Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
21.5.06 10:13

MYSKO:
ahooooj, mamulko :D Tak na Vinohradech FUČÍ taky !! :lol: :lol:
Já vůbec nevím, co budu vařit 8O - jsme úplně vyjedení. Ted jede manžílek do práce a pak se domluvíme, co podnikneme na oběd. 8) :wink: :twisted:

HOLČINKY, nedá mi to a musím vložit FOTÓÓ v mých sexy tepláčkách!!! Bříško vyrostlo do mamutích rozměrků a je to velká bžunda – tak ať se taky pomějete. :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.5.06 10:20

Varenko - Tak teď už to máš jedno, bude to blíženec tak či tak. Leda bys chtěla měsíc přenášet a počkat si na ráčka :twisted: :D Teď v příštím týdnu jsou taková sympatická data, třeba to dnešní 21.5.2006 je hezké datum narození, ne? I ty další dny, tak uvidíš (i my :D ).

Mysko - U nás taky pěkně fučí, v noci to byla hotová vichřice. Vařit asi nebudu nic, mažel je v práci a přijde až k večeru. A pro sebe se mi nic kutit nechce.

Jinak se mi včera večer stala divná věc. Ležím si tak u televize a podívám se na břicho a normálně jsem na něm měla takové černé fleky, jakoby modřiny a prcek tam sebou mlel tam a zpátky. Když jsem vstala, tak zhruba do minutky ty fleky zmizely a už se mi neudělaly. Fakt by mě zajímalo, co to mělo znamenat, o tom jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.5.06 10:27

Varenko - řekla bych, že máme skoro stejná bříška :D škoda, že nemám žádnou fotku na digitálu, hodila bych ji do galerky pro porovnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.5.06 10:30

MARKETO:
tak to je vážně úkaz… 8O :lol: :lol: :lol: CHACHAAA..ta tvoje prineznička bude pěkná hopsanda, co ?? :lol: :lol: :wink: :twisted: :lol:
No, už to tak bude Blíženeček…ted jen vybrat ten správný datůůmek. :twisted: :wink:
Jéje, to je fakt škoda, že nemáš žádnou fotečku na digitálku :? – to bysme to poměřily!!! :) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.5.06 10:53

Varenko - Máš šátek na miminko? Takový ten na nošení? Já jsem právě zkoušela ty různé úvazy a jsem překvapená, jak je to jednoduché. Docela se těším, až s tím budem s malou chodit. Je to fakt docela praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.5.06 11:09

MARKETO:
no, já jsem byla vnitřně vždycky tak nějak proti tomu. Prostě nepřijde mi to moc bezpečné a hlavně dobré pro páteř miminka a tak..ale chápu, že to jsou asi konzervativní názory, protože jsem se pořádně o tom nikdy neinformovala. Ale ted někdy jsem viděla jednu maminku, jak to měla uvázané a nádherně sladěné k outfitu a vypadala opravdu báječně. Takže uvidím.. třeba změním názor a rozhodnu, že to koupíme. Musela bych ale nastudovat nějako detailíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
21.5.06 20:49

Ahojky:O)
Tak koukám, že všichni stále 2v1, jste jak Kinder vajíčka, to je super :lol: :lol:
Doufám, že jste si všichni užili hezký víkend, my jsme byli zalezlí doma, Sára má 6. nemoc (3 dny vysoké horečky - měla skoro čtyřicet:-O - a potom se osype a tím to končí). Včera večer už se osypala, tak jsem ráda, že to máme za sebou, přeci jen takový horečky jsou protivný, docela jsem měla strach :evil:
Ještě ohledně šátků a jiných nosítek - my jsme do půl roka používali babyvak (vyrábí Pech a Emitex, kontakty můžu najít, když budete chtít) a je to to nejlepší, co znám. Fakt :D Sáru jsme v tom nosili hned ten den, co šla z porodnice, krásně se jí v tom usínalo, cítila se jak v bříšku, manipulace jednoduchá, prostě paráda:O) Nechala jsem si to „potvrdit“ od doktora a i na rehabilitačním mě s tím viděli, myslím, že se fakt nemusíte bát nějakých následků. No a v půl roce jsme koupili šátek a ten používáme dodnes. Už jsme pořídili i krosničku, jelikož na zádech je to nošení 10-ti kilového štěstíčka poněkud pohodlnější. Šátek se teda dá taky vázat na záda, ale to chci vyzkoušet, až bude Sára trochu spolupracovat. Jinak dítko z vaku ani šátku na 100% nevypadne, i když to tak někdy může vypadat - my jsme s vakem chodili i na houby :lol:
Tak zatím papa, hezký večer a začátek nového týdne přejí
Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
21.5.06 20:50

Jo, pokud chcete, můžu najít něco i ohledně šátků, abyste se dostaly do obrazu:O)
 Pa,J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.5.06 21:00

JAA:
tak vám přeji, ať jste brzy jako rybičky :D :wink:
Budu ti moc vděčná, když pošleš cokoli ohledně šátků nebo těch nosítek (vaků), plus nějaké odkazíky, abych se mohla podívat…Mám opravdu jen strašně mlhavou představu :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.5.06 21:29

Na ten hokej se neda koukat :! :evil: :(
Tak jsme si na kvetaku vsichni posmakli a odpoledne jsme si dali nalozene masiko,udelali jsme si ho na grilu na balkone :lol: :lol:
VARENKO-super fotecky,jak uz jsem psala do galerie,opravdu ti to tehu slusi.
Co se tyka satku,ja jsem jim moc neprisla na chut,obcas jsem rada,ze smatlam ja sama a jeste s malym na brise,tak to nevim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.5.06 10:08

Varenko - Já jsem si šátek objednala na www.vatanai.cz , kde jsou o tom i dosti podrobné informace - proč je to dobré, a tak. Mě to docela přesvědčilo. tak se tam podívej. Trvalo jim ale docela dlouho, než mi to poslali. Já jsem to včera zkoušela uvázat (teda místo mimča posloužila deka) a přijde mi to fakt super. Myslím, že vypadnout z toho nemůže a za určitých okolností to bude určitě hodně praktické (ne všude se člověk dostane s kočárkem a taky doma to asi využiju. Kdysi ženy děti nosily poměrně hodně a taky takové ty jiné národy dodnes děti nosí. No, přečti si o tom na těch stránkách.

Jinak já teď pracuju :? a ve dvanáct jdu ke kadeřnici. To jsem ráda, že to stihnu. Pak už můžu klidně porodit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.5.06 10:50

Ahoj holcicky, moc vas zdravim. Adysku, dozadu jeste gratuluju k narozeninam :-) At se ti splni to tve tajne prani. A koukam, ze uz odpocitavas dny do odletu, reknu ti, ja si to moc uzivam. Mamka me sice zamestnava, ale pro me je to stejne dovolena.
Varenko, holka, tobe to slusi i v tech teplakach ;-) a vlasky mas taky hezke. Tak drzim pesti na tu stredu (popripade na sobotu). Dej vedet, jak jsi dopadla na kontrole. Ja jsem se horko tezko taky objednala k me doktorce, zitra jdu na vysetreni, tak jsem zvedava, co mi rekne.
Marketko, tobe uz se to taky blizi, ale vlasky budes mit upravene, tak uz jsi uplne pripravena. Takove babicky ti teda nezavidim. Ale ja bych dite jinak nez v sedacce nevezla. Mne to uplne trha zily, kdyz vidim, ze ma nekdo dite na kline. Takze si nech radit, ale pak si to urcite udelej podle sveho.
Terko, tak ty uz jsi zase v praci? Jen se moc nepredri :-) Uzivej si mimiska.
Ahoj Noggie, jak se ma malicka? A co domecek? Uz planujete? At vam to vyjde.

Aladina, Jaa, Sasulka, Myska, vsechny vas moc zdravim. Uzivejte jaricka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.5.06 13:10

Varenka nepíše - že by :?: :?: :?: :?: :?: :wink: Jestli už to vypuklo, tak držme, holky, palce, ať se nám ta naše čerstvá matka se vším popere na výbornou… :lol: :lol: :lol:
Cinq u vás asi právě probíhá akce „kulový blesk“, že? Stěhováníčko do nového bytečku… Já ti tak záááávidím… :wink:

Holčičky, chtěla jsem se jen zeptat - dnes totiž vítězoslavně vstupuju do 7.měsíce a už asi dva dny mám „tik“ v břiše hned pod žebry. Nevím, myslím, že tam mimi ještě nezasahuje, že je na to dost mrňavá, ale stejně mě tam dost tlačí a to cukání tak 5× denně mě lehce znervózňuje. Škytavka to být nemůže, jsou to tak rychlé záškuby, že by musela být mistr světa v rychloškytání… :? Dělá vám to některé taky tak???? :lol:

Všechny zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.5.06 13:10

Nahodou satek je uplne bajo vec. Ale kazdemu vyhovuje neco jineho, ze?
My mame taky Vatanai. Rika se, ze je nejlepsi. Ja to nemuzu srovnat, ale je fakt super.
Vitek byl uplakanek a jak jsem ho dala do satku, jen videl, ze ho tam jdu dat, tak spal.
V Praze je vubec vybornej. Krasne do dopravnich prostredku. Clovek je sobestacny. A co jsme se v nem naslapali km na ruznych turach.
Jeste dneska ho nosim. Ale uz mnohem min, co nebydlime v Praze. Zas do kocaru se vejde spooousta veci. No nebo jdeme na pisek pesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.5.06 13:14

Když už diskutujeme o šátku - je lepší šátek nebo babyvak? Chtěla bych si jedno z toho určitě pořídit ale nevím co je lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová