Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
1.6.06 22:52

Zanetko, at ti to rychle utika. Jak se citis? Mam z tebe obrovskou radost. Hned jsem psala, ale neslo mi to odeslat. :evil: :evil:
V CR jsme az do 11.6.
Dnes se od nas vratil bracha a uletelo mu kvuli spozdeni letedalo (nestihl spoj) nastesti se dostal az do Prahy-mel letet do Brna, kde bydli.. Tak se desim, ze zustanu taky nekde trcet, protoze musim presedat jeste ve Washington Dulles a musim tam znovu odbavit zavazadla… a mam jen 2h na prestup.

Sasulko, to mi povidej. Male uz rostou zoubky. Slinta jak bernardyn, skoro nespi a ma permanentni prujem. Uzivame si co se da. :roll:
Taky si zacina sedat. Pokud je podlozena trochu polstarem, tak uz si sedne.Dokaze se pretocit… Je ve vsem nejak popredu… 8O Nez se nadejem, bude nejen sedet a kousat rizek, ale taky neunavne behat kolem nas. Mazana je jak cert. Prijde mi to neuveritelne, neb mam taky pocit, ze je to vcera, co jsem rodila. Strasne to leti, takze si vsichni uzivejte snazenicka, tehulkovstvi a i rodicovstvi co se jen da.
Gabriela a uz vic nez 5kg Adriennka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
1.6.06 23:37

**VARENKO,

OBROVSKÁ GRATULACE :! :! :! :! :D :D :D :D :D
AŤ VÁM DĚLÁ SASHENKA JEN SAMOU RADOST :D :D :D :D :! :! :!

TAKTÉŽ GRATULACE MARKÉTĚ A VIKTORCE :D
i když se neznáme, je super, jak se holčiny domluvily :D :D :D

Saryk75 + Barborka **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.6.06 15:06

Gabi , ja jsem taky na tebe hned myslela, ze si asi oddychnes, ze uz nemusis drzet ty palecky :-) Ale jak vidis, tak to pomohlo. Zatim mi vubec nic neni. Ale to je dobre.
Uzij si jeste CR. Me mrzi, ze jsme tam nemohli byt dyl. Mne tam desne vyhovovalo to chladnejsi pocasi. Tady uz je zas parak. A preju ti, abyste to cestovani pak zvladli v pohode. Musim priznat, ze my jsme meli taky problemy v New Yorku (JFK). Nestihli jsme pripoj, prebukovali nam to az na druhy den, tak jsme si nakonec museli koupit letenky s jinou spolecnosti, ale byli jsme doma jeste ten den. Normalne bysme tak nepospichali, ale Nick byl doma sam, takze jsme museli zamezit katastrofe :-)
Pane jo, malicka ti opravdu roste jako z vody. Utika to. Posli nejake nove fotecky, az budes mit.
Mej se hezky.

A vy holcicky vsechny ostatni taky. Lauro, jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
2.6.06 15:20

Ahojte holky, tak mi dnes došly další fotky od Varenky, jsou z dnešního rána, tedy 2 a 1/2 dne po porodu, jsou prostě nádherné. Kdo bude mít zájem, jsou v galerce Květňátka a Červňátka.

Přeji krásný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
2.6.06 18:24

ahoj holky,tak trosku sleduji vasi diskuzi.a netrpelive cekam na narozeni vasich miminek.

TAk se pripojuji a gratuluji Varence a MArkete.
je to obrovske stesti,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
2.6.06 20:54

Ahojky:O)
Jen nakukuju, vrátily jsme se z e-mimi dovolené, bylo to super :lol: Zítra zase odjíždíme ven. Koukala jsem do galérky a SASHENKA je FAKT nádherná, moc jim to spolu sluší :!
Mějte se tu fajn, přejeme hezký víkend všem,
Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
3.6.06 11:19

Ahoj berusky, tak jak se dneska mate?
Jukala jsem na fotecky Varenky a male, jsou to fakt kocky. Krasne miminko!!!

ZANET - jak se mas? co tehu nevolnosti? a co let, nebylo ti spatne?
Ja jsem mela vzruso v praci, nejak se mi sem dostaly dve cikanky a nakonec je privedly Italove, ze jim jako pri snidanich chtely neco ukrast - nejvetsi for je v tom, ze jsme je nikdo nevidel prichazet, ani v te snidarne je holky hospodyne nevidely a to tam porad pobyhaji, tak fakt nevim. Ja jsem se tady s nima tahala, ze je jako nepustim a ze co tady delaji a ze zavolam policajty, tak me slusne receno poslaly nekam a stejne utekly, mela jsem pocit, ze mi vyskoci srdce z tela - nic moc pocit takhle po ranu.

Doufam, ze budete mit vsechny lepsi den jak ja. :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.6.06 19:30

Ahoj holky!

Sasulko, diky za dalsi fotecky, jsou super. Varenka uplne zari stestim.

Ja uz chci videt i malou Viktorku s Marketkou, Terko, nemela bys neco?
Teda s tema cikankama, to te obdivuju, ja bych se asi sla nekam schovat a volala bych policajty. Ja cikanky nemusim. Hlavne takove ty vlezle. Brrr.
Nic mi neni. Budto mi bude spatne jeste pozdeji nebo vubec. Pry o neco min nez 50% zen rannima nevolnostma vubec netrpi. Tak to by mi nevadilo, kdybych byla v te mensi pulce :-)

Hezky den. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.6.06 08:49

Zanet , klid. Me bylo spatne od konce 6. tydne:-)

To jen pro pobaveni, ne ze bych ti to prala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.6.06 13:06

Alco, tak diky, uklidnila jsi me :D

Hezkou nedeli vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 13:43

ZANET - ahojky, ja jsem mela taky s tema c. strach, vlastne jsem v tu chvily vubec nevedela co delat, drahousek mi potom doma rikal, ze jsem je mela nechat byt, ze podle jeho zkusenosti se casto msti, tak ted tady maji strach vsichni. Jinak me taky spatne nebylo, tak do toho 6 tt a kousek, za to ted je to narez, vcera jsem mela vyborne testovinky se spenatem a smetankou, a tak jako vcera jsem za cele tehu jeste nezvracela!!!!!!! HRUZA HRUZA HRUZA, ale je fakt, ze mam kamaradky, kterym spatne nebylo cele tehu. Tak drzim palecky at mezi ne taky patris, jinak fotecky nemam, zkusim se s Market spojit aby mi treba manza poslal na mail. Dam echo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.6.06 13:46

Mé-naše zlaté HOLČIČKY

hlasíme se vám s naší hvězdičkou a největším pokladem - SASHENKOU . :P :P :P :D

Děkuji vám všem za vaše překrásná přáníčka a Sasulce za pozdravy a vložení foteček.

Včera nás slavnostně pustili domů :P :D :D :D

Napsala bych vám už včera, ale padla na mě nějaká rýma a už jsem to nevzládla. Ale dnes už jsem mezi váma zpět.

Jako bych tu nebyla celou věčnost---ani nevím, kde začít.

Můžu říct snad jedniné – můj život začal tuto středu, když ptáčkové před ránem začali zpívat… :D :P :P :P

Moc jsem se na vás těšila moc moc a dnes ráno jsem poprvé pocítila pocit, že bych od zítřka chtěla prožít znovu celé tehulkovství a projít si celým porodem i věcmi potom---jen pro ten okamžik, jen pro ty první dny. Sashenka se mění den ode dne a DNES má poprvé dudlíček a je jako andělíček.

:P :P :P :P

Je toho tolik, co bych vám řekla, a tak nevím, kde začít..opravdu. Jsem neskonale štastná a děkuju moc tomu dědulkovi nahoře za ten největší dar na tomto světě. :D :D :D :D

P.S. Ale stihly jsme to na chlup, co??? :twisted: :twisted: - MÁJOVÉ miminko každým coulem :P :twisted: :D

V galerce budou za chvilku nové fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.6.06 14:04

VARENKO a SASHENKO!!!!

MOC VAS VITAM ZPET Z PORODNICE!!!! Uz jsme se nemohli vubec dockat, malinka je moc krasne miminko a vypada moc a moc spokojene!!!! Ty jsi krasna a spokojena maminka, musis nam vsechno povypravet, vlastne ani nevime, jak se to vsechno sebehlo, stihla jsi jeste tu planovanou turu?

Myslim ze pocitu MIT DITE se zadny jiny pocit na svete nevyrovna - nemam pravdu? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.6.06 14:54

TERRI:
ahooojky :P :P
To máš naprostou pravdu – nedá se to prostě slovy popsat..to musí žena prožít a žít. :D :wink:
No já po té návštěvě u gyndr. prostě tušila, že to přijde (po narození jsme mu volali z porodního sálu a slyšela jsem, že manžílkovi povídá, že to tam trochu proštouchnul…zaplat pánbůh, protože malinká tam byla opravdu napresovaná přesně tak jak říkal a když jsem dnes viděla ty fotky, jak byla celá modro-černá s modřinami, málem se mi zastavilo srdce.
V sedum večer mě začalo pobolívat bříško jako před MS, zesilovalo se to a v 23hod manžílek řekl rázně - JEDEME. Já furt nechtěla.
Dr. řekl, že nic moc nález (typu: Na porod to nevypadá 8O :lol: ) no a jelo to tak rychle, že v 4:37 tu byla naše hvězdička.

Dnes jsou nám přesně 4 dny :P :P :P

Takže po 3 dnech jsme šly domů a vlastně pár hodin po porodu jsem se o ní v plné polní začala starat. Pobyt v nemocnici byla tvrdá vojna a po 1. dnu naprostého šoku jsem odcházela s velikou vděčností, protože nebýt té přísnosti — nebyla bych tak ZNALÁ - hohoho :D :D :D :D :D

Je to nádherné. Co vám ted píšu, tak tatínek usnul s malinkou, která cumlá dudlíček. Celý den byla uplakánek a ted konečně spolu usnuli.
Je na něj uplně přilepená od včera, co jsme přijeli. Říhá u něj téměř na povel. :D

Ještě jsem nevložila fotečky. Tak to napravím.

Byl to krásný porod, krásné 4 dny našeho života. Dala bych všechno za to prožít to znovu.

P.S. Moje mamka mi řekla, že se opravdu vymykám všem normálům 8O :oops: :lol: :lol: :lol:

P.S: A ještě musím uklidnit naše těhulinky – už jsem se chlubila i ráno Myšce!!! :oops: :lol:

Z porodnice jsem odešla o 10kg lehčí a to jsem zjistila po tom, co jsem ráno zjistila (když jsem měla poprvé čas dát se zase do kupy), že nemám vůůůůbec žáádné bříško. Jako vůbec!!!! 8O :P (Kdo nevěří, můžu vyfotit :twisted: :twisted: :lol: :lol: ) Čechrám si peří, protože takovou rychlovku jsem fakt nečekala!
A při fofru, který se Sashenkou máme jsem si jistá, že do pátku jsem na své původní váze neli mín!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.6.06 14:59

Varenko, no tedy teď jsem hltala všechny řádky, které jsi napsala, to koukám jak puk, jak se to všechno rychle semlelo a nebýt manžílka, tak snad rodíš doma?! No je také dobře, že to váš gyndr. trochu popošoupl a že to tedy tak rychle dopadlo, všimla jsem si také z prvních fotek jak Sashenka měla trochu modřiny, no ale to má skoro každé miminko, hlavní je, že to šlo tak rychle a bylo to prostě v pořádku a jste v pořádku. Je hezké číst, že manžílek s malinkou usnuli a ty máš trochu času se zregenerovat, no a jak jsi zhubla, no musíš se vyfotit, jsme všechny zvědavé! No a tak ti musím ještě popřát jen a jen to nejlepší a hlavně to zdravíčko, ať hezky prospíváte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová