Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYSKO:
máš pravdičku – tak holt si to vidím na tu delší pauzičku, až ty naše uzlíčky trošku povyrostou. ![]()
Já jsem si dala pěkně do nosánku – dobrounký obídeček a vidím to zřejmě na šlofíčka.
Venku se nám čerti honí, tak jsem zvědavá, jestli z toho nááhodou nebude buřina – to by bylo supeer.
![]()
Vis,co se rika,ze kdyz prijde bourka,tak se nejvice rodi
Je pravda,ze kdyz jsem byla v porodnici s malou,v srpnu,tak kdyz ta bourka prisla,tak se to pekne plnilo,tenkrat mi to rekly sestry,pry to ma vliv,asi zmena tlaku.
Hezky si odpocin,naber sily a odpolko sup sup do Krce
At muzu vecer slavit
![]()
Varenko, narozeniny mam az v sobotu (zitra ma Cinq a ty mas taky ted nekdy, ze jo?), ale darek jsem uz dostala…
Vcera jsem byla na krev a dnes jsem si sla k pani doktorce pro vysledek… tak je to tam - HCG 90! Jsem v ranem stadiu tehotenstvi!!!
Je fakt, ze mam smisene pocity, chvilku se raduju, chvilku se strachuju, ale to vy uz vsechno znate, ty tehotenske a maminkovske strachy.
Jsem rada, ze se to tak vyresilo, protoze doktorka mi chtela na:,–(it na povzbuzeni Clostilbegyt a Duphaston a v CR je momentalne akutni nedostatek Duphastonu, takze si doktorka moc nevedela rady, co se mnou. Nastesti me napadlo udelat testik nez jsem k ni sla a zustala jsem zirat…
Tak Varenko, a ted uz muzes klidne rodit, dalsi dobre zpravy jsou na tobe. ![]()
Zanet,z celeho srdce ti mooooc grauluju!!!!!
![]()
Juuu tak se mi to libi,hezky nam to tady tehotni ![]()
Zanet , super zprava… ja uz jsem tu byla cela na trni… a kde je muj ranni email???? ![]()
Lauro , taky gratulace k tehu … at to vsechno dobre dopadne!
Jinak k te praskle vode… Mno … Mne praskla voda v aute, zrovna kdyz jsme byli na ceste do porodnice. Takze moje starost pak byla spis o to, jestli to prosaklo na sedacku nebo ne.
Ale bylo to v pohode, mela jsem normalni klasickou vlozku a ta to chytla a pak uz jenom trochu mokry kalhoty. Po te praskle vode se ale hodne zvetsily bolesti a my jako na potvoru meli na semaforech samou cervenou, takze manzel to strihal i pres ty cervene
Ale dojeli jsme dobre a jak uz jsem rikala, malej se narodil 30 min po nasem prijezdu do nemocnice. ![]()
Varenko , neboj se, ze to nepoznas. Je to pocit, jako kdyz ti najednou mezi nohama neco praskne a rine se velka voda. A to doslova. Ale rekla bych, ze se ti to blizi, kdyz mas takovou energii a i chut na sexik.
Tak hodne stesti.
ilona
Mysko, Ilco, Lauro, diky moc. Ja to ale nechci nejak zakriknout. Doktorka mi totiz rekla, ze pokud nedostanu MS, tak bych si ten HCG test mela za tyden zopakovat. ![]()
Musim vam tu ale vsem moc podekovat, moc jste mi pomohly, vzdycky povzbudily, takze ten zbytek uz pak byl v pohode
Diky
![]()
No holky, vy jste se teda rozepsaly!!! Jak to mám stíhat číst? Já to sice přečtu ale pak už nezbývá čas na to něco napsat
![]()
Ale dneska musííííím… Žanetko ! nechci nic zakřiknout, ale moooooc blahopřeju a držím pěsti
Na ten čtyřlístek jsem si teď taky v:,–(ila
![]()
Varenko, Varenko … kdy ty nám porodíš? Ale jsi vážně sluníčko! Kde se to v jednom člověku bere, já vážně někdy zíííráám a tiše obdivuju
![]()
Večer na vás ještě kouknu ![]()
BOOOOOOOOOOOOOˇˇˇˇˇˇˇˇŽEEEEEEEEEEEEEEEEEE … TAAADYYYYYYYYYYYYY takovýýýýýýýýýýýýý zpráááááááááááááááááááááááááááááááááááááávyyyyyyyyyyyyyyyyy
ŽŽŽŽŽŽŽAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNETTTT:
tedy já nemůžu nabrat dech!!! Já se tady celé odpolko flákám, spím jako medvěd a ty zatím nás zásobuješ takovou zprááávičkou
![]()
NO, CO MÁM ŘÍCT – opravdu nemůžu popadnout dech
![]()
Ani nevíš, JAAAAK ** OBŘÍ** radůstku mám a teeed už můžu opravdu porodit!!!!!
![]()
Je to nááádhera přenádherná a je krásné, že tuhle fantastickou zprávičku jsi se dozvěděla právě doma!!!!
NÁDHERA
A dnes je tedy opravdu důůůvod k oslavičkám
![]()
HOLČINKY – já vám nevím…
Myslím, že ta šampááňka práskneme radši na naše nové těhulky, protože nežli JÁÁ porodím …
![]()
Diky Varenko a Zuziku
Tesi me to moc, ze mate radost se mnou, i kdyz u me jsou to porad jeste trosku smisene pocity
Porad si saham na bricho, jakobych tam uz mohla neco citit…
Priznam se, ze jsem docela zmatena. Jeste jsem to ani nerekla mamce. Ale jsem rada, ze ji muzu rict, ze se toho sveho vytouzeneho vnoucatka docka, osobne. ![]()
TEDY HOLČINKYYY – já snad porodím z té obří přehršle nádherných zpráviček — kéž by nebraly konce
![]()
ZANET:
no, já jsem snad uplně stejně (nebo víc
) paf, nežli ty!!! Jéje, škodizna – že nemůžu otevřít nějako to ALKO – dneska bych to viděla rovnou na JOHNYHO WAAAALKŘÍÍČKA
Krásně si to užívej a NIČEHO NICĚHO se neboj. Jen se opatruj a měj ty nejkrásnější myšlenky – protože právě TY jsou pro fazolku nejlepší
![]()
LAURO:
tak na vás taktéž pomlsně popíjím. To jsou opravdu přenádherné zprávičky - MOC MOC ti gratuluju – nejen k fazolce, kterou jsi viděla, ale ještě k té hypotéce!!! Jsou DVA obrovské nejobřejší důvody k oslavám a velikému štěstíčku a radosti.
Radujeme se všechny s tebou –MOC MOC MOC MOC. Však si to zasloužíš!!!
![]()
Holčinky … jdu něco rychle kuchtit a pak zase juknu. Vůbec nestíhám číst ani psát. Ruce se mi klepou štěstím nad těma zprávičkama.
ŽAAAAAANEEEETKO to je úúúúúžasné!!!!!
![]()
Taky se připojuju s gratulacemi - myslím, že se vám to s Dannym podařilo perfektně načasovat
- rovnou to osobně můžeš říct tvé rodince
![]()
Moc moc moc se opatruj, chápu, co teď asi cítíš - já jsem taky na začátku nevěděla, jestli se mám radovat nebo mám být smutná, že se mi od toho okamžiku změní život… Uvidíš, že za chvíli převládnou radostné pocity a všechno bude fajn
(neboj, hormony se o to postarají
)
Varenko tak už
![]()
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ....... já jsem z toho, Žanet, prostě nadšená
![]()
Toto je stoprocentně nejplodnější diskuze na celé planetě…
![]()
Dobré ráno holky,
Zanet - moooooc gratuluju!
Já jsem říkala, že kdo se zapojí do této diskuze, dříve či později otěhotní
Těžko říct, čím to bude.
Varenko - Tak dneska by to už šlo, ne?
Já jdu teďka na kontrolu do nemocnice, tak jsem zvědavá, co mi řeknou.
Ostatní holky - moc vás zdravím a užijte si hezký pátek! ![]()
Ahojky:O)
Tak koukám, že se tady rojí samé dobré zprávičky - to je skvělé
*Žanet: Potichounku, polehounku, abychom ho nezakřikly, gratulujeme k Žanýskovi v bříšku
Držíme palečky, na příští HCG testík, určitě to tam bude, neboj ![]()
*Lauro: Téééda, také moc gratulujeme, je super, že už jsi viděla fazolku na UTZ:O)
*Varenko: Ještě spinkáte nebo už se klubete???? ![]()
*Jinak my zítra odjíždíme s naším deníčkem Květňátka 2005 na megaoslavu 1. narozenin, bude nás tam 27 mamin s ročními prcky, pár starších sourozenců, asi 10 manžílků a pár psů
Tak už se moooooc těšíme:O)
*Ostatní holky: Zdravíme vás a přejeme hezký den:O)
*Tak zatím papa, mějte se fanfárově,
Jaa a Sára
Ahoj holcicky, tak uz postupne zacinam mit radost
Teda nazvala bych to spis, ze radost vytlacuje zmatenost. Vcera jsem to rekla mamce. V zivote jsem ji nevidela tak stastnou, byla moc rada.
Lauro, gratuluju k hypotece. Mas pravdu, ja se taky desim, kdyz je moc dobrych zprav, ale to bude v pohode. Opatruj se.
Jaa, teeeeda, vy chystate takovy obri srazik? To je super, ze jste se tak domluvily. To abyste si nekde pronajali nejaky sal, ze? ![]()
Noggie, diky za povzbuzeni, jsem rada, ze mas radost. ![]()
Marketko, ze jo, fakt je tahle diskuze nejaka zacarovana. Holky snazilky, vsechny sem (Zuziku, Adys, Sasulko) pojdte chytat bacilky ![]()
Varenko, a co ty? Myslim na tebe. Drz se (at zrovna delas cokoliv) ![]()
Krasny den! Z.