Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.1.07 11:26

To jsem byla já, Zuzka 11, nechce me to ani přihlásít, ojoj

• Citovat
  • Upravit
3504
26.1.07 12:26

Zuzi , nezoufej :wink: ono to určitě přijde :wink: Taky myslím, že důležité je nemyslet na to každý den (vím, že se to lehce říká - sama jsem si tím prošla :oops: ) a být hodně v pohodě. Nevím jestli to u nás byla náhoda, ale otěhotněla jsem začátkem června kdy jsme byli na dovolené (asi těsně před) a ještě před tou dovolenou jsme šli známým na svatbu, takže to byla spousta starostí a zařizování… a v tomhle jediném cyklu jsem přestala v polovině měřit teploty :wink: :D … a po návratu z dovolené jsem se nestačila divit :D . Může to být náhoda, ale myslím, že ta psychika na to měla velký vliv.
Jinak dvojčátka máme (teda zatím ještě nemáme, ale čekáme :wink: :D ) spontánně :wink: , takže to bylo docela překvápko :D .
Držím pěsti a nevzdávej to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.1.07 15:02

Ahoj holky…tak se zase hlasim :lol: Gabriel byl na kontrole a ma 74,5cm a 8,6kg 8O bude drzet dietu,kdo ho ma nosit :lol: :lol:

Zanet jak se mas?Co brisko?

Zuzko nezoufej,vsak ono to prijde :wink: akorat to obcas trva :roll: na syna jsem cekala pres rok a pul :roll: :idea: Chce to myslet na neco jineho(ja vim,lehce se to rika a hure dela :roll: ale ja kdyz uz jsem se smirila s tim,ze to asi nikdy neprijde,koupila jsem si pernamentku na cely rok do fitka(a tady je to fakt drahe :roll: tak hned druhy mesic jsem byla v tehu :lol: fakt jsem na to vubec nemyslela uz,delala jsem si svoje veci a planovala si budoucnost :lol: :lol:

Tak tady nam napadlo trochu snehu,dcera byla tak stastna,ze postavila snehulaka na terase(teda jestli se tomu da rict snehulak :lol: :lol: 20cm vysoke a nejaky divny tvar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
26.1.07 19:24

Zuzi, presne jak rikas, i to dobre se omrzi :-) Ale dnes jsem jeste docela spokojena, v noci teplota klesla na 5 stupnu, takze jsme dokonce topili :-) Ale ted uz je zas krasne, rekla bych aspon tech 20, ale kazda zmena je vitana.
Pohyb mi taky chybi, taky akorat vencim psa. Uz se tesim, az budem chodit na prochazky se psem a s mimisem v satku. Tak si to planuju, ze bych tim padem vydala vic energie. No jsem zvedava, jestli to bude fungovat. A ty jestli tohle budes delat se dvema, no tak ty kila fakt pujdou dolu samy :-D

Zuzko, vis co ja jsem delala, kdyz mi teplota klesla a mrcha dorazila? Ja jsem to vzdycky oslavila :-D Jasne, byla jsem chvilku zklamana, ale pak jsem si rekla, hura, muzu si dat stamprlu (nebo pivo, vino, na co jsem zrovna mela chut a naladu). Tak to ber pozitivne. Jednou to vyjde, neboj.

Cinq, snehulacka si dovedu predstavit, takove umim taky, ale nemam je tu z ceho delat :-( :-D Gabinek je teda fakt slune, takovy maly Otesanek, ze? :-) Ale bud rada, za chvilku bude nosit na rukou on tebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.1.07 21:45

Zanet otesanek 8O :lol: :?: To on neni,on je hubenour(nebo jako kazde miminko,zadny cvalda :lol: :lol:
Podivej…

http://www.baby-cafe.cz/…P1240053.JPG

Proste je jenom vetsi a tezsi nez ostatni miminka(no,tak snad nemam na sobe takove ty materske bryle :roll: a vidim ho hubene a pritom je tlustoch :lol: to se pry stava… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
27.1.07 23:08

ahoj kocicky,
tak se jdu na vas taky po delsi dobe juknout, moc se omlouvam, ale trosku chaos, moc jsem nestihala, chvilku nam trvalo nez jsme si vsichni vzykli ale uz je to lepsi, Oli hodne zarlil a daval nam to sezrat, takze jsem mela depky jak blazen, do toho se mala spatne chytala tak mi rozkousala bradavky a kojila jsem s brekem, no ale uz je to ok, ted se mi pro zmenu na bradavce udelal nejaky jako puchyrek nebo co to je, prijde mi to jako mala bradavicka nebo tak, chtela jsem to odtrhnout ale je to jako kuze tak me to boli jako cert, takze v pondeli se chystam k dr. at na to jukne,protoze opet kojeni je boj - zase bulim. Mala je super, akorat by me asi snedla, takze CINQ - nejsi sama kdo ma otesanka, protoze mala ve trech tydnech vazila 4710g a to jsme meli tyden predtim 3750g no je fakt ze pres den vycuca vsechno mlicko, takze na noc dokrmujeme, ale jen 1× a pak zase kojime co to da.. Jinak docela dobre spinka, vydrzi i 4 hodinky, takze nekdy mam pocit ze jsem se vyspala, krom tedy vcera kdy se budila snad kazdy dve hodky, nakonec jsem to vzdala a dala ji zase davku sunaru a spala jak zabita 4 hodinky.. No co se da delat, cpu do sebe co se da aby mlicko bylo dobre, ale asi je toho malo…

Jak se vsechny mate berusky? Koukam jak detatka krasne rostou, je to ale hroznej fofr, ZANET to ma za par - to je taky mazec, nedavno jsme si posilaly fotecky pozitivnich testiku a ted uz miminka mezi nami nebo skoro mezi nami - je to fakt mazec, me prijde ze kazdej den je mala jina dela pokroky - za chvilku bude chodit, doufam, ze si to ted alespon uziju, s Olikem to hrozne rychle uteklo.

Tak berusky jdu se natahnout nez se mala vzbudi cekam tak za hodku..
Mejte se krasne a ja zase juknu.. Papa Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
28.1.07 09:06

Ahoj Terro,
to je super, že Sofinka tak krásně prospívá :wink: . Musím se smát, protože jsem si teď taky vzpomněla, že já jsem se na e-mimino registrovala a „nastěhovala“ do této diskuse na základě tvého pozitivního testu :wink: :D … jak šíleně to letí :wink: :D
Holky držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
29.1.07 00:39

Cinq, to vis, ze mas normalni miminko :-D To je super fotka a ma smrncovni puncochacky :-) Je krasny! To ty si porad stezujes, ze je velky ;-)

Terko, no nazdar, to nas se Zuzikou nestras s takovyma problemama ;-) Panejo, Sofinka uz ma mesic! 8O To leti… No jo, Olik si bude muset zvyknout, ze ted rodice nema jen pro sebe. Ale urcite to pujde rychle, drzim pesti.
Mne se na bradavce udelalo takove to visave znaminko (vetsinou se delaji na krku), ptala jsem se na to i PA, ale pry by to vadit nemelo pri kojeni. Nicmene moc dobry pocit z toho taky nemam. Ale pry se to muze samo ztratit, tak se budu modlit :? Napis, co ti na to rekl doktor.
Hej a co zkusit kloboucky na kojeni? To by slo, ne? Aspon by te to tak nebolelo! Drzim pesti, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.2.07 13:12

Ahoj holky,

Terra - Sofinka je krásná :-) Věřím, že to musí být těžké s druhým dítkem. Taky jsem zvědavá, jak moc bude jednou Viktorie žárlit, až budeme mít další dítko. No, drž se a co se týče toho kojení, tak mě byly taky doporučovány ty silikonové kloboučky, ale mě to přišlo blbé, tak jsem se zaťatými zuby vydržela :D

Zanet - tak co? Uz? :D

Cinq - Já myslím, že takový otesánek není, prostě je jen větší. Moje kamarádka ma o dva měsíce mladší holčičku, než je Viktorie a jsou skoro stejně velké. Asi záleží na genech - já jsem třeba malá a ona je velká, tak má větší dítě. A na cvičení s náma taky chodí jedna o dva měsíce mladší holčička a je stejně velká, jako ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.2.07 15:51

Zanet UUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZ????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.2.07 20:34

ZANET:
drahá Zanet, držíme ti se Sashenkou všechny naše palečky (a že jich máme!! :twisted: :lol: :wink: ) a já hořím, KDY že už to přijde. Není to tak dávno, kdy bouchala šampíčka na ty naše uzlíčky s MARKETKOU. papa jsme s tebou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.2.07 18:59

Holky, este nic :-) Ale pokrok - odchazi mi hlenova zatka, takze aspon neco se deje. ;-)
Diky moc, ze na me myslite. Nebojte, jen to sampanko pekne vychladte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.07 11:41

Tak Zanet stale nic? :D Myslime na tebe a tesime se,az nam oznamis tu krasnou zpravu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
9.2.07 06:51

CINQ, myslim, ze ted uz fakt muzete zacit chladit to sampanko :-) Suvim tu a prodychavam kontrakce… je po pulnoci, tak se mi nejak nechce nikoho burcovat, treba si to tu odrodim sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.2.07 11:11

zanet- drzime pesticky,at hlavne vse dobre dopadne a jste zdravi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová