Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
27.6.07 20:06

Ahoj holcicky,

tak jo, tady to utichlo, no jo, jak tu neni Varenka, tak se tu nikdo neukaze. Ale muzu rict, ze s miminkem uz vuuubec nemam na nic cas. (Jen ted, kdyz broucek spinka.)
Tak jen, kdyby jste nektera nakoukla, tak… mame se dobre, jen nam chlapecek stavkuje kojeni. Tak mama musi pumpovat a krmit z lahvicky, kojeni se tomu sice rikat neda, ale materske mlicko to je, takze takovy kompromis. Je to hold nezavislak, maminku uz nepotrebuje, je to prece velky kluk, uz ma 4,5 mesice. Ale jinak je to porad slunicko. Obcas lupnu nejakou fotku do Denicku mamin v zahranici nebo do Unora 2007, ale s tim pumpovanim moc casu nezbyva.

A jak se mate vy? Cinq, Marketko, Misko, Noggie? Adys (Ilona) bude mit brzo miminko (v zari), tak ji moc drzim pesti.

A pro nakukovatelky… holky, tahle diskuze je velice plodna, kdo sem jednou vejde, tehotnym se brzo stane :-D Ze jo? Tak sup, rozjedte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
27.6.07 20:15

Čau Žanet - asi telepatie, zrovna jsem na tebe a ostatní dneska myslela, jak se asi máte :lol:
My už máme doma velkou holku, v pátek budem mít 10 měsíců. Evka je pohodářka, žádný spěch, takže teď teprve začíná pomalu lozit po čtyřech a podezřívám ji, že chození nemá pro příští měsíce vůbec v plánu :roll:
Už taky nekojíme, sama se odstavila v 7-mi měsících ze dne na den. Asi zjistila, že banán nebo mrkev s masem jsou lepší… :lol:
Tak se opatrujte. Ahojda!
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.6.07 01:57

Super, jsem rada, ze telepatie funguje.
10 mesicu… toto leti, ze? Je moc krasna, strasne se mi libi ty jeji modre ocicka. Je to zvlastni s tim kojenim, vsude se pise, ze se deti malokdy samy odstavi do 1 roku. Mozna si jen dala takovou mensi stavku, jak ten nas ulicnik :-) Ten teda moc pohodar neni (teda byl, ale jen do 3.5 mesice), ted je takovy nejaky nespokojeny, nevim, co s nim je, mozna mu lezou zuby. Ten stal pevne na nohou uz ve dvou mesicich, pocitam, ze bude driv stat nez sedet. Uz se pretaci sem a tam a taky se snazi lozit, to mu jeste moc nejde. Sedet uz taky chvilku vydrzi nez se skuli :-) Mozna bych byla radsi, kdyby byl pohodar pomalejsi, ale co uz. Je to broucek sikovny a roste strasne rychle taky.
Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
30.6.07 23:02

Ten tvůj prďola je jak turbomyška :lol: Evka se nikdy moc nepřetrhla, už v břichu se jen třikrát denně zavrtěla a šlus :roll: furt jsem nechápala ty maminy, co si stěžovaly jaké dostávají šílené kopance a jak to ďábelsky bolí už ke konci. Když jsem přenášela a musela chodit denně na monitor, tak mě třeba vyšetřovali celé dopoledne, protože Evka imrvére spala - šťouchali mě do břicha, posílali se projít atd :roll: :roll: :roll: Kdyby mi nedali vyvolávačku, tak jsem snad těhotná doteď - Evička se zřejmě rozhodla, že porod je pěkná makačka, tak co se namáhat a kašlala na to…
Přetáčet se začala snad až v 5-ti měsících no a lozí až teď. Když ji někdy chytnu a zvednu na nožičky tak se na ně jenom udiveně kouká stylem „Co to tam dole mám? To je taky moje???“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.7.07 01:14

To je fakt zajimave, jak je kazde to detatko jine, ze? Ale jsou nase a ty nejlepsi a nejkrasnejsi na svete :-)
Noggie, planujete druhe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
1.7.07 14:26

Plánujem, ale až do vlastního baráčku - měli bychom začít stavět příští rok. Sice se druhé mrně asi trochu opozdí, ale tady v současném bydlení bychom se čtyři mačkali jak sardinky… :lol:

Pokud se nemýlím, tak Daria, která tu k nám chodila a několikrát potratila konečně porodila holčičku Haničku (šmírovala jsem na BC, tak doufám, že je to ona) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.7.07 01:45

tak to jo, do noveho domu nove miminko, tak to ma byt.

Darii na dalku do BC gratulujeme. Dyt to rikam porad, kdo na tuto diskuzi prijde, tehotny odejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.7.07 04:00

Ahoj holky :)
Drze si sem hodím příspěvek :oops: ,neb po roce a půl marnýho snažení už vyzkouším všechno :wink:
Občas jsem vás chodila šmírovat z Čekatelek,ale pak jsme se stěhovaly na B-C :D
Nevíte jak to vypadá s Varenkou?Měla nějaké problémy,že? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.07 01:23

Alice, drza vubec nejsi a nejsi sama, kdo zkousi vsechno. Kdyzs tak vzpomnela Varenku, tak si vzpominam, jak jsem se drzela jeji rady - po milovani hodit nohy nahoru a zadek podlozit polstarem :lol:

Taky na Varenku obcas myslim, snad se ma dobre i se Sasenkou.

Drzim moc palecky! At to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.7.07 01:39

Ahoj Zanet :D
Jak je na Floridě?Určitě líp než tady u nás :roll:
Já už jsem s manžou objednaná na srpen do CARu,ale vyzkoušet se má všechno,že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.07 05:06

Jasne, zkus ten Varencin recept :wink:

Na Floride je tak jak vsude jinde, tady je akorat trchu vetsi parak. Jaky si to udelas… :)

Na dovolenou do caru? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.07 22:22

ahoj holky…koukam,ze to tu obcas zije :D Ja to nejak nestiham,chodim sice do srpna 2006 na BC,ale to je vse.

Jinak Gabriel bude mit za 7dni rok 8O leti to strasne rychle…uz to vubec neni moje male miminko,ale poradny kus chlapa :lol: Taky vypada jako 2lety dite :roll: jeho miry v 10mesicich; 81cm a 11,4kg …ted ma tak 86cm a 12kg :lol:

A jak se mate vy holky.Co Varenka,uz se ma lepe?Nebo ma porad jeste problemy :( myslim na ni casto.

A co ty Zanet :?: jak se vede?A co prdolka?Gabriel teda neleze,ale uz chodi za ruce a pocitam,ze brzo bude chodit sam :lol: Je to porad hodny kluk,on je proste od narozeni optimista :wink: i kdyz obcas ma sve dny taky :roll:

A je fakt,ze kdo jsem vleze,tak otehotni :lol: ja to zkousela pres rok a pul,vlezla jsem tady mezi holky a za chvilku jsem byla tehotna :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.8.07 22:23

Ten anonym jsem byla ja Cinq :D proste me to nechce prihlasit :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
876
21.9.07 21:20

Ahoj holky, sice tahle diskuze už vůbec nežije, ale třeba tu občas některá nakouknete. Občas na vás myslím, jak se všechny máte, ale mám tak málo času, že na emimino zabrousím tak jednou za dva týdny.

My se máme fajn. Viktorka má už skoro 16 měsíců. Je to raubíř :D ale dělá nám jenom radost. už pomýšlíme na druhé dítko, tak bych se v této diskuzi měla sem tam objevit- víte přeci, jakou měla před dvěma lety magickou moc :twisted: všechny jsme otěhotněly…

Tak pozdravujte svoje batolata a mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.07 01:59

AHA! :-) Ja jsem tu!
Chodi mi totiz upozorneni na mail jen jak se tu neco sustne ;-) Ale teda CINQ to zasklilo :D CINQ - timto se ti omlouvam, ja sem porad chodim, ale uz prevazne jen do UNORA 2007. Teda Gabriel je fakt kus chlapa 8O Ale vzdycky byl, ze jo? ;-) To je sranda, ze neleze, ale uz bude chodit. Giovi uz leze a za ruce uz taky chodi, nebo spis poskakuje :D On je vubec nejaky zrychleny, je primo rychly jak blesk! V 6 mesicich uz stal :! No, uzivam si to s nim :-)

MARKETKO - ahaaa, tak vy uz se hrnete do druheho miminka, no je videt, ze zas takova raubirka mala nebude ;-) :D Tak drzim pesti, at se to rychle povede.

Tak se tesim, ze se tu zas ukazete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová