ráno vzbudí ten pocit hladu) je příšerné :P :wink: Měly jste to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 09:51

Marketo je pravda,ze ho muzu videt hned po narozeni,ale ja mam strach,ale ani nevim z ceho,radeji bych kdyby mi to nerekli a ja si myslela,ze budu rodit normalne a pak to proste rekli,ze to musi udelat,takto nad tim musim porad premyslet :roll: jsem hrozna :oops: :(

Zuzika tak to ja bych taky radeji nevolala,proste zadny kontakt,protoze bych to hned vykecala :oops: to jsem proste ja :lol:

Holky dekuju za pochvalu briska :oops: ale 20kg tam je a doktor me za to moc nechvali 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 10:10

CINQ - moc se omlouvam, jsem to ale popleta - samo ze to krasne brisko na fotce je tvoje, ja jsem to proste nejak dala k NOGGIE - ja bych fakt potrebovala trosku proplesknout abych se probrala, mam hladik tak to bude asi tim :roll: :roll: :oops: :oops:

JInak nevim jestli jsem vam to psala, ale jmena uz mame pro klucika MAXMILIAN a pro holcicku MIU. takze zatim je vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 10:16

CINQ - citim se docela dobre, az na to, ze jsem ve „14“tt tak porad zvracim, teda ne casto, ale je to tam, takze obcas mam opravdu docela problem. No co se da delat. Brisko roste zavodni rychlosti a kdybych mela na konci tehu takove krasne brisko jako mas ty, tak by se cela radovala, nevim, kde mas 20kg, ale kazdopadne ti to moc slusi, nozky mas hubene, jen brisko - krasa - ja jsem mela taky 20kg ale byla jsem plna vody, takze jsem byla cela jak koule!!!!

VARENKO - ja jsem mela hrozne problemy s bolavym briskem u Olika, kazdopadne na nas zkouseli vse mozne, nakonec nejlepsi je SABSIMPLEX kapicky, teda musim rict, ze alespon u nas zabrali dokonale - muzu jen doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.7.06 10:25

Krásné ráníčko HOLČINKY

Jéje, tady je toooliko příspěvečku, že nestíhám vůbec číst 8O :oops: :lol:
ZUZIKO: PROOOKRIIINDAAAPPPAAANAAAA - já jsem ale jelito – vždyt já propásla zprávičku, že čekáte DVOJČÁTKAAAA 8O 8O :P :P :D :D :?: :P :D No, to je nááádhera. Panečku, to jsme tu ještě neměly :D :lol: :wink: :lol:
Tak to budu mít dnes nádherný den :D :D :D Tuplovaně sluníčkový 8) :D
S papkáním se vůbec netrap. Já za prvních 5 měsíců přibrala nejvíce za celé tehu. Furt jsem dlabala a myslím, že to neustalo do dnes :oops: :lol:

ZANET:
moc ti děkujuuu, zlatíčko moje. Jsi hodná. Musím něco vymyslet. Zítra skočím do lékárny a zkusím tu dubovou kůru. Na 3.operaci rozhodně nejdu. :? :roll: :wink:
Nějak to zvládneme. Hlavně, že se dnes Sashenka usmívá od ouška k oušku. Je to to nejkrásnější, co může být :D
A co ty tehulinko moje??? Píšeš, že je ti špatně. Uvidíš, že 2.trimestřík ti vše vynahradí - to bude energička ala Redbůůllek 8O :lol: :lol:
MARKETKO:
tak to vidíš. Moc ti děkuji za tvé rady. Nám v porodnici dávali jen bílý rohlíky a pečivo mám odjakživa ráda. Ale poslední 2 týdny ho jím opravdu jen 1× denně. Zkusím ho tedy na pár dnů vynechat uplně. Zeleninu nejím vůbec , jen vařenou. Banány tedy taky vypustím. Vodu piju bez bublinek a čaj zítra koupím v lékarně kojící. Tak uvidíme. DOUFAM, že to zabere.
Nemůžu se na tu vaši Viktorku vynadívat. :D :D Jste tak krásné holčinky. CINQ:
jéje, to se těším na fotečku. HNEDLE juknu :D A co dnes budete dělat??? Nestihla jsem přečíst tvé zprávičky o vašem novém hnízdečku :oops: … jak se tam cítíte??? Jsi spokojená, vid :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
6.7.06 10:28

TERRI:
jéje, taková pochvalenka zahřeje u srdíček, to mi věř. :D A máš někde nějaké fotečky?? A co UTZ?? A jak se cítíš?? Co to nastuzení?? Chce to hodně pít a být spíše v chládečku doma, víš. Myslím na tebe MOC. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 10:35

VARENKO - a co mas za problemky, ze chces dubovou kuru? Me je v celku dobre, jen zacinam byt trosku nervozni z toho, ze obcas jeste porad zvracim. Hrozne mi vadi pachy, ale i vune a to je potom fofr. Jinak dneska mi je lip, jsem spis zvedava, jak to bude vypadat vecer, vcera mi bylo docela ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 10:39

Varenko to je v poradku,ze nestihas,vsak si uzivej princeznicky :wink: on ten cas leti tak rychle,ze za chvilku budes koukat na fotecky jenom,jak byla malinka a ze mela bolesti briska,na to uplne zapomenes :wink:
Doufam,ze problemy s briskem vas brzo prejdou…
Jinak bytecek jeste hotovy neni,trva to dlouho,ale vysledek bude krasny(aspon pro nas :wink: pak dam fotky.A citim se tu super,hlavne kvuli te terase…kazdy vecer tam sedime s pritelem na lehatkach,kdyz dcerka spi a bastime pravou italskou zmrzlinku :oops: 8) a koukame samozrejme z terasy na fotbal :twisted: prece jenom Francie jede :lol: to si nemuzeme nechat ujit :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 10:46

TEDA CINQ - to zni tak paradne, ze bych nejradeji sedla na letadlo a prifrcela na tu zmrzku a na terasku k Vam, to je super!!!!

VARENKO - bohuzel bych se hrozne rada vyfotila, bohuzel ale nemam doma digitalni fotacek, mela jsem jen pujcenej, ale ted snad budou nejake fotecky z nase normalniho fotaku, takze je pak naskenuju a urco vlozim, nebo si koupime digitalni, to je taky v planu, jen se zatim nevi kdy :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.7.06 10:51

Terra klidne prilet :D rada nekoho uvidim z CR a zmrzlinku dam taky :lol:
A ze zvraceni si nic nedelej,jednou to skoncit musi :wink: i kdyz kamaradka prozvracela cele tehu,me se tohle nastesti vyhlo :wink: a fotecku urcite dej,az bude fotacek…my se radi kouknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.06 10:54

CINQ - ty jsi trosku zmenila metriky ne? uz tam nemas jmeno prcka 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová