Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
21.6.06 22:26

Jeee, no holcicky moje, chudatka, tak na CR dosly horka… 8) Tak to vam nezavidim, hlavne ve mestech, kde je ta vyhen jeste vetsi. Aspon vidite, jak tady ziju ja, ale ja jsem vetsinou schovana doma s klimou, vylezam ven na prochazku se psem az vecer kolem 8. Hlavne hodne pijte a taky pomaha vlhky rucnik nebo zinka na krk, to ochlazuje krev, ktera jde do hlavy a hned je vam lip. To jsou takove zarucene floridske tipy :-D A kupte si vetrak, aspon do loznice :-)

Noggie , pane jo, zeby uz poslicci? Tak s tim ti holka neporadim, ale snad to brzo prejde. Uz se ti to krati, ale prece jen jeste 2 mesice by mela Evca vydrzet.

Marketko , dekuji za rady ohledne mazani, ja uz mazu ted, ale jen tak halabala. Mam tu krem Enja od Dermacolu a jeste jeden emericky, ale jak rikala Ilona, nejspis mi to moc nepomuze, protoze mam pocit, ze mamka strije ma. No nevadi, co bych pro miminko neudelala, ze?
Teda s tou Amerikou mam nekdy taky takove pocity, ale taky je tu spousta super lidi. Jen je fakt, ze jsou jini nez Cesi, takze to nekdy opravdu vyzaduje hodne tolerance a pochopeni.

Terrko , rika se, ze kdyz jsi podruhe tehotna, tak ze to brisko zacne rust mnohem rychleji nez u prvniho. Takze bud v klidu, jestli ti doktor rekl, ze je tam jedno, tak se neboj. :-) Kam se chystate na dovcu?

Zuziku , tak vy jste si tak krasne uzili dovolenou, to je super. Je fajn, ze ses tak odreagovala a treba se i zadarilo. 16DPO?? Tak to uz bys mohla testovat, ne? ;-) Dej urcite vedet, kdyby neco, jo? :D Drzim ti moc pesti, vsak vis, ted jsi na rade ty ;-)

Varenko, Aladino a vsechny ostatni, moc vas zdravim, nejak ty horka prezijte, pekne si je uzijte, aby to nedopadlo tak jak minuly rok. Zacalo to horkem a zbytek leta byl studeny… Mejte se krasne. Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.6.06 09:12

ZANET - ahoj slunicko, prosim te jedeme jen v Cechach nekam do Podkrkonosi, mame pronajatou vilku s bazenkem, jede nas tam 10, tak to bude veselo :wink: :wink:

akorat jsem premyslela, ze pojedu nekam s tetou, meli jsme jet k mori, ale domluvili jsme se, ze pojedeme az pristi rok, pro jistotu, ze letos budeme nekde v Cechach, akorat nevim kde, nemate nejaky napad, kam s pindou a s aktivni duchodkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.6.06 15:46

Terko, tak to je stejne super. Vis, jakakoliv zmena je lepsi nez porad to same, nemyslis? Takze takova vilka s bazenkem… hm, to bych si dala libit. A jeste k tomu 8 dalsich lidi, tak to si myslim, ze si uzijete. :-)

S tetou a Olikem bych vyrazila na mensi vylety na hrady, zamky, do ZOO. A vzdycky mezitim nejaky ten oddechovy den, u vody.

Saaakrys, ty me s tou vodou tak lakas, ze budu muset premluvit Dannyho, at vyrazime na plaz :-) Uz jsme tam zas nebyli aspon mesic a pritom to mame pul hodky.

Holkyyy, kde jste? Uzivate si teplicka? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.6.06 15:50

Ahoj Zanet,
jsem tady… zatim procitam co jste napsaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.6.06 15:51

Jak vidis, nejsem 17DPO, ale 13DPO, protoze po zadani dnesni teploty (do vcerejska jsem nemerila) mi to nejak prepocitalo a posunulo OVU… presto jsem rano testovala :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.6.06 15:55

ZUZI a jak jsi dopadla? co nas takhle napinas :! :! :! :! 8O 8O 8O 8O 8O

ZANET - ja ti tu plaz tak zavidim, ale vy musite mit taky pekne horko vid!!!! Tak ja postupne schanim i tu dovcu s tetou, asi to vyhraje nejaky camp, kde bude pohoda i odpocinek a vsechno pri ruce, ale jeste uvidime, uz me kontaktovali jedni zpatky, je to trosku problemek s terminem, ale snad se tam nejak vtesname :wink: :wink: :wink: :wink: a jak ti je Zanet, co nevolnosti? ja mam dneska od rana zaludek jako na vode, ale to je asi to horko :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.6.06 16:10

Zuzika - držím palce, ať to vyjde. Já jsem taky skoro rok měřila teplotu a sledovala všechno možné i nemožné. V měsíci, kdy jsem se na to úplně vykašlala a dokonce jsme se ani moc nesnažili :oops: , se nám podařila Viktorka. Takže u mě to bylo stopro jenom o psychice! Ale testovala jsem asi až tak 20den po OVU (měla jsem nepravidelnou MS a ten měsíc jsem snad poprvé neměla žádné těhotenské příznaky…, takže žádné podezření :D ).

Zanet - fajn lidi se určitě najdou všude. Taky záleží na tom, v jaké části USA jsi - na Floridě budou lidi určitě uvolněnější a otevřenější. Já jsem byla v Massachussets, a tam je to takové puritánské…

Asi před měsícem jsme tady probírali téma šátek na mimčo - tak přidávám svou čerstvou zkušenost - nedokážu si bez něj představit život! :D :D Začli jsme nosit předevčírem a malé se to hodně líbí - resp. vždycky hned usne. Můžu s tím v klidu posnídat (předtím jsem vždycky snídala až tak dvě hodiny po probuzení, protože malá vyžaduje ráno pozornost :D ), v klidu si nakoupím (mám obě ruce volné), uvařím, udělám práci u počítače (teď ji mám zrovna na sobě). Dneska měla dvakrát záchvat pláče (hysterický, neutišitelný). Vyzkoušela jsem všechno a nakonec jsem už i brečela s ní. Nakonec mě napadlo jí dát do šátku a chodit po bytě. Ten rytmusjí asi uklidnil. Teď už zase hezky spokojeně spinká. Takže vřele doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
22.6.06 18:00

Ahoj holky,

ten test jsem si dělala bez nějakých očekávání a spíš proto, že jsem ráno po dovolené zase měřila teplotu a byla vyšší, což mě překvapilo, protože mě pobolívá v podbřišku, takže jsem spíš čekala že bych to měla dostat. Tak jsem šla na ten test… a ona tam byla druhá čárka, sice slaboučká, ale byla… :P :P :P Vím jak vypadají negativní testy :oops: :wink: takže jsem z toho byla trošku paf. Ale na druhou stranu mám obavu, jestli se neraduju brzy (měla jsem to dostat v úterý). Co myslíte? Jsem z toho zmatená. Vůbec netuším zda už jít třeba zítra k doktůrkovi.
Ale pokud to vyjde (dnes jsem navštívila lékarnu a myslím, že budu zítra opět testovat) a potvrdí se, tak jsem dostala dneska ten nejhezší dárek k narozeninám :oops: :P :oops: :P
Poraďte… plís :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.6.06 10:19

Zuzi já myslím…že můžem gratulovat :! :! :! :! Já taky testovala dřív než byl „regulérní“ termín a v břiše se mi zrovna hýbe malá juniorka :wink:

Tak mám tu čest být první :lol: - GRATULUJU !!!!! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.6.06 11:09

Zuzika - Tak to gratuluji :D Počkej ještě tak do pondělka a uvidíš, že tam bude druhá čárka už stejně silná, jako ta první - teda pokud bude vše v pořádku. Tak držím mooooooooooc palce!!! :D K dokotorvi má cenu jít až tak dva týdny po vynechání, aby už viděl na UTZ to, co vidět má :D Teď by ti akorát vzali krev a udělali testy z krve, což je podle mě stejné, jako klasický těhotenský test. Však si k dokotorovi zavolej a sestra ti řekne. Mě tenkrát řekla, ať teda příjdu až ty dva týdny po vynechání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.6.06 15:10

Noggie a Markétko děkuji za gratulace :P
Dnes ráno jsem testovala znovu (jiný test s menší citlivostí aby se mi to potvrdilo) a byly tam dvě čárky jako řemen :P a protože je u nás můj doktor jen v pátky, tak jsem tam vyrazila (příští dva pátky nemůžu takže mě to dost děsilo :wink: :P ). V pondělí jdu na UTZ a případně pokud nic neuvidí, tak na krev. Prostě potřebuji nějakou jistotu :oops: :P :oops: :P
Nejsem si jistá, jestli mi to už dochází :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.6.06 15:17

Zuzi!!!!! , tak vidis, ctyrlistek prinesl stesti :D Mam obrovskou radost, skoro se mi slzy derou do oci, to je tak krasne, super zpravicka.
Neboj, ja jsem taky testovala pred terminem. K doktorovi zajdi urcite, na UTZ sice jeste moc neuvidi, mozna jen malou bublinku, ale aspon ti rekne, jestli je tam, kde ma byt. A krevni testy jsou taky dobre, sice ti zmeri to same jako tehu test, ale mnohem presneji a pokud se to zopakuje treba za tyden, tak z toho doktori taky vyctou hodne, hlavne jestli se miminko spravne vyviji. No ja mam takovou radost, panecku. Zuzi, moc gratuluju. :-D
Ono ti to bude jeste nejakou dobu trvat, nez si to uvedomis, mozna pocitis i tak trochu strach z tech vsech zmen, ale neboj, vsechno bude dobre.
Takze jste si upekli miminko na dovolene? ;-) to je taaak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.6.06 15:24

No ja jsem uplne hotova z te super zpravy… ze jsem uplne zapomnela reagovat na vsechny ostatni :-)

Noggie , ahoj, ze se taky ukazes :-) Tak malicka te pekne okopava? Dokazes rozeznat, jestli je to nozka nebo rucka? To by me zajimalo :-)

Terko , jo je tu hic, ale momentalne na vas nemame. Nejhorsi je, ze i kdyz prijde bourka, tak se vubec neochladi. Naopak je jeste hur, protoze je vlhko. Na plaz vyrazime urcite, zitra nebo v nedeli :-)
Je mi lip, nechci to moc zakriknout, ale je to mnohem lepsi nez to bylo. Prikladam to tomu, ze pravidelne jim (kazde 2 hodiny po troskach). Jinak zaludek zacne bolet a uz se to veze. Nastesti moc nepribiram, ale to prijde :-) Jen mi pomaloucku mizi pas.

Marketko , to jsem rada, ze mas takove super zkusenosti s satkem, ja ho chci urcite taky, uz jsem o nich slysela mnoho dobreho, vlastne samou chvalu. Jen mam trosku strach, ze tam miminku bude horko. Ale narodi se v unoru (doufam), takze to vedra jeste nejsou, to by mohlo byt v pohode i na ven. A jaky mas? Jakou znacku a jak dlouhy? Posli nejake fotky, az budes mit. A nejcasteji pouzivas kolebku? Aspon zatim, ze? V tom se da i kojit? To je super.

Holky, ja jsem tak nadsena z te Zuziky, usmivam se tu jak mesicek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
23.6.06 15:50

Ahoj Zanet,
moc tě zdravím a děkuju :P :P :P jsi úžasné povzbuzení. Vlastně zatím nemám žádnou jistotu, ale musím prostě vydržet :wink:

Miminko jsme asi „upekli“ před dovolenou, ale možná ty jiné myšlenky už před odletem… a tam potom taková pohoda… nevím, ale něco na tom možná bude :P :wink:

Bojím se ať něco nezakřiknu… kdybych se teď nějak neozývala, neznamená to, že tady nejsem s vámi, ale musím si to sama se sebou trošku „strávit“ a počkat na nějaké konkrétní výsledky :oops:

Moc vám všem děkuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.6.06 16:20

Zuzi, konkretni vysledek prece uz mas. Pozitivni tehu test. To uz ti nikdo nevezme. Ja vim, mas strach, ale uvidis, jak se to prehoupne pres MS termin, tak uz ti bude lip. A uz i ten krevni test ti to potvrdi, jestli to fakt chces slyset oficialne od doktora :-) Niceho se neboj, vsechno bude ok.

My jsme z toho byli s Dannym taky vyvaleni a trvalo nam nez jsme se s tim srovnali, ale ted uz je to v pohode a Danny mi rika skoro kazdy den, jak je stastny, ze budeme mit miminko.
Tys to jeste manzelovi nerekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová