Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
28.7.08 13:28

tO ÚPLNĚ ZÍRÁM,JK TO TADY JEDE 8O

Sasulko -ani nevíš,jak moc ti držim palečky,aby to konečně vyšlo!!!A proč jsi si nevzala naschopenkü?

Varenko -tak jsi zase volná volná,jo? :) Ono když to jinak nejde,tak je rozvod nejlepší řešení.Ségra je taky rozvedená a ted má s přítelem 2-měsíční holčičku a je spokojená.
A je dobře,že jste v přírodě,to musí být bezvadný!!!
Copak je s tou Myškou,že se neozvala.Ani k nám do dubňat nepřišla žádná zpráva od Myšky.Většinou nás informuje její šikovná dcerka.

Noggie -ahoj,jak se máte????

Zanet -tak to je paráda,že jste zvládli kontrolu u očního v pohodě.My byli na první kontrole v 10měsících a malá teda vůbec nedržela.Nešlo jí ani ničim zabavit.Ted už je tak zvyklá,že si nechá udělat všechno,dobrovolně a bez řevu.Zrovna zítra jdeme na kontrolu po 3měsících,tak jsem zvědavá,co nám dr.řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.7.08 13:31

Markét -s tim kakáním do vany,to nevim jak to odnaučit.Pravděpodobně na Viktorku působí ta teplá voda.Třeba je to ted takový období,který zase přejde.Ale věřim,že je to nepříjemný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.7.08 17:01

ahojte holčičky, teda vy jste se rozepsaly, no nestíhám číst…já právě přišla z práce…

Kelinko, tak nevzala, protože bych se doma zbláznila, koukat do 4 stěn a přemýšlet, zda se povedlo a nebo ne a pak kvůli práci, kdybych věděla, že se to povede, ale takhle už jezdíme každou chvíli na UTZ do CARu, to máme hodně daleko, tak si pokaždé musím vzít den dovolenou, za posledních půl roku už to bylo tolikrát, že to ani nespočítám, navíc je v práci tolik lidí zvědavých už teď, šílená drbárna a kdybych přinesla neschopenku z věhlasné porodnice z Prahy, celé město by bylo na nohách a už by byla drbárna, co se děje a neděje a to nemám zapotřebí, navíc bydlíme v jednom rod. baráčku s rodiči (každý máme svou byt. jednotku) a ti také nic neví a pokud by se to povedlo, tak jim to řekneme, až by to bylo opravdu jisté. Už teď pořád někde číhají, kam zase jedeme a proč a proč doma chvíli ležím a proč nedělám támhleto a tamto, jé kdyby to šlo, jak já bych bydlela někde dál o rodičů. Navíc jsou dovolené a já jsem jen sama s kolegyní v kanceláři, zastupujeme se pouze my dvě mezi sebou a ona má teď už objednanou dovolenou k moři, to by jí to vedení zrušilo a to nechci, nechci mít kvůli tomu v práci zle. Nemysli si, budoucí taťka do mě pořád doma ryl, ať jsem doma alespoň týden, ale jsem ráda v práci a alespoň to rychle utíká, takhle bych se moc hlídala a vymýšlela všemožné příznaky, měla depky a já nevím co ještě a když jsem v práci jen v administrativě a mám to kousek, tak jsem to riskla, no jestli správně, to se dozvím za pár dní až budu testovat…řekla jsem si, že teď to musím vydržet (do konce srpna) a pak kdyby se cokoli stalo, tak už marodit opravdu půjdu, to už si na triko nevezmu… No a kdyby to teď nevyšlo, tak příště už se na to vypr… a půjdu marodit od začátku, takové peníze, úsilí, čas a nervy to stojí, to za to nestojí riskovat.

No holčičky, co ta Myška nám to dělá? No snad je jí dobře a jen se jí v tom vedru rozpustil mobil…

Markét, s tím kakáním do vody ti tedy nepomůžu, ale zkus se mě zeptat za 3 roky, já ti jistě poradím :D

Noggie, vítám, no to je sranda, telepatie?

Holčičky, tak si hezky užívejte krásné počasíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.7.08 19:41

Ahojky :-) Jak vidim, tak vedra byla dorucena v poradku :lol:

NOGGIE - dalsi ztracenka, hezky se nam to schazi :-) Super! Prijd casteji. Jak se ma Evicka?

Jeste chybi Cinq a taky se tu obcas ukazala Gabrielle a Adys (ale ta nakukuje, to vim, ze Adys? ;-))

VARENKO - vis co? jsem rada, ze je to takhle, nejdulezitejsi je, kdyz je spokojena mama a spokojena mama znamena i spokojene dite, ze? A byvaly manzel mluvi na Sashenku rusky nebo cesky? Ja jen jestli bude taky bilingual nebo ne.

SASULO - myslim, ze si to tady nikdo nedokaze predstavit, co prozivas, ale vsechny ti drzime palce. Miminko si opravdu zaslouzis. A je super, ze je ti dobre, tak se hlavne v praci moc nehon, obcas hod nohy na stul ;-) Jo a kdyz je ti dobre tak taky nevidim duvod, proc sedet doma.

MARKET - vy mate karavan? Takovy ten, jak s nima jezdi turisti z NEmecka? ;-) Tak snad vam to vyjde!
Do anglictiny Gioviho rozhodne nezapisu. A basta! :twisted:
Zkus Viktorku jen osprchovat. A Giovi uz dve noci spal v postylce, tak to bylo snad jen prechodne :-)

Veroniko, kde jsi? Jak se ma mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.7.08 21:56

Krásný večer vám všem holky - teda tady to jede! :D
Ted jsem četla a četla a nemělo to konce… :twisted: :lol: :lol:

HOLKY - MYSKA už je na normálním pokoji. Vše je v pořádku. Laurinka je veliká šikulinka. Takže UFFF, zaplat pánbůh a můžeme rozjet velikééé gratulace!!!! :P :P :P :D :D :D :D

NOGGIE:vítej k nám! Napiš co je u tebe/vás nového??

MARKET: chacha..tak to znám - my to mu říkáme morzeovka. Jinak to povídání pro sebe je kouzelné, vid. To já strašně ráda poslouchám, jak si Sashenka hraje a ted jim povídá všechny ty zákazy, příkazy..seznamovačky :lol: Jéje, tak to vám moc a moc přeju – moříčko bych si taky dala :wink:

ZANET: díky, jsi hodná. Myslím, že takhle je to nejlepší a jsem opravdu spokojená. Samozřejmě, že jsem si vždycky pro svoje dítě přála mít rodinu, ale prostě život už je tak, že přijdou věci, které člověk nemá zrovna předem v plánu :wink:
Na S.mluvíme česky, ale určitě až zvládne mateřský jazyk, začnu s angličtinou, ostatní jazyky uvidíme.
No, teplíčko je opradu nádherný – takže díky za expres.

SASULKO: panečku, toto uteklo, tak už brzy budeš testovat. No, pamatuješ, jak jsme tady vždycky chystaly babinec — šampíčka a už to jelo. Tak doufám, že už mi brzy budou cinkat v lednici :wink: :D :D :D
Jsi dobrá, že jsi ráda v práci. Já se vůůůůůůůůůůůbec nikam nehrnu, ale co se dá dělat..za rok, nástup.

KELINKO: no jo jo, je to opravdu vlastně fajn. A hlavně, nikdo tě doma nezlobí :lol: :lol: A když máš chuť, tak si to veselí člověk vždycky najde :wink: Tak to je paráda, že to u ségry takhle krásně dopadlo. To jí moc moc přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.7.08 03:55

MYSKO - tak teda moc gratuluju!!! Skoda, ze jsem si to neprecetla driv, mohla sem to aj zapit ;-) At je Laura hodne a zdrave miminko a dela vam jen radost. A tobe preju brzke zotaveni! Mam radost :dance:

SASULO - ja si to sampanko hned ted jdu dat do lednicky, ale nechces radsi pockat az aspon do patku? Prece jen 13. den je docela brzo… ale je to na tobe, to je jasne. A taky musim zajet koupit jahudky ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.7.08 20:28

Ahoj holky,
takže miminko Myšky se jmenuje VLAĎKA a je to moc moc šikovný brouček. :D

MARKETO: zapomněla jsem několikrát napsat typ pro to kakání do vany: já učím Sasheku kakat na záchod tím, že když se hezky vykaká, za odměnu si může stříknout vonítko na záchodě. :wink: :twisted: Zabírá to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
29.7.08 21:09

AHoj holky,
tak my jsme dneska strávili celý den na horách u mého taťky. Bydlí na samotě v Beskydech a zahrada je ráj pro děti. Má podobně staré děti, jako je Viktorka, tak si vždycky vyhrajou. Teď jsem přijela a jsem úplně hotová. Doufám, že zas budeme dneska uspávat do půlnoci. Včera jsem málem usla ve stoje, jak jsem uspávala řvoucí Aničku…

Mysko - gratuluju a těším se na podrobnosti :D :!

Varenko - my jsme teď s kakáním ve stáduiu, že si řekne vždycky, ale nechce na nočník. Vonítko nepoužíváme, ale zkusím koupit, třeba to zabere. Jo a my nepojedeme k moříčku, ale do Maďarska - takže termální lázně apod.

Zanet - karavan nemáme. Původně jsme chtěli půjčit ten velký, co mají Němečtí důchodci na dovolenky, ale na ten bychom potřebovali řidičák E, což nemáme. Tak jsme chtěli obytný vůz, ale už jsou všechny rozpůjčované, tak si půjčíme ten malý přívěs, ale i tak to bude určitě super.

Musím jít, zbytek dopíšu později. Viktorka se po mě věší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
30.7.08 01:45

Hezky, VLADKA je hezke jmeno a znam jen jednu jedinou. :-)

MARKET - to je zajimave, ze tata ma stejne stare deti jako vy, mate si o cem povidat, co? :-) Tam musi byt krasne, uplne to vidim a citim tu vuni… :-)

SASULKO - tak co? Zitra? Budu na tebe myslet a kdyz tak hned hlasit, ano? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.7.08 06:23

ahojky holčičky, tak negativní, k oplodnění došlo 14.7., k transferu 18.7., dnes jsem testovala (po této době už se většinou ukáže správný výsledek), je fakt, že v centru mi řekli, že mám testovat až 17. den po transferu, což je myslím až neděle, ale už tomu nevěřím a je mi z toho smutno. Ale děkuji vám strašně moc za to, že jste na mě myslely. Přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.7.08 07:51

Ahoj holky :wink:

MARKETO: tak to budete mít fakt super - užijete si krásnou dovču! :P Zanet má pravdu - musí to být fajn, že si všechny vaše děti můžou spolu hrát. :D

ZANET: nádherná fotečka Gioviho!!! :P :D :D

SASULKO: opravdu netruchli, zkus to v tu neděli. Kdybys viděla mou pidi nenápadnou čárečku! Vždyt proč jsem zakládala tuhle diskuzi???? Vůbec jsem nevěděla, jestli je to nebo není tehu-čárka a byla jsem dlouho na pochybách…Takže hlavu vzhůru a musíš se něčím rozptýlit. Vezmi manžílka a prchněte někam do kina, do přírody, za kamarádama. ju?? :wink: :D :D Dobře to dopadne!!! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.7.08 07:56

Sasulo, ještě je naděje, ještě vydrž… :wink:

Co u nás nového? Tak nějak mi připadá, že zatím nic :lol: Chodím už rok do práce, Evik je moc šikovná, krásně mluví, skládá už celé věty. Hysteráčky ji už chválabohu opustily, jednu dobu to bylo fakt husté :roll: Příští rok snad konečně začínáme stavět dům.
Noggie 

• Citovat
  • Upravit
6847
30.7.08 18:50

SASULKO - neves hlavu a nevzdavej to predem, fakt to jeste nic neznamena. Smutnit muzes, az dostanes MS. Prave proto jsem myslela, ze je lepsi s testovanim vydrzet a vyhnout se takovymto zklamanim… jeste je nadeje!!!!

NOGGIE - to je hezka fotecka! Evicce to fakt moc slusi a je sikovna. Ty vety me ale neprekvapuji, u nas v Unoru 2007 je holcicka, ta uz taky sklada vety 8O Prvni veta byla DEDA ZIDI AUTO :lol: Tak to Giovi jeste neumi, ten je ve stadiu slabik. Ale nahodou umi JEJE (=jezek) a BOBE (=bobek) :D Jo a jeste umi MOOO (= more) a ABA (= open) :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
30.7.08 23:38

Ahoj holky,
dneska mi psala teta Noggie, že dáváte dohromady grupu :-)

Pominu, že jste na mě zapomněly :wink: No, s množstvím mých příspěvků to i chápu ;-) a taky vás zdravím, zejména Varenku, s kterou jsem se skamarádila asi nejvíc z vás, když tedy pominu Noggii v jisté nejmenované diskusi (vlastně ve dvou :-) ).

Máme se s Bajčou dobře, nedávno oslavila 2 roky, začala jsem taky chodit do práce - resp. dělat z domova - na půl úvazku, ale někdy mi to sežere daleko víc času..známe…a je to občas rasovina. Ale každá kačka dobrá.
 http://emimino.cz/…ek%20004.jpg

Mějte se všechny prima! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.7.08 03:20

Ahoj SARYKU :D (musim se smat, ale je to jak na psa, asi jsi zvykla, ze?) ;-) Mas hezkou holcicku!

HOLKY, Giovi dnes rekl YELLOW a RED (rekl REEE), ale uplne jsme s tchanama cumeli, ze to umi. No jo, anglictina je asi fakt jednodussi :? Ale mam radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová