Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
29.9.06 11:41

Jo a samozrejme jsem zapomela pochvalit svatebni fotky :roll: HOLKY moc vam to sluselo ve svatebnim :wink: kdyz to tak vidim,tak asi budu muset prijmout nabitku od meho pritele a vdat se :lol: ale to by me nejdriv musel opit,abych mu neco takoveho slibila :idea: :lol: a alkohol nepiju,takze to bude mit tezke :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.10.06 01:48

Cinq , ja jsem moc rada, ze jsme „svoji“. Svatebni den byl super a melo to pro nas hlubsi vyznam, nelituju. Ale chapu, jestli mas strach.
Dubai - tak to gratuluju, to je trosku netradicni misto pro dovolenou, ze to bude mit pritel spojene i s businesem? ;-) Tak at vam to vyjde!

Marketko , Viktorka ma dnes uz 4 mesice, pani, to leti. No jo, ja mam taky kulatiny, dnes koncim paty a zacinam sesty mesic :-) Teda divala jsem se do kalendare a stejne nechapu, jak mi to tak divne vychazi, kdyz si myslim, ze jsem ovulovala ve ctvrtek, tak jaktoze mam vyroci v sobotu? :-D
Tak ty uz zacinas premyslet o dalsim miminku? 8O Tak to je hukot :-D Ja bych si taky Viktorku jeste pekne uzila byt tebou. Takhle jeste vsude cestujete, berete malou s sebou, ale se dvema uz to tak jednoduche nebude. (Aspon si to nedovedu predstavit.)

Holky, do alba Diskuze Unor 2007 jsem dala fotky pupiku, komu se to chce hledat :-)
Mejte se hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
1.10.06 18:48

Zanet tak dovolena je trochu spojena i s praci(ze by jsi tam rovnou neco vyridil 8O to jsou proste chlapi :roll: :lol: ale hlavne tam zije jeho nejlepsi pritel,takze ho chce navstivit :wink: on uz u nas byl nekolikrat a my ani jednou :oops: neni cas…ale jeho zenu nemusim :? je to takova ta panicka :roll: je ji sice 26 let (manzelovi 40) a ona ma hrozne frnak nahoru,ani nevim proc :! je jako kazda jina,ale je z bohate rodiny,tak asi proto :idea: Ja mam rada treba uplne obycejne veci,kdyz jsme na dovoleny,tak klidne muzu jist i parek v rohliku,spat pod stanem,p)roste dovolena :D ona musi mit vzdy nej hotel,nej restauraci,takze pak se musim i oblikat do satu atd…a to ja nerada,proste dovolena je od toho aby jsi clovek uzival a odpocinul a ne porad koukal,co si vezme na sebe atd…ale tentokrat si budu delat co chci :twisted:
Koukla jsem se ti na brisko :D mas ho krasny a jsi porad hubenour 8O to ja uz byla jak hroch :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.10.06 19:22

Jo to urcite, ty a hroch :-D Zrovna vcera jsem rikala Dannymu, ze se citim trochu jak Rambo, jednak ze se tak valim a druhak ze si ted pres prsa skoro nevidim na zbytek tela :-D Na to si jaksi nemuzu zvyknout, na ty nove obrovske rozmery :-) Ale brisko je este v pohode, to jsem rada.

V Dubaji by bylo nejlepsi kdybyste si jeli podle sveho, sice je parkrat navstivit, ale jinak se pohybovat podle sebe. Tak si to mesto stejne nejlip prohlendete a nemusite se na nikoho ohlizet. Nebo vzit jen pritele a manzelku nechat doma :-) Ja takove panicky taky nemusim. Jasne, delej si to vsechno podle sebe, hlavne si to moc uzij. Bude to urcite super zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.10.06 10:56

Zanet my jsme ale rodina :roll: my si planujeme dovolenou,ale aby jsme udelali diteti pas,to nas nenapadne :oops: :roll: :idea: ale udelal se nam pekny skrt pres nase plany :? chteme totiz udelat Gabince obcanku,je to totiz rychlejsi :D a ja bych chtela jet pred vanocema domu,ukazat ho,jenomze s obcankou muze jezdit jenom po europe :idea: takze nakonec budem muset udelat pas…to bude asi na 2 mesice?Nevim,musim se informovat :roll:

Tchyne mi prijede v sobotu 8O a i se psem,to bude bordel :roll: dcerka a pes-to nejde dohromady,asi budu muset vystehovat sousedy :lol: jinak oni vystehuji nas :lol:

A jak se citis?S Rambem si me pobavila :lol: zrovna vcera jsem se bavila o tomto s pritelem,rikal,ze je doooost prekvapeny,jak rychle se mi vratilo brisko a to vse do puvodniho stavu(uz totiz muzu nosit kalhoty,co jsem mela pred tehu :D …sama jsem prekvapena,protoze jsem prece jenom v tehu nabrala pres 20kg :oops:

Holky kde jste????Ja snad budu davat pokuty za neucast na foru :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.10.06 20:32

Cinq, no jo, je to sranda, ze takovy prcek uz potrebuje pas, ze? :-) Tak to vyrid, budes mit na chvili pokoj, melo by to platit aspon 1 rok, ne? Vim, ze v CR to driv platilo dyl, ale ted uz jen 1 rok (nebo to bylo tady v USA? ted nevim).
No jsi sikovna, ze se ti vaha vratila hned na puvodni uroven, ale to vy holky stihle tak mate. Priberete hodne, ale pak to rychle shodite. :-) Pritel si pochvaluje, ze? Ja si pripadam jak Rambo jen vecer, po veceri, to je brisko naple k prasknuti, ale rano je zas v pohode, nevim, jak to delam (Dannyho se radsi ptat nebudu) ;-) :-D

No jo, ja sem nakukuju, skoda, ze se tu uz nic nedeje, docela mi holky chybite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.10.06 13:46

Teda holky,tak ja se jdu na vas mrknout,jako co je noveho,ze si pekne poctu a vy se tu ani neukazete :evil: :twisted: :lol:

Jinak u nas nic noveho,akorat problemy,jak to bude s vanocema :roll: protoze tento rok,mame byt u nasich na vanoce(stridame to),ale tchyne je sama(rozesla se s pritelem) a je mi to blbe,aby tu zustala na vanoce sama…Jenomze na druhou stranu,pristi rok,jestli si nenajde nejakeho frajera,tak bude zase sama,takze zase tu zustat?Ja nevim co delat…Ale ona nas vidi porad,moje rodina nas vidi jednou za par mesicu a ja se chtela pochlubit s Gabinkou…Poradite mi?Hlavne mi nepiste,at ji vezmu sebou :lol:
Jinak Gabinka je porad hodny(i kdyz obcas si rikam,ze ho prodam :lol: kazdy vecer ma zachvat vzteku,asi tak pul hodky,kdyz se vyvzteka,dam ho do postylky a do 10 minut spinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.10.06 17:22

Cinq, Gabinek je opravdu krasnoucky, ja bych ho neprodala ani za nic… :-)

A s tou tchyni? Tak ji vemte s sebou, byla uz v CR? ;-) :D :D Nevim, proc by ses mela za ni citit zodpovedna. S zivotem si naklada jak chce, s pritelem se rozesla, tak co? Kdyby s nekym nutne potrebovala byt, tak se s nim nerozejde. No ne? Ja bych to udelala tak, ze vanoce s ni oslavite pred odjezdem do CR a basta. My to taky tak delame. Proste ji oznam, ze vanoce spolu oslavite tehdy a tehdy, at se podle toho zaridi. Je dospela zenska, tak snad tech par dnu kolem svatku sama prezije. Ty si z toho hlavu nedelej. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
10.10.06 18:09

Zanet ja bych ho taky neprodala(kdyz uz jsem se s nim 9 mesicu nosila :lol: je to moje laska :D

Jinak k te tchyni…To ona chape,ze mame byt u mych rodicu,ale ja se citim provinile,ze zustane sama a pritele to bude mrzet(on rika ze ne,ale vim,ze ho to mrzet bude :roll: a vzit ji sebou…to neeee :! Vis ja mam divnou rodinu :roll: mama s tatou se rozvedli pred 5 lety a od te doby to neni ono,kdyz jedu do CR,tak musim nejdriv nastivit mamu(tu nastevuji jenom proto,ze to je moje mama,jinak nic) a potom musim nastivit tatu(ten bydli u babicky a dedy) a pak zbytek rodiny…a tahat sebou tchyni se mi moc nechce :roll: snad rozumis proc.Ale premysleli jsme,ze by jsme mozna pronajali byt v Praze(je to sice drazsi nez hotel,ale mame vic soukromy a je to i lepsi)…a rodina by prijela za mnou :wink: To bude mozna nejlepsi,jeste uvidime…

Jo a pritel vcera priletel z Belgie a privezl mi krabici plnou cokolady :D To si me chce asi vykrmit :lol: protoze dneska jim jenom cokoladu :oops:
A co ty?Jak se citis tehulko?Vsechno v poradku?Sousedce se narodilo miminko pred trema tydnama,tak malinkate :D nadherny klucina :idea: Vlastne uz vis co to bude?A co jmena?Uz mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.10.06 18:39

to je nadhera, fakt se mu musi zdat super sny.

Ten byt neni zas tak spatny napad, i kdyz si myslim, ze se ti bude neco podobneho tezko shanet. Takova vec je na delsi dobu, aby ses tam citila jako doma o vanocich. A pak si taky rikam, ze pokud jsi u nekoho na navsteve a prestane se ti tam z nejakeho duvodu libit, tak se proste sbalis a jedes pryc, ale pokud bude navsteva u tebe a prestane se ti zamlouvat, tak uz je to horsi :-) S tou tchyni bych si fakt nedelala takove problemy. Zalezi vlastne jak se k tomu stavi ona. Treba moje mamka mi rekla, ze at si nedelame nasili, ze bysme se snazili byt kazdy rok o vanocich s ni, ze ty vanoce v klidu prezije i sama. Dokonce ma dve kamosky, ktere uz taky nemaji manzely, takze by to fakt zvladla. Ale jestli se tchyne tvari ukrivdene, tak to je jina. No vsak ty to nejak vyresis. Ale ber to tak, ze ted je pritel a deti tvoje rodina, takze ti by meli byt vzdycky na prvnim miste.

Brisko porad v pohode, ted se mi zda, ze mi zacalo trosku tvrdnout, ale nic vazneho a casteho. Budeme mit prekvapeni :-) Miminko, to rozhodne, ale nenechali jsme si rict pohlavi a ted uz ani nemam sanci se to dozvedet, i kdybych chtela, zadny dalsi ultrazvuk me neceka :-) Takze bude prekvapeni.

Teda s tou belgickou cokoladou, to mi nedelej. Mnam! I kdyz ja ted moc na sladke chut nemam, coz je u me naprosto neobvykle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.10.06 14:22

Ahoj holky,
tak se po delší době zase ozývám :D Jakpak se máte? My v celku dobře. Už máme za sebou druhé očkování a příští týden jdeme píchat náušnice. Viktorie už má 64cm a 6,75kg. Je to docela cvalík :D

Cinq - ta fotka je krásná :D

Zanet - tak to je fajn, že budete mít překvapení. Já jsem se taky chtěla nechat překvapit, ale manžel nechtěl a stejně bych to nakonec asi nevydržela. Ale je tozvláštní, že už tě další UTZ nečeká, mě ho doktor dělal snad při každé kontrole! No, ale stejně to nebylo jisté až do konce, jestli to bude holka, až týden před porodem mi jiný doktor řekl, že to je na 100% :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.10.06 13:41

ahoj berusky,
tak se jdu taky juknout po delsi dobe jak se Vam dari, koukam ze miminka rostou jak z vody - to je hruza, vcera jsem byla na oslave jedne holcicky, byl ji rok a ja si ji pamatuju kdyz ji prinesli z porodnice a dneska uz chodi!!!! Prijde mi to jako vcera. Koukam ze tehulkam se taky dari fajnove, jen ja mam pocit, ze kazdou chvily mala vyskoci z briska ven. Sice jsem zatim pribrala „jen“ 10kg, ale je to vazne mazec, uz se mi to zacina ukazovat ve tvarich a na rukou, to jsem zvedava jak budu vypadat az pujdu rodit.

A jak se vsechny mate? My jsme predelavali byt -toho bordelu - no desny, ale uz se to zdarne blizi ke konci, tak uz bude zase na chvilku pokoj. Jinak Olik jde 26/10 na operaci s tema zoubkama, tak mam pocit, abych z tech nervu nerodila driv, budou mu to delat v narkoze, tak me asi klepne, verim tomu, ze on to ponese lip nez ja!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.10.06 23:20

No hura, konecne se tu nekdo taky objevi :-) Mam radost.

Marketko, uz jsem si rikala, kde se toulas a vy zatim litate po ockovani. Hlavne ze se mate dobre. Jo jo, ja se tesim na prekvapko :-) A co ja vim, tak pokud vylozene nebude nejaky problem, tak na zadny ultrazvuk narok nemam. A vim, ze v CR je to jinak, ze holky maji UTZ skoro na kazde kontrole, tady to tak proste neni. Jsem docela rada, myslim, ze to moc miminku neprospiva. Vim, jak jsem byla na velkem utz, ze se to mimi vubec nelibilo.

Tero, no nedivim se ti, ze z te Olikovy operace budes mit nervy, ale snaz se nestresovat, at nam predcasne neporodis, mysli i na Sofinku. Dobre to dopadne, uvidis!

Holky, Florida je desna, mam zas spalene ramena… :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.10.06 15:34

Marketko, gratuluju k dalsim pokrokum :-) Malicka se na tebe zacina vic a vic podobat.
U nas vsechno v pohode, uspesne mam za sebou test na cukrovku a hemoglobin. A v pondeli mam schuzku s dulou. Tak jsem zvedava, jestli ona bude ta prava nebo budu hledat dal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
29.10.06 18:41

Čau kočky! Hlásí se zběh, který žije v ústraní :lol:

Stručně : Evka je časově náročná, jsme furt samy, protože nás obklopují samí workoholici včetně našeho drahého živitele…
Všechny moc zdravím a hlásím, že jsem šoupla foto do galerie do sekce „diskuze bez žvatlání“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová