Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
9.2.07 18:55

ahoj holky .. jenom jsem vas chtela dat do obrazu ohledne zanet…

rano asi ve 4 odjeli do porodnice a v 11 mi posilala smsku, ze to jde pomalu, ze je jenom na 4cm :-( , tak se ji to snad brzo rozbehne poradne.

az budu vedet neco vic, tak se jeste ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
10.2.07 05:55

holky, takze smska od zanetky v 11.43pm …

‚Giovanni se narodil jeste 9.2., podrobnosti az zitra.‘

vic nevim, ale je to teda nakonec ten pindik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.2.07 10:28

Zanet-z celeho srdce gratuluju k narozeni chlapecka a prejeme vam hoooodne zdravicka a stesticka!!!!

http://sirmi.ic.cz/deti/89.gif /> http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.2.07 12:10

Zanet - moc ti gratuluji! Doufám, že se brzy ukážeš s fotkama a všechno nám povíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
11.2.07 22:16

ZANET blahopreji ti k narozeni miminka a uz se tesime na fotky…

http://www.ecards.cz/…d_2902_A.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
12.2.07 02:26

jeste dodam detaily Giovanniho narozeni:

datum: 9.2.2007
cas: 21.15
delka: 49cm
vaha: 3.04kg

dneska (v nedeli) je meli poustet domu, ale zatim jsem od zanet neslysela. urcite se vam ozve. jo .. a maly ma pry spoustu vlasku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
12.2.07 09:36

Jůůůůůůů moc gratuluju, Žanet :! :! :! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asi to trvalo trochu déle, ale výsledek stojí za to :wink:
Už jdu šmírovat do únorňátek jestli tam už není foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.2.07 11:49

Milovaná naše ZANETKO: OBŘÍ GRATULACIČKA k narození tvého chlapečka. :D :D :D (Myška mi vše práskla :twisted: :lol: :P :P ) Jsou to fakt nejkrásnější okamžiky a tak si je krásně užívejte - spolu. :P
papa tvé-vaše holčinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.2.07 17:00

Holcicky moje, moc vam dekuju! Fotecky jsou v albu Denicek mamin v zahranici a taky v Unoru 2007.

Giovanni je krasny chlapecek, jsem z neho uplne nemocna (bulim, kdyz si ho chce mamka pochovat) :-D Porod byl dlouhy, ale Noggie, mas pravdu, stalo to za to!
Jsme doma a bojujeme s kojenim a se spankem a vzdycky je jeden den lepsi a jeden horsi, ale myslim, ze uz se to lepsi a za chvili budem uplne v pohode.
Nejhorsi je, ze mam porad jeste na starost cast ukolu z naseho businessu, takze nestiham.

Adys, moc dekuju, zes holky informovala. :-)

Mejte se hezky, kocenky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.2.07 22:33

Zanet - Giovanni je moc krásný a má strašně moc vlásků :D takové miminko prťavé, hi, užij si to, za chvilku z něho bude velký raubíř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.3.07 11:32

**ZANET - MOC A MOC TI GRATULUJEME KE KRASNEMU CHLAPECKOVY!!! Prejeme hodne zdravicka, stesticka, at Vam dela jen samou radost a vy ho moc nezlobite!!

Holcinky, posledni dobou nejak nestiham, jako obvykle, stale nas pronasleduji nemoci, Oli je nosi ze skolky misto basnicek, odnasime to zatim jen ja a Oli, mala bojuje s rymou, ale nese to holka statecne, dame nejake fotecky, az bude chvilka, zatim porad varit, uklizet, prat, zehlit a starat se o dve deti - no nekdy docela legranda!!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
18.3.07 19:47

Ahoj vespolek :wink: Žanet tak co, jak vám to jde? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.4.07 22:57

Ahoj, tady to nějak utichlo… Jak se všechny máte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.5.07 13:15

Těhotenství???

Prosím poraď te mi,s přítelem bychom měli rádi miminko,jedno už jsme čekali, ale bohužel.. :( , snažíme se o druhé, pár dní když jsme se spolu milovali tak mě začali strašně bolet prsa, jak na dotek, tak při oblékání.. sparavilo se to až po týdnu, jsem pořád unavená, chce se mi spát.. na jídlo jsem neměla chuť a teď mi vadí jen určité druhy, dělala jsem si test asi po 7 dnech, byl negativní.. ale pořád mám pocit, že jsem těhotná. Umíte některá vypočítat plodné dny?

• Citovat
  • Upravit
5546
6.5.07 13:27

Ahoj,
mrkni na :http://www.zena-in.cz/menstruace.asp
Je tam tabulka na výpočet plodných dnů. Ale musíš mít pravidelnou menstruaci, jinak to nefunguje. Přeji přesný výpočet a brzké //.
Tak výpočtu zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová