Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
18.8.08 19:08

VARENKO - jsem rada, ze se ti videjko libi, kvalita nic moc, ale predstavu si udelas, ze jo? ;-)
Tak u vas uz bude brzo chladno? Tak to ja vam zas budu posilat slunicko, nebojte ;-) I kdyz ted teda moc slunicka nemame. Uz na nas zasahuje ta tropicka boure, tak je zatazeno a sem tam prsi. Zatim nefouka, ale je teda vlhko pekne… :roll:
Jo a na hrad si vyjed, to mam taky moc rada. Od mamky je nejbliz Buchlov, tam to miluju! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.8.08 09:01

ZANET: ahojky, vidíš, to není špatný nápad zrealizovat ještě nějaký zámek. Problém je ten, že s prťátkama je lepší nějaké to vyžití - hejblátka, zvířátka apod. Tak budu stejně muset nějaký ten rok počkat…
Panečku, tak už se to u vás chystá, vid. Dnes tu svítí sluníčko, ale říkám, takové ty přes 30st…to už asi končí.
Měj se krásně a pusu Giovimu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.8.08 13:19

Ahoj holky,
tak už jsme zpět z Maďarska. Byli jsme jen na pět dní, ale mám pocit, jako kdybysme byli dva týdny. Krásně jsme si to užili i odpočinuli. Odjezd byl sice jako obvykle strašně hektický, takže se nám podařilo pár dobrých kopanců (vylíčím posléze), vyrazili jsme ve středu odpoledne na Brno, tam jsme si vypůjčili ten karavan a jeli jsme dál. Holky spaly v autě celkem hezky. Kolem 3:30 jsme byli v Miskolci na východě Maďarska, tak jsme se přestěhovali do karavanu a dospali noc. Ve čtvrtek jsme strávili den v termálních lázních v Miskolci, které jsou udělané v jeskyních, no nádhera. V pátek jsme se přesunuli ještě východněji a jižněji do lázní Hajdúszoboszlo. Bylo krásně vedro, jezdili jsme s Viktorkou na tobogánu a střídali se v nošení Aničky a pořádně se vycachtali. Dělají tam na ohni různé guláše, mňam. Večer grilovačka a maďarské vínko před karavanem. V pátek opět lázně, ale bylo trochu chladněji a nakonec nás vyhnala bouřka, tak jsme jeli do Debrecenu do Shopping parku a Viktorka byla poprvé v životě sama v dětském koutku - ani si nevšimla, že jsme zmizeli a pak jsme ji od tama nemohli dostat. V neděli ráno jsme se přesunuli do Budapešti. Zaparkovali jsme karavan v kempu a šli do místních lázní, které jsou v takovém barokním stylu, taky teplá voda, lehárko… Hned naproti byl zábavní park s kolotoči, takže jsme tam pak řádili až do večera a večer jsme šli do centra. Měli jsme štěstí, zrovna tam byly nějaké slavnosti, takže všude hrála hudba, pojedli jsme nějaké ražničí přímo z ohně, dali si čepované pivko a do kempu jsme dorazili asi v jedenáct se již spícíma dětma. V pondělí jsme šli ještě do zoo, která je v Budapešti snad nejhezčí, jakou jsem kdy viděla a ve dvě se vydali směrem domů. Ještě jsme uvízli na dálnici v zácpě, takže jsme dorazili domů až v jedenáct večer. No dovolená perfektní. Obě holky byly moc hodné (Anička převážně spala, nespala-li, nosila se nebo jedla). Viktorka sice nechtěla pít, což nám dělalo jeden den docela starosti, protože bylo fakt vedro, ale jinak byla hodná. Dám nějaké fotky do své fotogalerie na flickr.com a pak vám tu dám odkaz.

No a ještě vám napíšu, jak jsme si zavařili… Nechtělo se nám před odjezdem měnit peníze, tak jsme si řekli, že si vezmeme kartu a budeme platit převážně kartou, nebo si vybereme peníze přímo tam. Bohužel nás vůbec nenapadlo, že karta má nastavený týdenní limit 15 tisíc a já jsem už před odjezdem 12 vybrala na různé jiné platby… To jsme zjistili až v Maďarsku. Firemní karta nám taky už moc peněz nedala, protože taky dotáhla limit a na ČSOB lince nám řekli, že to trvá dva pracovní dny, než se žádost o navýšení limitu vyřeší (což by znamenalo, že bychom měli peníze až v pondělí). No nakonec se nám po snad půl hodině telefonování podařilo zažádat o navýšení limitu a druhý den jsme zjistili, že to naštěstí banka přijala rychle, takže nakonec jsme peníze měli a mohli jsme vesele utrácet. Ale nervy to byly pořádné :D

No a dojem z karavanu - naprosto skvělá věc! Jsme strašně nadšení a odteď jezdíme už jedině s karavanem :D s dětma je to super. Vždycky jsme jezdili po penzinech, ale to člověk pořád musí tahat věci nahoru a dolů, se stanem je to podobné - taky člověk musí pořád vybalovat a balit (jako nemusí, pokud je celou dobu na jednom místě, což my nejsme schopni - max. dvě noci a jedeme dál). Takže karavan u nás zabodoval!

Zanet - video z moře super! To by se mi taky líbilo. Tak až přijedeme, jo? :lol: Jo a bouře Fay - neznamená to víla? Měla jsem jednu známou, co se tak jmenovala.

Varenko - čůrání na všemožnou havěť a rostlinstvo zatím nefunguje, tudíž tomu nechávám volný průběh. Třeba zabere čůrání do sněhu :D :D Jo a na hrady a zámky jezdíme i s dětma. Vždycky se tam pro ně nějaká zábava taky najde. Až tady dám odkaz na fotogalerii, tak mrkni o pár stránek zpět - v dubnu jsme byli na Starém Jičíně a Viktorce se moc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.8.08 13:41

Tak fotky jsou tady: http://www.flickr.com/…7472617@N00/

Akorát jsou jakoby odzadu (první zobrazená fotka je ta, kterou jsem narhála poslední) - a první nahraná je už na straně 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.8.08 19:35

Tak jsme to asi prezili :-) Celou noc jeste nesla elektrika, ale ted uz je to pohoda. Az na to, ze cela zahrada je pod vodou, dokonce i prijezdove cesty jsou castecne zatopene.

MARKET - ty jo, ja jsem tvuj popis i ty fotecky uplne hltala. Krasne jste si to uzili a fotecky jsou super. Asi nejvic se mi libila Anicka v satku, ta se moc povedla. A teda hezky jste se zasobili vinkem ;-) Aspon budete dlouho vzpominat. A mas pravdu, karavan je fajn. Dobre, ze vas to napadlo. Uplne zavidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.8.08 16:03

Ahoj,

Zanet - teda to musela být pořádná bouře, když máte zahradu pod vodou! Kterou fotku Aničky v šátku myslíš? V tom oranžovém, kde je napsané „malá kukla“?. Tu jsem dělala ještě doma. Anička je v šátku téměř pořád… :lol: No a kvůli vínku jezdíme do Maďarska každý rok aspoň na skok. Poprvé jsme tam byli v roce 2003, to jsme přivezli 13 lahví, další rok už asi 25 a čísla se stále zvyšují. Jediný rok, kdy jsme vynechali, byl, když se narodila Viktorka - 2006. No, vydrží nám to možná do Vánoc :lol: Já si teda dám vždycky maximálně jednu skleničku (kojím), ale i tak je to dobré.

Nám dneska odjela babička, tak mám celý den obě holky, tak jsme byly na koupališti. Doma jsem samozřejmě Viktorku nemohla uspat, protože je zvyklá spát přes den u babičky, tak jsem ji uspala až o půl čtvrté! Obvykle chodí spát ve 12… Jsem zvědavá, s jakou náladou se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.8.08 22:27

Ahoooojte holčičky, zdravím vás, teda tady se toho událo, nějak to rychle uteklo, omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla, nějak nebylo co moc psát a plno práce okolo. Jsem v práci sama, jsou dovolené a tak vůbec nemám čas a ani myšlenky na nic jiného než na práci. No a jinak já teď ještě zařizovala dovolenou, pojedeme jen na prodloužený víkend na hory, no spíš vršky jen, ale i tak a i s naší psí slečínkou, tak budeme spolu a jen pro sebe a sami, žůžo, už se moc těším. No a jinak budeme mít skoro 14 dní v polovině září dovolenou, budeme sice doma, z toho ten jeden víkend pryč, ale i tak si snad odpočineme. Jinak já se doma, když jsem nebyla zrovna v práci, bavila zavařováním, tak jsem ráda, že mám hotovo. No a nějak jsme se dali zase z neúspěšného pokusu o mimi dohromady a teď už zase optimisticky koukáme dopředu. No uvidíme, snad to brzy vyjde, teď přemýšlím, jestli nezměnit CAR, ale ještě uvidím.

Zkoukla jsem výlet na videu, no krása, nevím, nevím, jestli bych se nebála…no stále čekám na ten společný výkend v USA na tom velkém parníku s dětičkama, no doufám, že to bude už brzy :D

Holčičky přeji krásnou dobrou noc a snad to zase brzy vyjde a já se juknu a konečně vás přečtu zpětně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.8.08 20:08

Zanet - koukám, že u vás bouře Fay zasáhla v mnohem větší míře. Tak snad jste v pořádku. Na fotkách to vypadá hrozivě. Brzy se ozvi a držím palce, ať máte co nejmenší následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
24.8.08 08:22

Ahoj holky,
moc vás zdravíme.

ZANET: panejo, teda nevím nevím, jestli bych si na Fye a podobné zvykla. Dej nám vědět - věřím, že jste ok. :P

MARKET: mám radost, že jste si dovču tak parádně užili a jste pašáci, že jste to perfektně zvládli a hlavně dětičky jsou hrdinové. Taky bych brala nějakou dovču. :wink:

SASULKO: no tedy, to je nádhera! Představila jsem si, jak běháte po vršcích a bude to fakt super! Je dobře, že se hezky odreagujete a hlavně budete sami a budete odpočívat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.8.08 02:30

Ahoj, ano, jsme ok, jen tu mame porad jeste plno vody a uz se nam vyklubali komari, takze je to ted docela des. Meli by je brzo postrikat, tak snad to bude co nejdriv.

Tak uz se konecne domluvte a dojedte! Mozna ale bude lepsi prijet v zime, az skonci obdobi hurikanu ;-) I v zime je tu krasne a vetsinou i koupat se da! :-)

A na lodi se urcite nikdo bat nebude, to vam garantuju 8)

Krasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.9.08 18:06

Ahoj,
tady to nějak utichlo. Kdepak všechny jste, holky? Já jsem měla nějak moc práce v posledních dnech a taky se mi blbě píše na počítači, jak mi Anička pořád spí v šátku. Jinak u nás asi vše při starém. Novinky: Anička roste jako z vody. Minulý týden na dvouměsíční prohlídce už měla 57 cm a 5,25 kg! Viktorka nám taky přes ty prázdniny nějak vyrostla. Všechny tepláky má z ničeho nic krátké. Taky je konečně bez plínek! Minulý týden jsem ji donutila se dívat, jak její stejně stará kamarádka čurá na travičku (Viktorka se nechtěla ani dívat a dělala scény), ale něco se v ní zlomilo a od toho dne je ochotna na travičku čurat, takže jsme mohli dát plínky pryč. Ale tak 2-3× za den se nehoda stane… I když předevčírem to zvládla celý den. No je to boj. :D

Zanet - tak tuto zimu už máme objednané Kanáry, ale třeba tu příští :-) Já bych na Floridu s dětma jet chtěla, je tam spousta atrakcí, které u nás nejsou, ale asi budu muset počkat, až budou trochu starší, ať z toho něco mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.9.08 18:51

MARKET - vypada, ze uz jsme tu zas jen samy dve… :?
Gratuluju k uspesnemu curani na travicku, no jo, Viktorka je princezna :-) Mne zrovna ted dosly slipecky. Tady v USA maji nejmensi od 2 let, tak pocitam, ze mu budou velke, ale co, at si taky zvyka :-) Kdyz ho necham doma behat jen v tricku, tak v pohode cura i kadi do nocniku, ale kdyz mu dam treba jen trenky, tak zas v pohode cura do nich :D To bude jeste boj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.9.08 22:32

Ahoj Zanet,
no asi máš pravdu, holky se zase někam vytratily. Hele tady taky nekoupíš spodní prádlo na děti mladšá 2 let. Já jsem Viktorce taky nemohla sehnat kalhotky. Boj to určitě ještě bude, ale vy máte výhodu, že máte pořád léto. Já si nedovedu představit, že by se mi venku počurala, když bude mráz! To jsem zvědavá…
U nás teď byly přes víkend Hornické slavnosti, taková akce, kterou pořádá město, byla tu Lucie Bílá, Kryštof, Aneta Langerová, Buty a spousta dalších kapel. Počasí vyšlo krásné a holkám se to taky líbilo (Viktorce řpedevším přidružené kolotoče). Příští týden oběma holkám začíná plavání, Anička půjde v úterý poprvé, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.9.08 20:12

MARKET - mas pravdu, leto mame skoro porad a taky Giovi tu rano co rano beha s nahatou prdelkou :D A vetsinou se do nocniku aspon vycura, ale jakmile mu dam plenku, tak konec, ani nema snahu si ji sundat. Koupila jsem mu „training pants“, nevim, jak se to v CR jmenuje. Proste plenky, ktere se oblekaji jako kalhotky nebo slipy, ze se daji lehce sundat a maji na boku suche zipy, ze je muzes sundat i klasicky. Jo a melo by to studit, kdyz se pocura nebo neco takoveho. Tak to taky ignoruje. :-) No jo, je to jeste trdlik.

Anicka uz bude plavacek? 8O Takhle male deti fakt v CR plavou? Asi ve vane, ze? A Viktorka uz umi plavat? Skoda, ze uz nemame bazen, Giovi ma taky vodicku rad a ne vzdy se da plavat v mori (vetsinou jsou velke vlny) a taky se tam moc casto nedostanem. Jestli 2× za mesic…

Jinak tady pekne fouka, trosku nas zespodu ofukuje IKE. Super pocasi na pousteni draka, skoda ze to maleho nebavi. Ale me jo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.9.08 09:01

Ahoj holky - MOC vás zdravím.
Nebojte, jsme tu! :wink:
Měla jsem ted poslední 2 týdny práci doma - u/opravuju různý věci a zvelebuju, ale jedu jako dráha, aby to vše bylo suprbupr, tak většinou něco dělám i do 1h ráno i dýl…tak pak jsem jak mátoha. :lol:
Včera jsme byly na super výletě s naší partou v Ústí n.Labem v ZOO a musím říct, že nejlepší zatím ze všech, co jsme byli. Paráda!! vše klaplo, klid, příroda, počasí úžasný, spousta dětských hřišť, nebylo to tak narvaný lidma jako v Liberci nebo Praze…fakt žůžo. Mašinka úžasná, takže bezva a navíc legrace a pohoda.

MARKETO: gratuluju k čůráníčku na travičku. Ted už to půjde jako po másle. My spinkáme už 2 dny bez plíny. Sice se Sashenka nepočůrává v noci už několik měsíců, ale neriskovala jsem jí nedávat plínku. Předevčírem jsem zapomněla a včera už nedala záměrně a pohoda. Sashenka je naučená jít před spaním a po probuzení. Tak je to fakt paráda.

ZANET: to je paráda, když může Giovi od rána běhat venku. Ono je to těžký, ty plíny dělají dneska už tak pohodlný, že těžko se ty děti jich chtějí zbavit…ale to přijde!
Jinak se spodním prádlem pro mrnousky před 2.rokem…to je něco. Minimálně na venkově určitě.

Holky, mějte se krásně ..jdu vystřihovat raketu a pak razíme na kroužek. papa a krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová