Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
23.7.08 06:35

ahojky Zanet, tak v USA jsem byla v roce 2005, sestra žije v L.A. a samozřejmě jsme byli i v San Francisku, jak ve městě tak na Alcatrazu..Jistě, v obchoďácích sedačky v košících byly, ale kočárků jsem si nevšimla, ale já se tenkrát moc nedívala…

Jinak o mé MS, ta není důležitá, protože k oplodnění došlo v jiné dny než ve správné ovulaci, takže se to počítá jinak, k oplodnění ve zkumavce došlo 14.7. a 19.7. byl transfer ke mě. Tak nevím, ale doufám, že už jsou prcci zavrtaní. Testovat podle CARu bych měla až tak 17 dní po transferu, no to stejně nevydržím, ale pokud by se to počítalo podle vynechané MS a bralo se oplodnění jako 14. den cyklu (jak se to při umělém oplodnění bere), tak bych mohla testovat už 27.7., ale nevím, nevím, zkusím to, ale je mi jasné, že tam nic asi nebude…

Mysko, držím moc palečky, taky mě to trochu vyvedlo, měla mít císařský řez že…že by tedy spontánně? Tak hlavně to zdravíčko ať je v plné míře a brzy dejte vědět, jak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.7.08 08:27

Dobré ráníčko holky,
tak se omlouvám, že jsem vás zmátla. MYSKA má opravdu císaře. Ale psala jsem přesně podle slov Myšky :wink:

V noci mi psala, že jí včera dělali celý den vyšetření, tak snad dneska už to bude mít za sebou. Je moc statečná!!! Věřím, že všechno bude v pořádku.

Dám vám hned vědět, jak se něco dozvím.

Přeju vám krásný den. Snad už se nám konečně oteplí a začne léto! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.7.08 10:10

AHoj holky,

tak předně mooooc držím palce Mysce, ať je vše bez komplikací a hlavně ať je po porodu co nejdříve fit.

Zanet - no krásná fotka, taková prázdninová :D No jestli to s Dolarem půjde i nadále takhle, tak nás tam příští rok máte, protože to už Amerika vyjde levněji, než Kanáry :D A já bych strašně chtěla s dětma na Floridu. Sice asi za ty roky se tam ty ceny už taky změnily, nemám představu, ale myslím, že teď už by to vyšlo celkem v pohodě. Jen se bojím toho osmihodinového časového posunu, jak by to holky zvládly.

Sasulo - čím déle vydržíš netestovat, tím lépe, pak uvidíš pořádné dvě tlusté // :D Nemá cenu testovat moc brzo, člověk je pak moc nervozní. Já jsem s oběma testovala až v 6tt a byly tam pořádné a nezpochybnitelné // No ale ono to uteče a brzy už budeš vědět, na čem jseš. A pokud to klapne, tak pak se teprve načekáš :D

Varenko - jak jste na tom s nočníkem? My v tyto dny zažíváme první úspěchy, ale pouze doma. Protože Viktorka své „chci kakat“ říká spíše sama pro sebe, než mě, takže ji musím bedlivě poslouchat. Ale dneska už se jednou vykakala a jednou vyčurala, což je velký úspěch. Když jsme teď nesli nočník vylít do záchodu, tak „chci sama“ a vylila to před záchod na zem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
23.7.08 14:49

Krásné odpoledne,
novinky od Myšky – ráno psala, že zatím jen čeká, že se stahy uklidnily, tak všichni vyčkávají, tak uvidíme…je to asi pěkně o nervy, ale co se dá dělat. Nechci ji moc bombardovat smskama, i když furt kontroluju mobil… :wink:

ZANET: fotečka je nádherná a jen co nám začne prasátko praskat ve všech, máte nás tam! :lol:

MARKETO: tak nočník už máme za sebou, Sashenka už sama chodí na záchod a kdyby byla o kus vyšší, tak už si tam sedá sama - vše okolo zvládne sama (vyčůrat, utřít, spláchnout a zavřít prkýnko + po kakání stříknout vonítko) :D V noci má sice plínku, ale jde před spinkáním a ráno když spolu vstáváme, takže ji dávám jen pro jistotu. Ale trénovaly jsme to už od vánoc. Venku chodí vzorně - na travičku a v cukrárnách, restauracích na WC, takže je fakt šikulka. Ale to víš, kolikrát dám doma taky radši ještě plínku, když řádí nebo tak, aby nezapomněla (několikrát jsem to přecenila a loužička byla jak vyšitá).

SASULKO: já bych asi taky nevydržela a testovala, jsem nedočkavec, ale Zanet má asi pravdu. Uvidíš sama, jak se budeš cítit, a jak budeš chtít. Vždyt jde o pár dnů. To už po těch letech vydržíš, mám pravdu?? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.7.08 19:40

Varenko - tak to je super, to je šikulka. My jsme začli až po druhých narozeninách. Nějak jsem měla pocit, že dříve by to nemělo smysl a že by to nepochopila. Jak byly začátkem června vedra, tak jsme ji několik dní nechali bez plínky. Samozřejmě byla neustále počuraná, ale zjistila, že něco takového dělá a během pár týdnů už dokázala odhadnout, že to bude dělat. Ale když si hraje, tak na to zapomene. A venku čurat neumí -resp. ještě se jí to nepovedlo. Nějak se na tu travičku bojí… řekne, že chce čurat, ale když ji svlíknu, tak nic a pak se vyčura do plínky. No ale to přijde, nějak je mi to jedno. Od toho začátku června jsem to už pak nehrotila, protože se mi už nechtělo, jak jsem byla těhotná, a teď není čas a ona si stejně začíná říkat sama. Tak snad to do vánoc zmákne se vším všudy, jako Sashenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.7.08 19:43

Ted jsem se divala a Myska je teprve ve 36. tydnu, tak to ma jeste cas, ne? Budu drzet pesti dal :-)

Holky, uz se na vas tesim! :-) MARKET- radsi prijedte v zime nebo na jare, v lete je tu docela vedro. Ale verim, ze trosku teplicka byste braly, co? No jo, studene leto, v CR nic noveho :-) … TAk vam posilam slunicko!! :D

A SASULO - tobe strasne moc drzim palce a pesti!!!! Jo a mimochodem, znamy mi povidal o jedne pani, co ji taky dali dve embryjka a jedno se jeste rozdelilo, tak nakonec meli trojcatka :D Ale neee, tim te absolutne nechci strasit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.7.08 19:45

Sashenka je sikula, ze uz umi chodit na velky zachod. (VARENKO, dej ji tam stupatko a zvladne to cele sama ;-))

MARKET - myslim, ze je to hodne o duslednosti a ja taky mam pocit, ze kdybych zacala byt dusledna a posazovala maleho na nocnik co pul hodiny, tak by to zvladl taky, ale komu se chce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.7.08 19:58

Zanet -no já to mám v plánu samozřejmě v zimě :D myslím tu Floridu. Když jsem tam byla v roce 2000, tak to bylo v lednu a počasí super! My se tuto zimu chystáme v lednu na kanáry (byli jsme i loni a fakt super vypadnou ze sychravého počasí do teplíčka), no ale jak už jsem psala - s klesajícím trendem Dolaru to na Floridu vyjde brzy levněji :D No a s tím nočníkem - přesně tak - komu se chce. Mě teda moc ne a fakt v tom těhotenství se mi chtělo ještě méně a teď na to není čas. Mimochodem psala jsem ti, že jsme s kapelou nahráli další písničky? Sice teď budeme mít novou zpěvačku a i jiné muzikanty, ale jestli si to chceš zase poslechnout, tak tentokrát ti to nemusím posílat mailem - máme nové webovky www.veznamenizebry.cz - pod odkazem MP3 to najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.7.08 02:53

MARKET - jejda, pisnicky jsou super, chytlave. Nova zpevacka je dost dobra. Hned bych si vas jela poslechnout nazivo. Mozna jednou… :-) A webik moc pekny, hlavne se mi libi stranka o clenech kapely. Nektere komentare jsou doost dobre, uplne si toho cloveka dovedu predstavit nazivo. Toz at se vam dari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.7.08 07:40

Krásné ráno holky :D

tak zpráva od Myšky – rodit by se mělo v pátek ráno, pokud vše bude probíhat, jak má…tak vám dám určitě vědět.

MARKETO: máš určitě pravdu – rozhodně není kam spěchat a učit bez plíny přes léto je ideální. My jsme to měly vždy obráceně - Sashenka se okamžitě naučila být bez plínky venku. Jinak to víš, taky mi to dalo práci: 100× za den půl roku se ptát: Nechceš čůrat, kakat? Nočníček??? (no vidíš, ten už uklidím…) Ale chce to vytrvat. Jinak je pravda, že kolem těch 2 let už to děti opravdu chápou a jde to určitě snadněji a rychleji. Nemá cenu to hrotit, nebo na tom nějak lpět. Udělaly jste dobře. Víš co, já jsem věděla, že Sashenka pochopí, co je cílem :wink: a ted je to fakt pohodlný, tak je to odměna za mou práci :D :lol: Ona je vůbec taková pomocnice. Včera jsem si zapomněla vzít do koupelny osušku, tak jsem jí ze sprchy poprosila a vysvětlila, kde najde čistou a za půl minutky už mi ji nesla do koupelny. Je to paráda. :D Je moc moc fajn. :P Ale kdo v tomhle věku není, vid :wink: :D

ZANET: to už mě taky napadlo, pak jsem měla strach, aby nežuchla…no uvidíme. Roste jako z vody. Včera jsem prodlužovala všechny naše tepláčky a pak ji změřila a od narozek vyrostla o 3cm.
Jinak jsem se taky nasmála s tím kočárkárským kurzem - přesně to odpovídá US lifestylu. Je to sranda. :wink:
A co Giovi?? Jaké dělá pokroky, povídej, povídej? Má kamarády? Chodíte do kroužků?
S těmi trojčátky pro Sasulku jsi mě rozesmála!! :lol: Myslím, že SASULKA by brala i paterčata :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.7.08 13:42

Varenko -ahooooj,no to je paráda,že jsi se ukázala!!!Jsem ráda,že se máte dobře a malá je pěkná šikulka :)
Doufám,že se nebudeš zlobit,skopčila jsem zprávičky co máš od myšky k nám do dubňat.Holky nemají žádný zprávičky

Marketko -díky za odkaz na tu postel.Já pořád přemýšlim,jestli koupit postýlku pro Pavlínku a pak palandy do L,nebo rovnou ty palany.Chci pak malou přesunout k Lukáškovi,a pokoj neni nic moc velkýho.No,ale objevila jsem palandy,který se dají rozložit na dvě postele-malej zatim nechce nahoru-a pak se to dá udělat jako palandy.Zatim se přiklánim koupit rovnou ty palandy.

Sasulo -držim palečky,aby miminka vydržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.7.08 15:49

ahooojte holčičky, tak koukám, tady to hezky žije a to je dobře.

Moc a moc myslím na Mysku, tak snad už to bude mít zítra tedy za sebou a bude mít své miminko vedle sebe a budou všichni zdraví a spokojení, posílám moc a moc pozdravů.

Kelinko zdraví, my se myslím ještě neznáme, chodila jsem sem před pár lety, děkuji ti za držení palečků. Máš krásné dětičky! To by mě zajímalo, jak dlouho se takové krásné děti vyrábějí :wink:

Holčičky tedy vy mi dáváte, moc vám děkuji za starůstky, že na mne myslíte, ale rovnou paterčata Varenko? :lol: No tak pokud by nám je hodná tetička Varenka občas pohlídala, tak proč ne? :oops: Ne, tak teď vážně, no kdyby se podařila dvojčata, už jsme s tím smíření, byla by to fuška, ale nejdůležitější je to zdravý a byli bychom samozřejmě šťastní…no a chodím ještě do jedné diskuse, kde jsou přímo holčiny, které právě podstoupily to co my a jedné se to právě stalo, že z dvou transportovaných embryí nakonec byla trojčata, protože embrya se mohou ještě rozdvojit…no na to tedy opravdu zatím myslet tedy nebudu, myslím, že i pokud by se nám povedlo jedno, tak to bude obrovská náhodička po těch letech…no trochu se bojím, protože od včera necítím skoro nic, tak nevím, ale u mě je to těžké, protože mi všechno ovlivňují ty hormony co beru a tak mě bolí i to, co normálně nebolí a nebo je příznak, takže na to nemůžu koukat.

Jinak se musím pochlubit, dnes jsme byli u zubaře a ten nás moc chválil jaké máme zoubky a jak se o ně staráme, tak jsem byla šťastná, že alespoň něco je v pořádku a že mi nic nedělali. Já už měla nervy od včera a ještě teď lítám na toaletu :D no jsem srab, zubaře se fakt bojím ze všeho nejvíc a to mi nikdy nic strašného nedělal.

Varenko a Markétko, vy máte šikovné holčičky, no jsou po maminkách, není se čemu divit. A kam nám to ta Sashenka roste? Čím jí Varenko zaléváš?

Zanet, tak já se taky přidávám, v L.A. a v S. Franciscu jsme byli, tak ještě Florida, no to abys mezitím než všechny dorazíme zamluvila parník, abychom se tam všechny vešli, každá ještě s min. 1 dítkem a já rovnou s paterčaty…no to máš holka už teď co dělat :D:D

Tak se tu holčičky moc a moc mějte, přeji vám krásný zbytek dne, já budu trochu odpočívat, teda snad, to si říkám každý den a pak skutek utek, tady je pod mrakem celý den a tak snad je u vás alespoň sluníčko, tak papa a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.7.08 19:07

SASULO - vis, ze ses za ty dva roky hodne zmenila? Pamatuju si, zes byla vecne smutna, pesimisticka… jsem moc rada, ze ted je to uplne jinak! Prijde mi, ze mas najednou spoustu energie, jsi vesela, dokonce vtipkujes 8O :lol: Jsem moc rada!!!

KELLINKO - na tebe jsem ted posledni dobou hodne myslela, dnes jsme totiz meli jit k ocnimu s Giovankem, tak uz jsem si rikala, ze budu muset nastudovat tve prispevky, jak naucit detatko na bryle a klapku, ale nastesti nemusime. Ocka ma zdrave, jsem moc rada :dance:

VARENKO - Giovi je nas independent. Sam se odstavil ve 3,5 mesicich (ja jsem pak jeste do 8 odstrikavala a krmila ho MM), chodit zacal v 9 mesicich, sam ji od roku… ted se uci skakat, jakoze do vysky. Je to strasne srandovni, porad mu to nejde. Jednou se vykakal a vycural do nocniku a to mu zrejme stacilo, ted ho ignoruje :D A zacina trosku mluvit, tak pul na pul cesky a anglicky… :roll: no jo, to se dalo cekat. A je to porad moje zlaticko :-)
A diky za optani ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.7.08 21:17

Sasulko -ale my se známe :) .Já jsem tuto diskusi navštěvovala od začátku,jsem hned na první straně.Jen si mě asi nepamatuješ.Ale to neva.Možná je to i tim,že jsem pak moc nepřispívala,jen jsem si pročetla co se tu děje.
Jo a jak dlouho se vyrábali naše děti,jo?Nevim,jestli ti to můžu napsat :oops: ,aby jsi to nebrala jako vychloubání.No prostě se oba povedli hned první měsíc snažení.A to jsme se ani moc nesnažili :lol:

Zanet- Mám velikou radost,že máte očička v pořádku!!!!Jak Giovanka vyštřovali a jak to zvládnul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.7.08 22:08

Ale já vím Kelinko, já jsem totiž po tom, co jsem to poslala, tak se podívala na první stránky, trochu jsem si chtěla připomenout, jak jste se tenkrát vy kontrolovaly - těhotenské příznaky a tak - a viděla jsem tě tam, tak jsem se pak tloukla do hlavy - že už jsem si to nepamatovala - no omlouvám se, jsem hold hlava děravá, nebo dřevěná? No asi se mi tam dal červotoč.. To s tím snažením o mimi jsem si myslela, tak jsem si trochu popíchla, ale tak na první pokus je to hezký výsledek :D (doufám, že jsi se neurazila, to byla chvála)…no jak to tak znám, tak zrovna my po tolika letech si to s těma paterčatama jistě užijeme, to by bylo aby nebylo, my jsme ve všem výjimka, tak bych se ani nedivila, kdyby každé z nich bylo výstavním exemplářem..

přeji všem krásnou dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová