Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mysko - No, já mám právě taky někdy strach, jestli vůbec mimčo žije. Teď poslední dva týdny každý den nějaké ty pohyby cítím, i když nic extrémního, ale před tím nebyl výjimkou den, kdy jsem necítila nic a byla jsem z toho na nervy. Nedávno mi doktor na kontrole vysvětloval, v jakých situacích se má dostavit do porodnice. No a zmínil, že kdybych necítila pohyby… Tak jsem mu říkala, že to já bych se tam teda dostavovala co druhý den
Tak nad tím mávnul rukou, že některé děti takové jsou a víc neřešil. Je pravda, že já naopak pořád někde lítám a pracuju a někdy nemám čas se soustředit na to, jestli nějaké pohyby cítím, nebo ne. Ale mimís je celkově dost kliďas.
Terra - No, o týden menší v 18tt mi příjde v klidu. Na tom přece nic není. Ale těžko říct, nejsme nikdo odborníci, narozdíl od těch doktorů.
Terro- tyden neni zadna hruza a ten ultrazvuk je dobre ze ji ho udelaji.Ja jsem byla taky,i kdyz testy vysly dobre.At nema strach,alespon po tom UTZ bude klidnejsi.U me jim ta velikost taky nesedela,ve 30tt mi rekli,ze Martin bude malinkaty a hrozi predcasny porod.Pak jsem byla znovu na UTZ(ta pojistovna za ty me UTZ musela dat majlant
)a jiny Dr.proti velikosti nic nemel.Myslim si,ze co Dr.to jiny nahled.Je pravda,ze se Martinek narodil 37+1,ale vaha byla 3010g.
MYSKO:
no, teď už začínají i malililnké křečíky…ale obávám se, že jsou to spíše … ehm…prdíky
(měla jsem čoko
) …Ba ne..já jsem ztracený případ ![]()
MARKETO:
klobouk dolů – jsi dobrá, že jsi taková SUPERŽENA!!!
Já neřidím, už od 2.trimestříku … ted jak jsme byli na mejdánku s MYŠKOVÝMI
, tak jsem chtěla řídit, aby si mohl manžílek dát pivečko a vůbec si nedal říct…
![]()
No, ale taky už mě napadlo hodněkrát…„Ted kdyby mi prdla voda, chacha…“ Ale říkám si furt lepší než v postýlce…bylo by mi líto naší suprbupr matrace!!! (Jsem PATOLOGICKY čistotná a snad bysme kupovali novou, či co…jak se znám
)
TERRI:
myslím, že je to KLASIKA ---- paranoidní strašení doktorů!!!! Nemám slov. Radši se zdržím komentářů…musela bych zuřit.
![]()
jdu se kouknout,jestli mam jahudky,do toho sampicka,abych popripade zabehla
Ale i bez nich ho bouchnem a to si pis,ze to bude rana,tu uslysis az do porodnice
![]()
Varenko - Je to blbé, ale já jsem bez auta jako bez noh. Do práce jsem jezdila přes celé město, takže představa ježdění autobusem byla dostatečně odstrašující na to, abych ani mepomýšlela na to, že bych snad neřídila. Jenže tady je to jiné, než v Praze. Tam je to trochu na palici. Ale i tak bych tam asi řídila. Před dvěma týdny jsem musela jet kvůli práci 300km daleko a otočit to ještě zpátky, takže jsem seděla za volantem 8 hodin a zvládla jsem to úplně v pohodě. Ale to je o zvyku.
Co se týče těch křečíků, tak třeba to je ono
Moje mamka taky říká, že když měla jít se mnou rodit, tak si myslela, že jí bolí břicho proto, že se přejedla vánočního cukroví
No a za čtyři hoďky jsem byla na světě. Držím palce, ať už je Sašenka venku! šup!
Ahoj holcicky, teda tady je novinek
Lauro , moc gratuluju, budu na tebe myslet, aby to dobre dopadlo u dr. Dej pak vedet. Tak vidis, snizil se stres v praci a buch! ![]()
Varenko a Marketko holky, nepredbihejte se
vsak na vas dojde, pekne si to uzijte do posledni chvilky. Drzim vam pesti, holky!
Mysko , vy si teda holky s Varenkou pekne uzivate, ale je to fajn, ja jsem tu taky uplne ve svem zivlu, to pocasi uplne svadi k posezeni na zahradce.
Noggie , teda dokturka ti zavidim, ale ja bych se pred chlapem asi strasne stydela, ja se totiz stydim i pred mou pani doktorkou. To je super, ze mate video, to musim byt moc hezke.
Zuziku ahoj, hodne stesti do dalsiho snazeni, vis co? ja myslim, ze ten ctyrlistek ti urcite prinese stesti, ja mam pocit, ze ho prinesl i mne, ale jeste nechci nic zakriknout.
Cinq , ty jsi pane vcelicka, ale neprehanej to, hezky si obcas i odpocit, zajdi si treba do internetove kavarnicky, abys nas mohla pozdravit. A blahopreju k zitrejsim narozeninam!
![]()
Terko, Adysku, Sasulko a vsechny ostatni , vsechny vas moc zdravim, holcinky. Uzivejte si jaricka, ja jsem z neho uplne nadsena a vubec se netesim zpatky na Floridu
Vyrazime v nedeli brzo rano.
MARKETO a MYSKO:
no, holčinky — MOOOC bych vás chtěla potěšit (a sebe taky
), ale z TOHOHLE mráčku — tééééžko zaprší!!! ![]()
Sice mě už bolí i třísla a rodidýlka, ale kdepak…to už tu bylo minulý pátek na sobotu a byla jsem v Krči za bláznivou TEHULI
![]()
MARKETO:
to je jasnočka. Já bych to určo taky zvládala. Však se do toho zase chystám zapřáhnout. Ale jsi šikulka - opravdu- že na konci tehu takto pracuješ. Kloubouk dolů - máš můj obdiv!!
¨
P.S. No, to s tvou maminkou mi dodalo kuráž a naději, ale ale…obávám se, že u mě … NIC nefunguje…!!!
MYSKO:
blááázííínkuu---ještě néééé----ta naše princeznička nás bude ještě dlooouho napínat - počkej počkej. Aby nakonec to šampáno nebouchalo až na Silvestra!!!
![]()
ZANET:
A propos:
NENÍ TAKHLE ČIIIIIIIIIIIIROOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUU NÁHODOU tvůj BIRTHDAY DEN????????????? CO?????????????
![]()
Mám pocit, že se to kolem dneška a zítřka pěkně hemží…tak s pravdičkou ven!! (Jen doufám, že jsem zase něco neprošvihla… bylo by mi to podobný!!
)
Zrovna jsem na tebe myslela!! Takže říkáš, že stačil 1 ozdravný pobyt v domácím klíímáátku a že BY?????????????????? Ještě 2 dny a budeš TT??
Dej vědět – jsem jedno OBŘÍ
očko
![]()
P.S. NO, Žanetko - my s malou už bysme měly fakt na čase!! Jinak z nás budou obříci!! (Copak malá, ale já to budu shazovat hooodně dlouho!!)
P.S: Ted jsem se zakoukala na Všechnopárty – HOLČINKY–ten Knížák je něco…!!! Musím si dát led na čelo…
![]()
MYSKO:
co rýmička – už je to lepší???? Ještě se dělají ty hleníky???
Ahoj zanet, hezky si to tady uzivej.
Ja uz bych chtela nekam do tepla a k mori,jejdaa to by bylo zuzo…no neda se nic delat,letos se nikam nepojede,maly je jeste moc malinky a ja bych se bala.
Varenko- no ja pockam,ale do vecera
,maximalne do zitrka
Neco mi rika,ze to bude ono ![]()
Varenko- hleniky mame porad,neni tak hrozne,ale jsou.Z nosiku mu toho moc neodsaju,spise nic,drzi se mu to v krku.Tak mu davam cajik,mlicko totiz jeste vice zahlenuje,ale co se da delat,jist musi.No nevim,jak to bude s tou nasi prochazkou,tady se mraci a maly se napapal a usnul pri jidle,tak uz zase spi…
MYSKO:
Myslííííííííííííííííííííííííšššššššššššššššššššššššššššš ???????????????????????
No, já ti nevím…
Ale dnes by se hezky rodinkovalo, že ??
![]()
Jééžíííš, moooooooooořeeeee............já se ptám tak 5× týdně manžílka KDY pojedeme k mooooooooooooooořřřřřřřřřřřřiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bohužel právě, že s malinkou to asi těžko půjde. Ach acha..no, chtěli jsme miminko, tak budeme muset minimálně rok počkat. Achacha…
![]()
P.S: Nebo necháme ty drobátka našim manžílkům a uděláme si spolu dámskou jízdu, co ty na to?????
![]()
Skvely napad
Do toho bych sla
Ja se znam,jeste bych ani nestihla odjet a uz by mi bylo smutecko,tak bych se vratila ![]()