Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VARENKO - ja neschopenku mam stale, prave jsem tady jako na vypomoc, nez se najde nekdo za me, takze ale pomahat musim. Jinak to prave testuju, je to hrozne tezky, nekdy mam pocit, ze to zvladnu a za chvilku mam navaly a jsem unavena, nevim, mozna jsem vazne cita. Jinak na KO k soukr. jdu 1/6, ale prave spekuluju nad tim, ze tenhle ct mam jit na ko k tomu statnimu, tak nevim nevim jestli tam nemam jit abych videla fazolinku, precejenom dva tydny jsou jeste dlouha doba. Stejne potrebuju od toho statniho dr. ukonceni neschopenky, jinak me ten muj soukr. nemuze prevzit do pece. Pekne jsem si to ale pokakala fakt, ted musim litat sem - tam.
Co myslis, neni to moc hloupy? ja jen ze bych videla prclika, jestli je v pohode ![]()
TERRI:
no, rozhodně se nepřepínej. Tyhle první 3 měsíce prostě musíš VYDRŽAŤ a pak bude nádherný 2.trimestřík.
![]()
S doktůrkama je to strašně jednoduché:
ve čt zajdeš ke státnímu, řekneš, at ti ukončí neschopenku a že přecházíš k jinému lékaři - KONEC.
Soukr.dr. ti vystaví novou neschopenku (domluv se s ním, že to bude ode dne, kdy ti ten státní tamtu ukončí, aby to navazovalo..) a tím máš vystaráno.
![]()
VARENKO - on mi ten soukr. rikal, ze tu neschopenku nemusim pry ukoncovat, ze si ji on jen prevezme, tak nevim, nejradeji bych to probrala jen se sestrou a dal to nehrotila, holky na prosincatkach mi zase rikali, ze mam pockat na UTZ do toho 1/6 tak to asi vydrzim, mozna to tak je lepsi.
![]()
Ahoj holky, tak my uz pomalu balime. Zitra rano v 9 vyrazime. Tak se mejte hezky a ja se urcite ozvu z CR. Varenka to mozna tento tyden rozsekne, Cinq uz budou prestehovani a ja si budu taky uzivat mamky a jarniho pocasi
Uz se tesim ![]()
Mejte se hezky, kocenky. Zanet
ZANET - ty jedes vlastne do CR vid!!! A fakt se nechystas do Prahy? Tak se opatruj a mejte hezkou cestu a urco se ozvi, to bude fajn byt zase doma vid, jak dlouho jsi tady nebyla?
MILÉ HOLČINKY - přeji vám krásné ráníčko a vůbec celý sluníčkový den.
![]()
ZANET: šťastnou cestičku domůůůůů a hlavně, ať si to jaríčko tady krásně užíváš---je tu opravdu nádherně.
Brzy se nám ozvi!!!!!!!!!!!!
![]()
CINQ, SASULKO, MYSKO, TERRI, NOGGIE, GABINKO, JAA, MARTINKO, ZUZIKO, JOFINKO, MARKETO, ADYS, ALADINO a všechny všechny — krásný den vám všem.
![]()
krásné odpoledne všem!!!
Trochu jsem se opozdila ale jsem ted takový medvídek co pořát jenom spí a nebo jí,i když teď mám trochu zlobicí žaludek,ale zatím se mi daří s ním zápasit ![]()
Ahoj holky,
Varenko - tak ještě pořád 2v1? Jsi nervózní, jak se to tak blíží? Já si to pořád nějak nepřipouštím. Na porod radši nemyslím…
Zanet - šťastnou cestu! ![]()
Ostatní - moc vás všechny zdravím! ![]()
HAIDULKO:
koukám, že si to těhu s miminkem pěěkně užíváte – a to je moooc dobře
![]()
A jak se jinak cítíš a co je u tebe ještě novinkového??
P.S My se blížíme do samého finiše..
![]()
MARKETO:
ahooojky. Myslím, že s poitama jsem na tom obdobně. Neumím si to vůbec představit a myslím, že to bude to nejlepší – prostě až to přijde, tak to přijde. ![]()
Dneska celé odpoledko odpočívám, spinkám…akorát ted na pátou razím ke kadeřníkovi (tedy – nebude to tak daleko – máme kadeřnictví přímo pod našimi okny
).
Holčinky, vypadá to, že venku je nádherný vzdoušek a tak jdu něco pokoupit a večer ještě juknu.
![]()
Holcinky nazdarek,
tak jsem zase v procesu, dneska tady bylo vedeni tak jsem nemela sanci dostat se na net. Tak pisu az ted, jak se mate slunicka moje? Me dneska cely den poboliva na prave a leve strane jako na trislech nebo nad nima a taky ta kost uprostred. Mam docela strach, myslite, ze to je normalni? Nechci zbytecne plasit!!!
Neboj Terro, to je uplne normalni, jak se deloha chysta na rust a jak se prokrvuje. Kamaradka kvuli bolesti nastoupila do nemocnice a az tam zjistili, ze je vlastne tehotna. A ja si na tu bolest taky pamatuju. Porad jsem myslela, ze to kazdou chvili dostanu a ono nic:-)
Ahoj holčinky, píšu jen tak narychlo. U mě všechno OK, jenom mi nějak propukla „čuchací mánie“. Neustále větřím, všechno mi příšerně smrdí, manžílek je ze mě na nervy, protože tvrdí, že on teda necítí nic a že přeháním ![]()
Je to ale fakt strašné, doma očuchávám naprosto všechno, neustále lítám s hadrem a saponátem v ruce ![]()
Dneska mě jedna kamarádka pozvala domů, myslela jsem, že to nerozdýchám, naprosto přííííííšerně to tam smrďánkovalo…
![]()
Navíc nedaleko našeho baráčku je pole s řepkou olejnou - asi vám nemusím vyprávět, jak trpím… ![]()
Přeju vám všem hezký večer, myslím na Žanetku někde ve vzduchu a Varence přeju bezproblémové poslední dny. ![]()
Ahoj holčinky,
všechny vás moc zdravím! Varenko , tak co
Jak se cítíš
Už se ti to ooooooopravdu krátí ![]()
Jofinko , nevím jestli sem nakoukneš, ale přesto… Moc mě to mrzí. Asi to tak mělo být. Odpočívej, vychutnej si léto - a podzim určitě přinese zase radostné novinky
Moc ti držím palečky
![]()
Přeji všem krásnou dobrou noc. Nevím jak vy, ale já jdu na kutě.
Dobré ráno,
Noggie - taky jsem měla pár týdnů takové období. Nemohla jsem projít kolem vlastní ledničky, protože mi strašně smrděla. Přitom ostatní říkali, že nesmrdí. I teď mám pocit, že cítím mnohem více. Není nic hnusnějšího, než smradlaví lidi v malém prostoru (třeba na poště - z toho jsem jednou málem omdlela).
Varenko - No, já se chystám ke kadeřnici v pondělí - aby mě to naše miminko vidělo v plné kráse
Když jsem se tam před dvěma měsíci objednávala, byla jsem přesvědčená, že už to nestihnu a pak si budu odrostlé vlasy dobarvovat bůhví kdy. No a teď mám pocit, že jsem to mohla klidně ještě o týden posunout
Mám pocit, že prcek roste ze dne na den čím dál více a chvílema už nemůžu ani dýchat. A to mi všichni tvrdí, že mám malé bříško. To bych teda nechtěla zažít, jaké to je s velkým. To už bych asi nemohla normálně fungovat.
Terra - No, já myslím, že je to úplně normální. Mě taky ze začátku pobolíval podbřišek a všechno možné kolem. Takže není důvod plašit.
Ahoj holky a vsem preji krasne ranko plne slunicka
u nas to sviti uz od rana,je horko,to budu funet jak pes opet
![]()
Varenko jak se citis????Vse v pohode? Predstavsi jak ten muj opet srsel vtipem po ranu
on se me zeptal,jestlipak vim proc je tak sexy a neodolatelny
(kdo mu to rekl
a ja,ze to teda nevim
a on,ze se narodil v roce 69 (sex.poloha) takze to ma v krvi
no ma nosanek nahoru trosku ![]()
Jinak dneska jdu do bytecku opet uklizet,moc se mi nechce v tom horku
radeji bych sla do parku si lehnout na deku a cist knizku
ale to mi neprojde
![]()
Jinak vcera jsem zase byla na odstrel,ty hormony opravdu obcas tak funguji,ze nechapu jak se mnou nekdo vydrzi
a k tomu ten blizenec ![]()
Marketo koukam,ze ty uz to mas za par taky
to vam to utika,vy si ty metriky popostrkavate ![]()
Noggie takove obdobi mam taky,ale ne az tak moc,co ale nemuzu rozdychavat ted je to,kdyz mam jit mezi lidi
tady je horko,takze lidi se poti a spousta znich nezna co to je sprcha nabo deodorant
hruza…a v obchode mi to smrdi taky ![]()