Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
30.5.06 14:48

ALADINO:
jéje, Bertička - to je krásné jméno - to se hned tak neslyší – veliké gratulace kamarádce :D :P
Jsi moc hodná, že na nás myslíš–je to tu jako o závod, jen ty naše slečinky mají nějak háfo čásku :twisted: :lol: :lol:

MARTINKO:
jéjda, tak hlavně, že už je to za vámi!!!! Tfuj---tfuj…at jste už jako rybičky. :wink: :D Opatrujte se mi!
Tak to jsem ráda, že se Patrikovi líbíme!! Však už vám snad brzy pošleme naše živéé foooto 8O :D :lol: :P :P :P
P.S. Ale máš pravdu – uteklo to jako ďas!! :twisted: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 14:59

Marketko, ja jsem pred porodem byla uplne na mekko. V tehu to byl jen slabej odvarek!!! Kdyz mi praskla voda, tak jsem dostala takovou zimnici - asi ze strachu co me ceka, ze jsem nebyla schopna se uklidnit, ale byl to hrozne krasny pocit, protoze jsem vedela, ze uz to je opravdu za par.

TEHULINKY - moc na vas myslim, opatrujte ty vase holcicky v briskach a uz se nemuzu dockat nejake dalsi zpravicky!!!!!

VARENKO - tak ze by toho 1/6 na den deticek mala Sashenka vykoukla? To by bylo tak hezky :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

Marketko, jakej mas kocarek? ja jukam na netu na vsechny mozny a nevim jakej bych si vybrala, je to hruza, i kdyz je to za hrozne dlouho, nechci blaznit jak s Olim, to jsme vystridali asi 6 kocarku :oops: :oops: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.5.06 15:16

Terro - Já mám kočárek Tako trojkombinaci žluto-oranžovo-zelený, takové světlé jarní barvy. Moc hezký. Koupila jsem ho přes mimibazar.cz za cca 4500,– asi čtyři měsíce používaný, ale vypadá jako nový. Původně jsem si chtěla koupit nový, ale v obchodech se mi nic nelíbilo, chtěla jsem nějaké veselé barvy, a pak jsem uviděla tady ten na internetu, tak bylo vyhráno. Dala bych ho do galerky, ale nemám fotku 8O Moc jsem neřešila, jaké ma funkce a jestli je či není dokonalý, protože tomu vůbec nerozumím. Vybírala jsem fakt jen podle vzhledu, tak uvidíme, jak se osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 16:00

MARKETKO - TAKO znam, jen jsem slysela, ze je hodne tezky, ja jsem takova rozmazlena, s Olim jsem mela nejdrive Bertinni shutle, ten mel predni aretacni kolecka a ovladani bylo hrozne jednoduche, dal se ridit jednou rukou a potom jsme meli Jane Carrera, ty maji zase extra lehkou konstrukci a jeste ted mame Jane Energy, to jsou ale golfky oboje, takze to je zase o necem jinem, tak ja fakt nevim jsem hrozna, libi se mi toho hrozne moc. Ja mam rada takovy trosku extravagantni modely vis, ale tentokrat se mi hodne libi Inglesina Magnum - a to vubec extravagantni neni :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 16:46

MARTINKO:
no, to musíš přijít určitě!!! Pošlu ti na SZ mé číslo mobilu, abysme se domluvily :D
Uvidíme, kde to nakonec bude. Ted při úklidu jsem si říkala,že to musí přijít…ale zatím klídek :twisted: :D

TERRI a MARKETO:
holky já jsem proti vám uplný vodvar – ty názvy co tu házíte – totální nechytačka!!! :lol: :lol: :oops: :wink: :lol:

Jéje, holčinky---tak mám hotovo (svou část) a ted žehleníčko. Ale ta kupa prádla na šnůře — tě pic. To nevím, jestli stihnu – leda, že by mi dala malá ještě zítřek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.5.06 20:10

Terro - Máš pravdu, že ten Tako je docela těžký. Když nám to přišlo poštou, tak ten balík vážil 22kg, takže samotný kočárek tak 20kg. No, uvidím, jak mi bude vyhovovat. Nikam ho smýkat nebudu, v domě máme kočárkárnu a když někam pojedeme autem, tak máme ná:,–(u (kolečka) k autosedačce, což je fakt super, takže do obchodu a na výlety budeme používat to. No a taky počítám, že budu využívat ten šátek, snad se mi osvědčí. Jsem zvědavá.

Varenko - Podle babských rad se přicházející porod pozná tím, že žena začne hooooodně uklízet, takže třeba už je to tady :D No, já mám poslední dny spíš pocit, že se mi hoooodně nechce uklízet. Tak nevím, kdy to bude… Momentálně mi to je jedno, už jsem rezignovala :D Nebudu přece malou nutit, když se jí na svět ještě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.5.06 07:25

„Jmenuji se Sashenka a přeji vám krásné ráno! Narodila jsem se dnes v 4:37 hodin, vážím 3,4 kg a měřím 50 cm, maminka říká, že jsem nádherná, mám také po kom! Mám nejnádhernější maminku na světě!“

Měla jsem důležitý a krásný úkol vzkázat vám od Varenky, že mají holčičku a jsou šťastní, je nádherná a dělá jen a jen radost. Porůdek byl rychlý. Ostatní vám povypráví naše milovaná Varenka až se vrátí z porodnice.

Holky, já mám takovou radost až z toho brečím. Myslím, že nebudu sama :D:D:D:D:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.5.06 07:59

Připojuju se k slzám štěstí… :wink:

Varenko přeju vám i vaší holčičce jen samé štěstí a radosti. Moc moc MOC gratuluju :! :! :! :! :! :!

Šaši děkujeme za zprávu - už jsme na ni všechny čekaly :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.5.06 08:28

VÍTÁME SASHENKU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To budu mít krásný den, i když prší.

VARENKO moc blahopřeji a přeji vám hooodně štěstíčka a zdravíčka!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dneska si na vás připiju CHARDONAY

Daria _____________
snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.5.06 08:39

AHOJ,

VARENKO: mooooooooooooooooc gratuluji k narození Vaší holčičky, at vám delá jen samou radost !!!!

Mischiina /srpen 2006/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
31.5.06 08:40

AHOJ,

VARENKO: mooooooooooooooooc gratuluji k narození Vaší holčičky, at vám delá jen samou radost !!!!

Mischiina /srpen 2006/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.5.06 09:11

PREJEME TI VARENKO,AT TI RADOST DELA MIMINKO,AT TI ROSTE JAKO Z VODY,NEDELA TI ZADNE ZLOBY,AT TVE SRDCE STESTIM ZARI NAD SASHENCINOU USMEVAVOU TVARI :! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

K obrovske gratulaci se pripojuje manzilek :D a Verunka :D

http://www.volny.cz/…ozdobe/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
31.5.06 09:50

„DNESKA V NOCI VE 2.35 se nam narodila VIKTORKA - ma 49cm a 3250g, bylo to necekane a rychle, jsme v poradku - MARKETA182“

I ja mam krasne poslani vyridit zpravicku od Marketky!!!!! Takze beruskam to nakonec vyslo na stejno!!!!

OBROVSKA GRATULACE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
31.5.06 09:53

Právě jsem od Markétky dostala stejnou SMS :! :! :!

Holky, jste neuvěřitelně sehrané!!! :lol: :lol: :lol:

Viktorko a Sashenko pěkně jste to těm maminkám naplánovaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
31.5.06 09:57

KOCICKY NASE!!!! MOC VAM OBEMA GRATULUJI A PREJI MOC A MOC STESTICKA, ZDRAVICKA, LASKY - na tvarich zadne vrasky, at malinke rostou Vam k radosti a v zivote zakopavaji pouze o stesti. Jeste jednou obrovska gratulace - MARKETCE a VARENCE!!!!

http://www.gify.nou.cz/…bory/126.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová