Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
9.7.06 19:15

Tak tady je momentálně taky pořádná bouřka. Snad se trošku pročistí vzduch, protože už nemůžu vydržet ve vlastním těle (a sprcha nepomáhá -nebo jen na pět minut :( ). S tou neustále zvýšenou teplotou je to nesnesitelné.
My máme malou fenku pudlíka a je to manželův miláček (původně chtěl kočku, ale myslím, že je dneska rád, že ji máme :wink: ) Vůbec netuším jak vypadá Lakelandský teriér :oops:, budu se muset někde podívat :oops: . My máme docela obavy jak se ten náš špunt zachová až bude mimi (nebo budou mimi :wink: ), je docela žárlivá a je u nás prozatím na prvním místě, což se asi změní :wink:
Zítra jedu k dr. asi na jednu hodinu, tak dám odpoledne vědět jak jsem dopadla (už teď z toho mám žaludeční neurózu ani nevím proč :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.7.06 19:20

Tak už jsem ho našla (myslím Spunky :wink: :P ). To musí být zlatíčko. Nejdříve jsem myslela že je to větší pejsek, ale je to asi docela drobek, že? V povaze má: sebevědomý, smělý, neohrožený, přátelský :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.7.06 22:15

ahoj holky :D

Tak jak se mate?Ja mela pracovni vikend opet(tapetovani) :D Varenko jak vidis,ja ty skaly lamu porad :lol: Mam par dnu do porodu a energie mam vic a vic 8O takhle asi budu opet prenaset 8O a ja uz se tak nemuzu dockat prdolky :wink:

Varenko tak to jsem rada,ze princezna je lepsi :wink: a doufam,ze ty jsi taky.
Fotecky jsou nadherne :wink:

Zanet jsi me pobavila :D …jsi napsala: uz se zase cpu :lol: od zacatku tehu,jsem tu pusu necim cpala a tim i pokracuju :oops: doufam,ze mi to nezustane i po tehu 8O prece jenom 20kg navic…tak at neco shodim :lol:

Zuziku sprchu si davam taky porad a pak hezky pod vetrak :lol: ale je to jenom na chvilku…
A zitra napis jaka byla prohlidka :wink:

Jo a holky :D uz mam postylku(konecne) :D teda cekam na ni :P mam ji nejpozdeji do 6 tydnu…tak snad prijde driv nez porodim 8O :lol: je mooooc pekna,barva prirodni s oranzovou a zelenou a na tom jsou obrazky zirafky :wink: potom hodim fotecku :D

Takze hezky vecer a padim do postele,pritel ceka 8O pry se budem tulit 8O :lol: on snad upadl na hlavu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.7.06 01:01

Zuzi, tady je - Spunky :-D Sebevedoma teda je, ale zapomneli napsat lina :-) Tak je panem rodiny, takze mam strach, jestli nebude na mimi zarlit. Snad se vam to zobrazi.

Cinq, jen se pekne tulte :-) Za dobrou praci prece potrebujes odmenu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 07:32

Zanet ten tvuj pejsek je bezva :D jestli je to jeho fotka,tak je to jako ze zurnalu…moc povedena,mam usmev od ucha k uhcu,jak se vali :lol:

A odmenu si zaslouzim :lol: ale tuleni je to posledni,na co jsem vcera myslela :lol: ja radeji papani :oops: :lol:

Holky vsem vam preji krasne ranko :D dneska jsem nejaka cila po ranu,nechce se mi spat a to je divne 8O ze bych se uz pripravovala na prcka :lol: :?: :D
Zitra mi pritel odjizdi do ctvrtka na sluzebku :( tak snad neporodim :D zakon schvalnosti :wink: verte,ze bych ho prizabila potom(zabit ne :! budem ho potrebovat jako tatinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.7.06 14:25

Ahoj holky,
tak jaký byl víkend? Tady v Havířově bylo totálně letní počasí, ani kapka, a to prý byla o 15km dál v Ostravě v průtrž mračen… Včera jsme byli celý den na zahradě a grilovali, a dneska při pondělku zase práce. I když je pravda, že to trošku flákám. Malá mi spí v šátku na prsou, dokonce můžu výjimečně i používat obě ruce na psaní :D

Varenko - to je dobře, že ten čajík zabral, asi ho taky zase začnu pít, protože posledních pár dnů Viktorku trochu bolí bříško. Já si ten čaj každý den uvařím, ale obvykle ho zapomenu vypít :D Nebo to nestihnu… Mám takovou ehm choulostivou otázku :oops: Už jste s manželem započali sexuální život? :twisted: Já mám docela chutě a manžel taky, ale mám docela strach, že bych otěhotněla… To je paradox, co? Předtím jsem se tak rok při každém sexu modlila, ať otěhotním a teď mám z toho strach. Nejsem moc zastánce kondomů ani přerušovaného styku a jaksi nevěřím tomu, že je kojení antikoncepce… tak asi budem muset ještě týden počkat, než půjdu na kontrolu k dr. a předepíše mi antikoncepci. Snad to malé nebude v mlíku nějak vadit…

Cinq - Jé, ty už to máš za pár. Úplně se do tebe dokážu vžít, jak se už asi těšíš, že? Já jsem se ten poslední měsíc nemohla dočkat, až bude prcek na světě!

Moooooc vás všechny zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.7.06 14:57

Marketko tesim se a moooc,ale jelikoz vim co me ceka,tak bych to radeji odlozila do vanoc :oops: :lol: prece jenom uz jsem jednou rodila,takze vim do ceho jdu :lol: a moc se mi nechce(a mozna ten cisarak :?
Jinak s tou antikoncepci,tak nad tou uz premyslim taky :lol: protoze hormonalni antikoncepci nemuzu(jsem jedna z mala ktera pri ni otehotnela) a kondomy nejsou pro me :oops: takze vubec nevim…a to kdyz jsi vzpomenu,ze nam doktor rikal,ze stejne mame minimalni sanci mit miminko normalni cestou :roll: a ted mam pupek jak delo :lol:

HOLKY kde jste????Dcerka ma asi upal,tak dneska urcite zustanem doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.7.06 15:12

Cinq - no, máš pravdu, že až mě bude čekat druhý porod, tak se asi tak moc těšit nebudu, i když jsem měla porod lehký a už jsem to skoro zapomněla, tak přeci jen se asi příště budu trochu bát… :D Co se týče té antikoncepce, tak když jsem byla ještě těhotná, tak jsem si říkala, že to nebudu po porodu řešit, že stejně chceme ještě druhé dítě. Jenže teď vím, že tak rychle po sobě bych to nezvládla. Výroba Viktorky nám sice trvala víc než rok, ale jak znám vtipnou matku přírodu, druhé dítko by tady bylo hned… Tak asi budu brát tak rok anitkoncepci, která je vhodná pro kojící ženy a pak tomu zase necháme volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.7.06 16:39

Cinq , no jo, je to ona, Spunky :-) Ona spi casto a rada a vzdycky si najde nejakou takovou srandovni polohu, vetsinou na zadech :-)
Jeste ze pritel jede jen na par dni, ale pak uz bych ho radeji nikam nepustila :-)

Marketko , vis co? Tak na to se nas ptali uz pri te nasi prvni navsteve. Jakou antikoncepci budeme pouzivat po porodu. Pry to uz musim mit rozmyslene dopredu. Ja bych taky vubec nevedela, ale pokud jeste chcete mit dalsi dite a docela brzo, tak bych se asi premluvila na kondom. Ja HA neverim, teda verim, ze je spolehliva, ale ja uz bych ji nechtela. Mela jsem naruseny cyklus a docela dlouho mi trvalo nez se mi spravil a to jsem ji ani nebrala tak dlouho. Bude to pro nas taky dilema. Ale aspon ze uz je chut, to je hlavni :-)
Jo, chtela jsem se zeptat, jak se jmenuje ta vase slavna kapela. Slavna byt musi, kdyz mate i ceeedeeecko :-) Mate webovou stranku?

ZUZI… tak co? Jak dopadla kontrola? Jsem jedno ucho. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.7.06 16:55

Zanet - no, já mám ke kondomům docela odpor… Asi by mi to dost vadilo a moc bych si to neužila. Co se týče antikoncepce, tak než jsem otěhotněla, tak jsem si říkala, že už ji brát nebudu. Taky jsem měla úplně rozhozený cyklus. Za ten rok a něco, co jsem to nebrala, jsem neměla kratší cyklus než 38 dní, ale ani 48 nebylo výjimkou… Tak je to teď docela dilema, ale asi to tak vyřeším. Chci si Viktorky užít, což by bylo náročné, kdybych byla hned těhotná a nedokážu si představit, že bych měla třeba roční dítě, které ještě ani pomalu nechodí a do toho novorozence… Kromě toho si chci v zimě zalyžovat :twisted: :D Letos mi to chybělo, ale s tím pupkem jsem fakt měla strach. No a kromě toho, když za rok přestanu HA brát, tak mi nebude vadit, když to zase bude trvat třeba rok, než otěhotním. Teď mi to samozřejmě strašně vadilo, protože jsem měla strach, že nebudeme moct mít dítě. Teď, když užjedno máme, tak si říkám, že když se povedlo jedno, tak se dříve nebo později povede i druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.7.06 17:22

Zanet - ještě k té kapele - no slavní nejsme (ZATÍM :D ). Webovky máme, ale jsou tam blbě nahrané mp3, ale koncem týdne je už snad vyměním za ty nové z cédéčka, tak ti pak napíšu adresu. Teď bych se styděla :D Nebo ti ty nové, které jsou na tom CD můžu třeba poslat mailem, jestli máš dobré připojení k netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
10.7.06 22:12

Babulky, moz vas opet zdravim. Mala na chvilku usnula, tak jsem prisla nakouknout.
Zanetko, uz se ti pomalu blizi konec prvniho rimestru… parada. Trapi te nevolnosti? Nevolnosti jsou desne, ale je to dobre znameni, ze je miminku dobre. Mohla bych Ti o tom dlouze vypravet. A vysledek? Koukni do galerky „Holek z diskuse Tehule?“ Jo jo, Adriennce bude uz 5 mesicu. Strasne to leti. Mela jsem pocit, ze tehu se strasne vleklo, ale ted to leti primo kosmickou rychlosti.
Zabydleni jsme jakz takz. Musime nakoupit nabytek.., ale jeste nas cekaji opravy a upravy treba podlah, chceme predelat krb…, takze s nabytkem zatim pockame. Pro zacatek makam na deckem pokojicku, ten mame uz porizeny, jen to zaridit. Jenze ja teprve brousim parapety, pak je musim natrit, vymalovat… No snad to z malou zvladnu driv, nez pujde do prvni tridy.

Babulky, mejte se krasne,uzivejte si tech vasich malinkych stesticek, tehulky opatrujte se a drzte se (je to narocne, ale vydrzet se to da a stoji to za to).
Ja jdu alespon umyt nadobi a trosku poklidit, at to tu nevypada jak v dome hruzy. Tak zmena planu, mala uz je vzhuru a tak jdem prebalit, napapat, poslat postu................
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
11.7.06 14:12

Ahoj holky, dnes jsem první den na mateřské… :wink: Od rána ale sedím u PC a řeším pracovní věci - klasika… :lol: :lol: :lol: Nevím, jak si zvyknu na tolik volného času (chachaááááá - všeho dočasu jen co se vyklube prcek na svět!). Od rána mě bolí břicho - asi už mě definitivně přepadli poslíčci. Teda řeknu vám, nic moc pocit :?
Od zítřka začínám prát věcičky a vůbec všechno chystat ať pak nejsem zaskočená „kdyby něco“ :wink:
Ještě dovařuju oběd - zaskočím za váma ještě později.
Zatím ahojky, zdravím všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.7.06 17:54

Marketko , no jo, mozna mas pravdu s tou HA. Ja druhe neplanuju, ale zjistila jsem, ze tady mi nikdo sterilizaci po prvnim diteti neudela, aspon teda ne hned. Divne, ze? Oni si mozna mysli, ze budu z prvniho tak nadsena, ze budu chtit jeste dalsi. Tak to tezko. Jedno bude az az. :-)
Poslu ti e-mail na SZ, posli mi par pisnicek, uz se tesim :-)

Gabi , ahoj, jsem rada, ze ses na nas prisla podivat. No jo, za chvilku budu mit 1. trimestr za sebou, nemuzu se dockat, porad cekam na ten redbulovsky prival energie (ze Varenko?). Ale vsude to pocitaji jinak. Pocita se druhy trimestr od 13. tydnu nebo az 14.?
No pani, to je super, jak si ten domecek upravujete a ze to vsechno stihas jeste u male.
Nam vcera nevlastni syn (16 let) oznamil, ze se chce prestehovat do vetsiho pokoje, takze budu mit taky praci s malovanim a upravami jeho puvodniho pokoje. A zaroven nam oznamil, ze nechce, aby dite bylo nikde blizko neho. Ze musi do skoly vstavat v 5 a nemini poslouchat v noci rev. Mile, ze? :evil: Jeste to s nim bude boj. Nepocitam sice, ze by dite melo hned samostatny pokojicek, ale casem, tak od dvou let urcite ano. Holt se s tim chlapec bude muset smirit. Ja jeste doufam, ze treba v 18 pujde z domu pryc, ale to je jen takova malicka nadeje. Mozna je to ode me hnusne, ale ja bych byla fakt nejradsi, kdyby sel, kdyz se tak chova.

Noggie , pekne si uzivej materske dovolene, aby te Evicka neprekvapila driv, bud na ni nachystana. A co ty? Budes mit satek? Jeste jsme se bavili o spani. Bude spat mala s vami v posteli? :-) Nebo uz mas postylku pripravenou? U vas v loznici nebo v samostatnem pokoji?
Ja ted premyslim o samostatnem pokoji pro mimi, aby se mohl Danny vyspat, ale po tom vystupu s Nickem z toho zrejme nic nebude. Ach jo. Nekdy bych se nejradsi sbalila a jela domu do CR. Tam by rvani mimina nikomu nevadilo. :?

Omlouvam se, ze jsem dnes takova pesimisticka, ale to je jen chvilka, bude lip :-) Asi se pujdu napapkat, to mi vzdycky zvedne naladu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.7.06 18:35

Gabrielle teda to to leti…uz 5 mesicu,jeste jsi pamatuju kdyz jsem sem prisla a ty jsi byla tehulka :wink: za chvilku uz budes psat jak mala chodi…

Noggie tak si uzivej materskou :D a poradne odpocivej…nikdy nevis,kdy si odpocines potom :lol: a ty uz mas poslicky???Ja je jeste nemam a asi ani mit nebudu…budu opet prenaset jak s dcerkou,protoze ja se citim vyborne,zadny naznak tehu(teda kdyby se mi nekdo porad nemlel v pupiku :lol:

Zanet tak se setri a moc to stou praci neprehanej,jses tehotna :wink: vsak mu je 16 let a kdyz chce vetsi pokoj,tak at pomuze,vymalovat neni velky problem,ne? :D
Jinak to ze by jsi se nejradeji zbalila a jela do CR,tak tomu rozumim,taky mam ted dny,kdy chci jet domu :( jojo,hormony zacinaji fungovat :lol:

Varenko a jak se mas ty?Co malinka,asi se ji spinka spatne v tom horku,ne?

Holky musim si poztezovat :oops: na tchyni…nevim jestli je to hormonama,ale zacinam ji mit obcas plne zuby :? dneska pritel odjel na sluzebku az do ctvrtka a ona se me v sobotu ptala,jestli chci aby prijela a postarala se o me a dcerku po dobu co tu pritel neni,tak ji rikam,ze NE,ze to zvladnu :D a ona sla hned za pritelem a jestli on s tim souhlasi,ze ona si mysli,ze je lepsi kdyz tu bude 8O :? a potom tomu dodala kapku tim,ze se me ptala,jestli mam seznam z nemocnice,co vsechno potrebuju na miminko,tak ji rikam,ze jo a ukazala jsem ji ho…a vite co udelala????Sebrala ho a ze to vsechno obstara atd…to uz jsem zticha nebyla :twisted: Ale asi to budou moje hormony…protoze normalne spolu vychazime jinak.
PS: a to jeste nevi,ze nikoho nechci v nemocnici(jenom pritele a dcerku)a pak minimalne 2 tydny doma…to bude narez,ale tak to bylo i s dcerkou,potrebuji si udelat svuj rezim,nez nekoho budu chtit videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová