Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
24.7.08 22:51

Dobrý večer mamka vás moooc zdraví a děkuje za podporu zítra v 7:00 hod jde na CS.Veronika :holka: :holka:

• Citovat
  • Upravit
472
24.7.08 23:47

Sasulko -budiž to odpuštěno,že jsi mě jaksi „zazdila“ :D
Nemůžu se ani divit,když jsem pak hodila jeden příspěvek za měsíc.
Jojo,vy si určitě užijete s dětičkama,oni vám to dají pak pěkně vyžrat :D Ale ne,to byla sranda,vy budete mít hodný a klidný miminka,který vás nechají vyspat :D

Zítra budu na Myšku myslet !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.08 01:54

KELINKO - to vysetreni melo za ukol jen zjistit, jestli neni tupozraky. Zhaslo se, tata na nej delal opicky, Giovi se na nej mel divat, ja jsem mu mela pred oci nastavit takove jakoze bryle (to slo blbe, protoze mi sedel na kline a nevidela jsem, kam mu to vlastne davam :lol: a pan doktor mu mezitim posvitil do oci. Zvladli jsme to behem chvilky a pan doktor nam za to dokonce ani nic nenauctoval 8O to v Americe nebyva casto zvykem :D

Veroniko - super, ze vyrizujes vzkazy od maminky, moc ji pozdravuj a drzime pesti a palce a myslime na ni! Diky! :srdce:

SASULO - my jsme Giovanka delali 9 mesicu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.7.08 07:11

Ahoj holky,
tak my jsme dneska vstávali v 5:30!! :evil: Za ty dva roky, co máme Viktorku je to nejdřívější vstávání. Začla plakat, vzali jsme ji do postele, jenže tam uviděla Aničku a samozřejmě ji mrzelo, že se ke mně nemůže přitulit, protože tam je miminko, tak dělala rambajs, Anička se vzbudila a bylo vymalováno… Ach jo a to jsme usli o půlnoci, protože Anička nechtěla usnout.

Sasulo - vidíš, co tě čeká… :lol:

Zanet - Díky za pochvalu. Jsem ráda, že se ti to líbí. Jinak tato zpěvačka už s námi taky není. Nevím, jestli jsem ti to psala, ale v červnu pár lidí z kapely odešlo a teď to skládáme z nových, mnohem lepších lidí - jak po hudební stránce, tak po osobnostní. Takže se těším. To je fajn, že Giovi začíná mluvit. To je celkem brzy. Děti z dvojjazyčných rodin prý totiž začínají mluvit mnohem později. A umí tvůj muž trochu česky? Kdyby na něho chtěl Giovi někdy začít mluvit česky. I když ty děti to prý umí přesně rozlišit, na koho jak mluvit. A když tak se může tatínek učit spolu se synem :D

Varenko - no máš doma šikulku. My máme doma spíš čerta divokého :lol: Ale taky je to šikulka. Čím dál víc začíná rozumět a taky povídat, takže je to sranda. Taky někdy řekne i to, co jsem se neměla dozvědět - třeba že dostala od tety, dkyž ji hlídala, bonbonky a tak :lol: No teď už přede mnou babička a tety nic nezatají!

Kelinko - no to záleží, jak velký máte pokoj. My celkem velký, takže tam vlezou i dvě postele, ale stejně až budou holky větší (cca jak začnou chodit do školy), tak bych chtěla taky palandy, resp. takovou tu postel, co se spí nahoře a pod tím může být třeba skříň, nebo hrací prostor, stůl apod. Ale to je ještě daleko.

Tak kdy uděláme sraz na Floridě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.7.08 08:19

Krásné ránko holky :D
panejo, tady to lítá…to abych si k rannímu čtení brala rovnou dvoje kafata :wink: :lol:

KELINKO: moooc tě také zdravím. Jsem ráda, že jsi tu zase s náma. Máš nádherné děti. A co je u tebe nového? Užíváš si mateřskou? Takže plánujete přestavbu pokojíčku?

ZANET: Giovi je tedy skutečně statečný!! Takže očka v pořádku? No, s tím placením u dr.jsme možná na tom už hůř než vy… :?
A co plánujete na víkend? Tady slibují tropické teploty - chacha - to chci vidět!
A jak povídá Giovi? Oběma jazyky?

MARKETO: chacha…tak abych tě uklidnila – já 2 roky vstávala denně před 5h a to si opravdu nědělám legraci. Spím až, když jsme přestaly kojit, čili nějaké poslední dva měsíce, ani ne. Ale půl šestá je pro nás každodenní pohodová vstávačka!!! (Taky jsem šla včera spát skoro o půlnoci 8O ).
Holky jsou cácorky šikovné - obě. Kolem sebe vidím a slyším, že některé dítko je trošku vpředějc v tom a druhé v něčem jiném.
Na ty tvé aktivity si musím posvítit — kouknu na stránky :wink: :D

SASULO: neboj – však vy to zvládnete a hlavně to chce vidět z té lepší stránky — budete mít min.dekádu slevové jízdenky na skupinovou přepravu. Za to už ty paterčata stojí, ne???? :lol: :lol: :lol:

HOLKY – držíme palečky naší MYŠCE!!! Je to statečník a bojovnice. Věřím, že Laurinka už možná na světě. Jsem napnutá jak nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.7.08 08:25

Českou republiku budou chránit americké lodě ve Středozemí 

HOLKY – titulek z dnešních netových zpráv!! Tak to mě fakt pobavilo!!!

ZANET: ještě že vás máme!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.7.08 12:06

ahojky holčičky, jsem tu jen na skok, nějak nestíhám, nestihla jsem si vás ani ještě pořádně přečíst, jsem trochu vyvalená, od rána špiním, ale ne jako krev, ale tak světle hnědě, nevím, cítím pořád bolesti v podbřišku, ale řekla bych, že včera a předevčírem už to bylo klidnější, teď je to truchu jinak, spíš nárazově. Možná ze zavádění Utrogestanu, tak se trochu bojím, jestli to už není pokažený, no stejně mi nezbyde než doufat do doby testování…a jak je jinak u vás? Slibuji, že odpoledne se sem k vám vrátím a řádně vás přečtu :D teď už zase běžím do roboty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
25.7.08 13:47

SASULKO: neboj, já jsem špinila první měsíc taky (bože, to je tak dávno). Ale to víš, že kdyby se ti něco nezdálo, můžeš volat dr. - za to nic nedáš. Jak píšeš, tak vidím, že jsi napakovaná medikamenty na podporu tak, že bys sama mohla otevřít farmaceutickou výrobnu, vid. Tak neboj, já to měla taky, je to normální. Hlavně klid a zajděte si s taťkou do kina (pak už na to nebude kdy…věř mi :wink: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.7.08 15:30

jé Varenko, děkuji, teď jsem přišla z práce, půjdu si na chvilku hajnout, mám toho po dnešku dost…letní kino jsme plánovali, jenže taťka dostal dnes navíc noční a zítra taky, tak z toho sejde, ach jo, tak jsme se těšili. No tak si udělám asi kino s naší psí slečnou doma :D Díky ti moc! Je to takové nárazové, bylo to po ránu, pak klid a teď odpoledne zase a ty bolesti už jsou také jen nárazové, ale u mě je to těžký, protože jak beru ty hormony, tak mě to bolí vlastně pořád - jak se s tím tělíčko pere, takže je těžké rozeznat co je správně a co už ne…teď vyšilovat nebudu, myslím, že to tedy bude ještě v normě…hlavně díky za uklidnění a věřím, že pak už opravdu čas není, no a navíc ta naše paterčata, no to abychom si pak pronajali celé to letní kino, to abych už začala šetřit teď jen na vstupenky :D Tak se mějte zatím moc krásně, já se zase brzy ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.7.08 16:28

Ahoj,

Sasulo - buď v klidu. U Aničky jsem taky špinila, i když u mě to bylo ze stresu a přepracování. A už je holka skoro měsíc na světě. To to letí. A Utrogestan jsem brala zase u Viktorky, ale to už si moc nepamatuju. Každopádně bych ti radila se moc nesledovat. Já jsem ani u jedné z holek až do 7tt neměla vůbec žádné příznaky - u obou se objevily až po té, co jsem zjistila, že jsem těhotná. Moc držím palce. Testovat už budeš za pár dní, že?

Varenko - No, tak já jsem měla Viktorku od narození vycvičenou tak, že dřív jak v 7 z postele nevylezu, ani kdyby se zbláznila. Ovšem dokud jsem kojila (do loňského října), tak jsem kojila i pětkrát za noc a ráno jsme poslední dvě hodiny opravdu dospávaly s prsem v puse. Jen co jsem ji odstěhovala, tak jsem se konečně vyspala! Teď zas na dva roky útrum… Ale stojí to za to. Děti jsou super. Jo a ten titulek ráno mě taky docela pobavil :D

Co ta Myska?

My jsme dneska byly s holkama na srazu dětí nošených v šátku - nebo maminek, které nosí děti v šátku, tak se Viktorka aspoň vyřádila. Odpoledne jsme strávily v Shopping parku, protože to počasí tady na ostravsku je pořád hnusné. Jsme zvědavá na ty zítřejší tropy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.7.08 19:26

Tyyy brdo, tady to zije :D Supr!

MARKET - Danny teda cesky umi jen par slov, nejnovejsi jsou „BOBEK a MLECKO“ :D Giovi teda jeste moc nemluvi, jsou to spis naznaky, ale ja mu rozumim :D
A vstavali jste teda docela brzo. No jo, budes si je muset brat do postele obe ;-) Giovi ted zacina blby zvyk - v noci se probudi a chce jit za mnou. Nevim, jak to zastavit… :? Ono je to totiz nejrychlejsi ho vzit, dat vedle sebe a spat dal…
O tom, ze z kapely odesli lidi jsem cetla na vasich strankach…

VARENKO - na vikend neplanuju nic, Danny dnes rano odjel na vystavu ve Wisconsinu, tak toho neuvidime vic nez tyden. Ale nestezuju si, on je vzdycky pred odjezdem docela nervni a protivny, tak jsem pak chvilku rada, ze je pryc. A co tvuj manzel, uz je vsechno v poradku? Jestli nechces, samozrejme odpovidat nemusis.
Jo a jeste ses me ptala, jestli dela Giovi nejake kurzy nebo krouzky, tak zatim ne. Zatim jsme chodili jen na kurz plavani. A ted jsem jeden prosvihla ;? a uvazuju o hodinach hudby. To je (pro me) novinka, rikala mi o tom jedna mamina, je z toho nadsena. Taky jsme driv chodivali do knihovny na pohadky, ale to jsem vzdala, Giovi byl na to moc maly, vic ho zajimalo obchazet mistnost, tahat za zaluzie a magnetak… :roll: mame cas.

SASULKO - spineni je dobra zprava, vypada to, ze miminka se zavrtavaji :-) Jo a muzu te uklidnit, toho strachu uz se nezbavis… :-) Clovek se nejdrvi porad boji, aby bylo tehu ok, a pak o to miminko, jestli dycha, jestli dost papa a kaka… :D a pak o batole, aby nespadlo, pak o starsi dite, aby si neublizilo, aby bylo ve skolce a skole oblibene a dobre se ucilo… atd atd… proste to je udel maminek, ze se boji o sve deti. Priroda to dobre zaridila, jen jde o to se tomu strachu nepoddavat a vsechno dobre dopadne!

A holky nebojte, Americani se postaraji o vsechno, i ty letni vedra vam zaridi ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.7.08 08:38

Ahoj holčinky - zdravím vás po víkendu. Jak jste se měly?

My jsme si užívaly sluníčka u známých na zahrádce – no super. Dneska se pojedeme koupat, takže léto konečně začlo :wink: :lol:

Holky, MYSKA se mi od pátku neozvala, mám trochu obavy, jestli je vše v pořádku, ale věřím, že ANO. Myslím na ní každý den. Snad se brzy ozve.

SASULKO: tak jak se cítíš?? Kolik ještě zbývá dní do testování? To zase tady bude vzrůůšo :lol: :wink: :D

MARKET: no, to znám důvěrně. Největší předěl je, když se přestane kojit, vid. Jinak tohle je super, ted už ti Viktorka pěkně povykládá, co??? Já se taky snažím omezovat tyhle laskominy na minimum. Ale znáš to…jak to vidí u jiných děti…

ZANET: to věřím, že se těšíš na klid, no ale pak se aspon na sebe těšite, vid.
My jsme rozvedení. Každý bydlíme zvlášt a já jsem se vrátila do přírody do malého města, kde je nádherná příroda a jsem tu opravdu moc spokojená a Sashenka taky. Táta za Sashenkou přijíždí a jinak je vše fajn.

Tak vás moc zdravím a přeju vám krásný den - užíjte si to dneska náramně. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.08 10:24

Čau vespolek :lol: Já taky občas nakouknu, takže budem fakt asi kompletní :wink: Šašulo - čekám pozitivní zprávy! :wink:
 Noggie

• Citovat
  • Upravit
221
28.7.08 11:41

ahojky holčinky, děkuji, že na mě myslíte! No já ještě nevím, kdy budu testovat, v CAR řekli 17. den po ET, ale zkusím to asi ve středu, to budu 13 dní po ET, to už by tam mohlo něco být… no jinak to špinění přestalo, bylo to jen v ten pátek a trošku v sobotu ráno, od té doby je klid a je mi dobře…no a jinak s tím hlídáním - nehlídáním se, ono je to těžké, kdo nepodstupoval umělé, nepochopí. Když do toho nastrkáte několik desítek tisíc, které šetříte přes rok a je to všechno závislé pak jen na jednom pokusu, na který se připravujete půl roku, nehledě na to, že po umělém bych měla být správné na neschopence, to je pak těžké se nesledovat. Když se to totiž nepovede, budeme šetřit a čekat další měsíce na další pokus, no po 7 letech docela síla…jinak u nás nic nového není, o víkendu jsem si konečně odpočinula, jen včera jsem byli v lese na 3 hodiny a to jsme pořád šlapali z vršků a do vršků, no pokud se to povedlo a mimi je již zavrtané, tak by to nemělo už nic pokazit…přičítám to špinění v pátek na poslední stádium nidace embria, ale někde jsem četla, že to může být i odloučení ze sliznice, ale na špatné zprávy mohu myslet až to opravdu nevyjde ne, takže jsem teď napjatá, ale jinak je mi fajn, tak zvláštně a docela si to užívám. Jinak to horko mi nijak nevadí, tady u nás taková vedra zase nejsou. Je fakt, že mám alergii na sluníčko, takže na procházce docela trpím, ale pak je to už doma lepší. Jinak pořád spím, takže jsem to většinou prospala (vedlejší účinek Utrogestanu). No a dnes a zítra mají být horka, to si to v práci užiji, budu tam celý den a navíc má kolegyně dovolenou, aby se mohla koupat, takže práce bude požehnaně, ale tak u mě v kanclu je super chládek, takže jestli svítí sluníčko vůbec ani nepoznám..

No jinak také pořád na vás myslím a hlavně na Mysku, neboj Varen, ona se ozve až to bude mít za sebou a bude z toho nejhoršího, také jsme všechny napjaté, ale ono to jiště dobře dopadlo! Jsem ráda, že sis hezky užila s holčičkou na zahrádce, no myslím, že si užíval snad každý. Já byla ve snínku s knížkou a bylo fajn…

Tak se holčičky mějte moc a moc krásně a já až bude trochu času, tak se zase ozvu a doufám, že už tu budou nějaké nové zprávy od Mysky. Přeji krásný slunežný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.7.08 12:53

Ahoj holky,
konečně je tady zase léto! Manžel podpořen slunečními paprsky vymyslel, že ač jsme to neplánovali, pojedeme i toto léto na dovolenou, a to karavanem do Maďarska, tak snad si to nerozmyslí a klapne to (jeli bychom v půlce srpna).

Zanet - no, tak tyto zvyky my obvykle zarážíme tak, že ji necháme jednu noc plakat a ona už další noc zase prospí. Je to drastické, ale funkční. Jo a jak jsi psala o těch kroužcích, tak co se týče hudebního, u nás funguje Yamaha škola (zkus se podívat na stránky) - mají program pro děti snad už od 2 měsíců, takže v USA bude 100% něco takového existovat. No a co třeba angličtina :twisted: :D haha. Do té budeme chodit s Viktorkou od září my.
Varenko - tak to je fajn, že jste to s manželem vyřešili a že už si žiješ spokojeně. Jinak ano - Viktorka je už pěkně ukecaná baba. Sranda je, že na některé věci už zná mé obvyklé odpovědi, takže ji třeba zaslechnu, jak si povídá sama se sebou: „Toka (tj. Viktorka) chce bobonek… nenene, bobonek neni“ :D

Sasulo - taky mě napadlo, že to špinění může být zahnízďování embryí v děloze. Tak snad ano. Nejpozději v neděli budeš vědět…

Noggie - no super. mJeště chybí Cinq a jsme komplet staré složení :D Představ si, že se mi o tobě nedávno zdálo, a to jsem tě nikdy neviděla :D

Holky poraĎte mi - Viktorka má teď novinku - každý večer se při koupání vykaká do vany! Už nevíme, co s ní, včera jsem ji dokonce hlídala a v průběhu vytáhla na nočník - nechtěla a pak se zas vykakala do vany. Je to hrozné… Nechápu, co ji to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová