Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčinky,
tak se na vás musím zase po pár dnech mrknout co tady vyvádíte
![]()
Terri , to je fajn, že ti je líp
Buď v pohodě a hlavně si to hezky vychutnávej
![]()
Jofinko , velká gratulace
Prosím prosím o bacilky
, že Žanet ?
Musím s radostí konstatovat, že nejen v této diskusi se to v poslední době kolem rozmiminkovalo
Ještě nedávno to vypadalo, že jsem (ač nejmladší v rodině) nejžhavější adept na mimíska. No a už mám neteř i synovce
O kamarádkách ani nemluvě
No, na nás taky jednou dojde
![]()
Varenko , máš krásné bříško! Jsi přímo ukázková těhulka
No a vzhledem k tomu, že jste absolutně připraveni
můžeš už jenom odpočívat a vychutnávat sluníčko (i když dneska to nebylo nic moc
). Přijde to co by dup… uvidíš. Myslím, že jsem tady všechny natěšené stejně jako ty ![]()
Jen dotázek - Varenko, nebyli jste dnes náhodou v ZOO???
Jaa
ZUZIKO:
krásný večíreček – jéje, ty jsi zlatíčko. Děkuju MOOOC za pochvalenku – ta hřeje, panečku–přímo u srdíčka.
![]()
A jak se máš?? Jaký jste měli víkendík??
JAA:
CHICHI…nebyli…spinkali jsme jak 3 medvídci
A jak vy jste si to užili?? Nezmokli jste??
Ahojky:O)
*Varenko: Tak vy jste byli zalezlí v pelíšku, jo? Vy se máte
To se nám s tou naší mrňavou vochechulí stát nemůže ![]()
My jsme si ZOO moc neužili, pršelo a tak jsme toho moc nestihli, ale nevadí, příště snad chytneme lepší počásko ![]()
Koukala jsem k vám do galérky a měla jsem pocit, že jsem tě v ZOO viděla, ale teda asi ne, když myslíš ![]()
Zatím papa a rozdvojování zdar ![]()
Jaa a slůníčko Sára (které tady právě buší už nějakou dobu do elektrického piánka, to mají sousedé asi radost, takhle po ránu
)
Krásné ráníčko HOLČINKY
Zdravím vás i s malinkou Alexandročkou (zatím stááále v bříšku sídlící
) a přeji vám sluníčkový den a celý týden **.
JAA:**
tak to vidíš — oopravdu jsem spinkali – dokud můžeme
. ZOO v Tróje je mooc fajn. Mám ráda toho jejich ředitele. Je to fešák
![]()
A co chystáš na dnešek??
Má být příjemně a sluníčko ![]()
CINQ, SASULKO, ZANET, NOGGIE, JOFINKO, ZUZIKO, TERRI, MYSKO, MARTINKO, MARKETO, MINIKU a VŠECHNY---těším se na vás.
Ahoj holciny preji krasne rano ![]()
Takze Uz v bytecku mame dodelane pokojiky,toaletu a satnik pro deti a i pro nas
ted uz jenom pres tyden tam budu chodit to uklizet a v sobotu nebo v nedeli se stehujem
bude se mi styskat po nasem starem bytecku
ja ho mam tak rada ![]()
Varenko dekuju za tel.cislo
poslu ti pak SMS aby jsi mela moje cislo a mohla mi dat vedet ![]()
Jak se mas?A jak se citis?Co budes delat dneska?Ja budu balit koupelnu
zustane nam tu jenom jeden sampon a rucnik pro kazdeho
no to bude neco
ja ktera ma snad milion veci na vsechno
Zanet ja ti vubec nevim,kde jsem to vzala
prijde mi,ze me ta jeji vaha nema rada
4kila,to bych snad poznala nekde
mozna to bude tema vlasama ![]()
jak se mas?
CINQ:
vy jste ted ďáblíci!!!! Všechna čest a slávaaa – nádheraaaa--- tak to je moooc krásné a budu na vás mooc myslet, že už za pár dnůů.....jéje..jste v novém hnízdečku
![]()
Já jdu v 11hod na kosmetiku a hned vedle se objednám na stříhání.
Pak musím sehnat pár drobností - nějakou vůni, knížku, pečivo. Čeká mě žehleníčko a pak prostě odpočíneček.
Cítím se báječně a dnes ráníčko jsem si znvou řekla, že bych byla ráda ještě TEHU
![]()
A co ty??? Jaké je u vás počasíčko?? Jak se cítíš, tehulinko??
Varenko to je dobre,ze se citis tak super a uzivej si jeste tehu
je to prece jenom super,byt tehotna a neni to kazdy rok ![]()
Ja se citim super,ale mam boleni na stydke kosti(a vubec tam vsude okolo),asi se to tam pripravuje,tak chodim jak kachna
aspon si to myslim
tak doufam,ze me to prejde hoooodne rychle ![]()
Jinak ja bych potrebovala kadernika prozmenu,pujdu se objednat asi na patek nebo sobotu,jeste uvidim ![]()
Jinak pocasicko je super,venku je 25 stupnu,ale je zatazeno,takze takove to prijemne teploucko
mozna bude prset.
A muj pocitac mi nejak stavkuje
nevim co s nim je,proste se mi vypnul sam od sebe
snad to bude v pohode,protoze mam posledni dny s internetem
a potom nevim,kdy ho zase budu mit,tak at si ten internet uziju ![]()
CINQ:
to je sranda – přesně v tvých týdnech jsem měla ty hrozné bolesti spony stydké. Vlastně byly jen 2 momenty v mém TEHU, které byly náročné, jinak jsem měla opravdu SUPROVÉ tehotenství.
Jeden z těch momentů bylo právě tohle rozšiřování sp.stydké---to bylo něco!!! Pěkně jsem si užila, ale za 10 dní se to povolilo a pak to byla OÁZA…
Tak vydrž – držím moc palečky.
![]()
Jojo, počasíčko je fakt příjemnoučké, i když u vás by bylo na mě mooc teplo.
I když vím, že se člověk rychle aklimatizuje, vid
![]()
Varenko tak doufam,ze me to prejde taky tak rychle
je to totiz docela neprijemny pocit a jelikoz toho nachodim dost a do toho dcerka,tak nevim jestli to preziju
(prehanim opet,zacinam byt pekna citlivka ![]()
Jinak teploucko je i na me,mam radeji chladnejsi,tak na kalhoty a tricko…jeste jsem se poradne neaklimatizovala,v noci se mi spatne spi a u pritele je to same
jelikoz jsme ve FR jenom 2 roky,chce to asi vic casu
pritel je sice francouz,ale poslednich 9let zil v Dansku,kde teplo nenajdes
je tam prece jenom zima naproti FR…a dcerka ta je uplna v pohode
bude to plazova holka,porad jenom plaz,more a slunicko(ale to asi vsechny deti)
A ani nevim co v tech vedrech varit
loni to jsme jedli hodne salatu…ale to se neda jist porad,potrebujem i maso
ale v horku se mi varit nechce a ani nikdo nechce jist teple jidlo
uvidim letos…
CINQ:
no, já v té době s sp.st. jsem nemohla chodit vůbec. Bylo to hrozné. Jenom vstát, nebo dát nohu trošinku nahoru, převalit se z boku na bok v posteli – bylo to doslova utrpení a nemohla jsem nikam chodit. Byla jsem ráda, že se doplížím na záchod a opradu mi někdy až málem tekly slzičky. Ale naštěstí to povolilo. ![]()
Já mám dneska navaříno — řízečky a brambůrky
- takže se fakt těším na obídek.
Ale nevím, nevím co k véče. My ted musíme přejít spíše na tu lehkou stravu!!!!!
![]()
Varenko takhle nejak se citim,kdyz mam vstat s postele,tak to je horor
ale potom to trochu rozchodim a jde to…musi to jit,protoze nekdo musi dat dcerku do skoly a pak jit pro ni…a pritel to nestiha.
My mame dneska k veceri rajcatovy salat s mozzarelou a s olivama
a nejaky dezert ![]()
Rizecky bych mohla udelat zitra
a s hranolkama
.....a pak nemam pribirat na vaze
ale pritel me potesil a rekl,ze to je tema svalama,co jsem si vypracovala
prece jenom kazdy vikend a i pres tyden pracujeme a rostou trosku svaly
tak to bude ono(aspon ja se tim uklidnuji
![]()
Uzij si kosmetiku…taky si tam skocim pristi tyden ![]()
AHoj berusinky moje,
tak se konecne taky hlasim!!! Nemela jsem vubec moznost se dostat k netu, drahousek me proste cely vikend nepustil, taky jsem s Oliverkem hodne odpocivali a taky hodne courali. Kazdopadne dneska jsem zase v praci a je to docela narocne, tak uvidime jak to budu zvladat, jestli nebudu muset opravdu zustat doma, ale rekla bych, ze jsem spis cita nez cokoli jineho
Jsem trosku slaba, ale to je asi z toho vzduchu tady, mam nozicky pekne nahore a moc se nenadru, takze ctu Betinku a odpocivam.
Kazdopadne ZOO dopadla spatne, jelikoz sotva jsme vylezli pred dum, tak zacalo pekne prset, malej byl hrozne zklamanej, ale co v ZOO kdyz leje, ze, tak jsme sli alespon na obed, ten byl vybornej a potom jsme cele odpoledne prospali!!!! Vecer bylo grilovanicko u znamych, tak to bylo fajn, sice trosku pod mrakem, ale byla to prijemna zmena.
ZANET - ty jsi nenasla fotecku? ja jsem ji davala do alba TPP, tak mozna proto. Zkus juknout tam.
![]()
CINQ:
no ty mě lákáš lákáš — že bych dnes udělala salátek?? Ale to bude spíše pro mě…no možná udělám takový mišmaš - všehochut. Přemýšlela jsem totiž o gulášku. Ale sobě možná udělám ten salátek a nějaké pečivo. Jéžíš, já byh si tak dala bílé vínečko – to je moje obdobíčko a já nemůůůžuuu
![]()
Kosmetika byla SUPEEEER.
Pak jsem si dala obídek a šla vybrat penízky. Cestou z bankomatu jsem koupila 2 nové kytinky do okna – krásně to vypadá. (Ty před-jarní totiž už odkvetly). A tak několik věcí v drogušce a pak jsem ještě skočla pro 2 přípravky na vlásky do kadeřnictví. Na stříhání jsme objednaní na zítřek---já jdu v 5hod a manžílek po mně.
To se budeme Sashence líbit
![]()
Cinq, ale moc to opravdu nepřeháněj s tím uklízením…fakt se šetři. Není to legranda. Já vím, že jsem tahle varování neměla moc ráda, když jsem to všude okolo slyšela, ale ono to je asi na místě. Fakt…
![]()
TERRI:
no néé, tak koukám, že to byl o víkendu neplánový sraz TEHULINEK. Takže taky v ZOO???
![]()
(JAA tam byla totiž taky.)
No, počasíčko bylo o víkendu takové nevyspitatelné a vidím, že jsme nebyli jediní, kdo pochrupoval – a to je dobře.
Pro tebe je ted odpočinek hooodně důležitý. Jsem ráda, že hezky relaxuješ a uvidíš, jak s prací. Kdyby tě měla nějak mooc unavovat, tak bych s tím praštila a šla na neschopenku ![]()
A kdy jdeš k tomu soukromému dr.??