Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No teda holky,tomu rikam sehranost
MARKETKO,Z CELEHO SRDCE TI GRATULUJU A PREJU HLAVNE ZDRAVICKO,STESTICKO,AT VAM DELA VIKTORKA SAMOU RADOST
![]()
Holky,ja jsem z tech zpravicek uplne vedle,samozrejme radosti
Ja jsem si vecer ztlumila telefon,tak jsem vubec neslysela sms od Varenky
.Cetla jsem to az rano.Hned jsem ji volala,moooooc vas pozdravuje.Je strasne stasna,porod byl pry paradicka,rychly,na 4 kontrakci byla mala venku.
![]()
No ja uz slavim…
,hned jak jsem se to rano dovedela,hupsla jsem panacka slivovicky
![]()
VARENKO a MARKET,
moc, moc vám gratulujeme k holčičkám a přejeme jim do života jen to nejlepší a hlavně hodně zdravíčka:O) Těšíme se, až se vrátíte domů a budete vyprávět a taky až uvidíme princezničky na fotečkách!
Papa, nakukovatelky Jaa a Sára
Teda to legrace
… A pry, ze neporodi nikdy! A sly na to obe najednou.
Prejeme vsechno nejlepsi …
![]()
ilona & adam
No jo, Varenko a Marketko nachystaly jste nam krasne ranni prekvapeni
Moc vam obema gratuluju k holcickam. At jsou zdrave a at rostou pomaloucku, at si je muzete dlouho uzivat.
Sashenko a Viktorko , vitejte na svete! ![]()
Marketka to stejne stihla prvni!
![]()
Holky, Sasulko a Terko, diky moc za krasne zpravicky. ![]()
Jejda, to je rychlost najednou. Strasne moc gratulujeme vsem 4 holkam a tatkum a jsem z toho taky na meko.
A obema to slo nakonec pekne rychle hlavne Markete. Super.
Male holky se asi po tom vsem povidani na teto diskusy proste chtely obe videt. To jste se jeste mohli domluvit na porodnici:-)
Pri dnesnim pocasi nadherne zpravy:-)
Holcinky, to jsou zpravicky co!!! Myslela jsem kdyz jsem cetla ty sms ze se mi to zda!!!! Je to paradicka - uz se nemuzu dockat fotecek!!!!
Za to me je dneska ouvej, cely den beham na wc, dneska pinda dela asi psi kusy, protoze vsechno co snim tak mu nejede. Takze automaticky zase vse ven
uz se bojim i napit a to jsem si myslela, ze uz je to fuc
zrovna varim obed, tak mi to asi moc neprida, malej spinka, tak se ho chystam pro zmenu nasledovat ![]()
Hezky den vsem
![]()
Markétko a Varenko-obrovská gratulace!!!!!!Přeji vašim slečinkám hodně štěstíčka a zdravíčka!!!!
No hooooolkyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,
tak já si tak v klidu přijdu z práce domů a že kouknu na net, jak vyhlašujete sázky kdo bude první a ani mě nenapadlo, že už jsem to všechno prošvihla
Mooooc „oběma čtyřem“ gratuluji. Holky jste fakt šilkulky. A Markétko… první místo je tvoje
. Nevím co k těm všem gratulacím dodat…
Brzy se nám ozvěte
.
Přeji krásné ráno kočičky, mám pro vás takto po ránu velké překvapení! V galerii Květňátka a Červňátka 2006 má Varenka aktuální fotečky! Tak jim to sluší!
Ta je slaďoučká…
![]()
Vím, že se miminka rychle mění, ale momentálně vidím podobu spíš na tatínka… ![]()
Gratulujem novopecenym maminkam a prejem jen to nej nej.
A jeste gratulujem Zanetce k mimiskovi.
omlouvam se, ze nepisu, ale nejdou mi odesilat zpravy.
Jsem zvedava, jestli tohle pujde.
Gabriela a Adriennka
Holky, Varenka vás všechny pozdravuje a myslí na vás! Jinak je u nich všechno v pořádku
Děkuje za pozdravy a přáníčka, od všech jsem jí vyřídila!
Gabrielko, vy tedy ale také rostete, to tak strašně rychle utíká, před chvílí jsi rodila!
Sasulko, moc dekujem za fotecky male princezny. Je moc krasna. A je hned videt, jak jsou tatka s mamkou na ni pysni ![]()
Gabi, ahoj!! Uz jsi doma v USA nebo jeste porad doma v CR?
Diky za gratulaci, to vis, videla jsem, ze uz bych te dal nudila svym vyckavanim, takze jsme do toho teda prastili ![]()
Holky, musim si zmenit metrik, na kazdem webu mi to totiz pise jine datum porodu. Od 31.1. az do 2.2. Dnes jsem volala doktorce, aby mi doporucila, ke komu jit dal (kdyz ona nedela porody) a rekla mi, ze „due date“ je 3.2.07. Tak to aby se v tom cert vyznal
Takze ne 6. tyden, ale porad jeste 5. Nepredbihat ![]()
Hezky den a vecer.