Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
17.5.06 08:54

Krásné ráníčko HOLČINKY

moc vás všechny zdravím. :D
NOGGIE:
tak speciéélně vyvinutý čich (jak říká můj tatínek :lol: :oops: ) mám i NETEHU :lol: Takže tě mooc chápu. :wink:
Dnes je venku pěkně uplakánkově, ale alespon se bude pěěkně relaxovati :twisted: :lol: A co máš na dnešek v pláníku ???
Já budu OPET žehlit a pak zajdu ven něco pokoupit a pak relax. :wink:

ZUZIKO:
jéje, to to ulíto---ty už budeš brzy TESTOVAT 8O :D :D No nevím nevím, jestli to se Sashenkou stihneme – to budu jako na trní, jak jsi dopadla. :D :wink: MOC držím palečky.
Cítím se opravdu krásně, ale od včerejšího večera jsem začala být trošku (no spíše více :oops: ) na nervíky. V noci jsem nemohla spát a ještě v 1hod ráno jsem pročítala emimino… :oops: :twisted:
Myslím,že malinká je taky trošku na nervíky a asi si to nějak vzájemně předáváme. :lol:

MARKETO:
jéje – tak to bude kvuásná. :D Tak jsme měly obě stejný nápad — my jsme vyfešákovaní i s manžílkem. Myslím, že oba hezky.
Mám novou barvičku a střih takový svěží…krátký, ale aspon vypadám o min. 5 let mladší!!!! :twisted: :P :lol: :lol: :wink:
Pamatuju si, že ty 2-3 týdny - ted před porůdkem - jsem cítila, jak malinká denně roste a nabírá. Až ted poslední týden a dny se to uplně zastavilo. Nevím, kolik váží…ale cítím, že ted už obě jen čekáme. :wink: Ale co ty víš, Markét – třeba nás předběhnete :twisted: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 09:03

CINQ:
krásné ráníčko — tak vy máte sluníčkově a u nás prší a prší 8O :) Ale já jsem ráda. Při takovém počasíčku mě nebude mrzet, že lenoším. :wink:
No, obdivuju tě, že můžeš takhle uklízet, ale jinak to nejde, vid – já tě uplně chápu. Dělala bych to stejně. Jen bud opravdu hoodně opatrná – to nám všem musíš slíbiti :wink: :D
Já se cítím parádně – včera i dnes ráníčko se začalo cosi uvolnovat, možná že je to ta hlenová zátka..ale netuším…je to jen můj odhad (trošinku špiním).Spíše mě překvapila nervozita od včerejšího večera..no uvidíme. Nedokážu to odhadnout..
P.S. Tedy ten tvůj přítel je fakt srandovní. Připomíná mi mou druhou drahou polovinku — ten zase o sebe strašně rád prohlašuje, že je BUH a jak je krásný muž!!! CHACHAA…vždycky padám smíchy. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.5.06 09:25

Varenko - a kdy ti asi tak kleslo bříško? (jestli ti kleslo). Já se každý den sleduju v zrcadle a je to pořád stejné, a protože mi pár lidí řeklo, že tak 1-2 týdny před porodem mi břicho klesne, tak usuzuji, že se u nás zatím nic nechystá. V pátek jdu k dr., tak uvidíme. Ty ještě půjdeš k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.5.06 09:33

Varenko tak to bude mozna ta hlenova zatka 8O to se to uz mozna blizi :D no drzim palecky,at jsi v pohode :wink:
Takze to dneska radeji budes doma a cekat co bude :D ty jdes k doktorovi ted nekdy?
A neni ten tvuj nahodou Lev :?: Protoze ten muj to rika taky :lol: a to u toho tancuje i salsu(snad se to tak pise) kdyz to rika 8O :lol: a padam smichy taky :D :twisted:
Jinak u nas maji byt opet horka 8O ja snad umru…ale vcera jsme tu meli pekny slejvak a poradnou bourku odpoledne,bylo to super :D a davam na sebe pozor,to vis ze jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 09:45

MARKETO:
myslím, že bříško mi kleslo tak před 1,5 týdnem, ale minulý týden jsem se ptala dr., jestli už malinká klesla dolů (jako do porodních kanálů) a řekla, že je ještě brzy…ale poslední dny pozoruju a cítím, že je fakt hodně nízko. I to vidím v zrcadle, že prostě je bříško větší a hodně dole. Tak nevím..
CINQ:
No, fakt to může přijít už KDYKOLI… :)
JOjo, manžílek je taky LEV. 8) :twisted: To je vysmátý znameníčko!!! :wink: :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 09:47

CINQ a MARKETO:
na kontrolu jdeme zítra ráníčko 8O :D Tak jsem zvědavá, co nám řeknou.
Už slyším:
„Jojo, TO na porod nevypadá…“

A já si v duchu vždycky tak trochu navztekaně řeknu:
„JOjo, asi NIKDY, že??!!!“

:oops: :twisted: :lol:

MARKETO:
budu na tebe v pátek myslet–určo nám dej vědět, ju? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.5.06 10:04

Varenko tak to nam dej zitra urcite vedet co a jak…ale jestli to je hlenova zatka,tak uz by to mohlo prijit :D
Jinak Lvove jsou vazne super :wink: to vidim na priteli 8) nemenila bych ho :D :wink:
Za chvilku uz se pujdu presunout do noveho bytecku :D uklizet :D ale vecer jsem urcite jeste juknu,pritel ma meeting a pak veceri,takze prijde kolem 22.00hodin…to budu na internetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 11:08

CINQ:
dám určitě :D :wink:
Jsem sama zvědavá..Jsem si jistá, že mi zase řeknou, že se uvidíme za týden. :? :)
Tak at ti jde prácička pěkně od ručky a určo jukni. :wink:
Já právě posnído-obědvala ---- nami nami ---- 2 celozrné croissanty :D :P

HOLČINKY – už víte, jak se jmenuje miminko našho božského Káji???
Tak já vám to tedy povím:
Charlotte Ella Gottová

SUPER, co? Mně se to fakt líbí. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 11:38

Jsem trošičku mimo,hodně jsem promeškala,mám docela problém se teď mezi vás chytit :roll:
No každopádně vím že varenka bude rodit :wink: a noggie padá ze smradu řepky…nejsi sama,my teď taky nedávno jeli okolo řepky a já myslela že se pozvracím anikdy mi to tak nevadilo :? …

Pokusím se víc se přilepit abych byla v obraze… :idea: ..
Kráááásný den všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
17.5.06 12:59

Čauky Haidulko padám smíchy nad tvým vyhodnocením situace. Trefně jsi to vystihla… :lol:
Umírám ale nejen z řepky, včera ve frontě v obchodě jsem málem obhodila záda jednomu policajtovi - tak smrdutého chlapa v uniformě jsem už dlouho neměla tu čest potkat… :roll: :roll: :roll:
Varenko jestli trošilinku špiníš a „cosi“ z tebe odchází je to stopro hlenová zátka a dávám vám holky čas max. do pátku. Už si kupuju dětstký šampus na oslavu 8) 8) 8) :! :! :!
Markétko taky držím palce pro úspěšné vylodění. Myslím, že jsi kdysi psala, že jsi z Havířova - budeš rodit tam nebo u nás v Karviné?
Cinq s tím úklidem pěkně pomalu, nic ti neuteče! Tvůj přítel je pěkné číslo, naše Evička by měla být taky lvíček (ostatně jako tvůj chlapeček, že) tak už se moc těším na veselý život s ní…

Zatím se mějte, kočendy, jdu zase ještě něco popracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
17.5.06 13:47

laquro posílala jsem SZ ale blbě,už bys ji tam měla mít..
leze na mě spinkací,asi na chvíli zalezu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 16:23

HAIDULKO:
jen se pěkně vprav a už už se na tebe všechny těšíme. Musíš nás zásobovat nějakými novinkami, čéče :twisted: :P :lol: :lol: :wink: :lol:
NOGGIE:
Myslíš????? 8O :? Já ti nevím…furt si to nějak nepřipouštím. MOžná to nic nebylo. Víš, jaký jsem suprbupr neználek… :oops: :( :lol:
Ty jsi legrační s těmi smrádky…no ještě, že jsi to ustála … ještě by ti napařili pokutu za „napadení“ orgánu!!!! 8O :lol: :twisted: :lol:

LAURO:
vítej zpátky mezi nás. Moc ráda, že zase vidím. :D

Jsem mooc ráda, že se to v práci alespon o chloupek zredukovalo – myslím, že ten stres není dáván jen na tebe ( i když je mi líto i tvé kolegyně). NO, je to fakt napováženou – taková práce, kde jsou lidi uplně deprimovaní..Není to vůbec lehké, vid.
Budu ti strašně mooc držet palečky na TT. Jsem rád, že i ten spodek vypadá, že by se mohl dávát do kupy. Ty cysty jsou opravdu nepříjemné a musíš být na tehu jako rybička - zlatá :twisted: :P
Myslím na tebe a přeji ti momentálně sluníčkové odpoledníčko. TO jsou bouřky, co ? :wink:

HOLČINKY, tak si představte, že jsme to se Sashenkou zalomily na 4 hodinky 8O :D Ale krásně se nám spinkalo, jen co je pravda. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.5.06 16:28

Ahoj holcinky, tak ja jen na skok, malej spinka, tak toho pujdu taky vyuzit. Jinak jsem koukala, ze pisete o klesani briska. Me brisko kleslo az v momente, kdy mi praskla voda, ale to takovym zpusobem, ze jsem si ho pomalu nesla do porodnice mezi nohama, rika se, ze brisko klesne kdyz se vam mezi prsa a brisko vejde dlan, ja nevim, kdyz jsem jela do porodnice tak bych tam dala obe dve dlane vedle sebe. A Varenko, tobe uz mozna odesla hlen. zatka? Musim to docist!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 16:33

TERRI:
tak právě zkouším tu DLAŇ. Tak stejně nevím… :oops: :lol:
No se zátkou to u mně nebude tak žhavé…včera jsem měla stopičku krve a dnes ráno hnědavý výtok…ale hodně mě bolí bradavky.
Tak fakt nevím.
Utíkej hezky spinkat – je to parádička. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 16:37

TERRI:
p.s. Tak ted jsem si k tomu stoupla a DLAŇ se mi tam určitě vejde.
p.s. Nevíš, proč mě štípou bradavky?? Mně z nich hodně teče mlezivo a možná je moc často mačkám…ale dnes mršky mi nedají pokoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová