Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj Zlaticka,
tak jsem konecne zase u pocitace, jelikoz doma moje pritomnost u nej byla doslova nezadouci. Co je noveho? Mela jsem pocit, ze jsem tady nebyla celou vecnost. Jen jsem stacila postrehnout, ze Varenka je stale 2 v 1 a ze mela obr prochazku. Uplne zavidim, nam malej marodi, takze my jsme volnicko vesmes stravili doma, ale zase jsme hodne spinkali.
Jak se vubec vsechny mate? Bylo mi smutno
![]()
Jsem zase v praci, ale dneska mi to nejak extra nevadi, jeste zitra a potom zase tri dny volnicko, takze to jde zvladnout v celku dobre, jen to vstavani je hrozny. Preju vsem krasny slunickovy den!!!
![]()
TERRI:
krásné dopoledníčko – to tě ráda vidím.
Tak vám přeji, at je malý brzy jako rybička a už můžete realizovat všechny procházečky a výlety. Řeknu ti – tak jsem se tak dívala na ten tvůj metřík — to je fakt šílený FIČÁK. Ty už za chvilku budeš mít 1.trimestr za sebou. Já myslím, že ten pán ČAS má motůrek u prdýlky, či co.
![]()
Dobre ranko ![]()
to byla noc…Vcera jsem delala falesny tatarak a asi mi to moc nesedlo.V noci peeeknee bolelelo bricho.Vcera jsme byli s malym na nozickach a mame nozky v poradku.Trosku me trapi ta jeho rymecka,je stale zahleneny,nepomaha ani odsavat,davam kapicky Nasivin,po tech se ulevi,ale ne na dlouho.
VARENKO-princeznicka asi vi,ze muj manzilek ma pohotovost,ze nemuze moc slavit,ze jo?
Tak bych to videla na sobotu????
![]()
Ja se dnes pustim do zehleni
,to je vecny kolotoc,prani,zehleni..A udelam neco dobreho k veceri.Jeste sice nevim,co,ale snad me neco napadne
Jsem dnes nejaka nabita energii,to bude asi ten ranni sexik
![]()
MYSKO:
s tou rýmičkou by ti třeba mohly poradit holky v Dubňatech, co myslíš? A co říkala dr. – čím by se to dalo odhlenit??
Jéje, sexíček ti moooc závidím, fakt!!! Manžílek se už přestal bránit, ale jsme nějak leniví. Ani jeden s ničím nezačíná .....
Ach jo.
Tak hlavně, že už se dal žalůůdeček jakž takž do pucu…chce to možná dneska něco lehčího ![]()
Jéje, tak manžílek slouží .. no, možná právě dneska si to princezna vybere – jako pravý Blíženeček bude dělat věci JEN „komplikovaně“ !!
![]()
P.S: Dneska nám slouží ten náš doktůrek..dokonce jsem v pondělí na nástěnce v poradně zahlídla jeho přímou linku a zjistila jsem, že si ji furt pamatuju!! No, ale asi mi to bude prd platňoučký.
![]()
LAURO:
No tedy – to jsou NOVINY
![]()
Tak za prvně – já jsem byla z toho tvého metříku tak zmatečná, navíc jsi se nám na pěěěkně dlouho ztratila, že jsem se tě právě proto ptala, jak to s tebou vypadá.
A ty s takovou BOMBÁCKOU ZPRÁVIČKOU na nás
OBROVSKÁ GRATULACE, LAURINKO - moc moc jsem štastná, že to takhle vyšlo a člověk hnedle vidí jiné problémy jinýma očima a vyřeší je RAZ DVA, zatímco předtím ho ničily a představovaly úplný horor, co??
Vše se v dobré obrátilo a ted už vás čeká jen veliké převeliké štěstíčko.
1.6.je prostě bááječný datůmek, takže tě určo čekají samé krásné zprávičky. Musíš nám dát hnedle vědět, co a jak vám dr. řekla-řekl, ok?
![]()
Tak to je nádherná zprávička pro celý dnešní den.
![]()
Ahoj holky,
tak jsem zase celé dopoledne propracovala u počítače, až mě z toho všechno bolí. Porod se asi pořád nechystá, i když manžel už v noci rodil
(zdálo se mu o tom), takže je to fakt na spadnutí. No, jsem zvědavá, co mi řeknou v pátek na kontrole. Doufám, že to nebude klasické „No, na porod to ještě´nevypadá“. Varenko, teď už je to vážně kdo z koho
![]()
No, musím teď běžet pryč, odpoledne mrknu…
MARKETO:
CHACHAAA… nechodíme náhodou ke stejným doktůrkům????????
Větu „naaapooorooooddddtooooneeevyyyppppaddááááá“ nemůžu už ani slyšet
![]()
Já to vidím takto:
RODÍTE před náma - vsaď se Markétko, že dojde na má slůvka
Alespon holky budou moci konečně otevřít to ŠAMPÁŇO, co už žužlají kvůli nám 2.týden v ruce, no néé???
![]()
Zdravím naše doživotní těhule Varenku a Markétku…
![]()
Holky, začíná to být pěkně napínavé
Strašně vám závidím, že už to máte „za pár“, mě začínají opuchat kotníky a mám pocit, že hroch je proti mně baletka…
A to jsem sotva začala sedmýýýýý měsíííííc… ufffff.
Lauro taky strašně moc moc moc gratuluju
Opatruj se, ať se mimískovi u tebe líbí ![]()
Dneska mám těhu cvíčko, půjdu si trochu zafunět a protáhnout kostru. Naše cvičitelka je docela drsná holka, je to trenérka aerobiku, pěkně nás prohání a vždycky jen křikne - „držte si bříška a jedem…“ ![]()
Jo mimochodem, zase jsem šmírovala v cizích diskuzích a pátrala po Darie - zatím se jim nedaří, mají už za sebou dvoje umělé oplodnění. Ještě, že je Daria takový optimista a stále věří, že se jednou zadaří. Moc jí držím palce…
LAURINKO - ahoj, moc a moc gratuluji a jsem napnuta co ti povi dr. ja jdu na ko taky 1/6 a nejradeji bych sla hned dneska!!! To cekani me nici!!!
MYSKO - tak ranni sexik jo? ja jsem na tom presne opacne, nemam na nej vubec ani mysleni, nejradeji bych ho na nejakou dobu uplne zrusila, ale to by se drahous vazne asi stehoval. nevim, ale mam strach, nebo nevim cim by to mohlo byt, proste jsem i neprijemna a protivna a nejradeji bych si dala facku!!!!!!
HOLCINKY - zacinam vazne uvazovat o dovolene, chtela bych tam moc s Oliverkem k mori!!!! AAAAAAAACCCCCCCCCHHHHHHHHH jjjjjjjoooooooo
![]()
VARENKO, vy budete s Marketkou opravdu soutezit, byla by legrace, kdyby se holcicky rozhodly prijit na svet najednou!!!! Akorat kazda asi rodite jinde ze? Fotecky jsou krasny, hezky jste si to uzily holcinky, jen co je pravda!!!
![]()
Ahoj holky,
všechny vás opět zdravím. Varenko, Markétko - tak teď to je vážně souboj) Sašence se asi moc na svět nechce… ale ono to přijde… ještě dva megavýlety a rodíš Varenko co by dup:-)
Ale ještě si to hezky užij pokud je ti tak pohodově ![]()
Lauro , taky se připojuji s gratulací… to je super
![]()
U mě nic nového. Jak je vidět z metříku tak pokračujeme
ve snaženíčku, ale je před námi dovolená, tak třeba během června přijdu na jiné myšlenky ![]()
Žanet , kdepak jsi? Co říkáš na zdejší počasí?
Z.
Varenko - No, třeba to zvládnem v jeden den
Já mám chvílema pocit, že už je to na spadnutí, a pak zas pocit, že jsem úplně v pohodě a rodit nebudu nikdy, takže fakt netuším… Bude to i pro mě pěkné překvápko. Ani nevím, jestli jsem na ten porod psychicky připravená, nějak si to radši nepřipouštím a říkám si, že nějak to přežiju.
No, myslím, že náš mimís si počká minimálně do soboty na ty svatební koláče, svíčkovou a pečené selátko, a pak snad šupky hupky na svět!
Zuzika - držím moooooc palce do dalšího snažení!
Noggie - tak jestli si ty v sedmém měsíci připadáš jako hroch, tak si představ, jak si připadáme my s Varenkou
![]()
Laura - tak ať ti to toho 1.6. vyjde a vše je u Dr. na 100% v pohodě!
MARKETO:
no, byla by to opravdu švanda, kdyby se ty naše cácorky domluvily a vykoukly na nás ve stejný den
![]()
Jo, tak tyhle pocity znám..jenže u mě už je stav, že „VÍM“ , že to NIKDY
nepřijde…
Je mi čím dál líp…asi lámu všechny přírodní zákony
![]()
Jéé, tak ty vlastně jdeš na tu svatbičku, vid. NO jooo…tak to si holky musíte ještě pošmáknout…to by byla škodizna
NOGGIE:
CHACHAAA…souhlasím s Markétkou!!!!
Já bláhová si myslela, že pojedeme dle „tabulek“ - tudíž od 37.týdne bude moje váha stagnovat či spíše ubývat ---CHACHAAA…jedeme vesele nahoru. Jestli co nejdříve neporodím trhnu svůj životní rekord a pak uslyšíte široko daleko velikou ránu — PRASKNU!!!!
![]()
ZUZIKO:
jéé, to je super, že jsi se na nás zase přišla juknout
MOOOC držím palečky a POZOOOOR: PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKÁAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM
![]()
Varenko, to je preci super, ze mas to stesti a je ti tak dobre a uzivas si poslednich dnu. Jenom pekne sbirej energii. A az ji budes mit nejvic, tak to prijde.
Jinak otevreny clovek byt nemusi. Me praskla voda a bylo to.
A treba s Marketou budete mit stejne stare deticky, to by bylo fajn. Budete si vymenovat informace.
No chapu, ze pak se to cloveku tahne a nevi a nevi.
Vitek se narodil o 3 tydny driv, tak ja tohle neznam. No a ani mi to neva. Ja byla prave tenkrat v noci prekvapena, ze mi po hodine spanku praskla voda.
Ale takove jarni-letni miminko. To je krasne. Zadne nabalovani, prochazky za tepla. Tak asi v srpnu zacneme se snazenim o dalsiho potomka.
Krasne dobre ranko holky ![]()
dnes jsem ranni ptace
,vsechno kolem jeste haja
.Vzbudila jsem se v 5,kdyz me manzilek vytlacoval z postele
,tak jsme blbli a tatka jeste usnul.
Varenko a Marketko- jak to u vas vypada?Prestante nas napinat
Marketka ma jeste chvilinku cas,ale ty Varenko,by jsi mela princeznicce domluvit
,nebo se mi to sampicko zacne samo vyparovat
![]()
Lauro- blahopreju
![]()
Ahoj holky,tak uz jsou mi 2 mesice
…a jsem porad vysmatej…
![]()
Lauro- drzim pesticky
urco to dobre dopadne ![]()
Mas pravdu,tady na Praze 9 je nadherne slunicko
,hned jak se ten spac vzbudi,vyrazime ven.Spinkal od 22h do 7.30,pak se napapal,chvili jsme si pohrali a spi zase ![]()