Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
29.5.06 18:12

Tak mi někdo napište číslo mobilu v SZ a já vám dám vědět SMSkou :D Nebo porodím online, ať je to zajímavější :twisted: :D

Tak teď jsem přijela z posledního domluveného jednání, tak teď už mi nic nebrání rodit. Tak šup Viktorko na svět! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.5.06 21:24

TERRI:
tak to na tebe budu ve čt. moc myslet a držím palečky. Kromě toho, že prý lámu všechny přírodní zákony a cítím se líp a líp, mám zřejmě poslíčky večer a v noci, ale to většinou zaspím. Tak uvidíme…

MARKETO:
tak už do toho holky práskněte, at nám tady nevyprchají všechny ty pootevřený šampánka. :lol: :lol:

HOLČINKY, tak jsme se s manžílkem rozhodli, že zítra pojedeme za mým dr. - gynekologem. Prostě at se na nás podívá, udělá UTZ a řekne, co si myslí. Jeslti bych měla být už v nemocnici, jestli mám nechávat ve čt už vyvolávačku, prostě raději, at mě vidí zkušený lékař a porodník a řekne. :wink: Tak vám dám hned vědět. Snad tam zítra bude. Prostě abysme byli vnitřně ujištění, že je vše v pořádku, protože naši mladíčci v Krči jsou sice fajn, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.5.06 22:26

Teda celej den jsem nebyla u pocitace a rikam si, jak se to tu vyviji a miminek v brise pribyva a na svete ne????? No teda, teda.
Aspon jsem to nepropasla:-)

Dneska se kamaradce narodila holcicka Berticka. Prenasela skoro dva tydny a uz 6 dni lezela v nemocnici, radsi.
Ale kazdy je jiny. Ty „holky“ nas pekne napinaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.5.06 08:35

Ahoj holky,
hlásím se po ránu ve stavu 2v1 :D Za dvě hoďky jdu na kontrolu, tak uvidíme.

Jinak je tady teda dneska pěkně hnusné počasí. Že by se vracela zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 08:50

KRASNE DOBRE RANKO berusky,
to je dneska ale osklivo co - hruza, slysela jsem ze nekde ma snad zase padat snih - to snad ani neni mozny, to se vubec nedivim, ze se mimiskum nechce na svet.

Marketko - drzim palecky na ko a dej echo.

VARENKO - jak to vypada u vas? zadna zmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 09:28

HOLČINKY – krásné ráníčko.
Stejně jako MARKETA – hlásím, že za půl hodinky razíme za mým soukromým gyndr.!! Na konzultaci.
Hned vám dám vědět.

A propos: stále 2 v 1 :twisted: :twisted: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 09:58

VARENKO - taky drzim palecky a dej echo :! :! jsem napnuta jak ksandy, ale myslim, ze holcicky budou chtit poseckat nez vyleze slunicko - vzdyt i nam se do takoveho oskliveho pocaska nechce :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 12:48

HOLČINKY tak můj gyndr už nahmatal, resp.cítil hlavičku malinké. Prý je tam pěkně napresovaná a to hrdlo je už milimetrové. Podlě rozměrů hlavičky odpovídá 41TT.
Volali jsme do Krče a řekla jsem jim, že už mám strach a že ve čt.už chci, aby si mě tam nechali. Doufám, že se na mě nevybodnou, ale budeme bojovat - musíme!!!
Navíc můj lékař říkal, že už by se mě tam nechal a dělal 3× denně monitoring a už injekce. Takže víme, co máme žádat a že prostě už je to na spadnutí.
POPRVÉ, co jsem slyšela jinou větu než:
„Tam se nic nechystá, to na porod nevypadá“

Jsem momentálně v práci, tak se vám ozvu odpolko.
Na doporučení mamky uděláme dnes večer tůru. tak apapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.5.06 13:19

VARENKO - tak moc gratuluji ke kontrole, uz se Vam to blizi milovymi kroky vid kocicko - to je krasnej pocit, vedet ze za chvilinku uz budes drzet malinkou v naruci!!!!! Uplne mam husi kuzi. Takze ve ctvrtek? to jdes stejne jako ja!!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
30.5.06 14:06

Ahoj holčinky,
Varenko tak už se to blíží!!!! Pobyt Sašenky v bříšku už se počítá na hodiny!!!! :lol: Moc ti držím palce a přeju ať vám to, holky, dobře dopadne… :wink:

Market co říkáš - nepřidáš se? :wink: :lol: :lol: :lol:
Nevím, jestli už jsi někomu dávala své číslo, pošlu ti SZ ať pak můžeme tady na emimču oslavovat i ve tvé nepřítomnosti :wink:

Všechny ostatní mooooc zdravím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.5.06 14:33

Tak jsem se vrátila z kontroly a moc nadšená nejsem. Od minula se nic nezměnilo, porodní cesty nepřipravené… Ach jo. Na další kontrolu jdu ve čtvrtek, což je i náš TP, ale nemyslím, že se tak rychle něco změní.
No, moc mi to na náladě nepřidalo. Kromě toho se ten doktor do toho vyšetření nějak moc „opřel“, tak mě teď dole všechno nějak pobolívá a dokonce trochu krvácím, takže z toho už vůbec nadšená nejsem, i když vím, že se to po kontrolách u dr. může v těhotenství stát, takže nějak nestresuju. S porodem to vidím tak na neděli…
Varenko - No, říkala jsem si, že už ti asi každým dnem budou chtít porod vyvolávat. Myslím, že nechávají přenášet maximálně dva týdny. Ale co ty víš, třeba se to do té doby rozjede samo. Držím palce! Teď nastoupím přenašečské období já :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 14:36

Ahoj HOLČINKY :D
zdravím vás už z domova.
Tak na ten čt máme i předběžně domluvenou Bulovku!
V Krči mě naštvali a na větu, že když dr.předem neurčil příjem, že mě nadstandard nezajistí, jsem řekla: FAJN, tak budu rodit v jiné nemocnici.
No, nakonec to sestra předem jakž takž zajistí (prý) a ve čtvrtek každopádně, at to bude jak chce už nastoupím – at už v Krči nebo na Bulovce.

Jinak jsem si dnes naordinovala: úklid, žehlení, pochodáček a výstup schodů min.na 2×!! Tak to by v tom byl čert, co vy na to??

NO, ale řeknu vám – taky je to o p 8O :P řístupu a zkušenostech. Kdybych už ve 40tt slyšela něco „přípraveného“ myslím, že se už psychicky chystám nebo tak…To až dnes poprvé si uvědomuju a cítím, že už je to otázka několika hodin… :wink:

A co MARKETA???? — kde tě máme?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 14:39

MARKETO:
jéje, no tak vidíš — možná do toho obě opravdu práskneme ve čtvrtek!! Už proto že tyhle věty a doktoři a nemocnice jsou nějak moc na jednu-dvě tehule, no řekni??!! :! :x :twisted: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.5.06 14:44

TERRI:
jsi zlatíčko. Máš pravdu – tak nějak si začínám uvědomovat, že už nebudu tehu!! 8O 8O Doposud jsem to brala jako doživotní stav 8O :oops: :lol: Jéje…no, začínám se cítit…trošku — „zmateně“. :wink: Ještě že budu uklízet a kmitat!! To je nejlepší na cokoli.

NOGGIE:
naše OČKO!!!! Spoléhám na tvé výzvědné službičky a naši chvíli nepropásneš!! :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol: Moc děkujeme za krásná přáníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.5.06 14:44

Varenko - No, radši už bych od těch doktorů ani nechtěla nic slyšet, protože takhle mě to jenom vyvádí z míry… No, ale jednou to ven musí, že? :D Ach jo, když já se tak těším. Dneska, dkyž jsem tam seděla v čekárně, tak šla kolem sestra s malým mimčem tak den dva narozeným, tak mě to tak dojalo, že jsem se tam málem rozbrečela :D Už se nemůžu dočkat, až budu moct držet to svoje. Asi už mi teď ke konci těhotenství zase tlačí těhu hormony na mozek, protože jsem nějaká přecitlivělá…

Noggie - Už mi dala číslo Terra, ale klidně mi svoje taky napiš, dám ti vědět a můžete bouchat šampáňa online :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová