Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Varenko!!!
To ty nam tu chybis! Moc diky, ze ses aspon takto ozvala. Snad se mate se Sashenkou dobre a hlavne at jste v tom novem roce zdrave a stastne!
Az budes mit chvilicku, tak napis, jak se mate, jak Sashenka roste a vsechno, dyt naposledy jsi nam psala, ze ji boli brisko, to bylo snad hned po narozeni. A to uz je pekne davno. Ted uz malicka urcite sedi, rostou ji zoubky, mozna i leze… Musi to byt krasne se divat, jak to stvorenicko roste a vsechno na svete poznava a uci se, ze?
Mej se moc hezky! Jsem rada, ze jsme te tim intenzivnim myslenim na tebe nakonec prece jen privolaly ![]()
Varenko,
taky tě moc zdravím a jsem šťastná, že ses ozvala. Ten tvůj životní optimismus z tebe pořád sálá
zase jsi mě nakazila
díky
![]()
Daria, 17tt
Naše zlaté holčinky---teprve dnes jsem si přečetla předchozí stránku a netušila jsem, že jste mě tak volaly a musím vám říct, že jsem včera prostě napsala – už jsem nemohla vydržet - takže TELEPATIE opravdu funguje.
Chci vám jen říci, že na vás moc myslím a je mi strašně líto, že mezi vámi nejsem -bohužel nemohu tu být kvůli bezpečnosti mojí a hlavně Sashenky.
Ted jsem zjistila, že DARIA je TEEEEHUUUUUUUULIIIIIIIIIIIINKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAA - Dario, zlatíčko. Strašně moc ti GRATULUJI a jsem štastná, že víra vždycky přinese velikou odměnu. Mám tak OBROVSKOU radost, že to nemůžu ani vypovědět. Jsem strašně štastná s tebou.
MARKETKO, CINQ, ZANET, TERRO…VŠECHNY MOJE HOLČINKY…vaše dětátka jsou tak nádherná. Markétko, máš pravdu…vždyt ty naše srdíčka jsou ve stejný den narozené. Uplně mám slzy v očích.
Vám těhulinky přeji ze srdce prožití nejkrásnějšího období v životě a at se vám narodí zdraví krásní uzlíčci. Je to to největší štěstíčko v životě.
Holčinky, dám jednu fotečku Květnátka 06. Doufám, že to ještě existuje.
Budu vás číst a doufám, že už brzy budeme mít klid a budeme tu s vámi moci být.
ppapa Vaše milující Varenka
P.S. Ani nevíte, co to pro mě znamená, že tahle diskuze ještě stále existuje a že na mě-nás myslíte. ![]()
Holčinky - dala jsem fotečku do: Alba veřejná Květňátka a červnátka 2006.
Krásné odpoledníčko a veliké objemutí vám všem.
papa Vaše holčinky
Ahoj holky!!! Taky občas nakouknu a nevěřím vlastím očím
- VARENKA JE ZPÁTKY
![]()
Všechny vás zdravím, v novém roce přeju jen to nej ![]()
Žanet za chvíli už tu budem všechny otravovat s jedinou otázkou : UUUUUUUUUUUUUŽ
![]()
Dario snažila jsem se párkrát na tebe narazit a dozvědět se, co je s tebou. I o tvé nové přezdívce jsem věděla, ale nějak jsem po tvém neúspěšném prvním IVF ztratila stopu
Proto jsem teď hoooodně příjemně překvapená a strašně moc ti gratuluju! Vím, jak moc jsi se o to snažila ![]()
My jsme s Evkou tady . https://www.emimino.cz/modules.php?…
Cinq moje prďola je taky pořádný kus - 7,6 kg a začínáme nosit velikost 74 (což je myslím podle centimetrů, ne?)
Varenko, tak vidis, jsem fakt rada, ze telepatie funguje
Ale holka, to nezni moc dobre… ze se bojis o vasi bezpecnost…
Davej na sebe a na Sashenku pozor a at je vsechno brzo v poradku a tak jak ma byt.
Diky za fotecku, moc vam to slusi, jste kocenky obe dve ![]()
Noggie, nooo
uz skoro
Dnes jsem byla na kontrole, cipek je zkraceny, hlavicka pevne zaklinena a dokonce jsem otevrena na spicku prstu. PA opet predpovedela kluka (podle rychlosti srdicka) a rekla, ze se to pekne chysta na porod a ze to bude tak za 14 dni
Jsem z toho uplne vyjukana
Jeste nemam dobalenou tasku, vybrana jmena ani pediatra… tak drz pesti, aby to tak rychle jeste nebylo ![]()
A jak se ma vas obrik?
Varenko jsem moc rada,ze jsi se tu ukazala,je mi lito,ze mas problemy ![]()
Princezna je urcite krasna,jdu se na ni hned mrknout ![]()
Zanet teda ty uz to budes mit brzo za sebou
hodne vzpominam na to,jak jsi nemohla otehotnet a pak najednou to bylo tady
i kdyz jsem moc nepisu,ale ctu vas porad a na tebe moc myslim ![]()
Nogie nevim kolik ma ted Gabina,ale pouzivame veci na rok a uz jsem zacala davat i par veci na 18 mesicu
ja to nechapu
jak rikam,jednou me preroste a zboucha do klubicka
uz ted mam co delat,kdyz sebou mele a nechce se nechat obleknout ![]()
Fotka super(taky pouzivam klokanku ![]()
Tady je fotka meho Gabiny,kdyz spi,tak je sladky ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…PC280012.JPG
Cinq, ja na tebe taky myslim, jsem si rikala, ze ses dlouho neozvala. Pane jo, Gabi je fakt kus chlapa. Mela bys nam dat fotku, jak ho drzis na rukou, aspon bysme meli nejake srovnani. Ty ho za chvilku neuneses, obrika ![]()
No jo, ja uz to mam za par
Tak holky drzte pesti, at je to rychlovka a pohoda. ![]()
Zanet tak uuuuuuz?????
tak jak se citis?Vsechno v poradku?Pamatuju si,ze posledni mesic jsem mela strasne energie(ani nevim,kde se vzala ![]()
Uz se ti to blizi,porad na tebe myslim
doufam,ze nam das vedet co nejdriv,az se prcek narodi
![]()
Fotku nemam,jak ho mam na ruce(jsem hrozne nefotogenicka(nebo jak se to rika) ale slibuju,ze se vyfotim a ukazu ![]()
Zatim mam jenom tuhle,ale moc videt nejsem ![]()
Cinq, bud v klidu
Jeste niiiiic!
Energie moc nepocituju, mozna proto, ze pracuju furt silenym tempem
Ale v noci hur spim, takze mozna te energie nakonec mam vic ![]()
Jeee, Gabinek je krasny!!!! Je to fakt obrik, ale krasny!
Zanet uuuuuuuzzzzzz
![]()
Myslim na tebe kazdy den ![]()
Da nam nekdo vedet,ze rodis?Treba od vas z diskuze?Jak se citis?Miminko uz budes mit za chvilku u sebe ![]()
Ahoj holky, prčectela jsem si historii diskuse - zatim jenom do 67 stranky
a ted koukam že to hodně z vás vyšlo! Ani nevíte jak moc gratuluju, jste pro mě velká podpora, že se nemá házet flinta do žita.Já mám dneska na návštěvě velkou depku.Ráno u mě byla v práci kamarádka, je v 6tt, znáte to, moc jí to přeju, ale padlo to na mě, ona se snaží první měsíc a my 5.
Tak nějak nemůžu potlačit slzičky a to jsem v práci až do zítřejšího poledne, ojoj.Moc vás všehcny zdravím, omlouvám se že jsem vám sem „vtrhla“ a vykecala se.Zuzka
Ještě jsem se chtěla zeptat, Varenka prý dávala fotku do alb veřejných květňátka, červňátka, nevíte na jeké stránce to je?
Dario: moc ti gratuluju, mám z tebe strašnou radost, co ty nemáš nějakou fotku sebe a bříška?Četla jsem si v té histrorii, že jsi hodně cvičila, to jsi moje krevníá skupina, chtěla jsem se zeptat, neříkal ti nějaký doktor, že třeba běhat není dobré?Asi to bude znít hrozně laicky
, ale už začínám uvažovat, jestlůi se to nějak nemůže „zklepat“?Já běhám dennně, nebo jdu na aerobik, tak nevím jestli si spíš neškodím…Moc díky za všechny rady.
Jee, Zuzko, ta nase diskuze uz pomalu, ale jiste odumira… jsem rada, ze ses „vetrela“, myslim, ze to tu potrebuje trosku ozivit.
A tuhle diskuzi ti muzu jenom doporucit, co ja vim, tak kdo sem chodil, tak driv nebo pozdeji otehotnela. Fakt mame na vsechny dobry vliv ![]()
My jsme se snazili 9 mesicu, tak to nevzdavej, telo (a miminko) si rekne fakt samo, kdy je pro ne nejlepsi cas. Hodne uslysis, ze psychika je dulezita, je lepsi na to nemyslet (ale to jsou takove babske rady, ja vim, ze to nejde). Ale doporucuju ti, abys cvicit neprestavala, behat muzes taky. Zase… poslouchej sve telo. Az budes tehotna, tak si mozna samo rekne, ze bys mela zvolnit. Takze bud v klidu.
A meris si teplotu? A taky je dobre pit caj z kontryhele, to je zenska bylinka, vyborna!
Moooc ti drzim pesti!!!