Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
25.11.06 01:26

Cinq, to mas pravdu, je to super datum! Tak si to pekne naplanuj a uzij, ne ze to budes chtit udelat jen jako „takovou malou“ svatbu! Zaslouzis si poradnou se vsim vsudy :-D I s tou rodinou. Vsak oni se hadat nebudou, neboj, to by ti neudelali.

Den Dikuvzdani - koukni do galerky diskuze Unor 2007. Ted jsem tam dala fotku, jsem tam jak velryba :-) Je to takovy svatek o nicem. Teda o necem jo, o zrani! :-D Varis dva dny a pak se to vsechno za 20 minut sni. Co sni, sezere! :-D Bylo nas celkem 8. Dannyho deti a rodice, a jeste dva dalsi.
Vecer jsem byla pekne hotova. Vsechno me bolelo. Hlavne zada a nohy. :-) No jo, brisko uz neco vazi. Vsak uvidis na fotce. Tak se nelekni. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
25.11.06 21:22

Nazdar kočky! Zdravím všechny vespolek. U nás je to už pohodička, mám pocit, že mi vyměnili miminko… :lol: :lol: :lol: Prvních 7 týdnů bylo přímo strašlivých, prdíky, ne-kojení, ne-spaní atd. teď se Evka hodila do klidu, směje se, spí jak andělíček 8 hodin v kuse (v noci), přes den jí co 4 hodiny- no prostě modlím se, aby tento stav byl trvalejšího charakteru :lol: :lol: :lol:

Cinq já vyšmírovala na Missorce.cz že snad budeš testovat nebo co :?: Pochlub se, holka :wink:

Mám pár (slovy dvě :lol: ) fotek v galerii „diskuze bez žvatlání“

Žanet jsi moc hezká těhulka.

Market jsem z Dětmarovic, od Třince byla opravdu Darja - ani nevím, jak to teď s ní vypadá, naposled jsem četla, že se jim nezadařilo ani druhé IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.11.06 08:28

Noggie testovala jsem v sobotu a budu testovat v pondeli znova :roll: :lol: a proc jenom smirujes?Ja taky smirovala taky a mrzi me,ze uz k nam nechodite(i Lentilka)chapu,ze to neni takova legrace jako u vas,ale aspon se muzem sverit a i pochlubit :wink:
A uvidis,ze Evicka uz zustane hodne miminko :wink:

Tak kdyz uz to Noggie nakousla,tak se vam musim priznat,nedostala jsem to 8O uz 4-ty den :roll: Jak jsem psala u nas,antikoncepci jeste nemam(chci telisko) takze pouzivame kondom anebo proste prerusovany sex :idea: moje menstruace byla pravidelna uz 2× a ted se proste nedostavila,porad se uklidnuju,ze to je jeste tim porodem :lol: 2 miminka bych nezvladla 8O

Zanet jses krasna tehulka :wink: moc ti to slusi a pupek je opravdu veliky 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.11.06 03:45

No pani, co sem prijdu, tak nejake novinky…! Cinq, no nazdar, to by bylo docela brzo, co? Mam pocit, ze si spis prejes, aby byl test negativni. Ale zase by se vyresil problem s adopci :-D No jsem na tebe zvedava…!

Noggie, diky! Fakt se mi docela ulevilo, kdyz pises, ze Evicka uz je hodne miminko. :-D Mam uz docela strach, jak to budu zvladat. Ty dve fotecky jsem videla, jsou super. Moc vam to s Evulou slusi!

Musim se pochlubit, uz jsme konecne zacali natirat pokojicek pro bejby. Bohuzel tam byly puvodne modre steny, takze ani po dvou naterech to neni idealni :-) No jo, jeste mame par tydnu cas, nez prijede mamka. Ta tam bude bydlet prvni. (Mimis bude s nama v loznici.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.11.06 08:30

ahoj berusky, jdu se na vas taky podivat.
Jak se vsechny mate? Koukam ze CINQ ceka velka udalost - tak to MOC A MOC blahoprejeme. Jinak my marodime, uz me to zmaha asi 14 dni a porad nic nepomaha, bojim se aby to neublizilo male, tak neberu ani zadne leky krome homeopatik, protoze bez nich bych uz asi ani nebyla.

Ve stredu nas ceka prvni navsteva v motole, tak jsem zvedava co se dozvime. Asi budu muset jit i s Olikem, protoze taky marodi. Takze jsme porad zavreny doma, taky nic moc.

A co je tady noveho?

ZANET - ja chci taky videt fotecky, jdu se juknout, taky sem neco vlozim at vite jak vypada kulicka!!!!

Uz mam nahore 17kg!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.11.06 14:11

Takze nic nebude :D dneska v noci jsem to dostala,taaaak se mi ulevilo,mit dve deti takhle rychle za sebou mi me asi oddelalo :lol: :lol:

Ale zase jiny problem,potrebovala bych aspon na tyden do CR :roll: problemy s mamou,s bankou atd…Nevim jak to vymyslet :roll: Kdybych jela sama s Gabinou,tak je to v pohode,ale s dcerkou je problem,nemel by ji kdo vyzvedavat ze skoly,je totiz pred vanocema a pritel se driv jak ve 20.00h z prace nedotane :roll: a tchyne by mohla,ale problem je takovy,ze ma psa,neni mu jeste ani rok,takze stene,je velky jak tele a zboril by mi byt,takze to taky nechci,tchyne by ho totiz musela vzit sebou :roll: a mit tyden doma takove tele,to by asi byt neprezil(parkety,uz takhle mame nektere poskrabane od nej :roll:
Ze skoly dcerku uvolnit nemuzu,takze nevim co delat :roll: budu to muset nejak vymyslet :idea:

Jak se mate?Jake je pocasi u vas vsech?U nas je dneska nadherne,20stupnu,slunicko sviti,proste pohoda na konec listopadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.11.06 21:06

Cinq, oddechla jsem si s tebou :-) Ted by ses mela opravdu zamyslet nad antikoncepci, co? ;-) Uz to mas vymyslene? Rikalas telisko? Uzs to nekdy mela?

Terko, to me mrzi, ze jsi nemocna. Hlavne ber hodne vitaminu a rybi olej (maji ho v tobolkach v lekarne), ve tretim trimestru je dulezity pro vyvoj mozku a zraku miminka. Jo a po porodu ho ber taky, pry pomaha proti poporodni depresi :-D
Videla jsem tvoje fotky, moc pekne, to fotil manzel? Jsou jak od profika…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.11.06 22:21

ZANET - ten rybi olej vubec neznam, doufam ze se polyka a necuca, ja jsem ted zacala brat homeopatika a ty se davaji pod jazyk a to bylo neco!!! Jinak dekuju za pochvalu - to fotila kamaradka - fotografka. Jsou jen tak na pamatku, s Olikem jsme je nestihly. A jak se mas tehulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.11.06 22:37

ZANET - chtela jsem juknout na tvoji fotecku a nikde jsem ji nenasla, muzes mi prozradit kde hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.11.06 09:57

Ahoj holky,
chtěla jsem napsat delší příspěvek, ale než jsem si to stačila přečíst, Viktorie už je nervózní, tak jen ve zkratce - všše víceméně při starém, začali jsme dávat mrkvičku a Viktorce celkem chutná. Docela se už začínám těšit, až bude jíst normálně, i když to kojení je pohoda.

Noggie - tak to je super, že už je Evička taková hodná. U nás to bylo podobné. První dva měsíce horor, pořád plakala, museli jsme ji nosit apod. A pak to začlo být čím dál lepší, teď už pláče jen když se vzteká :D

Jedna foto z krmení:
http://static.flickr.com/…9f5ed1a5.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.11.06 11:52

Zanet ja uz davno chtela antikoncepci,ale dokrorka mi ji nenapsala :? ze az pristi mesic,mam totiz porad problemy s nadorama na deloze a chodim na ruzne vyter a tak a jelikoz chci neco jako telisko,tak rikala,ze pockame na pristi mesic(to uz je tento,ze to uz vsechny testy budou za mnou a budu v klidu :D Takze by to byla i tak trochu jeji chyba :lol: :lol:
Chtela bych Teraring,neni to vlastne telisko,ale takovy silikonovy krouzek,ktery se da dovnitr na tri tydny a ctvrty se vynda(to prijde menstruace.Uvidim,chci to vyzkouset.Dobre je to,ze vypousti hormony vevnitr a nezatezuje jatra jako HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.11.06 17:30

Cinq, haha, sved to na doktorku :-D Jasne, byla by to jeji chyba! Ja jsem myslela, ze se ti ty nadory trochu spravily. Snad ti to testy potvrdi.
Jinak taky premyslim o antikoncepci, my to asi budem resit trochu radikalneji.

Marketko, tak na mrkvicku jste dostali chut? :-) S malou to uz musi byt zabava ted, ze? Asi mas pravdu, je to mozna lepsi nez ty uplne male miminka. A pockej, za chvili s ni bude jeste vetsi zabava, az zacne mluvit :-)

Terro, tak to vypada, ze jsem presvedcila celou diskuzi Unor 2007 na ten rybi tuk. Nemusis se toho bat, je to v tobolkach, vubec to po rybine nesmrdi a je to hodne dulezite jak pro mimi, tak i pro tebe.
Fotky jsou uz asi nekde dal v galerce Diskuze Unor 2007. Mne se libily ty tvoje umelecke fotky, ze jsem se rozhodla si jich taky nechat par udelat a dam je Dannymu na vanoce, aby mel pamatku na muj pupik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.12.06 23:04

Zanet - no hlavně se teď těším, jak začne lézt, i když mi určitě zničí pár volně ložených věcí, které dozajista objeví :D Normálně dneska snědla na oběd celou malou skleničku mrkve a večer skledničku jablka :D Je to jedlík.

Cinq - tak o takové antikoncepci jsem neslyšela! Já beru prášky Cerazzete. Docela mi to vyhovuje, protože jsem to ještě nedostala. už se těším, jak půjdu nakontrolu na gyndu a dr. se mě zeptá na poslední menstruaci - hmm, někdy v srpnu 2005? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.12.06 13:22

Holky, kdepak všechny jste? Tady je nějak mrtvo! Jak se všechny máte, co miminka a bříška?

Viktorka už se začíná záhadným způsobem přesunovat z místa na místo - neleze, prostě se nějak dostane někam jinam, různým otáčením a posunováním. Je to sranda, ale někdy se bohužel dostane i tam, kam nemá, třeba do stolku pod televizí, mezi skříň a stojan na cédéčka apod. Je to sranda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.12.06 20:55

Ahoj holky…trochu nestiham,to vite,vanoce,deticky,peceni(i kdyz toho moc ne :oops: :lol:
Jak se mate tehulky?Co noveho?Jak se maji vase briska?

Gabriel ma uz 74cm a 7,6kg…je to obr 8O vubec nevim kde jsem ho vzala,obcas si myslim,ze mi ho v porodnici vymenili :lol: protoze dcerka mela 70cm v jednom roce 8O
Uz se bojim puberty,preroste me a kdyz mu nebudu chtit neco povolit,tak me zboucha na hromadku :lol:

http://www.baby-cafe.cz/…PC010011.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová