Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noggie , diky za zpravy!!! To je napinave…!
Drzim pesti, mozna uz zitra… ![]()
Ja jsem dnes byla na dalsim a zrejme poslednim ultrazvuku. Prcek se tam zase hezky mlel, ani mu pani nemohla poradne vyfotit srdicko.
Dam nejakou fotecku do Unora 07. Pani chtela vedet, jestli nam ma rict pohlavi, ale vydrzela jsem a rekla, ze to vedet nechceme
Ale je fakt, ze jsem se peclive divala, jestli neco podezreleho neuvidim
Tak nic, bude to prekvapko. Delku mi nerekla, ale vazi 25dkg ![]()
(To je stejne sranda, ja pisu vzdycky nejdriv sem, tady je to rychlejsi, neni tu tolik prispevku. Nekdy pisu jenom sem. Asi jsem tu vic jak doma, znam vas dyl, jste proste moje rodina.) ![]()
Jee, Cinq , to me nestras. Ja jsem sice chtela trosku vetsi prsa, ale ted uz mi to uplne staci!
![]()
Dovolena byla super, ale moc kratka. Ja nevim, ja to vlastne ani jako dovolenou neberu, protoze Danny stravil vetsinu casu ve fabrice, takze jsme ani nic nepodnikali, jen jednou vyrazili na hriby…
Ale chystam se, ze si udelame babymoon, to je neco jako dovolena pred tim nez se narodi mimino. Tak jsem zvedava, jak to dopadne, protoze Danny me uz nechce nikam na delsi cesty brat.
Tak to teda ne! Pekne se pojede nebo poleti. A basta! ![]()
Ten tvuj chlapecek teda roste jak z vody.
Snad jeste rychleji nez v brisku, ze? Super, ze je takovy hodnoucky. Jen at mu to vydrzi ![]()
Ahojky.
To mi povidejte. Cas leti stejne rychle i u nas-teda obcas mam pocit, ze i rychleji.
Adriennka je zlaticko, ma sve chvilky, ale jinak je zlata. Uz ji vykoukli prvni dva zoubky (spodni jednicky), ale jeste se budou chvilku klubat, nez budou vubec videt, takze jsme malinko nervoznejsi, ale i tak se na svet smejem.
Zacala se bat cizich lidi a kdyz se k ni treba v obchode sebehne hloucek lidi, aby ji obdivovali, da jim tak 2 minutky a pak jeci jak silena. No kdyz nam na 6 mesicni kontrole rikala doktorka, ze v tomhle veku to deti delaji, tak jsme se tomu smali, neb nase zlaticko bylo za dobre s kazdym. I kdyz je pravda, ze uz tam na ni nemohl nikdo sahnout a doktorka ji vysetrovala v me naruci. ![]()
Jinak celkem nic noveho. Neleze, nesedi.. Jen se dokaze pretacet ze zadicek na brisko a naopak a tocit se dokola. Lezt zkousi, ale jeste ji to bude trvat, nez prijde na to jak na to.
Papame uz i kasicky. Chutnaji nam, ale mame je az v nose a uspinime vzdy tri lzicky (jednou krmime a dve mame na hrani-do kazde rucicky jednu)
Pokud chcete, tak par Adrienncinych fotecek je v galerce „Holky z diskuse tehule?“
Jo jo, Zanetko, opravdu to leti a kdyz koukam na tvuj metrik, tak si opravdu rikam, ze nez se nadejem, budes i ty maminkou, pocitam, ze to zase prosvihnu.
Jo a stou rovnovahou pribirani mas pravdu. Neco musi ze zadu jistit, nebo zacnes prepadavat do predu
.
Terri, dekuji za pochvalu Adrienne.Jak uz jsem rikala, leti to strasne, tak si to vsechno uzivejte-fakt kazdicky den.
Cinq - no jo, vzdyt uz i ty mas nejaky ten casek maleho v naruci a to si pamatuju, kdyz jsi sem prisla jako cerstava tehulka. Tak velikost C rikas-no jen tise zavidim mou normalni velikost neb me E mi vhani slzy do oci - hlavne kdyz se je snazim marne nacpat do nejakeho obleceni.
![]()
Noggie drzim palce, at to mas brzo za sebou a mimiska v naruci. Hlavne pohodovy a kratky porod!!!!!
Tak se mejte krasne a ja jdu neco zakousnout (teda myslim najist se
), nez se princezna vzbudi.
ahoj babulky,
tak se hlasim jen na rychlovku z domova, prave jsem vstavala, malej je u tchanovcu, ale za chvilku pro nej pojedu. Je mi smutno asi bych se unudila.
Holky, co ta Noggie porad nic? nemuzu se o ni nikde nic dozvedet! ani do srpnatek nepsala
doufam, ze se holcina brzo ozve.
Jdu jukat na DVD, hodit koupel, a vzit si cipek, uz me asi 3 dny trapi KVASINKY - mrchy jedny!!!!
Tak ja zase pisnu. Opatrujte se zlaticka. pa
Tak pořád nakukuju a nic.
Víte-li některá o Noggie, dejte nám vědět ![]()
No a ja taky pred chvili nakukovala a ted jsem myslela, ze by prisla nejaka novinka o Noggie. A ona dalsi z nakukovatelek:-)
Ahoj, tak mi přišla SMS od Noggie: „Tak nám vyvolali Evičku… Míry jako modelka sice nemá, ale 4,2kg a 52 cm taky není k zahození
“
Moooooc gratulujeme! ![]()
Noggie, obrovská gratulace
Tak už ses dočkala
a Evička je alespoň pořádný mrňousek! Ať se vám oběma dobře daří a brzy se nám vrať ![]()
Markétko , moc děkujem za zprávičku ![]()
**NOGGIE,VELKA GRATULACE K MODELCE EVICCE,AT JSTE HLAVNE ZDRAVI A STASTNI
**
Taky moc moc gratuluju. Jak Noggie k holcicce, tak jeste zpetne Cinq k velkemu chlapeckovi. At vam rostou a jsou zdravi a nechaji rodice vyspat a at si to proste uzivate a vsechno klape.
Noggie, posilame obrovskou gratulaci k Evicce. Reknu ti, miry ma tedy uctihodne. ![]()
Uz chapu, proc jsem byla tak obri. U vsech ostatnich rostly mimisci a u nas jsem to byla ja.
No, ale v mem pripade rikam… diky bohu a klobouk dolu pred kazdym, kdo zvladl relativne rychle porodit vetsi miminko. Ja bych proste vetsi nezmakla. ![]()
Jee se taaak tesim na fotecku malinkateho cvrcka ![]()
Gabriela
**NOGGIE - VELIKANSKA GRATULACE K EVICCE, PREJEME HODNE MLICKA, POHODICKY, ZADNE TRAPENI a tesime se na Tvuj navrat mezi nas!!!! **
Noggie, moc gratuluju k Evicce. Tak jste to holky stihly jeste v srpnu. Ale teda pane jo, mame dalsiho obrika
At jste vsichni zdravi a kojeni a vubec vsechno jde jak po masle
Tesim se na fotky.
Jo, jeste vam holky musim rict, ze mi volali vysledky z genetickeho screeningu. Tak je to pry negativni a nase miminko je normalni. ![]()
Ahoj holky,
včera mivůbec nešly vkládat příspěvky do emimina
No nic.
Zanet gratuluji k býborným výsledkům, už se ti to krátí, viď? Ani se nenaděješ a budeš mít prďoulku na světě.
No nic, musím letět.
ahoj berusky,
ja pro zmenu opet nestiham, takze jen na skok. Oli zvladl skolku po prazdninach na 1 - zatim nemame ani problemy se vstavanim, tak doufam, ze to takhle pujde dal. Dneska jsem byla s kamaradkou na odberu plodovky, doufam, ze bude ok. Jinak u nas nic noveho. Tak ja se zase stavim. Zanet - gratuluji k dobrym vysledkum.
Ja se nemuzu dockat pristiho ctvrtka. Jdu do toho Gennetu, tak snad se to nase prekvapko v brisku konecne ukaze!!!!