Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
20.5.06 15:14

Ahoj, my meli Vitka v autosedacce a prikrtyteho dekou. Do zavinovacky bych dite nedala, me se to fakt nelibi. I kdyz ty rychlozavinovacky docela ujdou.
No ale mela jsem nakoupene extra super oblecky. Jako kazda mamca, ze.
Ale Vitek byl malinkate miminko, takze klasicka velikost 56 mu byla velka.
Tak by v tom vypadal fakt jako v pytli. Pritel musel doma vyhrabat oblecky, co nam pujcila sestrenka po svych detech. Mela jsem je az na dne, protoze se mi moc nelibily. No ale z tech aspon Vitek nevypadaval:-)
A stejne byl nejkrasnejsi:-) I kdyz objektivne po pozdejsim hodnoceni, mo to dneska slusi vic:-)

Takze jsem taky napnuta na Sasenku a dalsi mimca tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.5.06 16:04

Milé HOLČINKY - tak už jsme doma. Zrovna jsem doblízala zmrzlinku – nami. :P

Děkuju moc, MYŠIČKO MYŠ – za vzkazíček :wink: :D :P

Tak to vidíte, holčinky – myslím, že nakonec všechny přivítáme holčičku naší MARKETY :D :D :D
My se ale flákáme, co :wink: :twisted: Sashenka je pohodář (po tatíčkovi!! :twisted: :lol: ).

Službu v Krči měl další mladý, hodný a něžný doktůrek. Řekl, že ani kolega ani on nenašli, že bych vůbec byla otevřená 8O :? a jinak je vše v naprostém pořádku: srdíčko, placenta, voda…
Takže v pondělí jdu na normální kontrolu a uvidí se. Pak ještě za mnou vyběhl z ordinace a volal a tak jsem je seznámila spolu s manžílkem a povídal mi, co a jak musím cítit, když to OPRAVDU přijde (kontrakce aspon po 5 min. po dobu 1 hod.). NO, byl moc milý.

Tak jsme místo porůdku jeli do IKEY na nákupu a řeknu vám, holčinky ----- taky to není špatný!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:
Koupili jsme další do řady komodek – do pokojíčku malinké a takovou legrační lampičku a taky na postýlku plyšáčky na zavěšení.

Ted už odpočíváme.

Tak MARKETKO — je to na vás, holky !!!! :wink: :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.5.06 16:07

P.S.
My jsme koupili speciální zavinovačku (z fleecu) přímo do autosedačky (vlastně dá se použít jako zavinovačka i jako dečka). Je to taková zavinovací dečka a moc moc hezká a teploučká. Malinké dám klasiku – košilku, kabátek, dupačky, měkkounké botinky a když by jooo bylo chladno (jako že asi nebude), tak mám ještě 2 kabátky–jeden teplejší a jeden lehčí. Dáme jí do téhle zavinovací dečky a dáme do autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 16:07

VARENKO - teda berusko ty si pekne uzivas, zatim co ja smrdim tady. Dneska se pekelne nudim, tak jsem rada, ze uz jsi zpet. Malinka si pekne odpociva v brisku, to je ale pohodarka!!! Drzim ti palecky, ja bych si v:,–(ila na utery, nevim proc, ale proste mi to prijde jako hezky den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.5.06 16:12

TERRI:
chudáčku náš – tak ty vysedáváš v práčicce :?: :( :) Ale venku naštěstí není zase až tak super počasíčko, tak alespon to může být povzbuzeníčko, co říkáš :?: :wink:
Jojo, malinká slečinka – ne a ne. Úterý je další sázkařský HIT !!! :D :D :D
Já bych si přála středu — to nás manžílek objednal k tomu hodnému mladému doktůrkovi, u kterého jsme byli poprvé loni a ten má ve středu službičku. To by byla pohodička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
20.5.06 16:17

Market- v zavinovacce urcite ne.Dnes uz se to hlavne ani nesmi,dite musis vezt v aute jen v autosedacce a do te klasickou zavinovacku nedas.Kdyz jsme se vraceli z Moravy,tak policajti stali temer na kazdem rohu a kontrolovali hlavne autosedacky.Jak psala Varenka,do autosedacek jsou specialni zavinovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 17:19

MARKET - holcinky maji pravdu, asi byste s tim meli problemky.

VARENKO - ta „zavinovacka“ do sedacky je bomba, videla jsem ji na netu, to jsou ale veci co se dneska vymysli co!!! Ja uz mam za chvilku padla, ted jsem mluvila s drahousem a hned si stezoval, ze je doma bordel, to je hrozny, misto toho aby kdyz uz je doma z prace se zvednul a neco udelal!!! Jen me buzerovat, ja mu dam!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: mam tri dny volnicko, tak jsem moc rada, zase si odpocinu a ceka me dojit za tim statnim gyn. a vzit si tu neschopenku, to jsem zvedava s jakou se potazu. Asi to nebude nic moc prijemneho :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.5.06 17:48

Ahoj holky,

No asi víte, jaký je to s maminkama a tchýněma kříž. Mají své představy a člověk jim to nevymluví. Ale zavinovačku jsem už definitivně schovala do skříně a na cestu z porodnice nachystala do autosedačky deku. Mamce jsem to říkala už předem, že je mi ta zavinovačka na nic, ale nedala si říct… ach jo. Taky bych si chtěla mimčo obléct do toho, co se mi líbí, nicméně ani to se mi nepoštěstí, protože aktivní babička (budoucí prababička) mi koupila speciálně na cestu z porodnice pro mrňouse oblečení (aniž bych chtěla). No, nadšená z toho nejsem, ale vzheldem k tomu, že se jedná jen o tu jednu cestu, tak je to úplně jedno. Potom už mi do toho kecat nebudou, protože na to naštěstí nebudou mít čas (teda až na tu babičku, ale tu do bytu nepustím a naštěstí bydlí na druhém konci města :twisted: ).

Varenko - Já myslím, že vás s Viktorkou rozhodně nepředběhneme. Uvidíš, že za dva týdny tady budu prožívat to samé, co ty :D Na druhou stranu, ono je těm dětem v tom bříšku dobře. Tak ještě popřemýšlej, co musíš udělat. Uliď byt, vyper záclony, umyj okna, schody a porod tady bude coby dup… :D Aspoň se to říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.5.06 18:22

MARKETO:
CACHAAAAAAAAA…no děkuju pěkně!!!!!!!!!!!!!! Teeedyyy…to snad musím dát přečíst manžílkovi – chudák ---- ten už na mě taktizuje, že okna budeme mít POUZE 1× ročně (vzhledem k tomu, že máme téměř 4m stropy a milion metrů záclon a závěsů)…vše ostatní dělám denně (zatím naštěstí jen 1×)..Máme totiž rodinnou anamnézu – PATOLOGICKÉ UKLÍZENDY!!! A to prosím pěkně všechny 3 - mamka, já a ségra (jo a ještě babička). :lol: :lol: :lol: :lol:
Markét, do galéérky dávám ted fotečky té zavinovačky - speciéélně pro tebe. :P Být tebou tak si ji ještě koupím (alespon budeš mít krásnou nápln ji vybrat) a prostě to udělám podle sebe.
Víš, já tohle neznám..takže prostě chápu, že to není lehké. :wink: Ale uvidíš…ono to nikdy není tak horké, jak to vypadá. :D :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.5.06 18:30

TERRI:
máš pravdu – dneska už je opravdu tooolik věciček a vymožeností… :D :D
Jojo, tak to vidím na studenou véču – za trest! :twisted: :lol: :lol: :wink:
Neboj, on ten bordýlek tak žhavý nebude…otevřete vínečko (pro tebe dětské šámpánko :wink: :lol: ) a dejte si do nosánků :D :D (A bude doobře :twisted: :P :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.5.06 19:18

VARENKO - no nevim nevim, drahous se na ten uklid moc netvari, budu muset do toho skocit rovnyma nohama, co se da delat, ted se nemuzu ani dovolat tchanovcum, takze nevim co ten muj drahej chlapecek a kdy mi ho jako hodlaji vratit, brala bych uprimne zitra dopolko, abych si mohla trosku dachnout. I kdyz me je smutno, tak ja to dlouho nevydrzim. Zlaticko, budu koncit, za chvilku mi pribehne draha kolegyne a ja asi pujdu uvarit nejakou vecu i kdyz nemam na nic chut ale dala bych si kvetacek s bramburkem a tatarkou, tak ho mozna udelam jen na rychlo jako mozecek - uvidim jestli z toho vseho neusnu :wink:

Tak kocicky, krasny vecer, VARENKO, MARKETKO - hlavne dejte echo kdyby neco!!! Ozvu se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.5.06 22:16

Varenko - Ta zavinovačka je moc hezká, je to jako deka :D a vypadá to tak plyšově. Asi příjemné na dotek, že? No, já jsem už rozhodnutá, že malou dáme do sedačky a přikryjem jí dekou. Stejně bude teplo. A kromě toho pojedeme z porodnice stejně jenom s manželem (teda doufám, protože rodinný nápor a odchod třeba v osmi lidech bych psychicky nezvládla), takže to může být ostatním šumafuk, co bude mít prcek na sobě.
Nechci tady vypadat, že si třeba nějak nevážím své rodiny, ale tak nějak mám ráda všeho s mírou. Mám ráda vlastní soukromí a dost mi vadí dlouhé návštěvy rodiny a hlavně když se mi někdo snaží do něčeho kecat. A že oni to dělají všichni tak rádi. No, asi to znáte všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
21.5.06 04:04

Varenko , tak ze Sashenky uz teda Bycek nebude, coz? no a ja jsem tak na tebe myslela, ale holt ty narozky budu muset oslavit sama :-) … no treba ti to vyjde na toho hodneho pana dokturka… Hodne stesti do toho dalsiho tydne.

ilona

http://tickers.TickerFactory.com/…31d2/ttc.png

http://tickers.TickerFactory.com/…0f/event.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
21.5.06 08:31

Krásné ráníčko HOLČINKY

přeji vám nádherné odpočinkové nedělní ránko :D

MARKETO:
jsem moc ráda, že se ti ta zavinovačka líbí :D Máš pravdu – je uplně měkkounká a lehounká.
Myslím, že jsi se rozhodla naprosto suprově, navíc já myslela, že s vámi všechny ty maminky a babičky pojedou z porodnice, a proto se musíš přizpůsobit. Takhle bych si z toho vůbec hlavu nelámala. TY jsi maminka! :wink: :D

ADYS:
no, to máš pravdičku — navíc dneska to naporůdek vůbec nevypadá, takže Blíženeček je v kapse! :wink: (tedy v bříšku :lol: )
Jéje, já jsem SLEPOTA!! Něco mi uniklo – ty slavíš narozky a KDY?? Doufám, že jsem to ještě neprošvihla!!!! :oops: :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
21.5.06 09:28

Dobre ranko holcinky, :D
jak si uzivate vikendicku?U nas teda pekne fouka,ale snad to prejde a vyrazime s Martaskem na prochazku.Ted si tady haja a vydava srandovni zvuky,tlaci brouka si u toho :lol:
Holky,co varite dobreho k obedu?My jsme dostali chut na smazeny kvetak,uz to mam pripravene.Mnamky,uz se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová