Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noggie pocasi je vazne na nic
ma horka nikdy nevadila,ale ted co jsem v tehu,tak mi vadi
Nastesti doma mame chladecek
ale opravdu nezavidim prdolovi narodit se do takovych paraku ![]()
Jinak ja se citim porad skvele
zadne bolesti,funeni atd…v utery jdu na kontrolu,tak jsem zvedava co mi povedi
ale vidim to na prenaseni ![]()
Ahoj holky,
jsem tu jen na skok. Zítra odjíždíme na týden na dovolenou do Čech (Český Ráj, pak okolí Karlštejna apod.), takže mě tu týden neuvidíte. Tak doufám, že nepřijdu o nějaké horké novinky
Mějte se hezky!!!
Milé holčinky - posíláme vám se Sashenkou mnoooho pozdravů a přejeme našim SKORO-MAMINKÁM - CINQ a NOGGIE
hoooodně sil a úsměvů. Už se to úúúprčkem blíží a já už se v krámku poohlížím po tom nej nej šampuaňskééém
![]()
Myslím na vás mamulinky, tehulinky, i skoro-mamulinky a hlásím, že jsem dala zase nějaké fotečky do galéérky.
Mějte se zatím náádherné a ty MARKETKO mi pověz: berete Viktorku s sebou, že??? Můžeš napsat nějaké technické detailíky?? Díky
Přeji vám nááádhernou dovolenku a mějte se nejen sluníčkově ale hlavně FANFÁROVĚ
![]()
Ahoj holky, uz jsem tu
Mela jsem taaak strasne prace a jeste ted tu litam, ale uz je to lepsi a pristi tyden si snad i chvilku odpocinu.
Noggie, uz mam za sebou 12 tydnu
A muzu rict, ze uz se citim celkove mnohem lip. Ani ty kysele rybicky uz nemusim dlabat
Huraaa!
Marketko, uzij si dovolene, me taky zajima, kam se da jet s tak malym mimcem.
Varenko, no to jsem rada, ze jsi zase mezi nami
Je tu bez tebe smutenko. Jak se ma Sashenka? Co brisko, uz je to lepsi? A ty, uz jsi cela zdrava? Myslim na tebe.
Cinq , doufam, ze uz jsou deprese za tebou, pekne si uzivej, to je fajn, ze se citis tak skvele ![]()
Gabi , dik za radu, o fotecku si reknu hned na zacatku
Snad bude vsechno v poradku. Pak uz zadne dalsi UTZ mit nemusim.
Holky, vcera jsem si od kamaradky dovezla malou postylku, vanicku, houpacku a dve tasky prtavych oblecku (na kluka)
Ted budu muset opravdu uklidit ten pokoj po Nickovi, abych to mela kam dat. ![]()
Holcicky, mejte se krasne, uzivejte leta.
ZANET:
jéje, jsi hodňounká
Malinké se bříško o mnoooho zlepšilo a nedá se to už vůbec srovnat. Je báječná. V noci spinká krásně. Stačí ji jen chvilinku konejšit, pak hladit po hlavince a spinká jako andělíček. Mě stále trápí „hémáče“
Ale když to vezmu kolem a kolem – nic to není. ![]()
Ale ty, TEHULILILINKO naše zlatá – vidíš a je to tu – to musíme řádně zapíti
- vítej do 2.TRIMESTŘÍKU
Panejo, to letí jako divous. Ani se nenadějeme a budeme tady mít dalšího cipíska malililinkého
![]()
Napiš, jak se cítíš a co by sis přála jestli holčičku nebo chlapečka.
Myslím na tebe, sluníčko. ![]()
HOLČINKY – přejeme vám se Sashenkou pohodovou nedeličku. Vzpomínám na vás moc a moc. zatím papa
Vaše Varenka
Varenko , tak to jsem rada, ze je Sashence uz dobre, hned je to veselejsi, ze? A ty ty svoje potvory beres teda docela pozitivne. Asi je to dobre, vsak oni te nebudou trapit naveky. TI PUDOU!!! ![]()
Prestoze jsem dostala veci na chlapecka, tak chci holcicku
Anebo chtela jsem, ted uz je mi to docela jedno. Jen na kluky se mi nelibi moc jmen. To bude tezke vybirat. Vzdycky jsem chtela Matyska, ale to uz se mi nelibi a pak Jana, ale to by tu moc nefungovalo. Ach jo, jsem ted omezena, ze by to jmeno melo znit i cesky i anglicky a z tech univerzalnich se mi jich libi pramalo, maximalne tak Martin, ale to je zas az moc bezne v CR. Toz nevim. Ale jeste je cas, tak to urcite nejak vymyslime. Nick mi totiz porad klade na srdce, ze bych nemela davat ceske jmeno, jestli dite bude chodit do emericke skoly, ze by se na nej vsichni divali jak na exota. Asi ma pravdu, ale kdyz mne se ty americke jmena vubec nelibi…
Toz takove ja mam trapeni
A Danny mi odjel na vystavu, tak jsem tu sama (s Nickem a se Spunky), uplna slamena vdovicka
Jeste ze mam tebe, Varenko, a vas ostatni holcinky ![]()
Ahoj holky vsem preji krasny den ![]()
Varenko jsem moc rada,ze uz princezna ma brisko lepsi
a doufam,ze ty budes taky brzo v poradku
Fotecky jsem videla,jsou moc krasne ![]()
Zanet tak problemy s jmenem
taky jsem mela
chtela jsem,aby bylo jak pro CR tak pro FR…aby se to vsem dobre vyslovovalo a i psalo,protoze treba dcerka,jmeno je Denisa,je to takove mezinarodni,vsude ho znaji,ale vyslovuji jinak a dokonce ho i spatne nekdy napisou
nakonec jsma vybrali Gabriel(je to stejne i tady i v CR
akorat z druhym jmenem mam problem,ma to byt Yan nebo Jan (cte se to jako Jan)
A jak se citis???Jak pokracuji pripravy na pokojicek???
Ahoj holky, zdravím všechny ![]()
Vidím, že se vám daří - to je fajn.
Varenko zkoušela jsi ten gel z dubové kůry? Všichni na něj pějou ódy. Žanet se jménem by v USA neměl být problém, ne? Prý si můžeš vymyslet jaké chceš (viz některé střelené movie stars jako G.Paltrow a její dcera Apple atd.
)
Cinq že ty na mě čekáš s porodem?
To by bylo supr, kdyby se nám to podařilo jako Varence a Markétě!
![]()
Zatím ahoj, kočky, utíkám zase k doktorovi na ozvy a kontrolní UTZ - pořád se dívá, jestli je paní miminová hlavou dolů (zatím je vzorná a dělá poctivě stojku
)
Noggie tak ja na tebe pockam
ale maximalne 20dni
takze ty jsi musis pospisit
![]()
A at je u doktorky vse v poradku ![]()
Ahoj zlaticka, tak jsem byla minuly tyden na TT a tenhle tyden maji byt vysledky, zila jsem v domneni, ze jsou hrozne rychli a ze mi je reknou uz dneska, bohuzel budu muset pockat do STREDY!!!! To se asi zblaznim, je to hroznej pocit, uz aby to bylo za mnou. JInak mi bylo dneska zase spatne, mela jsem pocit, ze pozvracim lidi v metru. Ale prezila jsem a jsem v praci, jeste zitra a potom 5 dni volno!!!
Terra tak at ti to vyjde co nejlepe
pak nam dej vedet
a uzij si dovolenou…
Terri , držím pěsti ať to rychle uteče a dobře dopadne ![]()
Cinq a Noggie - že by další závod? teda holky…
když vidím ty vaše metříky člověk si uvědomí jak to strašně letí
Žanet , s těmi jmény ti to moc nezávidím. Určitě je těžké aby to „ladilo“ s oběma jazyky. Já už pomaličku taky pokukuju po jménech a pro kluka mi přijde samo o sobě těžké vybrat z těch českých
Ale Martin mi přijde fajn a myslím, že se v poslední době zase až tak moc nedává, ne? Pak je vždycky druhá otázka jak to „ladí“ s příjmením
![]()
Ahoj holky, hlasi se slamena vdova. Je mi smuuuutnoooo, beee
Houby, je mi dobre! Konecne chvilku klidu, i kdyz Danny me honi i po telefonu. ![]()
Cinq , Jan by se prave Jan necetl, <dzen, nebo tak nejak, coz je hnusne> a navic to tu davaji i zenskym, takze je to na houby. Ale aspon jako druhe jmeno bych to dala. To prvni bude orisek. Prijmeni mame italske, takze pokukuju i po italskem jmene, rikam si, ze by se to k sobe hodilo, ale italska podoba Jana - Giovanni, mi prijde moc dlouha. Jeste existuje kratsi verze Gianni, tak to uz je lepsi, ale porad to neni to prave orechove
To este bude boj ![]()
Pokojicek nic, ale uz Nicka pripravuju, ze se na to vrhneme. ![]()
Noggie , tak slapni na to, to fakt vypada na zavody s Cinq
A my mozna v unoru pak budem zavodit se Zuzikou, ze?
Jak si uzivas dovolene?
Terko , jaka byla dovolena, videla jsem fotky, Oliverek je moc hezky, je to fesak po tatkovi
Jaks to zvladala?
Zuzi , jak se maji mimisci? Ja o tom mem uz ani nevim. Ted uz je mi dobre, brisko jde jeste schovat, zatim jeste nekope, asi to bude hodne miminko ![]()
S tema jmenama to neni lehke, je fakt, ze vsechno s prijmenim neladi. Prijmeni mi konci na -i, takze treba Sophie <vysloveno sofi> by k tomu moc nesla. Neboj, neco vymyslime, jeste je cas. Ale ty to budes mit jeste slozitejsi, vymyslet hned dvoje jmena i pro kluky i pro holky, to ti nezavidim ![]()
KRÁSNÉ RÁNÍČKO HOLČINKY
moc vás všechny zdravím. To mám zase SKLUZÍK
![]()
ZANET:
jéje, děkuju za komentářík u fotečky. No, máš pravdičku - paní dr. říkala, že má máma místo mlíka smetanu!!! Myslím, že už má Sashenka přes 5kg
![]()
A jak dlouho budete sami samotincí
![]()
Jéje, takže jméníčko, joo
No, jestli máte italské příjmení…co třeba Carlo /karlo/, jenže za oušníkem, by to byl Charles /čárls/, co
A co třeba Phillip - myslím, že to by mohlo být anglicky, česky i taljánci by se chytli, co myslíš???
![]()
CINQ:
jééé, to jsem ráda, že se ti fotečky líbí.
A máte také nějaké?? Moc ráda bych se jukla na jedno předporodní bříško
![]()
Boože, to to uteklo…
A z tebe bude za chvilenku dvojnásobná mamulinka ![]()
Vedra jsou ukrutný…asi všude. Musíme VYDRŽAŤ.
Moc na tebe myslím, holčičko moje. ![]()
NOGGIE:
ty moje OČKO výzvědné
– tak tobě se to taaakhle blíží. Bože, holčinky..já už jsem ted uplně na nervíky. Musím si snad dneska střihnout nějaký stříček, či co.
![]()
A jak se cítíš? Jak snášíš ty vedra - jde to??? MOC MOC na vás holčinky myslím. Třeba porodíte se Cinq ve stejný den jako my s Markétkou
![]()
Jak dopadla kontrola?? Neboj cvalíček to nebude, bude mít akorát krásnou váhu.
ZUZIKO:
ahooooj, tehulinko naše
A kdepak kdepak je dvojnásobný metřík pro dvojnásobné bříško??????
Koukej se polepšit
![]()
Jak pak se cítíš??? Je něco nového??? Jéje, to by bylo krásné, kdyby vám vyšel páreček, vid. No, ale ono na tom nesejde…všechny ty miminka jsou tak nádherná a je uplně jedno jestli to je chlapeček nebo holčička. Často chodím dívat se na fotečky na čerstvá miminka. Stýská se mi po tom, když se Sashenka právě narodila. Na to budu vzpomínat celý život, i když to bude velká slečna a pak také mamina.
![]()
TERRI:
krásné ráníčko. Co pak je u tebe nového??
Holčinky — děkuji vám moc za typ na dubovou kůru. Včera jsem koupila sypanou i gelík, tak snad pomůže. Jste zlatíčka.
musím rychle běžet…malinká pláče.
zatím papa a já zase juknu.
Ahoj holky musim si poztezovat
dneska to byla nejhorsi noc za cele leto
o pulnoci jsme tu meli porad 31 stupnu venku8O
a dneska to ma byt taky…a to jdu dneska o 13.20 na kontrolu,proc tak trapny cas
vzdyt bude parak,proc nemuzu rano,kdyz je trochu vic prijemneji ![]()
Zanet to s prijmenim je pravda taky
taky jsme meli problem kvuli tomuto,protoze pritel ma 2 prijmeni a z toho jedno je italske taky(to je nahodicka
takze nic jednoducheho ![]()
Jinak ja porad jeste cekam na postylku
oni to snad privezou opravdu az za 6 tydnu
teda ted uz za 4 tydny
hlavne ze mam matraci uz doma ![]()
A jak se citis?Uz mas ten prival energie ![]()
Pritel mi vcera barvil vlasy a ve ctvrtek jse du dat ostrihat
at jsem krasna
stejne mi to uz nepomuze,vypadam jak natekle vejce
nohy mam cele otekle,moooc vody ![]()
Zuzika zavody se tu poradaji nejak casto
a je zajimave,ze je vzdy tezsi vybrat jmeno pro kluka nez pro holku(aspon u nas to tak bylo taky
uz mate nejake favority????
Ostatni holciny,vy to tu pekne flakate
kdepak jste???????????????,