Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
22.9.07 20:59

Čau ženské, taky nakukuju, jak se všem vede… :wink: Hlásím, že jsme OK, máme rok a fous, chodíme, občas zlobíme, ale to je asi všude stejné :lol:
Cinq Gábina si píšeme na seznam ženichů, výškou a hmotností by nám vyhovoval, máme tu v okolí jen samé vyžlátka :lol: Evik měla v roce 80 cm a 11,2 kg 8)
Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
22.9.07 21:38

Hej supeeer, uz se nam to tu schazi :D Jen tak dal, musime tu Marketku podporit, no ne? Plus vsechny ostatni pripadne zajemkyne o miminka. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.9.07 09:15

Ahoj holky,
no teda takový ohlas jsem nečekala. Že by znovuvzkříšení naší staré diskuze? Dokud jsme byly všechny těhotné, tak to šlo, ale teď s těmi dětmi…
Tak například malá se teď dívá na svou oblíbenou pohádku Tři malá prasátka (já už bych ji mohla celou odcitovat slovo od slova), tak mám chvilku času.
V pátek jsme byli na očkování a včera dostala teplotu, tak tu zkoumám, jesti to je z toho, ale teď jsem volala sestřičce u mojí dr. a ta říkala, že asi ne… No u nás to je zákon schválnosti, kdykoli máme někam jet, tak onemocní. Jinak je pořád zdravá. V létě jsme byli na dovolené v Bulharsku a týden z toho byla nemocná, měla šestou nemoc a teď máme jet do Rakouska a už je to zas tady :? Ale snad to rozchodí

Noggie - moje kamarádka ma holčičku narozenou v podobný termín, jako je tvoje Evička a taky je to kus baby :-) My máme už od roku stále cca 10kg a 75-76cm

Zanet - to víš, raubířka sice je, ale nechci mít velký věkový rozdíl mezi dětmi. Za prvé proto, že čím blíž budou k sobě, tím víc si spolu vyhrajou a za druhé proto, že už zase začínám získávat svobodu, kterou jsem narozením Viktorky tak trochu ztratila a kdybych si na to moc zvykla, tak by pak zas to odvykání bylo těžké… chápeš co tím myslím? Chtěli jsme je mít od sebe o dva roky, ale to už nestihnem, leda bych už byla těhotná, hi. Ale to asi nejsem. Od porodu jsem to ještě nedostala… Ale ještě pořád jednou denně (večer) kojím, tak možná až přestanu, tak se to rozjede.

Cinq - tak vidím, že Gabriel pořád drží velikostní nadprůměr :-) a koukám, že máš novou přezdívku…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 10:14

To jsem ja Cinq…vubec me to nechce prihlasit :?

Ahoj holky…mne teda vubec upozorneni nechodi,ze tu nekdo napsal :? to bude asi tim,ze me to nechce prihlasit :lol: nechapu to.

Zanet tak uz lezeme i chodime :lol: vyleze si vsude,kam potrebuje,krade veci :lol: ale nastesti dost dobre chape,co muze a co ne :wink: On bude jako dcerka,staci mu prkrat rict ne a on si to pamatuje(i kdyz obcas ujede taky :lol:
A jak se ma prdola?On je fakt rychlik 8O v 6 mesicich stat,to je frajer(Gabina v 6 mesicich hazel polohu leh :lol: nic jineho ho nezajimalo :roll:

Noggie tak my to prijmame,ale nevim,jestli si to s tim zenichem nerozmyslis 8) prece jenom mysli na to,ze by ti tu tvoji slecnu Gabina odvedl do Francie :lol: a ja budu asi hrozna tchyne :oops: rika mi to i pritel…protoze dcerka ma par napadniku(ano,uz v 8mi letech :roll: a ja to nemuzu nejak prenest pres srdce :oops: :lol:
Evik je kus zensky,aspon si na ni nikdo dovolovat nebude :wink:

Market to neni nova prezdivka,to je anonym(akorat,ze mu dali jmeno :lol:
A podporuju te v miminku :lol: Pokud se na to citis,tak jdi do toho :wink:

Jinak moje dcerka s Gabinou jsou spravna dvojka :D kdyz jsou spolu doma,tak se bez sebe nehnou…delaji lumparny a zlobi me :lol: Dcerka je na sveho brachu fakt pysna :wink: a Gabriel je totalne poblazneny do ni(obcas si rikam,ze ji ma radeji nez me :lol:

Tak doufam,ze se tady jeste ukazete a rozjede se to tu.

Cinq

• Citovat
  • Upravit
876
3.10.07 08:29

Cinq - já jsem měla pocit, že u tvojeho příspěvku vidím nějaké jiné jméno, jako ne anonymní… To máš fajn, že si Gábin dá říct, Viktorie si rozhodně říct nedá, demoluje vše, co najde :D Poslední dobou napadá především DVD přehrávač a jinou elektroniku, vyhazuje věci ze šuplíků, už třikrát mi vylila v kuchyni ocet… Je to sranda.

Chodíte s dětma na plavání? My chodíme dvakrát týdně a je to super. Viktorie vodu miluje. Hele:

http://farm2.static.flickr.com/…8ab6caaa.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 11:57

Marketa Gabriel je fakt klidas,staci mu to parkrat(100× :lol: rict a prestane…pak uz si toho nevsima a kdyz si nahodou vsimne,tak jedine u tatinka(ten mu totiz povoli vse :twisted: jenom aby synacek byl stastny :roll: a pak se divi,ze u me ma syn autoritu a u nej nic :roll: Co bych ale od nej chtela,kdyz prvni dite ma ve 38letech,ze jo :lol: Vsak on to pozna,az mu synek poleze pres hlavu(u dcerky je to same,povoli ji vse,koupi vse,takze u nas v rodine jsem ta zla ja :twisted: je to spravedlive?NENI!!! :lol:

Do bazenu chodime,ale jenom ja a syn,neni to zadne plavani pro miminka…protoze asi do pul roku Gabriel rval ve vane a nechtel se koupat :roll: ted se koupe,ale jenom pokud je tam dcerka,jinak opet rev(on snad neciti potrebu byt cisty :roll: :lol:
A v bazenu je jenom tehdy,pokud ma naladu,takze je to jednou za hodne dlouhou dobu :roll: Tak jsem si radeji neriskla koupit kurz plavani…
Fotka je nadherna :D ukazu ji Gabonovi,treba se mu rosviti v hlave :idea: a pochopi,ze voda je kamarad :lol:
Pritom,kdyz byl u more,tak to se mu libilo,porad sedel na kraji more a cvachtal se jak blazen :lol:

Cinq

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 20:55

A jeste fotka Gabinky…jak vypada po ranu :lol:

http://im.lide.cz/…19233051.jpg

Cinq

• Citovat
  • Upravit
6847
4.10.07 02:00

Ahoj, jsem tu, ale nestiham (prispevek jsem zacala psat rano… hmmm). Ale jsem rada, ze tu jste!!!

MARKET - nadherna fotka! Ja s malym plavat chodim jednou tydne, ale potapet se nechce. Ale „plavat“ - honit hracky - by chtel porad, je to vodni zivel.
Covece s tou MS je to nejake divne, ne? Kojeni jednou denne uz by to nemelo tak ovlivnovat, radsi se bez poradit za gyndrem, at se to zbytecne neprodluzuje (=at ti tu nemusime drzet pesti do vanoc) ;-)
Jo a s tou raubirkou me nestras! :D Giovi leze jak drak a nenecha nic na pokoji a vsechno rve do pusy. Nejvic ho pritahuji draty a snury a elektricke kabely :) Takze asi budem mit neco podobneho :-)

CINQ - a nezapomnelas heslo? Tak se prihlas znovu :D
Ja ti toho lezaka v 6 mesicich nekdy docela zavidim. Ale s Giovankem je sranda, je strasne zlaty (teda pokud nema nejak naruseny rezim, to je pak protivka). Ale taky mi dava zabrat, hlavne s jidlem.

No a vypada to, ze poletime do CR. Uz ted mi vstavaji vlasy hruzou na hlave, jak tu cestu zvladneme, jestli vubec prezijeme :-) Ale jeste neni nic jiste.

Jo, nevim, jestli jsem vam to psala - jak sem chodila ADYS (Ilona), tak te se ted 14. zari narodil chlapecek Marek. :-)

Toz tak, mejte se koceny! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.10.07 02:08

Jee, no vida, prosvihla jsem fotku. CINQ - je to krasny klucina!!! Hodne se zmenil. Jako miminko byl moc roztomily, ale ted se mi libi jeste o moc vic!!! :-) Fakt se vam povedl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.10.07 19:00

Ahoj,
tak jsem tady zas po nějaké době zabrousila.

Cinq - poslední fotku jsem viděla snad když byl Gabin úplné miminko. Už je to kus chlapa. Co se týče výchovy, tak u nas je to jak kdy. Někdy jsem ta zlá já, někdy manžel. Podle priorit, hihi.

Co se týče bazénu, tak s námi taky chodí některé děti, které se na vodu dívají trochu s odstupem… Ale chodí tam už od mala, takže pláčou jen někdy.

Zanet - neboj, cestu zvládnete. Jen musíš nabalit obrovské množství hraček :-) Kolik má Giovi? My jsme letěli, když měla Viktorka 8 měsíců a před tím jsme ještě absolvovali cestu vlakem a celkem to zvládla, ale letěli jsme jen 4,5 hodiny. Z USA s přestupem je to na celý den… Ale v létě jsme jeli autem do Bulharska (jednu noc 10 hodin, druhou noc a den 19 hodin) a zvládli jsme to v pohodě. Takže neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.07 01:09

Ahoj, tady neprihlasena Zanet :-)

Marketko - vcera jsem se rozhodla, ze nepoletime. Asi mi k tomu pomohlo, ze holky hlasily prvni snih 8O A taky maji hodne deti nemocne, z toho mam strach. Tu cestu jsem si uz rozmyslela, taky verim, ze bysme to zvladli, i kdyz mozna o hubu :-) Giovi ma 8 mesicu a kousek ;-)

Zitra mame mit posledni lekci plavani, ale asi bude prset, takze nic… ono je to totiz venku. A vypada, ze budem chodit zas az pristi rok, tohle je na Floride blbe, ze tu nemaji verejne kryte bazeny :D

Jak pokracuje snazeni? :D Jsem holka zvedava ;-)

Ja porad pracuju a nestiham, ale jsem hrozna, emimino si ujit nenecham :-)

• Citovat
  • Upravit
3504
22.10.07 10:13

Žanet , kdybych věděla, že tě nalomí to, že je tady sníh (což teda není!!!) tak holkám ty řeči o sněhu (a Radce tu fotku) zatrhnu. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.07 11:15

Ahoj holky, tak už je to tady :D

• Citovat
  • Upravit
876
6.11.07 11:16

To jsem byla já, nějak jsem si nevšimla, že nejsem přihlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
6.11.07 11:26

Cože? Jseš v tom?????? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová