Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
4.6.06 15:01

SASULKO: :D :P právě se vrhám na SZ :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 15:21

VARENKO - je super, ze jsi mela takovy supr-bupr porudek, to ja taky si nemuzu stezovat, tak doufam, ze i ten druhy bude takovy. malinka je opravdu moc krasna, typicka holcicka, takova jemnonka, prdelinka :D :D ja jsem taky nechala v porodnici 10kg, jenze jsem pribrala 20, takze 10 jsem si poctive nesla domu v tasce :roll: :roll: :roll: :roll: a brisko taky trosku :oops: :oops: jdu se juknout, jestli tam uz jsou nove fotecky. Je ja uz chci taky mimiska :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.6.06 15:31

HOLČINKY - tak jsem právě vložila fotečky ze včerejška a dneška. :P :P :P
TERRI:
no, ono to zase není tak bumbác — ještě 6-8kg mi zbývá do super modelky :twisted: :lol: :wink: , ale říkám – v tom fofru to bude zřejmě cobydup. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 15:40

VARENKO - myslim si, ze mas krasnou a zdravou holcicku a kila nema cenu resit, jak sama rikas, pujdou dolu sami, ted si uzivej toho nove nabiteho pocitu MAMINKOVSTVI :D :D :D :D :D :D Posilame Sashence pusinku, je tak hezka :wink: :wink: :wink: vzdycky kdyz jsem koukala na Oliho, tak jsem mela pocit, ze bych ho nejradsi umackala, tak se mi zdal sladkej a ja jsem byla tak spokojena, jsou to proste nase radosti - na tom nikdo nic nezmeni :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.6.06 16:03

Ahoj Varenko:pardon,že sem lezu ale musím.Ty máš tak krásnou holčičku,že ti musím pogratulovat :P :P :P
Je sladká a taky tatínek je z ní určitě hotovej.
Přeju jí i vám hodně stěstí a zdraví a krásně prožitá společná léta.
Fakt je úžasná :P :P :P :P :P
Zdraví Jitka od zebřiček a profi snažilek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.6.06 16:05

Jeee, Varenko, vitej zpatky. Dnes rano jsem si rikala, kdy te asi propusti. Tys to nejak uspisila :-) Holcicka je moc krasna a porod byl v pohode, co vic si muzes prat. Tak vam preju hlavne moc zdravicka a at se Sashence u vas porad tak libi jako ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
4.6.06 17:03

Ahoj holkyyy,
Varenko vitej doma!!!!!!! :D Princeznicka je opravdu nadherna,koukala jsem na fotecky a jde videt,ze u tatinka ji je moc dobre :D
Tatka sel s Vercou a Martaskem ven,tak mam chvilku casu na procteni.Holky ja uz zase blbnu s kocarkem,uz jsem nasemu chlapakovi vybrala sportak :oops: :lol: ,tatkovi se taky libi,az zjistim,kde ho maji,pojedeme se na nej podivat.Padl mi hned do oka,tak doufam,ze bude takovy hezky i ve skutecnosti :)
 http://www.babydirekt.cz/…olution.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.6.06 17:32

Mysko, ten kocar je SUPER :! To se Martinkovi bude urcite libit. ;-) Mne se nejvic libi ten oranzovy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.6.06 18:37

Ahoj holky,
tak i my jsme se dneska vrátili z porodnice. Ještě jsem neměla čas si projít vaše příspěvky, na to se vrhnu asi až zítra.

Co se týče našeho porodu, tak to byla neuvěřitelná rychlovka a protože jsem si myslela, že to určitě ještě není ono, když ten doktor přece dopoledne říkal, že to na porod nevypadá, tak jsme málem rodili doma :D
Kolem osmi večer mě začlo pobolívat břicho jako při MS, ale nijak pravidelně, tak jsme ještě zajeli s manželem do Tesca, pak jsme se dívali na televizi a kolem jedenácté jsem si říkala, že už je to nějak pravidelně co 7-8 minut. Pak jsme šli spát a už mě to bolelo co 4 minuty, ale pořád jsem si myslela, že to není ono. Asi po hodině jsem vzbudila manžela a přemýšleli jsme, jestli jet, nebo nejet do porodnice. Tak jsem si dala sprchu, s tím, že když to nepřestane, tak jedem. Nepřestalo. V 1:00 v noci jsme vyrazili z domu a před domem mi praskla voda a kontrakce už byly silné co 2 minuty. Do porodnice jsme jeli asi 20 minut, dorazili jsme o půl druhé a o půl třetí už byla malá na světě. No prostě rychlovka. Ani mi nestačili udělat klystýr, ani mě nenastřihli, šlo to jako po másle.

Sžívání s miminkem v porodnici bylo trochu náročné, ale už nám to jde. Je strašně hodná a krásná a jsem strašně šťastná!!! Napíšu Vám více, ale teď si musím odpočinout. Zítra dám do galerky nějaké fotky. Mějte se hezky a…
Varenko - tak jsme vás přece jen předběhly, i když jen o dvě hodiny :D Gratuluju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 19:09

AHOJ MARKETKO a VIKINKO!!!!

TAK VAS TADY BERUNKY taky moc vitam!!!! Jsem opravdu moc rada, ze to bylo vsechno takhle fajn a v pohodicce. Preju Vam do zivutka moc a moc stesticka a spokojenosti a zdravicka a vsechno krasne… Uz se moc tesim na fotecky!!!!

Ja jdu zitra s Olim na kurzy africkeho bubnu,t ak jsem na to zvedava je to pro deti od 2 do 4 let tak to bude asi mazec. No uvidime a dam vedet. Jinak se pomalu pro dnesek loucim, cekam na kolegyni a tesim se domu za klukama, i kdyz malej uz od pul 6 chrupci, mel s tatkou narocnej den :wink: :wink: :wink: tak se tu mejte krasne berusky - vsem krasny vecer :! :! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.06 19:18

Marketo a Varenko,
to je tak krasny, jak jste nabite tema malinkatejma holcickama. A teda zmakly jste to obe dobre a rychle.

Ale jste i nejake moc energeticke. Ja si nesedla k pocitaci aspon 3 tydny po porodu, jak jsem byla hotova:-) Ale pravda, ze jsem nemela takovou partu, jako mate vy tady. To bych asi taky sedla driv.
Uzivejte si kazdeho dne. Jsem z vas nameko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.6.06 20:33

Ahoj MAMINKY, vítám vás zpět :P :P :P
Už jsme se na vás fakt moc těšily. :D
Varenko , ti tvoji andělíčci… náádhera! To je tak krásné… jsem z vás úplně naměko :oops: :P Po různých ne vždy pozitivních zážitcích všude okolo jste pro mě mooooooc inspirující :oops: :P Je super když to někdo prožívá takhle pohodově.
Markétko , uvidíme nějaké fotečky :?: My jsme moc zvědavé :! :oops:
A pro vás obě dohromady: Ještě že máte ty manžílky :! Vy byste do těch porodnic snad vážně nepřijely včas :P :P :P

Žanet , co u tebe nového? Už jsi vykoumala jak to máš s tím TP?

Přeji všem krásný nedělní večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.6.06 20:52

Marketko, huraaa, uz jste taky doma. To je uplne neuveritelne, ten tvuj porod. Jsi sikulka, zes to tak zvladla. Odpocivej. Jsi hodna, ze sis na nas nasla chvilku, to vis, moc jsme na tebe myslely :-) Uzivej si Viktorky, tesim se moc na fotecky.

Zuziku, ja jsem to prestala resit s tim terminem :-) Sice mi ruzne weby ukazovaly od 31.1. az do 5.2. ale doktorka mi rekla 3.2. tak se ridim podle toho. Ono se to vlastne ukaze lip az na ultrazvuku.
Ty uz by ses mela zacit snazit, at me brzo dozenes ;-)

A ADYS, pro tebe to plati taky. Jak rekl Lenin, tulit se, tulit se, snazit se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.6.06 21:21

HOLČINKY — moc vám všem děkuju za příspěvečky. Jste taková moje zlatíčka ---ani netušíte jak moc vás mám ráda a jak moc pro mě všechny znamenáte!! :D

Strašně se omlouávm, že nepíšu často. Sashenka dnes měla náročnější den. Zítra přijede maminka a tak se utrhnu k PC a všem vám napíšu.

Mám vás moc ráda a přeji vám nádhernou dobou noc. Já mám zhruba 1,5hodky na prospání, ale nevěřím, že usnu…a pak znovu znovu – vlastně nespím 5. den…ale je to pro mě obrovské štěstí. I když můžu spát, raději se dívám na Sashenku. Nechci promarnit ani vteřinku..

Líbám vás všechny,
Vaše Varenka a zlatíčko Sashenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.6.06 21:22

MARKETO:
MOC A MOC obří gratulace. Je to nádherné a holky mi tu nádhernou novinu poslaly přes SMS právě po porodu…Je to nádhera a gratulu.
P.S.: Tak to vidíš–nakonec jsem měla pravdu, že nás předběhnete :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová