Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
14.11.06 17:13

Market, a ty tu odsavacku pouzivas? Ja porad nevim, jestli ji budu potrebovat nebo ne. Tady ji myslim v nemocnici maji, ze bych si ji mohla jen pujcit, kdybych ji potrebovala a pak ji koupila, az budu mit jistotu, ze ji potrebovat budu. To mi asi dopredu nikdo nerekne, ze? :-)
Takze rikas, ze na baleni tasky je jeste cas :-D To jsem rada. Dik za uklidneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.11.06 09:46

Ahoj holky…tak jsem opet tu :D
Vcera byl Gabinu na ockovani,bral to statecne :lol: vic nez ja :lol:
Jinak ve 3 mesicich ma 69cm a 6,8kg :D kde ja vzala takove slune 8O asi ho pujdu reklamovat do porodnice :lol: vzdyt on se mi do niceho nevejde :roll: uz kupujeme velikost na 9 mesicu :roll:

Zanet mas moc hezke jmena,taky tihnu na italske :oops: vlastne Gabriel ma druhe jmeno italske taky :D Jmenuje se Gabriel Enzo :wink:
Uz se ti to fakt krati 8O pamatuju dobu,kdyz jsi chtela byt v tehu a ono to neslo a ted kdyz vidim tvuj metrik,tak tomu nemuzu uverit :D

Marketo ja vim,ze neni jediny takhle velky,ale stejne tech velkych miminek moc neni :wink: nedavno jsem cetla,ze ve FR nejtezsi miminko,co se narodilo,vazilo 6,6kg 8O to musel byt narez 8O nedovedu si to predstavit 8O
A jak se ma malinka?Uz urcite umi spoustu veci :D a musi s ni byt ted zabava :D

Terra ty mas ale takove trapeni vid,zrovna ted pred porodem :( ale doufam,ze klucina bude brzo v poradku a nebude ho to tolik bolet :idea:
A jak se citis?Na vanoce uz budete vsichni ctyri :D

Holky nevim co je,ale ja bych chtela jeste jedno miminko 8O :D ale uz to nepujde a stejne i kdyby to slo,tak bych chtela zase vekovy rozdil 5-6let mezi detma,me to prijde takto lepsi(muj nazor :wink: budu muset zklidnit hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.11.06 09:49

Jo a nausnice ,Deniska je ma od 2 mesicu :D prislo mi to lepsi,aspon si zvykla,ze ma neco v ouskach a netahala si za ne :D ale kazdy doktor ma na to jiny nazor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
15.11.06 19:46

Zanet - já jsem si myslela, že odsávačku vůbecnebudu potřebovat. Ale druhý nebo třetí den po porodu se mi hrozně nalily prsa, měla jsem je úplně tvrdé a musela jsem odstříkávat, abych nedostala zánět prsu. V porodnici měli jen jednu odsávačku na půjčení, takže to bylo docela blbé. Pak jsem ji používala ještě tak dva týdny doma, než se mi ta tvorba mlíka ustálila a už se mi ty prsa tak nenalívaly. Ale stála nějak 150,– Kč, takže žádná velká investice…

Cinq - Hi, no se mnou taky cloumají hormony a nejdradši bych už začala pracovat na dalším, ale počkáme :D
Teda 6,6 kg, to musel být porod… 8O Vždyť to je jako dva normální novorozenci :D
Viktorie se má fajn, umí hezky pískat a kříčet :D A taky se otáčet na bříško, a tak. Teď ji učíme dělat pápá, ale asi je na to ještě malá, ale jde vidět, že nad tím přemýšlí.

A pár fotek najdete tady: http://www.flickr.com/…7472617@N00/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
15.11.06 23:07

Marketko, fotky jsou super. Mala je kocka. Tatkovi to taky slusi s malou princeznou :-)
Ja s tou odsavackou asi pockam, ona se da koupit kdykoliv kdekoliv, takze to neni problem. Maximalne vyzenu Dannyho, aby ji HNED zajel koupit a bude :-D

Cinq, chacha, pry Gabriel a dost :-D Jsi mlada, pockej, za tech 4-5 let urcite bude jeste jedno ;-) A k tomu jeste to adoptovane.
Pani, Gabinek je fakt slunatko, ale je roztomily a hodnoucky, takze si vlastne nemuzes stezovat.
Mas pravdu, pamatuju si, jak jsme se snazili otehotnet a jaky to pak byl stejne sok, kdyz se to nakonec povedlo :-D A ted uz jsem v 7. mesici, smarjapano 8O A ani se neotocim a mimi bude tu… to bude dalsi sok, ale tesim se. Teda spis tak nejak zacinam (se tesit), doposud jsem si to jaksi nedovedla predstavit…

Zajimalo by me, jak se ma Varenka, chybi tu! A Myska taky, a ostatni… Sasulka, Adys, Martina, Gabrielle a vsechny ostatni… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.11.06 21:44

Marketo fotky jsou moooc pekne,je opravdu nadherna :D
Kdy jse ti zacala pretacet na brisko?Ten muj je nejaky lenivec 8O vsechno musi mit pod nos,jinak je humbuk :lol:

Zanet prave,ze uz bude jenom to adoptovane :wink: svoje mit uz nebudem(zdravotni stranka :roll: ale to taky az tak za 3-4 roky :idea: Musime koupit opet vetsi byt :roll: :lol: a chtela bych kluka nebo holku ve stejnym veku jako bude Gabriel :wink: aby meli blizko k sobe(dcerka bude zacinat pubertu 8O to si uziju 8O :lol:
A Gabriel je vazne hodnoucky :D Ted uz spinka a bude vstavat az rano v 7.45h(to ho musim budit,musime odvezt dcerku do skoly,jinak kdyz jsme doma,tak spi do 9hodin rano :D

Dneska jsem sama doma :roll: ja to tak nesnasim :? to se zase navyspim :roll: kdyz jsem sama,tak spim maximalne 2 hodiny(bojim se :oops: takze si dovedete predstavit jak vypadam,kdyz pritel jede nekam na tyden :roll:
Jo a nevim jestli jsem to psala,ale Gabriel ma reflux(uz od narozeni),je to muj chudacek,porad zvraci :roll: a ted ma ke vsemu jeste ekzem :roll: ale nic hrozneho,doktor rikal,ze to zmizne :wink: dostal krem na to,byl drazsi nez co pouzivam ja 8O a to si kupuju Vichy :idea: hlavne at mu to pomuze :D

Jinak je mi lito,ze uz jsem nechodi Varenka a ostatni :( nevite nekdo co je s Varenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.11.06 10:14

Ahoj holky,
děkuju za pochválení fotek :D

CInq - začala se otáčet na břicho, když měla 4měsíce a 3 dny :D na záda to pořád neumí, takže se pořád otáčí na bříško, pak se vzteká, že to nejde zptáky a tak ji otočím na záda a do pěti sekund je zase na bříšku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.11.06 08:24

Marketo tak to je sikula :D

Holky to tehotenstvi a materstvi mi pekne zamavalo pameti :roll: Vcera prijela vecer tchyne,jsem si rikala,co tady chce :lol: a ona si prijela pro dcerku,ja uplne zapomela,ze jsme mela pro ni prijet :roll: jenomze to ma maly hacek :roll: dneska je dcerka pozvana na narozeninovou party,takze tam budu muset zavolat,ze neprijde :roll: a to jsem jeste vcera mluvila s mamkou od Inez(oslavenkyne)ze urcite prijde :roll: no jsem proste tele :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.11.06 15:20

Ahoj holky…tak kdepak jste?

U nas porad prsi :? pocasi je opravdu na nic,nic se neda delat a deti jsou protivne :? uz aby bylo lepe :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.11.06 19:02

Cinq, hihi, v tobe jeste radi ty tehotenske hormony, ze? Ja si vsechno musim psat, treba kdyz jdu do obchodu. Nejlepsi je, ze si hodne casto ten seznam zapomenu doma :-D

S tim Gabinkem to je zajimave, je to fakt spac. S tim refluxem je to neprijemne, ale roste jak z vody, tak mu to asi zas tak nevadi.
Jo, jeste nedavno's psala, ze chcete adoptovat nekoho k dcerce :-) Ted uz je to spis k malemu, jo? Mozna by to chtelo neco mezi :-)

Hm, taky bych rada vedela, co je s Varenkou, mozna Myska by vedela, ale ta uz sem taky nechodi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.11.06 23:30

Zanet puvodne jsem myslela,ze adoptujem nekoho ve veku dcerky,ale kdyz jsem vypocitala,ze uz pujde do puberty,tak radeji ne :lol: takze chceme nekoho ve veku Gabinky :wink: ale to bude jeste chvilku trvat :? nejdriv nasetrit korunky a opet koupit novy a vetsi byt :roll: uvidime :wink:
Jinak ja zapomynam porad neco :roll: kdybych kojila,tak si reknu,ze mam vykojeny mozek :lol: ale takhle se nemam na co vymlouvat :roll: :oops: 8O :lol:

A jak se mas ty?Uz mas vybavicku?Zrovna dneska jsem tridila veci,jsou mu teprve 3 mesice a my uz pouzivame velikost na 9 mesicu :roll: jsem si ty male oblecky vubec neuzila :? :lol:
Myska chodi do Dubnat2006 na baby-cafe…ale s Varenkou me to mrzi,ze uz jsem nechodi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.11.06 01:21

Cinq, my jsme dnes privezli komodu. Koupili jsme ji v sekaci, ale je moc pekna. Budu ji mit i jako prebalovaci stul. A uz mam konecne misto, kam ty vsechny vecicky muzu dat. Takze je tam sice dam, ale prat je budu az po novem roce. Porad si rikam, ze je na vsechno cas :-)

No jsem na vas zvedava, jak to dopadne s tim adoptatkem :-) To uz abyste zacali vyrizovat, ne? Neni to na dlouhe lokty? Ja myslim, ze vetsi byt byste ani nepotrebovali, nebo fakt jo? Dyt kluci by mohli byt spolu v pokojicku, ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.11.06 18:23

Zanet a dcerku vystehuju na chodbu :?: :lol: :lol: Ona ma pokojik s Gabrielem dohromady :wink: Proto budem chtit vetsi byt :wink: tenhle si nechame,pronajmem ho a pak az budou deti vetsi,tak jim ho dame(at se podeli jak chteji :lol:
Jinak abych rekla pravdu,nevim jak dlouho adopce ve FR trva,to budem zjistovat vsechno az budu pracovat a vdam se(ano ja se budu vdavat :wink: ja ktera nechtela,ale usetri nam to spoustu problemu s uradama :roll: :D je to proste na nic,pokud dva zijou spolu,maji i dite spolu,ale nejsou oddani,tak je to hodne slozite :roll: takze jsem se rozhodla,ze se vdam :lol: pritel se me uz totiz ptal snad 100× a ja vzdy rekla ne(neni to pro me dulezite v zivote:idea: ale jinak to nejde :wink: takze se i trochu citim spatne vuci priteli,ze si ho beru,abych nam usnadnila zivot :roll:

A jak vlastne dopadlo malovani bytu tveho nevlastniho syna?Uz je to sice dele,co jsi tu psala,ze to delate,ale az ted jsem si vzpomela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.11.06 01:57

Cinq, coze??? Takove novinky a ty to rikas jen tak? Ze se budes vdavat… no pani, moc gratuluju, ze ses konecne rozhodla :-D Nebudes litovat, uvidis. Manzelstvi je super. Zvlast kdyz je to s tim pravym. A to ty uz vis, ze ho mas. Tak nemusis mit strach. Mam radost! :P Uz mate termin?
A mimochodem, mas pravdu, vsechno bude jednodussi. A pritel ma urcite radost. :-) Moc ti to preju!

To byl pokojik po Nickovi, ne byt :-D No, zacali jsme, ale jeste to samozrejme neni. Nejak mame porad cas na vsechno.

Zitra je u nas den dikuvzdani, tak jsem zacala vyvarovat uz dnes a zitra budu pokracovat. Americka tradice je hlavne obrovska spousta jidla a pak vsichni funi, jak jsou precpani :-) Ale uz se tesim, hlavne na to, co varim ja ;-) To je vetsina. Tchyne se tentokrat nabidla, ze udela krocana a nadivku. Vic jsem ji nedovolila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.11.06 08:39

Zanet asi to bude 7.7.2007 :lol: :lol: ale neni to jiste :wink: jelikoz to byl jen navrh v legraci(ale datum dobry ne :lol:

Jak u vas probiha den dikuvzdani?To se sejde cela rodina?Musi to byt super :D Napis o tom neco,prosim :D U nas(v CR) kdyz se sesla cela rodina,tak to byla katastrofa :roll: vsichni se pohadaali a slo se domu :roll:

A mas porad cas,to je pravda :wink: ale ke konci uz to utika rychleji 8O Jake je pocasi u vas?U nas se to nejak poblaznilo :roll: jeden den mrzne,druhy den,prsi,dalsi den sviti slunce a je to jenom na tricko…vubec to pocasi nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová