Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
22.5.06 13:21

Ja nevim, jak babyvaky vypadaji. Ale v satku muzes miminko uvazat na bricho, zada i bok. Najdes si, co ti vyhovuje a kdy te neboli zada. My ho pouzivali i jako pokryvku nebo stinidlo do kocarku a prebalovaci podlozku.
Nevyhoda je, ze je v tom opravdu teplo.
Ale zase v zime jsme sli do mesta nebo k doktorovi a Vitek mel jen lehke oblceni, rukavicky a cepicku a v satku se telem hrejes.
Ted nosim Vitka na zadech. Mame hodne dlouhy satek, takze ho na boku nenosim uplne rada. Jsem pak uplne zabalena. A ted by mi na kratke pochuzky asi nejvic vyhovoval kratsi na uvazani na bok.
Ale hodne ho davam i na zada.
On byl v kocarku vzdycky hodne nerad.
Asi bys spis musela otevrit novou diskusi, aby se ti vyjadrili zastanci toho i toho.
Do babyvaku muzes dat dite taky na vic zpusobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.5.06 14:05

Noggie - tak s těmi záškuby, to teda nevím. Možná tě prostě kope, nebo tlačí na nějaký nerv, tak z toho máš tiky :D Těžko říct.

Jinak nevím, jak přesně vypadá babyvak a s tím šátkem uvidíme za pár týdnů, jak se osvědčí.

Kdepak je Varenka? Snad nám dá Myska vědět, kdyby něco!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
22.5.06 14:19

Ahojky:O)
Dnes je venku krásně, že :D
*babyvaky:

*šátky:

*Jinak vak se dá použít asi na 4 způsoby, nosnost je, myslím, až do 18-ti kg (u vaků Pech).

*Nogee: my máme vak i šátek. Myslím, že na malinké mimi je vak lepší, jelikož se s ním velmi snadno manipuluje, lehce se např. sundá se spícím mimi, což je věc velice užitečná. A nic se nemusí uvazovat. Šátek je zase asi lepší na větší mimi, hlavně proto, že je vázán na obě ramena a ještě má podpotu na bedrech, takže je zátěž lépe snesitelná a nebolí z toho tolik záda. Ale to je jen můj názor:O)
Co se týká finanční investice, my jsme koupili vak i šátek na inzerát, obojí dohromady nás to vyšlo něco lehce přes tisícovku. Šátek není značkový, je méně pružný, ale my v tom problém nevidíme.

Tak zatím papa a přejeme hezký den všem,
Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.5.06 08:19

Ahoj holčinky, tak já to vidím s Varenkou jasně… :lol: Co vy na to? :wink:
Myško nemáš nějaké zprávy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.5.06 08:45

HOLČINKY–AHOOOOOOOOJ :D :D :lol:

já se vám úplně stydím mezi vás zavítat… :oops: :oops: :oops: :lol:
Tak si představte, že místo porůdku jsem včera řádila jak černá ruka (řekla bych doslova: „jako za mlada!!!“ :twisted: )!!

Ráníčko jsem vyrazila po deváté z domu a vrátila se po deváté večer – to jsem MATKA, co?? :oops: :lol: :lol: :twisted:

MYSKA vám nemohla dát ani vědět - holčinky moje zlaté – protože FLAMENDROVALA se mnou!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :lol: :lol: :lol: :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Myslím, že z nás chlapi v tamní hospůdce museli být na větvi a kdyby nás manžílkové nevytáhli, tak tam klábosíme ještě teď!!! :lol: :lol: I s Martínkem v kočárku :lol: :lol: :twisted: :lol: :wink: :lol:

Skončili jsme i s manžílkama přesně v okamžiku, když vedle nás chlapi-dělníci dokončili celou přední fasádu domu a akorát skládali kbelíčky!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

HOLČINKY — já vím já vím---ale co mám s tou naší princezničkou dělat??

Takže si představte:
Ránko jsme jeli do poradny. Další mladý a jemňounký doktůreček ( :P :oops: :twisted: ), ten řekl, že NIC se nechystá 8O A pozval mě na příští pondělí. Odhaduje, že možná zítra nebo tuto sobotu..ale spíše to tak zvolal do „tmy“, aby to nevypadalo moc nápadně :? :) :lol:

Pak jsem jela do centra a něco popracovala u manžílka v práci, pak jsme se setkaly s tou Myškou a odtamtud jsme přijeli domů v devět večer a představte si, že jsem ještě hupsla do kalhot a šli jsme procházkou na véču na zahrádku tady u nás a tam BOUŘKA NEBOUŘKA jsme si dávali pod deštníkem do nosánků (kolem nás hromy blesky :twisted: :lol: 8O :lol: ) a když přestalo tak jsme se v půl jedenácté dobrali domů a já si říkala, že bych ještě někam šla…(Manžílek umřel za pochodu..!!! :lol: :lol: )

Tak je ze mě na starý těhulkovský kolena FLAMENDR!!! :lol: :lol: :oops: :lol:

Holčinky – viděla jsem fotečky ze včerejška — je ze mě TAKOVÝ KOLOS!!!!!!! :? :cry: , že v rámci ohleduplnosti k vám nemám vůůůůůůbec odvahu vložit cokoli do galérky – takže to nechávám na MYŠCE :twisted: :twisted: :lol: :lol:

ALE řeknu vám – vy jste se rozjely!!! CHACHAAA…to až budu v porodnici, tak to budu číst do vánoc, než se dobéřu konce!! :lol: :lol: :lol:

Takže zatím, co jsem v rychlůstce pročetla:

MARKETO:
děkuju mooc za odkázek!! Určo juknu :wink:
A jak se cítíš??? Co dnes budeš dělati?? Napiš, jak si necháš udělat vlásky :wink: :D

ZANET:
to je počasíčko, co???? Dnes se supr ochladinkuješ :wink: :D Napiš, jak jsi dopadla u té své české dr. Jsem jedno OČKO – super zvědavkové !!! Myslím na tebe a držím palečky. :D :wink:
P.S: Jéé, děkuju zlatíčko za pochvalenku — to mě moooc potěšilo – obzvláště dnes, když jsem viděla včerejší fotečky — vzducholoď je proti mně úplná váška!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
ADYS:
Holka, tak jsem ty tvé narozky prošvihla :oops: MOOOOC ti blahopřeji a napiš (jeslti jsi ještě doma), kam že se to chystáš??? Já jsem snad prošvihla nějaké stránečky či co…že jsem tak mimo :? 8O :oops: :wink:

MYSKO: **

OBŘÍ GRATULACIČKA** k tvému dnešnímu SVÁTKU :D :D :D :D
Doufám, že jste se všichni krásně vyhajali do růžovoučka. :P Včera byl báááječný den a ted už můžu opravdu porodit!!! :D :D :D :lol:

NOGGIE:
Tak ty budeš mít taky vak????????? :wink: Holčinky- — tak na to fakt musím juknout, když je to takový super hítek, no néé :wink: Ať nejsem v tý svý TŘICÍTCE tak super OUT!!! :oops: :lol: :lol:
A co HUGH??? Jak se mu daří, fešákovi?? :wink: :D :D
A jak se ty cítíš????
Ohledně toho, co jsi psala - Já mám pocit, že je to skutečně škytka — malinká tohle dělá taky a je to dost rychlé. Ono, jak jim bije srdíčko o 106, tak možná i nějak rychlejc škytají… :? :) :lol: :lol:

CINQ, ALADINO, JAA, SASULKO, GABINKO a všechny holčinky – musím vás dočíst a ještě napíšu a těším se tu na vás. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.5.06 09:00

Ahoj holky jak se mate?Ani vas nestiham cist,prisla jsem se rozloucit,dneska je posledni den,co mam internet…pak uz nebude 8O budete mi chybet :cry: ale ja se vratim :lol:

VARENKO jak to,ze jsi jeste tady???????Ty cekas na ty moje narozeniny vid :?: :twisted: Tak to jsi mooooc hodna,takze te tipuju na patek :lol:
A to,ze se citis tak dobre,to mas opravdu pred porodem,vetsina maminek dostane takovou energii pred porodem.
Ja mam stale ty bolesti na stydke kosti,ale uz to povoluje…tak snad uz to bude lepsi a lepsi,ale pri tom vsem,co ted delam,se ani nedivim,vcera jsem vybalovala krabice v novem byte,zacala jsem rano a skoncila vecer 8O :D ale hlavne,ze mame uz na cem jist :D

Ostatni Holciny mejste se taky moooooc fajn a nekdy priste :( :D ale dneska tu jeste jsem :twisted: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.5.06 10:03

CINQ:
jéje, tak to si tě musíme dnes patříčně užít!!! 8O :P :D
NO uvidíme, jestli se pro tebe schováváme jako dáreček. :wink: :P :lol:
Ty jsi tedy opravdu super-včelka. Holka, kde se u tebe bere taková energie??? Do porůdku máš ještě čásek — tak tu vrtím hlavinkou… :wink: :twisted:
Ale určo to máte a hlavně budete mít moooc krásné. Je to parádička. Moc na tebe myslím. :D A jaké je u vás počasíčko??
U nás dnes spavo---ale to je dobře. Já se právě chystám na šlofíčka. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.5.06 10:14

Varenko tak takovy darecek si necham libit :D
Jinak jsem koukal na tu zavinovacku,co mas,mam uplne tu samou v zluto-hnedou,je vazne super,da se pouzit i jako normalni deka :D a taky mam rychlozavinovacku a i tu normalni :D s dcerkou jsem ji pouzivala a byla jsem moooc spokojena :wink:
Jinak obcas se divim,kde beru tu energii 8O rano vstavat s dcerkou do skoly v 07.00hodin chodim spat okolo 23.00hodin a to jeste pres den pracuji jak fretka :lol: i kdyz obcas je toho moc a radeji si posedim,jako dneska :lol: cele dopoledne nebudu nic delat,ale po obede budu pokracovat :D
Pocasi je tu dneska prijemne :D tak akorat,na kalhoty a triko,to mam nejradeji :D

Tak si odpocin a uzij si sloficka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.5.06 11:59

Teda Varenko, vy si fakt koledujete o to, abychom vás s Viktorkou předběhly :D Sobotu mám jako termín porodu v plánu já :twisted: No, ale aby to nakonec nedopadlo jako u tebe, protože oficiální termín mám 1.6., takže abych tady ještě v půlce června nechodila s panděrem :D Tu energii ti závidím, protože já jsem docela mrtvá. Každý večer se cítím jako po vysokohorském výstupu, ale je pravda, že pořád trávím většinu dne tím, že pracuju a včera jsme ještě do večera makali na zahrádce a pak až do desíti grilovali, takže jsem byla totálně dobitá. V takové večery se modlím, abych nezačala rodit, protože bych to nezvládla… No, ale úpravu vlasů jsem zvládla, takže teď až na tři naplánované jednání nám nic nestojí v cestě se odebrat do porodnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
23.5.06 12:47

Uffff, Varenko, ty nám dáváš zabrat… :lol: :lol: :lol:
Ty musíš být naprosto prvotřídní nosič, krmič, uspávač a ochránce, když se Sašence nechce a nechce ven… :wink: Ta vaše holčička se asi ještě v bříšku krášlí aby se vám při vylodění líbila. :lol:

Cinq ty náš pracante - tak ať to co nejrychleji dorazíte a jsi zase u nás zpátky :lol:

Ve čtvrtek jdu k Hughovi na kontrolu, už se těším na jeho fešácký obličejíček. Nechám si malou zvážit, doufejme, že přibírá a je v pořádku. :lol:

Mějte se, kočky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.5.06 12:53

Marketo a Varenko jste tu dve,tak myslim,ze aspon jedna se musite strefit do toho patku :lol: ale jinak vam preji bezbolestny a snadny porod.....a taky hodne a zdrave deticky :wink:

Noggie vsak ja se vratim :lol: a kde mame tu fotecku slibovanou 8O :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.5.06 13:01

MARKETO:
no, tak to vidíš … :lol: Dnes jsem znovu přemýšlela, že byste to skutečně mohly stihnout dříve nežli my :lol: :twisted: :lol: No, necháme se všechny překvapit, co říkáš :?: :twisted: :P :lol:
Ta energie přijde, uvidíš – od příštího týdne (jestli do té doby neporodíte) se budeš vznášet :wink: :D :P

NOGGIE:
jéje, tak ty se chystáš za Hughíkem, joo??? 8O :D :D Musíš nám ho do konce TEHU nějak blýsknout (nenááápadně :twisted: :wink: 8O :lol: ), ať se téééž pokocháme :wink: Držím palečky a těším se moc, až nám nahlásíš suprbupr míry vaší-naší Evičky :D

HOlčinky, tak já se pomalinku budu chystat – pojedu na skok do prácičky. MOC vás všechny zdravím a držte mi palce, ať zvolím nějaké oblečeníčko, které mi SNAD ještě bude a SNAD i trošku v něm budu vypadat…Už jsme opravdu HOODNĚ veliké. :oops: :oops: :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.5.06 13:04

CINQ:
ahooojky, praculko naše :D :D Jak tooo, že neležíš v nějaké z krabic???? 8O :twisted: :wink: :lol: :lol: :twisted: :lol:
No, uvidíme – šance jsou veliké — snad tě jedna z nás KONEČNĚ potěší :D :D :P Já to typuju na MARKETKU :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.5.06 21:15

Ahoj holky,
konecne jsem se dostala k PC,manzilek me nechtel pustit :evil:
Varenka uz vam popsala nas uzasny srazik,bylo to moc fajn.A holky reknu vam,ze ta nase Varenka je vazne kocka a tehotenstvi ji nesmirne slusi :! :D
A tady je dukaz: 

Dala jsem je do galerie „RUZNE“
jo a jednu jsem omylem soupla do BRISEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.5.06 09:25

Krásné ráníčko HOLČINKY :D :D

Tak já už asi mezi vás přestanu chodit ---- opravdu už se začínám STYDĚT :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Ta naše princeznička z nás udělala špagátky na skřipci a myslím, že v tom hodlá i nadále zvesela pokračovat. Cítím se snad stále líp a líp a mám pocit, že TEHU už budu do důchodku!!! 8O 8O :twisted: :lol: :oops: :lol: Ale co nadělám???? Prostě si postavila tu pidi-hlavinku a ne a ne se klubati. 8O :twisted: :lol: Tak myslím, že přestože máme Blíženečka v bříšku bude pěkně Zabejčený (--- po TATÍNKOVI :twisted: :twisted: :wink: :twisted: :lol: :lol: ).

A jak se všechny máte???
LAURO:
jéje krásné ráníčko – kam jsi se nám ztratila?? Jak je v práci – je to trošku lepší?? A jak se cítíš?? CO je nového??

MYSKO:
tajně jsem doufala, že váš fotáček ze mě udělá SUPER TWIGGY-TEHULI – leč chápu, že v aparátkách to asi nebude :lol: :lol: :lol: :lol:
MOOOC nám to tam ale sekne – stejně, vid :wink: :D Myslím, že nejlíp je na tom Martínek s kočárkem :lol: :lol: :lol:
Co budeš dnes dělat?? Já vůbec netuším… 8O :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová