Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No fakt…
Dneska ráno jsem dostala nějaké vnuknutí či co a udělala jsem si test a byly tam //, tak jsem si udělala ještě jeden, protože se mi tomu moc nechtělo věřit a zase // a ta druhá čárka je pořádně tlustá!
A to jsem to ani jednou od porodu nedostala. Už se vidím, jak půjdu k Dr. na prohlídku a na otázku, kdy byla poslední MS, řeknu - někdy před dvěma lety ![]()
Marketo tak to ziram
a pry kdyz neni menstruace,otehotnet nemuzes
![]()
Tak pak dej vedet co a jak,at muzem gratulovat o 106
…
Cinq
Na pátek jsem se objednala k dr., tak budu vědět více. Teď vlastně ani nevím, ve kterém jsem týdnu… Ale myslím, že tak 5-6tt, protože zatím nemám skoro žádné příznaky.
Cinq - já jsem si taky myslela, že nejdřív musím dostat MS a pak začít pomýšlet na //,ale prostě jsme se trefili na poprvé, takže to ani ta první MS nestihla, což je úlet, protože Viktorie nám trvala rok a dva měsíce!
Tyyyyy jo, tak moc gratuluju, Market!!! Tahle diskuze je fakt nějaká začarovaná…
![]()
Tak pak pošli info od doktora ![]()
Noggie - myslím, že ty a Cinq jste na řadě
Zanet myslím rodila až po vás, Varenka stejně jako já. A kdo tu ještě tenkrát chodil?
Teda holky,se mnou urcite nepocitejte
![]()
Ja kdyz uz budu mit treti dite,tak jedine s velkym vekovym rozdilem ![]()
Takze ti Noggie davam prednost
![]()
A nevite nekdo jak se ma Varenka?
Cinq
Cinq - no já jsem tušila, že se nepřidáš
O Varence nic nevím…
Je to škoda, zajímalo by mě, jak se má.
Noggie - Jsi na řadě, hahaha
Ne, vážně - kdy plánujete dalšího potomka?
Ještě mě nestrašte s druhým
Chodím už do práce na plný úvazek a jsem ráda, že zvládám Evku, takže posouvám štafetu na Žanet… ![]()
Market a pochopil tatínek okamžitě? ![]()
Noggie
Noggie, tak to já jsem nikdy pracovat nepřestala. Máme stavební firmu, takže makám na plný úvazek od prvního dne, i když občas to je klidnější, teď jsme přijali asistentku, tak převzala spoustu mojí práce. Tak snad to všechno zvládneme i s druhým.
Manžel to pochopil celkem rychle, uviděl Viktorii už ve dveřích a než si zul boty, tak mu to docvaklo, ale taky se mu nechtělo tomu moc věřit… Nečekali jsme to tak rychle. Plánujeme to stejným způsobem oznamovat i zbytku rodiny
Ale obávám se, že většina to nepochopí…
Kliiid
Ženským to docvakne okamžitě…
Tyyy jo, docela mazec jak jste se strefili ![]()
Market tak to oznameni super
moc se mi to libi
Urcite to ostatni pochopi ![]()
Tak jsem schvalne neco o tom otehotneni bez menstruace cetla a tam bylo napsano vysvetleni to,ze vzdy pred prvni menstruaci prijde nejdriv ovulace,proto nedoporucuji mit nechraneny sex,protoze nikdy nevis,kdy ta prvni ovulace prijde(snad jsem to napsala srozumitelne ![]()
Zanet tak kde jsi?Stafeta vysla na tebe
(je tu nekdo po Zanet nebo to pak jde zpatky na Marketu
![]()
Nechala jsem zkratit vlasy Gabinovi,u holice udelal ostudu
nechtel sedet,rval jak pavian
uz tam nikdy s nim nejdu,at si to priste uzije tatinek ![]()
Cinq
Ahoj holky,
tak jsem se vrátila od Dr., těhotná opravdu jsem, mičo už bylo vidět i s tlukoucím srdíčkem, ale TP mi řekne až příště, prý to teď vypadá na 6tt, takže TP dle mých výpočtů někdy na začátku července.
K tomu oznamování - někteří lidi jsou natvrdlí, takže jsem celkem zvědavá. A to s tou ovulací je logické, taky jsem si myslela, že to tak je, ale že nám to klapne hned na první pokus, to mě nenapadlo. Fakt rychlovka.
To jako fakt?

Cinq