Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
6.8.06 22:01

Ahoj holky
Zanet - to víš, že 7,5 hodin je super. Akorát přes den už toho moc nenaspí, tak 2-3 hodinky, někdy už je hodně unavená a protivná, ale nemůže usnout. Kdy to odjíždíte na tu dovolenku?

Cinq - No, Varenka na mě čekala asi 10 dní :D Tak uvidíme, jak dlouho budeš čekat na Noggie :D

Noggie - tak to tě ti poslíci teda trápí… Jen je nepodceňovat, já jsem kvůli tomu, že jsem si myslela, že to jsou poslíčci, málem porodila doma :D Někde jsem ale četla, že si má dát člověk horkou sprchu a když to nepřejde, je to porod. To u nás rozhodlo.

Co jinak, jaký byl víkend? U nás v pohodě, akorát to počasí nic moc. Teď odpoledne jsme grilovali na zahrádce, ale pršelo, tak jsme grilovali spíše v chatce… Ale i tak pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
7.8.06 13:03

Cinq, no vidis, ty tu fakt budes strasit dokud se Noggie nerozhoupe :-D Jak ti je po tom padu? Co se vlastne stalo? Doufam, ze jsi ok. Maly to zrejme nepochopil, ze ho chces vytrepat ven, ze? ;-) Drzim pesti, at porodis zitra rano, ja bych byla z vyvolavani taky rozpacita…

Marketko, to si musim zapamatovat s tim porodem a sprchou. Ale Noggie psala, ze ji pomohlo to rozchodit, takze asi cokoliv zabere a kotrakce uklidni se pocita, ze? ;-)
Vy jste meli zase super vikend. My docela taky, stehovali jsme lod. Mam spalene zada… :? No jo, clovek je nepoucitelny.

Vyrazime zitra rano a v CR budem ve stredu rano, letime tentokrat do Vidne. Holky, neznate ve Vidni nejaky hotel? Po ceste zpet bysme chteli jet o den driv a trosku se kouknout po Vidni.
Ozvu se vam asi z CR. Doufam, ze uz tu budou nejake miminka :-)
Mejte se krasne!!! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.8.06 18:46

Takze jsem otevrena na 3 cm(nevim jestli je to hodne nebo malo 8O Na ozvech jsem byla asi hodinu(normalne 30 minut) prdola totiz nechtel vstavat…takze do nej porad rypala az ho vzbudila 8O to tak miluju,kdyz mi nekdo strka do bricha :?
A to nejdulezitejsi zitra v 8.00 hodin rano mam byt v nemocnici 8O holky ja tam nechci :cry: normalne se bojim :oops: doufam,ze si to prdola rozmysli a dnes v noci vyjde dobrovolne :lol: at tam zitra nemusim :lol: jo a po prohlidce jsem krvacela jak prase 8O neco mi tam udelala,bolelo to 8O a dokonce mi dala i nejaky prasky domu na noc,kdyby me bolel podbrisek
8O :?

Zanet byla jsem s pritelem nakupovat a nejaky idiot tam vytrel a ani to neoznacil :idea: samozrejme mi podjela noha a udelala jsem provaz :roll: myslela jsem ze umru :roll: :lol:

Uzij si dovolenou,taky bych se jela podivat do CR,ale to az v rijnu,az bude mit dcerka prazdiny :wink: A davej tam na sebe pozor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
7.8.06 19:03

Cinq, ach jo, doktorum je nejlip se vyhnout, ze? Kdyz se tak pekne pomalu otviras, tak by ti prece meli dat sanci. Ja takoveto nasilnosti nemam rada. Ale pokud prenasis dlouho, tak to pak pro dite muze byt nebezpecne. Ale ty na tom jeste tak hrozne nejsi. Drzim ti moc pesti, aby miminko dostalo rozum a slo ven :-) Vrhni se na tuleni, pry to pomaha a pritel bude mit radost. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
7.8.06 20:17

Cinq , držím pěsti. I kdyby se to v noci nepodařilo :wink: :P hlavně se toho neboj (to radí ta pravá co ještě nerodila, že?), doktoři určitě vědí co dělají. Budeme na tebe myslet a nějak toho drobka popožeň (Žanet má docela dobrý tip :wink: :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.8.06 20:22

Zuzika a Zanet tak tenhle zpusob vyhaneni neberu(sex) :lol: to je to posledni na co ted myslim :idea: chlapa uz nechci v zivote nahateho videt :lol: abych nahodou neotehotnela znova 8O uz rodit nechciiiiii :! Jsem posra** az za usima :oops: :lol:
Jinak dneska je to 7 den co prenasim,dcerku jsem prenasela 10 dni :wink: klidne bych jeste pockala :lol: nejde to vratit na zacatek :?: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
7.8.06 21:07

Cinq drž se, zítra z tebe bude maminka!!! :wink: :wink: :wink:
Já nic - otevřená nejsem ani náhodou, čípek je ještě úplně celý. Doktorovi zase vyšel jiný datum porodu - 10.8. - už ho kašlu, blbouna, pokaždé mi řekne něco jiného :twisted: :twisted: :twisted:

Žanet hotel ve Vídni - hmmmmm. Vím, že naše sekretářky objednávají na meetingy jednací místnosti přímo na letišti, ale ty asi nejsou součástí hotelu… :? Asi neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
8.8.06 09:34

Cinq - to je zvláštní, že už tě chcou hnát na vyvolávání, vždyť Varenka přenášela 14 dní! Jinak já jsem po poslední kontrole u dr. taky krvácela, myslela jsem, že mi něco udělal, ale asi to byla hlenová zátka. Když tak se jich zeptej,jestli by nemohli pár dnů počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.8.06 09:45

Ahoj holky,
omlouvam se,ze se neozyvam,ale mame furu starosti se stehovanim,tak toho mam plne zuby :evil:
Vsechny vas moc zdravim :! :D :! :D
Cinq a Noggie- DRZTE SE HOLKY!!!!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.8.06 15:26

CINQ-obbbrrrr gratulace ke Gabrielkovi,hlavne hooodneee zdravicka a stesticka!!! 

http://www.gify.nou.cz/…bory/125.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.8.06 16:05

CINQ uz to ma za sebou????? a vime podrobnosti????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.8.06 16:31

ahoj zlaticka,
tak vas zdravim z domova, prave jsme s Olikem vstavali a gruntujeme a gruntujeme, prijde mi ze to je nekonecne. Hruza. Mam pocit ze je tady bordel i kdyz se porad uklizi, chyta me nejaka manie nebo co. Jsem posledni dobou hodne nervozni, mala se nechce moc hybat, treba dva dny jsem ji necitila vubec. Nevim jestli to je normalni, nebo jestli nemam radsi zajit k dr abych byla v klidu, jak jste to meli vy berusky - VARENKO, MARKETKO?

A co Noggie a CINQ? musim juknout jestli uz nejsou taky maminky, nejak ztracim prehled.

Tak ja jdu zase pokracovat, budu jukat. Krasny den vsem papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.8.06 16:35

CINQ - OBROVSKA GRATULACE KE GABRIELKOVI - tak vidis nakonec si to malej rozmyslel ani te tak netrapil vid!!!! HODNE STESTI A HODNE HODNE MLICKA - je to vazne macik!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.8.06 16:49

CING, MOOOOOOOOOC GRATULUJI. HODNĚ ZDRAVÍČKA VÁM OBĚMA A AŤ JE VŠECHNO POHODOVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Tak vidíš, mrňousek snad věděl jak se bojíš těch vyvolávaček… to bude zlatíčko :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
8.8.06 19:11

Ano ano Cinq dneska ráno opět bleskově porodila. Gabriel má 4,4 kg a zvládli to velice rychle :lol: :lol: :lol: Vyvolávačka se nekonala… :wink:

Cinq ještě jednou mooooooc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová