Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
10.7.08 03:02

No pani, ja cumim 8O SASULKO - tebe tu moc rada zase vidim! Chybela jsi nam! Doufam, ze se ukazes casteji a treba to zas rozjedem na plno ;-) Fakt hezke prekvapko! :-D

MARKET - tak to je super, ze je Vikorka tak v pohode s miminkem. Stejne si to ale nejak nedovedu predstavit. Ale vsechno se proste musi nejak zvladnout, ze jo ;-) A jeste si najdes cas i na nas. Ty jsi nejaka super zena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.7.08 06:18

ahojky Zanet a díky za přivítání!! No v to doufám, že to znovu rozjedeme, tak posílejte těhubacílky, ať si s vámi taky můžu povídat o maminkovských starostech. Včera jsem měla trochu čas, tak jsem to pročetla tak letmo stránku po stránce od doby, co jsem tu byla naposledy, to času uletělo, jsou to už přesně 2 roky a tolik se toho u vás změnilo. U mě po této stránce vůbec nic, ale teď už to vypadá nadějněji, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.7.08 06:21

já vás taky moc ráda vidím!!! Děkuji za přivítání Zanet! V to doufám, že to bude vycházet a budu sem chodit jako dřív a budeme hezky pokračovat tam, kde jsme před přesně 2 lety skončily :D Ach jo, to uplynulo vody a tolik se toho stalo, člověk by ani neřekl. Tak honem, honem, pošlete mi těhubacílky, ať si s vámi můžu povídat o maminkovských starostech..šupšup!

Přeji všem krásný den, u nás od včera prší, ach jo…tak zatím papa holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.7.08 11:45

omlouvám se, ukázalo se mi, že se to neposlalo a tak jsem psala znovu a teď je to tam 2 x :( No na druhou stranu, alespoň to tu po těch letech zaplníme :P Tak holčičky, kde vás mám, čekám na bacilky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.7.08 18:20

No vida vida, Sasulka se tu 2 roky neukaze (fakt uz je to tolik? 8O 8O ) a ted si chce zaplnit stranku sama pro sebe ;-) :D

Ja jsem se ani nechtela ptat, jak to s tebou vypada, ale je videt, ze uz je lip a posilam milion tehubacilu a budu drzet pesti moc a moc, aby to vsechno dobre dopadlo!!! A co je to to ET? Nejlepsi zprava je to, ze mas cyklus, no pani, mam fakt ohromnou radost. Jen tak dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.7.08 09:12

Ahoj!

Sasulo - jé, tak tebe jsem opravdu dlouho neviděla. No tato diskuze je kouzelná, takže když tu budeš chodit, určitě brzy otěhotníš :twisted: :D

Zanet - superžena nejsem :D tos mě pobavila. Anička zatím přes den skoro pořád spí, takže to je v klidu. Stíhám pracovat, starat se o domácnost, vařit, i starat se o Viktorku. Až za pár týdnů přestane Anička tak často spát, tak nastane chaos :lol: Ale kdybys věděla, jaké máme večery! 8O Je to horor. Každý večer ji uspáváme 2,5 hodiny. Nechápu to. Přes den spí úplně v pohodě. Usne hned. A večer ne a ne zabrat. Včera ani skoro neplakala (protože jsme ji nosili, houpali na balonu, krmili a tak pořád dokola), ale prostě neusla a neusla. Nakonec řvát začala, ale to už byla půlnoc. Dala jsem si ji nakonec do šátku, usla kolem 1 v noci a už jsem ani neměla odvahu ji z toho šátku vyndat, tak spala půlku noci na mě přilepená v šátku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.7.08 14:38

Milé holčinky,
moc a moc vás zdravím!! :D
Chci vám všem popřát krásný víkend a povolávám (z titulu starého zakladatele naší diskuze) všechny naše kamarádky a nakukovatelky. :D :D a tím taky slibuju, že už se objevím dříve než jednou za rok :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.08 16:40

Varenko - no to je super, že jsi zase taky mezi námi.Tak povídej a přeháněj, jak se máš, co Sašenka? Co už umí a neumí? Ať můžu porovnávat, když jsou holky na den stejně 8) A co ty? Jak jde život?

nepřihlášená Marketa182

• Citovat
  • Upravit
221
12.7.08 18:13

ahojky holčinky, no samosebou, Sasula - spisovatelka se vrátila, tak to tady musí zaplnit, musí s tím tady trochu pohnout no ne? :D

No snad jsme si už to zlé všechno vybrali a bude jen dobře, uvidí se. Tak tedy cyklus mám a nemám, ale to je na dlouhé vyprávění, je to složité. ET je embryotransfer, kdy se oplodněné vajíčko zavádí po umělém oplodnění ve zkumavce do dělohy. Pokud to tedy dobře dopadne, tak snad už tento, příp. další týden k němu dojde a pak čekání na zavrtání a těhotenský test, tak to budou napínavé 2 týdny… konečně se už po těch 7 letech něco děje…

No jo s dětmi to je těžké, uspávání, konejšení, no doufám, že mi za chvilku budete radit :D Tak at to hezky zvládáte a je líp a líp jak vám, tak dětičkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
14.7.08 20:08

SASULKO - moc ti drzim pesti, ale vis jak, moc se na to neupinej, at pak nejsi zklamana. Ale kdyz teda uz i Varenka povolava vsechny zpet, a vsechny na tebe budeme myslet a drzet palecky, tak se snad buh smiluje ;-)
A co pejsek, jak se ma?

VARENKO - krasna fotecka u metriku, Sashenka je rozkosna, musis (nebo musite) na ni byt moc pysna!

MARKET - no jo, ty mas vlastne lezaka a space ;-) A chystas se dat Viktorku do skolky na podzim nebo jeste ne? S tim spinkanim covece nevim, zkus satek hned na zacatku.Proste musis hledat, co zabere a pak to tak delat kazdy den. Vsak vis, s detma to tak je, metoda pokus - omyl. Zkouselas lezet vedle ni, aby te citila, asi jo, co? No a prinejhorsim vydrz, vsak ono je to jen obdobi a prejde to (a zas bude neco jineho ;-))

Manzel vcera koupil lod a dnes pro ni jel. Jen takovou mensi, zhruba 6m, ale moc se tesime, ze ji budem brat na vikendy na vodu. (Kam jinam taky, ze? :roll: ) :D Jsem zvedava, jak to bude zvladat Giovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.7.08 07:40

Krásné ráníčko holčinky,
MARKETKO: no holky jsou opravdu jako dvojčata :lol: :wink: Sashenka je moc šikovná, strašně hodná, ale dokáže být taky pěkný čertík. Mluvíme takovou morzeovkou, ale já rozumím naštěstí uplně všemu. V poslední dny se ale opravdu krásně snaží, tak myslím, že po prázdninách se už rozmluví. Jinak jsme kojily do 2 let a jsem ráda, že už to máme za sebou :wink: :D A co Viktorka? Má krásné dlouhé vlásky a jste holky jak ségry :P Četla jsem kolik toho máš - jsi opravdu šikulka a ted ještě miminečko. No, maminka k pohledání :P :D
P.S. Už plánujete školku??

ZANET: moc děkuju :P Je to opravdu princezna. A váš Giovi je nádherný. Moc jsi mě pobavila s tou lodí. Chacha.....tak to mi o víkendu půjdeme maximálně na šišky :lol: :lol: :twisted: :lol: Musí to být nádhera. Když jsem žila v US, taky jsme jezdívali o víkendu na lodi na Mississippi, nádhera. Bašta z KFC a bylo. :wink: A povídej, co Giovi, je hodný?? Má kamarády? Plánujete druhé mimi????
(Omlouvám se, nestihla jsem přečíst všechny příspěvky, tak jsem trošku mimo).

SUSULKO: přesně jak říká Zanet ----jsme už tady skoro všechny, takže TEĎ to musí vyjít! :wink: :D :D
Pusinku velikou Aishince. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.7.08 07:48

ahojky holčičky, telepatie Varenko, jsem tu také… teď se chystáme do Phy, jedeme na UTZ a podle výsledků, když to dobře dopadne, v pátek máme ET… mějte se tu moc všechny fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.7.08 17:21

tak jsme právě přijeli, zadařilo se, vyšlo to, máme krásnou sliznici a to do pátku ještě krásně povyroste a tak nás v pátek čeká transfer 2 embryek, tak se moc těšíme :D , máme 4 embryjka oplodněná, prý se dobře vyvíjí a do pátku by měla vydržet, 2 si necháme zavést a další dvě zamrazit. Holčičky, já jsem tak ráda, hlavně abych to nezakřikla a embryjka se do pátku nerozpadla, dr. nám řekla, že se bát nemusíme, no tak snad to vyjde. A jak se máte holčičky vy? Máte hodně práce s mrňaty že, no tak si to tak trochu píšu sama, ale to nevadí, pokud se k vám přidám, tak si odemně taky trochu odpočinete, v rodině máme dvojčátka, necháme si zavést 2 embrya, no naděje tu je, to byste se mi pak nasmály :lol: to už bych vám psala jen ve zkratkách :D Tak krásný večer a já se zase ozvu. Myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
16.7.08 02:18

SASULKO - jsem moc moc rada a raduju se s tebou z uspechu. Jen tak potichoucku, abych to taky nezakrikla. V patek ti budu moc drzet pesti i palce a myslet na tebe, hlavne aby se embryjkum u tebe libilo a pak za 14 dni byl pozitivni testik ;-) Moc ti to preju! A ono to dobre dopadne, neboj! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.7.08 20:10

zanet moc a moc děkuji! Zítra jedeme pro miminka, tak držte palečky. Jinak u nás nic nového není, ošklivé počasí, zima, ach jo…no ale s tím nic nenaděláme. A jak se všechny máte? Copak děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová