Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
17.5.06 16:50

VARENKO - ta krev a nahnedly vytok, me kdyz odesla zatka, tak jsem mela taky takovy zluto-zeleno-hnedy vytok, potom kdyz odtekala plodovka, tak jsem byla ve vane a kolem me plavala takova jako nazelenala voda, proste to ve vode bylo videt. Nebyla cira. Zkus se narovnat, muzes i v sebe a zkus si dat dlan jako palec pod prsa a malicek aby ti smeroval dolu a mela by se ti tam vejit. Ze pod malickem by jsi citila zacatek briska. Ale neni to smerodatne, moje kamaradka mela brisko nahore a vodu ji pichali az v nemocnici. Moc ti drzim palecky a myslim na tebe!!! Ty bradavky budou bolet, je to priprava ke kojenicku. Prislo mi, ze co jsem porodila, tak mi prsa jeste vyrostli tak o 50%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 16:57

TERRI:
MOC děkuju za popísek. NO ta zelená mi tam chybí :lol: :oops: :lol:
Dlan se mi vejde určitě. A když sedím tak dolní část bříška se mi skoro nevejde mezi nožky – resp.cítím to bříško na stehnech.
MOc děkujeme za povzbuzeníčko. Jsi zlatíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
17.5.06 17:47

Ahoj kulíšci, no co se to tady děje? Varenko , tak že by? Já ti tedy radou nepřispěji :) , ale když se holky shodli, že se to blíží, tak to tak asi bude :wink: Tfuj tfuj tfuj … to jen kdyby jsi nám zmizela :P
Já už odpočítávám dny do testování a jsem fakt jako na trní. Dokonce bych řekla, že mi z toho začíná trošku brnkat :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 17:52

ZUZIKO:
děkujeme moc :P
Tak na odpočítáváníčko mám suprbupr metůůdku – OSVĚDČENOU – vínečko takhle pěkně na večírek…co ty na to?? :D Sezónka je v plném proudíku..no néé :?: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.5.06 17:52

Teda holky,ja tu nejsem a vy se takto rozjedete 8O :D to neni fer :? :lol:
Jinak umiram(opet :D ve stinu je 30stupnu(jestli muj teplomer nekeca :D funim jak doga…ale byla jsem v novem bytecku a umyla jsem okna v loznici a v detskem pokojiku :D (jsou fakt velka 8O protoze vedou oboje na terasu,takze od podlahy az po strop :D vyluxovala a jeste umyla toaletu a koupelnu :D ale bylo mi horko a opalila jsem se trosku :D nebo jsem spise cela cervena :lol: dcerka ta se koupala v miniaturnim bazenu na terase :D byla spokojena jako ja :D :lol:

A ted si jenom sednu a budu sedet 8) a taky si dam zmrzlinu :lol: cokoladovou,at mam kalorie 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 18:06

CINQ:
no, už jsem tě chtěla kárat (jako bych slyšela svou mamku):
„JAK MUUUUZES mýt okna - TEHU - co tě to napadlo????“
ale pak jsem si vzpomněla že jsem je taky drhla ve svém venkovském sídlíčku (v 2.trimestříku na vánoce) :twisted: :lol: :oops: :lol: Takže jsem se zase uklidnila… :oops: :lol: :twisted: :wink:
Jojo, jsi včelka pilná a musíte to tam mít opravdu nádherné. :D Musíš pak poslat fotečky – nemůžu se dočkat, jaké to máte krásné a roztomiloučké :D :D
U nás celé odpolko lilo a byla buřina – jupíí. To bylo mooc příjemné. A ted je takový hezký večer a vzdoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.5.06 18:15

Varenko ja vim,ze se nemaji umyvat okna v tehu :oops: ale nekdo to udelat musi a nechci aby to delal vsechno pritel :wink: a vis jak…jestli se ma neco stat,tak se to stane i bez tech oken,jsou to jenom povery,jako s kocarem :wink: a ten mam doma taky :D
Jinak jak se citis???????
Fotecky poslu :D az se prestehujem a budu mit internet,h,ed vam to ukazu :D me se to moooooc libi (komu by se to u nej doma nelibilo,ze :D
Co budes delat dobreho k veceri???My si udelame cocku a parecek :D kdyz pritel neni doma…on to nerad 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.5.06 19:01

Noggie - No, já nakonec budu rodit ve Frýdku (doufám). Byla jsem se podívat v Havířovské porodnici a byla jsem tak zděšená, že jsem byla rozhodnutá rodit radši doma :D Je to tam teď v provizorních prostorách, strašně maličké, lůžkové oddělení je škaredé, mají jenom jeden nadstandard o velikosti 2×3m, kde si návštěva ani nesedne, sestry mi taky nepřišly moc sympatické, návštěvy hodinu denně. Na porodním sále je jenom jedna sprcha, takže kdyby rodil někdo se mnou, tak se s dotyčnou můžeme třeba poprat… 8O No, ve Frýdku je to úplně jiné. Lůžkové oddělení vypadá moc hezky, i na obyč.pokojích mají sprchy, personál fakt příjemný. A ty porodnické boxy jsou docela moderní, no, asi tak, jak jsem si to představovala. Sice mě strašili, ať si zavolám, až budu rodit, že přednost mají holky z Frýdku, ale snad se vlezu :D

Varenko - jé, já jsem už nervózní za tebe. To víš, jak jsem už těch devět měsíců deset dní v závěsu, tak vždycky podle tebe vím, co mě čeká :D No, tak dej vědět, jak to pokračuje. Ty to chceš stihnout do neděle, aby to nebyl blíženec, že? No, my právě naopak blížence chceme, takže až po neděli :D No a taky musím stihnout toho kadeřníka :twisted: a příští sobotu máme jít na svatbu, tak se těším na koláčky a další dobrotky, ale kdyby se malá do té doby narodila, tak mi to vadit nebude.

Cinq - No, já myslím, že okna mýt můžeš. Ono to není zas tak náročné. Já to taky nějak neřeším, taky věším prádlo a kočár máme taky doma, protože na tyhle pověry člověk dát nemůže.

Terra - No tak mě se tam dlaň teda nevleze. Možná tak dva prsty :D Tak jsem zvědavá, kdy to přijde, protože se už nemůžu pořádně najíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
17.5.06 19:38

Markétko , to jsem docela v šoku :( 8O Ne že bych si zrovna já a zrovna teď vybírala porodnici, ale já jsem se v havířovské porodnici narodila, takže trošku sentiment :? Člověk si teda nepamatuje :) , ale přece jen… :P :wink:
Cinq , ty jsi teda včelička :! Nechceš přijet k nám :wink: Já jsem po návratu z práce totálně nepoužitelná, takže jsem ráda, když zvládnu večeři :) (a někdy taky když zvládnu SNÍST večeři :P ) Ale vážně, děvčata vy jste takové šikulky, že mám pocit že těhu je v podstatě procházka růžovou zahradou :wink:
Varenko , s tím vínečkem na tom asi něco bude. Můj manžel zase prosazuje metodu pravidelného tréninku :wink: :oops: - to kdyby to tentokrát nevyšlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
17.5.06 19:43

Varenko , tak preji hodne stesti… opravdu mi to hodne pripomina muj porod… hlenova zatka mi odesla v utery, to uz jsem byla na 3cm, ve stredu a ve ctvrtek jsem mela takove nepatrne kontrakce a maly se narodil v patek rano v 7.37 30 min po prijezdu do nemocnice na 2 zatlaceni :D

Neboj..dockas se … videla bych to na toho 20.5. :lol: Kdo prijima sazky???? :wink:

ilona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.5.06 19:51

Marketo to se nema veset ani pradlo :?: 8O Vidis,to ja ani nevim a vesim ho cele tehu :D proste kdyz se to tak vezme,tak v tehu by jsi nemela delat nic 8O no to bych umrela :lol: umirani je ma nejoblibenejsi cinnost…to pisu snad kazdy den,ze umru :lol: :wink: :lol: Jinak ty uz to mas za par taky vid?????
Hele Varenko a Marketo ja mam narozeniny 26.05…nechcete rodit tento den :twisted: tak krasny datum :D

Zuzika ja bych rada prijela a i ty okna umyla(to je moje radost :wink: ale ty mi slibis zase,ze mi vyzehlis :lol: to je jedna vec,kterou bych celosvetove ZAKAZALA :? a k tomu bych si dala cesky knedlik :lol: morske potvory uz mi nechutnaji :? :lol:

Adys uprime receno,ja doufam,ze VARENKA porodi do nedele :lol: potom uz asi nebudu mit internet :( a v novem bytecku nevim kdy nam ho zavedou 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.5.06 21:34

ADYS:
no to je náádhera…takový překrásný porůdek---veeeliká přeeeveliká závistička :D :D :D
Děkuju moc za podporu. :wink: :P MOC MOC si přeji, aby to proběhlo tak rychle a v pohodičce jako u tebe. :D 8) :P 8)
P.S. Víš, ohledně té zátky – já nevím, jestli to bylo ono. Uvidíme, co nám ráno řekne dr. – jdeme do poradny. Dám ti určo vědět.
CINQ:
právě, že se cítím báječně. Je to parádička :D Byli jsme ted venku v zahrádce na véče..já si dala zmrzlinkový pohárek - nami nami.
Na ta okénka se přidávám na seznámek a můžeš nás vzít hned v závěsu po Zuzice :D :twisted: :lol:
P.S: Tak toho 26.5. ráda přenechávám MARKETCE :D Myslím, že mně už by malinká vylezla i ušima..však už se chuděrka tam ani nevejde. :)

ZUZIKO:
tak si dejte pěkně do nosánků a já budu stáále mooc držet palečky. :twisted: :P :D :D PRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSK — prskám možná své poslední TEHU-bacilky !!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
MARKETO:
tedy ty máš fofrajs. Tak to ještě váš mimísek musí vyčkat. A prosím tě, vždyt já jsem úplně mimo – co to vlastně bude???????????? Říkala jsi, že zřejmě holčička???? Fakt jsem mimoň - nezlob se. :oops: :D
No, vidíš – to máš pravdičku — tak ti prorokuju, že v poslední dny se budeš vznášet blahem. Je to opravdu žůžo :D :D
A krásné poslední momenty tehulkovství – fakt :wink: :D :P 8)

HOLČINKYYY---zatím vítězí PÁTEK (když to vyprůměruju) :lol: :lol: :twisted: - CHCE si některá z vás při:,–(iti???? :D :) :lol: :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.5.06 22:17

No asi uz pomalu budes muset davat Varenko 3× denne vedet, jak na tom jste:-)
A at to sem pak nekdo napise:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.5.06 22:45

VARENKO - tak jsem vazne zvedava, kdy se rozhodne mala Sashenka vykouknout. Posli mi cislo SZ at nemusim cekat kdy se mala vylodi, budu jak na trni!!!!!!!!! Teda pokud ti to nevadi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.5.06 22:45

VARENKO - kam se chystas do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová