Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
13.5.06 21:09

Ahoj holčinky,
tak se na vás musím zase po pár dnech mrknout co tady vyvádíte :wink: :P
Terri , to je fajn, že ti je líp :D Buď v pohodě a hlavně si to hezky vychutnávej :P :!
Jofinko , velká gratulace :! :! :! Prosím prosím o bacilky :oops: , že Žanet ?
Musím s radostí konstatovat, že nejen v této diskusi se to v poslední době kolem rozmiminkovalo :P Ještě nedávno to vypadalo, že jsem (ač nejmladší v rodině) nejžhavější adept na mimíska. No a už mám neteř i synovce :P O kamarádkách ani nemluvě :wink: No, na nás taky jednou dojde :! :lol:
Varenko , máš krásné bříško! Jsi přímo ukázková těhulka :P No a vzhledem k tomu, že jste absolutně připraveni :wink: můžeš už jenom odpočívat a vychutnávat sluníčko (i když dneska to nebylo nic moc :( ). Přijde to co by dup… uvidíš. Myslím, že jsem tady všechny natěšené stejně jako ty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
14.5.06 22:05

Jen dotázek - Varenko, nebyli jste dnes náhodou v ZOO???
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
14.5.06 22:11

ZUZIKO:
krásný večíreček – jéje, ty jsi zlatíčko. Děkuju MOOOC za pochvalenku – ta hřeje, panečku–přímo u srdíčka. :P :D
A jak se máš?? Jaký jste měli víkendík??
JAA:
CHICHI…nebyli…spinkali jsme jak 3 medvídci :lol: :lol: :lol: A jak vy jste si to užili?? Nezmokli jste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
15.5.06 07:32

Ahojky:O)
*Varenko: Tak vy jste byli zalezlí v pelíšku, jo? Vy se máte :D To se nám s tou naší mrňavou vochechulí stát nemůže :lol:
My jsme si ZOO moc neužili, pršelo a tak jsme toho moc nestihli, ale nevadí, příště snad chytneme lepší počásko :wink:
Koukala jsem k vám do galérky a měla jsem pocit, že jsem tě v ZOO viděla, ale teda asi ne, když myslíš :lol:
Zatím papa a rozdvojování zdar :P
Jaa a slůníčko Sára (které tady právě buší už nějakou dobu do elektrického piánka, to mají sousedé asi radost, takhle po ránu 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.5.06 08:14

Krásné ráníčko HOLČINKY

Zdravím vás i s malinkou Alexandročkou (zatím stááále v bříšku sídlící :twisted: :lol: ) a přeji vám sluníčkový den a celý týden **.

JAA:**
tak to vidíš — oopravdu jsem spinkali – dokud můžeme :twisted: :D . ZOO v Tróje je mooc fajn. Mám ráda toho jejich ředitele. Je to fešák :twisted: :P :lol:
A co chystáš na dnešek?? :D Má být příjemně a sluníčko :D

CINQ, SASULKO, ZANET, NOGGIE, JOFINKO, ZUZIKO, TERRI, MYSKO, MARTINKO, MARKETO, MINIKU a VŠECHNY---těším se na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.5.06 09:04

Ahoj holciny preji krasne rano :D

Takze Uz v bytecku mame dodelane pokojiky,toaletu a satnik pro deti a i pro nas :D ted uz jenom pres tyden tam budu chodit to uklizet a v sobotu nebo v nedeli se stehujem 8O bude se mi styskat po nasem starem bytecku :oops: ja ho mam tak rada :D

Varenko dekuju za tel.cislo :D poslu ti pak SMS aby jsi mela moje cislo a mohla mi dat vedet :wink:
Jak se mas?A jak se citis?Co budes delat dneska?Ja budu balit koupelnu :lol: zustane nam tu jenom jeden sampon a rucnik pro kazdeho 8O no to bude neco 8O ja ktera ma snad milion veci na vsechno :oops: :lol:
Zanet ja ti vubec nevim,kde jsem to vzala 8O prijde mi,ze me ta jeji vaha nema rada :lol: 4kila,to bych snad poznala nekde 8O mozna to bude tema vlasama :lol:
jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.5.06 09:05

Omlouvam se ta cerna se mi zamotala 8O :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.5.06 09:20

CINQ:
vy jste ted ďáblíci!!!! Všechna čest a slávaaa – nádheraaaa--- tak to je moooc krásné a budu na vás mooc myslet, že už za pár dnůů.....jéje..jste v novém hnízdečku :twisted: :D :D :D
Já jdu v 11hod na kosmetiku a hned vedle se objednám na stříhání. :wink: Pak musím sehnat pár drobností - nějakou vůni, knížku, pečivo. Čeká mě žehleníčko a pak prostě odpočíneček. :D Cítím se báječně a dnes ráníčko jsem si znvou řekla, že bych byla ráda ještě TEHU :lol: :lol: :lol:
A co ty??? Jaké je u vás počasíčko?? Jak se cítíš, tehulinko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.5.06 09:39

Varenko to je dobre,ze se citis tak super a uzivej si jeste tehu :wink: je to prece jenom super,byt tehotna a neni to kazdy rok :wink:
Ja se citim super,ale mam boleni na stydke kosti(a vubec tam vsude okolo),asi se to tam pripravuje,tak chodim jak kachna 8O aspon si to myslim :lol: tak doufam,ze me to prejde hoooodne rychle :D
Jinak ja bych potrebovala kadernika prozmenu,pujdu se objednat asi na patek nebo sobotu,jeste uvidim :D
Jinak pocasicko je super,venku je 25 stupnu,ale je zatazeno,takze takove to prijemne teploucko :wink: mozna bude prset.
A muj pocitac mi nejak stavkuje 8O nevim co s nim je,proste se mi vypnul sam od sebe 8O :? snad to bude v pohode,protoze mam posledni dny s internetem :( a potom nevim,kdy ho zase budu mit,tak at si ten internet uziju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.5.06 10:06

CINQ:
to je sranda – přesně v tvých týdnech jsem měla ty hrozné bolesti spony stydké. Vlastně byly jen 2 momenty v mém TEHU, které byly náročné, jinak jsem měla opravdu SUPROVÉ tehotenství.
Jeden z těch momentů bylo právě tohle rozšiřování sp.stydké---to bylo něco!!! Pěkně jsem si užila, ale za 10 dní se to povolilo a pak to byla OÁZA… :twisted: :D Tak vydrž – držím moc palečky. :wink: :P
Jojo, počasíčko je fakt příjemnoučké, i když u vás by bylo na mě mooc teplo. :wink: I když vím, že se člověk rychle aklimatizuje, vid :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.5.06 10:19

Varenko tak doufam,ze me to prejde taky tak rychle :D je to totiz docela neprijemny pocit a jelikoz toho nachodim dost a do toho dcerka,tak nevim jestli to preziju :lol: (prehanim opet,zacinam byt pekna citlivka :oops:
Jinak teploucko je i na me,mam radeji chladnejsi,tak na kalhoty a tricko…jeste jsem se poradne neaklimatizovala,v noci se mi spatne spi a u pritele je to same :wink: jelikoz jsme ve FR jenom 2 roky,chce to asi vic casu :lol: pritel je sice francouz,ale poslednich 9let zil v Dansku,kde teplo nenajdes :D je tam prece jenom zima naproti FR…a dcerka ta je uplna v pohode 8O bude to plazova holka,porad jenom plaz,more a slunicko(ale to asi vsechny deti)
A ani nevim co v tech vedrech varit 8O loni to jsme jedli hodne salatu…ale to se neda jist porad,potrebujem i maso :lol: ale v horku se mi varit nechce a ani nikdo nechce jist teple jidlo :? :lol: uvidim letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.5.06 10:33

CINQ:
no, já v té době s sp.st. jsem nemohla chodit vůbec. Bylo to hrozné. Jenom vstát, nebo dát nohu trošinku nahoru, převalit se z boku na bok v posteli – bylo to doslova utrpení a nemohla jsem nikam chodit. Byla jsem ráda, že se doplížím na záchod a opradu mi někdy až málem tekly slzičky. Ale naštěstí to povolilo. :twisted:
Já mám dneska navaříno — řízečky a brambůrky :D - takže se fakt těším na obídek.
Ale nevím, nevím co k véče. My ted musíme přejít spíše na tu lehkou stravu!!!!! :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.5.06 10:54

Varenko takhle nejak se citim,kdyz mam vstat s postele,tak to je horor :( ale potom to trochu rozchodim a jde to…musi to jit,protoze nekdo musi dat dcerku do skoly a pak jit pro ni…a pritel to nestiha.
My mame dneska k veceri rajcatovy salat s mozzarelou a s olivama :D a nejaky dezert :lol:
Rizecky bych mohla udelat zitra :D a s hranolkama :D .....a pak nemam pribirat na vaze 8O :lol: ale pritel me potesil a rekl,ze to je tema svalama,co jsem si vypracovala :lol: prece jenom kazdy vikend a i pres tyden pracujeme a rostou trosku svaly :lol: tak to bude ono(aspon ja se tim uklidnuji :oops: :lol:
Uzij si kosmetiku…taky si tam skocim pristi tyden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 12:53

AHoj berusinky moje,
tak se konecne taky hlasim!!! Nemela jsem vubec moznost se dostat k netu, drahousek me proste cely vikend nepustil, taky jsem s Oliverkem hodne odpocivali a taky hodne courali. Kazdopadne dneska jsem zase v praci a je to docela narocne, tak uvidime jak to budu zvladat, jestli nebudu muset opravdu zustat doma, ale rekla bych, ze jsem spis cita nez cokoli jineho :oops: :oops: :oops: Jsem trosku slaba, ale to je asi z toho vzduchu tady, mam nozicky pekne nahore a moc se nenadru, takze ctu Betinku a odpocivam.

Kazdopadne ZOO dopadla spatne, jelikoz sotva jsme vylezli pred dum, tak zacalo pekne prset, malej byl hrozne zklamanej, ale co v ZOO kdyz leje, ze, tak jsme sli alespon na obed, ten byl vybornej a potom jsme cele odpoledne prospali!!!! Vecer bylo grilovanicko u znamych, tak to bylo fajn, sice trosku pod mrakem, ale byla to prijemna zmena.

ZANET - ty jsi nenasla fotecku? ja jsem ji davala do alba TPP, tak mozna proto. Zkus juknout tam. :D :D :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.5.06 14:35

CINQ:
no ty mě lákáš lákáš — že bych dnes udělala salátek?? Ale to bude spíše pro mě…no možná udělám takový mišmaš - všehochut. Přemýšlela jsem totiž o gulášku. Ale sobě možná udělám ten salátek a nějaké pečivo. Jéžíš, já byh si tak dala bílé vínečko – to je moje obdobíčko a já nemůůůžuuu :cry: :lol: :lol:
Kosmetika byla SUPEEEER. :D Pak jsem si dala obídek a šla vybrat penízky. Cestou z bankomatu jsem koupila 2 nové kytinky do okna – krásně to vypadá. (Ty před-jarní totiž už odkvetly). A tak několik věcí v drogušce a pak jsem ještě skočla pro 2 přípravky na vlásky do kadeřnictví. Na stříhání jsme objednaní na zítřek---já jdu v 5hod a manžílek po mně. :twisted: To se budeme Sashence líbit :! :! :lol: :lol: :lol:
Cinq, ale moc to opravdu nepřeháněj s tím uklízením…fakt se šetři. Není to legranda. Já vím, že jsem tahle varování neměla moc ráda, když jsem to všude okolo slyšela, ale ono to je asi na místě. Fakt… :wink: :)

TERRI:
no néé, tak koukám, že to byl o víkendu neplánový sraz TEHULINEK. Takže taky v ZOO??? 8O :D :lol:
(JAA tam byla totiž taky.)
No, počasíčko bylo o víkendu takové nevyspitatelné a vidím, že jsme nebyli jediní, kdo pochrupoval – a to je dobře.
Pro tebe je ted odpočinek hooodně důležitý. Jsem ráda, že hezky relaxuješ a uvidíš, jak s prací. Kdyby tě měla nějak mooc unavovat, tak bych s tím praštila a šla na neschopenku :wink:
A kdy jdeš k tomu soukromému dr.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová