Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
5.6.06 16:23

Varenko, tak hlavne odpocivej, ona ti princezna nikam neutece :-) Ty musis mit silu, abys to vsechno zvladala. Je fajn, ze ti prijede mamka trosku pomoct.

Krasny den. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
5.6.06 18:14

Ano ano, Varenko, musím s Žanet jenom souhlasit :P Žanet , to víš, že se snažíme :wink: , ale občas ty dny utíkají fakt pomalu :D Teď začínáme balit na dovolenou, v pátek odjíždíme, tak snad přijdu i na jiné myšlenky a trošku „vypnu“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.6.06 18:41

Zuziku, vy se mate, ja chci taky dovolenou, ted by se zrovna moc hodila :-) Kam se chystate? Urcite kdekoliv bude tepleji nez v CR, ze? Nebo uz se trosku oteplilo? Moc si to uzij!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
5.6.06 18:48

Tady se neoteplilo, je fakt docela zima (tobě by se to líbilo:-)). My se chystáme do Egypta trošku si prohřát kosti :P A jak je momentálně u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.6.06 20:32

ahojky kočky, posílám hoodně pozdravů od Varenky a Sashenky, omlouvají se, ale maminka Varenka je nemocná, má chřipajznu, už je nemocný i manžílek a chuděra Varenka vůbec nestíhá, má toho strašně moc a díky tomu jak je jí zle, tak už vůbec nezvládá. Mám vás hoodně moc pozdravovat od obou a omluvit, že nemá ani minutku na to, aby se vám ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.6.06 16:00

Chudak Varenka, ono ji ty probdele noci asi moc imunity nepridaly. Snad se z toho brzo vsichni dostanou a maminka pomuze.

Zuziku, u nas byla vcera paradni bourka, ale jinak je to porad stejna nuda, krasne, krasne, krasne :-) Teeeda, tak Egypt, tak to je super. Pyramidy me vzdycky lakaly, treba se tam taky jednou podivame. Hezky si to uzijte a nic nezapomente, hlavne kloboucky, opalovaci kremy, bryle, a penize. :-) A fotak, abys nam pak mohla poslat fotecky.

Ahoj Marti, jak se mate? :D

Krasny den vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
6.6.06 17:16

Ahoj holky,
tak se učím psát jednou rukou :D Na druhé mi spí malá. Chtěla jsem vám tu dát nějaké fotky, ale nemůžu najít kabel na stáhnutí fotek do PC, takže musíte ještě počkat :D

První dny doma zvládáme v pohodě. Dneska jsem chtěla malou začít zvykat na kočárek u otevřeného balkonu, ovšem neúspěšně. Jakmile jsem ji na:,–(ila čepku, spustila kravál… Tak jsem to vzdala. Ale zítra to zkusíme nějak vydržet, protože koncem týdne bych už chtěla ven. Jinak je naše Viktorka zlatíčko a děkuju za ní bohu, ať už je, nebo není.Je to ten největší zázrak na světě! Jsem strašně šťastná a manžel taky. Pořád na ni jen koukám, jak je krásná a úžasná :D :D

Jinak děkuji všem za gratulace! Snad to do zítřka nějak vyřeším s těma fotkama. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.6.06 07:58

Ahojky holky,

psala mi Varenka, že vás všechny mooc pozdravuje, ale bohužel se nedostane k počítači. Sice má doma maminku, která jim pomáhá, ale i tak stále kojí, říhají a uspávají a ještě k tomu marodí Varenka i manžel a tak je jim zle, nějak se z toho nemohou vyhrabat. No ale jinak se mají dobře a krásně přibývají na váze. Posílá mooc pozdravů, myslí na vás a jakmile to bude možné, ozve se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
7.6.06 14:39

Marketko, gratuluju Viktorce k tydennim narozeninam :-) Je to sikulka. Detatko je opravdu zazrak, rikam si to pokazde, kdyz se divam, na vyvoj od tech par bunek az po prsticky a pusinku… je to uzasne, to se jinak neda nazvat. Neni divu, ze jste s manzelem moc pysni, jen si ji uzivejte, dokud je malinka.
Cepicka se ji sice nebude libit ze zacatku, ale vy to holky urcite zvladnete a pobyt venku stoji za to, to si jiste uvedomi i Viktorka :-)

Sasulko, diky moc za zpravy o Varence, moc ji pozdravuj, ze ji prejeme brzke uzdraveni. Nemaji to lehke, ale snad se brzo uzdravi a pak uz se budou moct jen radovat.

(Chystam se na SZ, ale vcera mi zacalo byt spatne, takze se to snazim rozdychavat… ale uz brzo, neboj.)

A co dela zbytek? Cinq, uz jste total prestehovani? Noggie, co domecek, uz jste to vymysleli? Terko, kde se toulas?
Ilona (Adys) ma ted navstevu - bratr s detma, takze ta je omluvena :-)

Krasny den. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.06 15:06

Milá moje zlatíčka :P

MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC a MOC vás všechny zdravím a přeji vám nádherné odpoledníčko :P

V galerce jsem dala pár foteček malinké.

Dnes je nám přesně TÝDEN :P :P :P

Tatulda nám včera koupil krásný červený rozkládací divan a spinkáme s malinkou spolu v jejím pokojíčku, protože manžílek je šíleně nemocný. Chytli jsme oba nějaký příšerný vir – někde v nemocnici.

Rychle jsem přečetla vaše příspěvečky.

MOC na vás myslím a děkuju MOC MOC Sasulce, že vám o mě dává vědět.

My jsme uspaly Sashenku a mně padá hlavinka, a tak si půjdu zdřímnout. Jinak je Sashenka nádherná a sladounká a nejradši bych nespala vůbec, abych neprošvihla jedinou minutku s ní. :wink: :twisted: :lol:

zatím papa holčinky a krásný sluníčkový den vám všem.
Varenka a pokldádek princeznička Alexandra :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.6.06 18:30

Ahoj holky,
tak my jsme dneska absolvovali první procházku. Už jsem začínala být poměrně nervózní z toho, že jsem týden nebyla venku, ale nebyla jsem si jistá, jestli už malou mám vzít. No, tchýně mě přemluvila, že jo, pomohla mi ji obléct (včetně čepičky :D ) a malá hned usla :D Tak nevím, asi má dobrý den. Jsem strašně ráda, že jsem se konečně dostala ven. Už se těším, až začnu normálně fungovat a budu moct s malou chodit ven kdykoli budu potřebovat.

Jinak mám zatím docela dost času, Viktorka hodně spinká. Takže mám čas i odpočívat, i starat se o domácnost, a dokonce i pracovat. Takže super.

Digitální fotky stále nemám… :?

Varenko - když jsi nemocná, tak hodně spi. Však ona ti malá nikam neuteče a můžeš přece klidně spát s ní. Viktorka spí s námi v noci v posteli. Sice ne přímo na naši matraci, ale je přímo vedle mě, takže jsem pořád s ní a krásně se v noci vyspíme, protože nemusím při každém zakňourání vstávat a běžet k postýlce.

No nic, jdu žehlit…

Tak ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
8.6.06 10:49

Ahoj kačenky… :wink: nesnídám, nesvačím - nestihnu to, nestačím… :lol: aneb neustále v jednom fofru. Právě jsme s kolegyní dorazily výplaty a udělaly reporty pro naše soudruhy z Belgie, tak už můžu vydechnout. :lol:

Varenko tvoje maličká je hrozně moc sladká a já skoro nad každou fotkou bulím. Strašně se už těším na tu naši prďolku a dojímá mě teď absolutně všechno co se týká malých dětí - kdo nezažil, nepochopí… :wink: :lol:

Markétko moc ti závidím ten pohodový porod a vůbec všechno okolo - rodila jsi nakonec v tom Frýdku? Byla jsi spokojená s přístupem? Já to vidím na tu Karvinou - mám to nejblíž a podle posledních informací od rodících kamarádek jsou tam sestřičky a vůbec personál fajn.

Jinak v práci jsem teď poslední týdny, už se těším až zůstanu doma, protože maličká si nejraději lebedí těsně pod mými žebry a děsně mě tlačí, když sedím u počítače. Snažím se často procházet abych ji „utřepala“ trošku dolů, ale jakmile si sednu hupsne si zas na své oblíbené místo :roll:

Žanetko opatruj se a držím palce ať ti ty první týdny utečou co nejrychleji bez větších nevolností. Uvidíš že od od 12 - 13. týdne ti začne být moc fajn a vůbec celý druhý trimestr si moc užiješ. Co se týče našeho bydlení, rozjíždíme i akce přes realitní kanceláře, možná by nebylo špatné koupit si menší už postavený domeček a postupně si ho předělávat a zařizovat podle svého. Uvidíme… :lol: :wink:

Cinq myslíme na tebe! Určitě se nám zase brzo ozveš.

Myško kočárek pro Martínka je fakt parádní - tomu to ale bude slušet…! :lol:

Zatím ahojky, holčinky, zase se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.6.06 12:20

Noggie - Já jsem rodila ve Frýdku a jsem moc spokojená. Personál celkem fajn, akorát ty starší děstké sestry byly některé trochu neochotné, ale tak 80% sester super, doktoři taky fajn. Krásné prostředí, výhled z pokoje do parku. Jídlo nic moc, ale návštěvy mi donesly, co jsem chtěla. V porodnici totiž moc nehledí na to, že kojící žena nemůže jíst například čerstvé pečivo… Celý porod byl takový přirozený, nic mi nenutili, no vlastně na to ani neměli čas :twisted: :D

Jdu obědvat, pak ještě mrknu. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.6.06 07:01

Milé moje holčinky,
moc a moc vás zdravím a přejeme vám s mojí dcerunkou ten nej nej sluníčkový den. :D :P :P
Vzpomínáme na vás a věříme, že se máte co nejfánfárověji. :wink: :twisted:

Týden utekl jako voda voděnka. Malinká mi zrovna spinká. Až se probudí budeme koupat. (Večer jsme to nestihli :oops: :wink: ) Vodičku strašně miluje.
Už je to opravdu sladounké miminko a kužičla se jí uplně vyloupala do růžova. Přece jen byla v bříšku hodně dlouho, takže nám to trvalo.
Je moc a moc hodnounká a roztomilounká.

Dnes si půjdeme zase sednou na dvorek v autosedačce a večer tatulda přiveze kočářek a zítra bychom vyjeli na první procházečku. :P

Holčinky moje — mějte se tuze parádně a já se zase ozvu. Myslím na vás kudy chodím.

Vaše milující Varenka a její Sashenka zlatíčko :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
9.6.06 22:25

Ahojky:O)
Tak zase po čase nakukuju, Varenko,Markét a obě princezničky, vítejte zpět doma :D
*Varenko: Sashenka je kouzelná :P
U nás nic nového, jen to, že čas strašně letí, Sára roste jako z vody… 8O
Tak zatím papa, zítra se mi snad podaří dočíst to, co jsem nestihla a budu reagovat adresněji.
Hezký večer všem přejí Jaa a slůníčko Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová