Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO - ty mas ale zlateho chlapecka, takovy hodnoucky, to me se malej budil co 3 hodiny ve dne v noci
no jo, proste hladovec, uz mu to zustalo, nastesti teda spime celou noc!!!
LAURO - me taky vcera 2× hrozne pichlo v brisku, tak jsem mela nerviky, nevim co by to mohlo byt, ale take mi nic neni, takze to snad bude dobre. LAURINKO - moc ti drzim palecky at mas od dr. jen dobre zpravicky!!!!
Krásné ráníčko HOLČINKY
no, MY na PH 2 se ROOOOOOOOOZHODNNĚ nemůžeme nechat zahanbit
a tak hlásím, že u NÁS
svítí stejně krásné sluníčko (MNO…možná hezčí …
)
ALADINO:
máš uplnou pravdu. Opravdu si to užívám, že je mi den ode dne lépe a lépe
Vážím si toho moc.
A můžeš mi popsat, jaké to je, když praskne voda?? Abych byla případně nachystaná. ![]()
Jinak já otěhotněla s malinkou právě vloni v srpnu a lepší čas jsme si nemohli zvoli. Přes vánoce jsi fit, protože máš počátky 2.trimestříku…když musíš být nabalená a je hnusně, tak máš dobrou DRUHO-TRIMESTŘÍKOVOU náladičku a malé bříško a když je jaro blížíš se do finiše a nejsou ty strašný letní vedra. Takže opravdu moc příjemné.
MYSKO:
krásné ráníčko Medvídkové
Vy jste tedy medailoví spáči
Hlavně Martínek, co
To je krása. Doufám, že naše princeznička na tom bude úúúplně stejně.
![]()
Tak se hlásím do klubu SEXÍČKOVÝCH
- včera jsme si to zase po čase krásně užili a to víš, dnes se vznáším jak Redbullek
![]()
Trošku mě od noci pobolívá podbříšek, ale TĚŽKOOOO to naši slečinku nějak burcuje … pochybuju, že by z toho něco mohlo býti
![]()
Ani nevím, co dnes naplánuji, ale uvidíme… ![]()
LAURO:
tak to je bomba, že jdeš dnes k dr. Jinak musíš se opravdu šetřit a dělat pomalé a lehké pohyby. To víš, ty první 3 měsíce to bude chtít přece jen trošinku opatrnůstky. ![]()
Jsem napnutá jako kšandy a všechny se mooc těšíme na tvé zprávičky.
Držím moooooooooc palečky – vše bude URČO super!!!!
![]()
HOLČINKY, jdu si udělat kávu nebo leknu!!!!!!!!!!
![]()
MARKETO:
je to jasné…cítím to v kostičkách — budete PRVNÍ!!!
Jojo, nějak nám ty finiše s malinkou haprují.
Celé těhu se držíme na příčce nejvyšší a vy HOLKY nás takhle fikaně v samém závěru předběhnete
![]()
TERRI:
holka ty píšeš jako ďas
- to víš nám POZDNÍM tehulkám to déle trvá než to písmenkou vysmahnou…
![]()
Krásné ráníčko. S tím pícháním je to uplně normálka – já to měla také. Ale chápu vás, holky, strach je obrovský---znám to a moc dobře si to pamatuju. Jen to chce věřit a ty píchance utečou!!!
![]()
Varenko- kdyz ti praskne voda,tak to spolehlive poznas,je to jako by ses pocurala,a vyteka to porad,ne treba uz tak moc,ale tece.Stejne tak hlenova zatka,je to poradny chuchvalec krve,nebo se vylucuje po trochach.I kdyz ja jsem u male zatku vubec nezpozorovala,vubec jsem nekrvacela.
Terro- to pichani v podbrisku jsem mela taky,ale dr.rikal,ze to nic neni.
Dobré ráno, holčinky
Áááááá koukám žádná změna na obzoru - Varenka stále 2 v 1
Už mě to snad ani nepřekvapuje…
![]()
Hlásím výsledky z dnešní kontroly - Evička se uvelebila hlavou nahoru, ale Hugh mě ujišťoval, že to nic neznamená, že se ještě určitě přetočí do správné polohy (mimochodem děvčata, dnes mu to opět pekelně slušelo - připlul do ordinace sice o půl hodiny později protože středeční noci slouží ve Fakultce v Ostravě, ale - úsměv od ucha k uchu, nové fáro před ordinací, sluneční brýle od Gucciho, lehce opálen…
)
Nahrávali jsme ultrazvuk na videokazetu, Evka koukala přímo na nás a pak si znuděně zívla - byla to fakt legranda…
Jinak taktéž hlásím sluníčko - i tady u nás v zaprášeném Bohumíně (ta dálnice z Ostravy do PL nás zničí
)
MYSKO:
no, znáš mě
- neználek hadr – tak doufejme, že to poznám. ![]()
Jsem to hlavinka děravá — NÁDHERŇOUČKÉ FOTEČKY
![]()
P.S: Hlásím, že u nás se to zatahuje!!!!
![]()
NOGGIE - gratuluju ke ko. Ty mas takoveho fesneho dr? Teda tise zavidim, i kdyz ten muj je zase sympous
![]()
VARENKO, MYSKO - dekuju za podporu, uz mi ani neni moc spatne, tak nevim, jestli i ty nevolnosti muzou takhle rychle odejit - ale abych to nezakrikla. Pripadam si jako prvorodicka, kdyz ja si s Oliverkem toho uz moc nepamatuju
![]()
VARENKO - me praskla voda doma v noci a muzu ti rict, ze jsem to poznala bezpecne, mela jsem nabrano 20kg a rekla bych ze takovych 10 byla jen ta voda, tekla mi od 2 do 5.30!!!! A to jsem mela mezi nozkama dve podlozky na prebalovani, protoze ani vlozka nestacila - ale kazdy to ma jinak
![]()
Zdravim Nogiie
holka,teda to taky pekne utika
Urcite se jeste Evicka otoci,ma jeste furu casu,nekdy se mimi otoci az pred porodem.No ja to stesti nemela
maly byl lenoch ![]()
Taky hlasim ze se zatahuje,a to me stve.Martasek jeste spinka,az se vzbudi a budeme chtit vyrazit zacne urcite prset ![]()
NOGGIE:
já jsem slepota..málem jsem tě přehléédla
Musíte se holky nějak VÍCE okatě hlásit!!
![]()
NO, obrovská GRATULACIČKA k těm super výsledkům
Neboj, tak jak říká Myška – ted mám Evička tolik místečka, že se ti tam kutálí hlava nehlava…po 30tt bude těsnějc… a to už bude hlavinkou dolůů, uvidíš
![]()
P.S. no tedy – ty nám děláš choutky!!!!
Takže nový fáro a rovnou s Guccim na kukadlech, joo??? Ty vagooo!! To je bouchač!! Holka, musíš nám ho FAKT vyfotit. No, proč ne…příště si vážně vezmi aparátek…Bude rád, věř mi!
![]()
Ale já mám taky harééémeeek … Jen ti mí kloučci jsou každej min.o 3 roky mladší než já
![]()
Ach ach…
![]()
Kde má mladá léééta jsou…????
TERRI:
tak už vám věřím holky – díky moc
Snad mi nepraskne (pokud praskne) v postýlce…mohlo by to být na nějakém lépším místě - řekněme záchůdek by se šikl jedna radost! ![]()
Stále mě pobolívá podbříšek, ale znáte to…u mě je to prašť jak uhoď…nic z toho…
![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že v Havířově je taky krásně, i když zatím nic moc teplo, tak snad se to spraví.
Varenko - Ono asi není nic zvláštního týden přenášet, i když věřím, že už máš pocit, že jsi těhotná na doživotí
My máme pořád ještě teoreticky týden čas, takže ještě neplaším. Ale co se týče té plodové vody - tak mě včera napadlo, když jsem celý den někde jezdila autem po úřadech, že by mi klidně mohla třeba prasknout voda ve frontě na poště nebo na jednání… to by byla sranda. A co teprve takové kontrakce za volantem
Doufám, že začnu rodit v nějakou rozumnou dobu.
Lauro - to je super, že tě dr. vezme už dneska. Moc držím palce!
Aladino - souhlasím s Varenkou, že otěhotnění v srpnu/září je super. Je to všechno hezky načasované, tak ať vám to pak vyjde!
Noggie - Náš prcek byl taky ještě kolem 29tt hlavou nahoru. Ani jsem nezpozorovala, že by se otočil(a).
Mysko - Martínek je moc hezký. To je super, že tak hezky spí. Byl v těhoteství lenoch, nebo tě kopal hodně? To naše mimčo je totiž vyloženě lenoch, kope fakt málo, tak doufám, že to znamená klidné dítko ![]()
Varenko ze by???To je dobra zprava,ze te poboliva podbrisek,to vypada nadejne
JUPIII,JUPIIII
HOLCINKY - potrebuju radu pro moji kamaradku, je ted v 18tt a dr ji rekl, ze je mimi o tyden mensi, coz mi prijde normalni - uz jsme to tady resily i s Varenkou - ze, jen mi psala, ze ji posila na SONO na vyvojove vady, je z toho na mrtvici, triple testy se prece delaji z krve, ale proc to sono? Nemuzete mi nekdo poradit?:
Marketko- Martasek byl velky lenoch,nekdy jsem mela strach,jestli vubec zije.Ale je pravda,ze ja jsem velkou cast tehotenstvi prospala.