Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varenko, tak hlavne odpocivej, ona ti princezna nikam neutece
Ty musis mit silu, abys to vsechno zvladala. Je fajn, ze ti prijede mamka trosku pomoct.
Krasny den. Z.
Ano ano, Varenko, musím s Žanet jenom souhlasit
Žanet , to víš, že se snažíme
, ale občas ty dny utíkají fakt pomalu
Teď začínáme balit na dovolenou, v pátek odjíždíme, tak snad přijdu i na jiné myšlenky a trošku „vypnu“ ![]()
Zuziku, vy se mate, ja chci taky dovolenou, ted by se zrovna moc hodila
Kam se chystate? Urcite kdekoliv bude tepleji nez v CR, ze? Nebo uz se trosku oteplilo? Moc si to uzij!!!
Tady se neoteplilo, je fakt docela zima (tobě by se to líbilo:-)). My se chystáme do Egypta trošku si prohřát kosti
A jak je momentálně u vás?
ahojky kočky, posílám hoodně pozdravů od Varenky a Sashenky, omlouvají se, ale maminka Varenka je nemocná, má chřipajznu, už je nemocný i manžílek a chuděra Varenka vůbec nestíhá, má toho strašně moc a díky tomu jak je jí zle, tak už vůbec nezvládá. Mám vás hoodně moc pozdravovat od obou a omluvit, že nemá ani minutku na to, aby se vám ozvala.
Chudak Varenka, ono ji ty probdele noci asi moc imunity nepridaly. Snad se z toho brzo vsichni dostanou a maminka pomuze.
Zuziku, u nas byla vcera paradni bourka, ale jinak je to porad stejna nuda, krasne, krasne, krasne
Teeeda, tak Egypt, tak to je super. Pyramidy me vzdycky lakaly, treba se tam taky jednou podivame. Hezky si to uzijte a nic nezapomente, hlavne kloboucky, opalovaci kremy, bryle, a penize.
A fotak, abys nam pak mohla poslat fotecky.
Ahoj Marti, jak se mate? ![]()
Krasny den vsem.
Ahoj holky,
tak se učím psát jednou rukou
Na druhé mi spí malá. Chtěla jsem vám tu dát nějaké fotky, ale nemůžu najít kabel na stáhnutí fotek do PC, takže musíte ještě počkat ![]()
První dny doma zvládáme v pohodě. Dneska jsem chtěla malou začít zvykat na kočárek u otevřeného balkonu, ovšem neúspěšně. Jakmile jsem ji na:,–(ila čepku, spustila kravál… Tak jsem to vzdala. Ale zítra to zkusíme nějak vydržet, protože koncem týdne bych už chtěla ven. Jinak je naše Viktorka zlatíčko a děkuju za ní bohu, ať už je, nebo není.Je to ten největší zázrak na světě! Jsem strašně šťastná a manžel taky. Pořád na ni jen koukám, jak je krásná a úžasná
![]()
Jinak děkuji všem za gratulace! Snad to do zítřka nějak vyřeším s těma fotkama. Zatím ahoj.
Ahojky holky,
psala mi Varenka, že vás všechny mooc pozdravuje, ale bohužel se nedostane k počítači. Sice má doma maminku, která jim pomáhá, ale i tak stále kojí, říhají a uspávají a ještě k tomu marodí Varenka i manžel a tak je jim zle, nějak se z toho nemohou vyhrabat. No ale jinak se mají dobře a krásně přibývají na váze. Posílá mooc pozdravů, myslí na vás a jakmile to bude možné, ozve se.
Marketko, gratuluju Viktorce k tydennim narozeninam
Je to sikulka. Detatko je opravdu zazrak, rikam si to pokazde, kdyz se divam, na vyvoj od tech par bunek az po prsticky a pusinku… je to uzasne, to se jinak neda nazvat. Neni divu, ze jste s manzelem moc pysni, jen si ji uzivejte, dokud je malinka.
Cepicka se ji sice nebude libit ze zacatku, ale vy to holky urcite zvladnete a pobyt venku stoji za to, to si jiste uvedomi i Viktorka ![]()
Sasulko, diky moc za zpravy o Varence, moc ji pozdravuj, ze ji prejeme brzke uzdraveni. Nemaji to lehke, ale snad se brzo uzdravi a pak uz se budou moct jen radovat.
(Chystam se na SZ, ale vcera mi zacalo byt spatne, takze se to snazim rozdychavat… ale uz brzo, neboj.)
A co dela zbytek? Cinq, uz jste total prestehovani? Noggie, co domecek, uz jste to vymysleli? Terko, kde se toulas?
Ilona (Adys) ma ted navstevu - bratr s detma, takze ta je omluvena ![]()
Krasny den. Z.
Milá moje zlatíčka ![]()
MOC MOC MOC MOC MOC MOC MOC a MOC vás všechny zdravím a přeji vám nádherné odpoledníčko ![]()
V galerce jsem dala pár foteček malinké.
Dnes je nám přesně TÝDEN
![]()
Tatulda nám včera koupil krásný červený rozkládací divan a spinkáme s malinkou spolu v jejím pokojíčku, protože manžílek je šíleně nemocný. Chytli jsme oba nějaký příšerný vir – někde v nemocnici.
Rychle jsem přečetla vaše příspěvečky.
MOC na vás myslím a děkuju MOC MOC Sasulce, že vám o mě dává vědět.
My jsme uspaly Sashenku a mně padá hlavinka, a tak si půjdu zdřímnout. Jinak je Sashenka nádherná a sladounká a nejradši bych nespala vůbec, abych neprošvihla jedinou minutku s ní.
![]()
zatím papa holčinky a krásný sluníčkový den vám všem.
Varenka a pokldádek princeznička Alexandra
![]()
Ahoj holky,
tak my jsme dneska absolvovali první procházku. Už jsem začínala být poměrně nervózní z toho, že jsem týden nebyla venku, ale nebyla jsem si jistá, jestli už malou mám vzít. No, tchýně mě přemluvila, že jo, pomohla mi ji obléct (včetně čepičky
) a malá hned usla
Tak nevím, asi má dobrý den. Jsem strašně ráda, že jsem se konečně dostala ven. Už se těším, až začnu normálně fungovat a budu moct s malou chodit ven kdykoli budu potřebovat.
Jinak mám zatím docela dost času, Viktorka hodně spinká. Takže mám čas i odpočívat, i starat se o domácnost, a dokonce i pracovat. Takže super.
Digitální fotky stále nemám… ![]()
Varenko - když jsi nemocná, tak hodně spi. Však ona ti malá nikam neuteče a můžeš přece klidně spát s ní. Viktorka spí s námi v noci v posteli. Sice ne přímo na naši matraci, ale je přímo vedle mě, takže jsem pořád s ní a krásně se v noci vyspíme, protože nemusím při každém zakňourání vstávat a běžet k postýlce.
No nic, jdu žehlit…
Tak ahoj.
Ahoj kačenky…
nesnídám, nesvačím - nestihnu to, nestačím…
aneb neustále v jednom fofru. Právě jsme s kolegyní dorazily výplaty a udělaly reporty pro naše soudruhy z Belgie, tak už můžu vydechnout. ![]()
Varenko tvoje maličká je hrozně moc sladká a já skoro nad každou fotkou bulím. Strašně se už těším na tu naši prďolku a dojímá mě teď absolutně všechno co se týká malých dětí - kdo nezažil, nepochopí…
![]()
Markétko moc ti závidím ten pohodový porod a vůbec všechno okolo - rodila jsi nakonec v tom Frýdku? Byla jsi spokojená s přístupem? Já to vidím na tu Karvinou - mám to nejblíž a podle posledních informací od rodících kamarádek jsou tam sestřičky a vůbec personál fajn.
Jinak v práci jsem teď poslední týdny, už se těším až zůstanu doma, protože maličká si nejraději lebedí těsně pod mými žebry a děsně mě tlačí, když sedím u počítače. Snažím se často procházet abych ji „utřepala“ trošku dolů, ale jakmile si sednu hupsne si zas na své oblíbené místo ![]()
Žanetko opatruj se a držím palce ať ti ty první týdny utečou co nejrychleji bez větších nevolností. Uvidíš že od od 12 - 13. týdne ti začne být moc fajn a vůbec celý druhý trimestr si moc užiješ. Co se týče našeho bydlení, rozjíždíme i akce přes realitní kanceláře, možná by nebylo špatné koupit si menší už postavený domeček a postupně si ho předělávat a zařizovat podle svého. Uvidíme…
![]()
Cinq myslíme na tebe! Určitě se nám zase brzo ozveš.
Myško kočárek pro Martínka je fakt parádní - tomu to ale bude slušet…! ![]()
Zatím ahojky, holčinky, zase se ozvu.
Noggie - Já jsem rodila ve Frýdku a jsem moc spokojená. Personál celkem fajn, akorát ty starší děstké sestry byly některé trochu neochotné, ale tak 80% sester super, doktoři taky fajn. Krásné prostředí, výhled z pokoje do parku. Jídlo nic moc, ale návštěvy mi donesly, co jsem chtěla. V porodnici totiž moc nehledí na to, že kojící žena nemůže jíst například čerstvé pečivo… Celý porod byl takový přirozený, nic mi nenutili, no vlastně na to ani neměli čas
![]()
Jdu obědvat, pak ještě mrknu. Zatím ahoj.
Milé moje holčinky,
moc a moc vás zdravím a přejeme vám s mojí dcerunkou ten nej nej sluníčkový den.
![]()
Vzpomínáme na vás a věříme, že se máte co nejfánfárověji.
![]()
Týden utekl jako voda voděnka. Malinká mi zrovna spinká. Až se probudí budeme koupat. (Večer jsme to nestihli
) Vodičku strašně miluje.
Už je to opravdu sladounké miminko a kužičla se jí uplně vyloupala do růžova. Přece jen byla v bříšku hodně dlouho, takže nám to trvalo.
Je moc a moc hodnounká a roztomilounká.
Dnes si půjdeme zase sednou na dvorek v autosedačce a večer tatulda přiveze kočářek a zítra bychom vyjeli na první procházečku. ![]()
Holčinky moje — mějte se tuze parádně a já se zase ozvu. Myslím na vás kudy chodím.
Vaše milující Varenka a její Sashenka zlatíčko
![]()
Ahojky:O)
Tak zase po čase nakukuju, Varenko,Markét a obě princezničky, vítejte zpět doma ![]()
*Varenko: Sashenka je kouzelná ![]()
U nás nic nového, jen to, že čas strašně letí, Sára roste jako z vody… ![]()
Tak zatím papa, zítra se mi snad podaří dočíst to, co jsem nestihla a budu reagovat adresněji.
Hezký večer všem přejí Jaa a slůníčko Sára