Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1667
19.9.06 11:12

hoooolky já jsem utahaná jak kotě :lol: Krmení nám vždycky zabere hodinu, nejdříve kojíme a pak se dorazíme Nutrilonem. Dneska ráno to Evce moc nesedlo a 2× se mi zblila od hlavy až k patě. Když jsem ji převlíkla podruhé tak se pro jistotu ještě počůrala až na záda… :roll: :roll: :roll:
Měla zas hned hlad (bodejť, ty gejzíry byly snad ještě ze včerejší večeře) tak jsem ji jen nakojila a teď tu se mnou spí u PC :lol: Držím ji vždycky na jedné ruce, ale není to nadlouho - hned mi dřevění. Objednala jsem si babyvak, tento týden by měl dorazit, tak to snad bude lepší.

Děvčata, vám ty metříky utíkají, za chvíli tu budu sondovat a ptát se vás všech jestli UUUUUUUUŽŽŽŽ??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.9.06 14:36

HOLČINKY MOJE ZLATÉ

moc vás všechny zdravím.

Snad jste na nás ještě nezapomněly. Měsíce se pokouším se sem dostat, píšu Missorce, zkouším různé fígle a až ted se náhodou zadařilo. Tuším, čím to asi bylo, ale o tom později…

HOLČINKY, tak vás ráda „vidím“.

CINQ a NOGGIE – maminky moje milované, myslela jsem na vás denně a GRATULUJI vám k vašim nádherným uzlíčkům. Je to nádherné. Mám takovou radost.
Gabriellek, je nádherný, Cinq. Holčinky, ani nevím, jaký byl váš porůdek, ale snad si vše budu moci přečíst.

Rychle odešlu tento příspěveček, snad se to zadaří.

Mám vás všechny moc a moc ráda a opatrujte se.
Vaše holčinky, Varenka a Sashenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.9.06 14:40

Holčinky moje — příspěvek se zadařilo poslat, ale bojím se, že za chvíli se sem zase nedostanu. Jednou to snad zase bude možné. Vše vám někdy napíšu.
Chci, abyste věděly, že na vás stále myslím a opravdu mi MOC chybíte. papa Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
19.9.06 19:55

Varenko!!! No huraaa, jsem moc rada, ze se ti povedlo sem dostat! Moc jsi nam chybela, vsechny jsme na tebe myslely. Myslely jsme si, ze mas moc prace, proto nepises. Snad uz se ti to ted povede sem se dostat casteji, drzim pesti. Musis nam napsat, jak se ma Sashenka, jak se mate a jak vsechno zvladate. :-D

Noggie , ach jo, to jsou starosti s miminkama, ze? No ja jsem si dnes prohlizela pidi vecicky, co uz jsem vsechno dostala, tak uz se moc tesim, az budu mit ty same starosti. :-) Evicka je teda pekne zrava :-)

Holky, dnes jsem se zaregistrovala do porodnice :-) Tak uz me maji v evidenci :-D A pristi tyden jdeme na prohlidku. Tak jsem zvedava.

Mejte se moc hezky. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.9.06 20:36

Ahoj holky,tak se opet hlasim :D dneska jsem sama doma 8O pritel jel pracovne do Parize a prijde az pozde v noci,dcerka spi u kamaradky,normalne me tu nechala samotnou 8O holky vzdyt ona se mi uz coura po nocich :lol: to to utika,nedavno jsem ji mela jako miminko a ted uz je to velka slecna 8O a za par let mi odejde uplne z domova 8O dneska jsem nejaka citlivka :roll: to asi proto,protoze jsem poprve s prdolou sama doma :idea:
Tehulky moje kdepak jste a jak se mate?Co briska?Ja uz si ani to svoje nepamatuji 8O pritom to neni tak dlouho :idea:
Jinak Gabinu je andilek(obcas z ruzkama)predevcirem udelal svoji uplnou noc…spal od 22.30h do 07.00h a to jsem ho musela vzbudit protoze jsme sli s dcerkou do skoly…Jinak se budi jednou za noc.
Ted tu radi pod hrazdickou :D kouka na svoje rybky a berusky a mele se u toho jak zizala :D

VARENKO to jsem rada,ze jsi se ozvala…mooooc nam tu chybis…urcite zase napis,at vime jak se mas a co dela tvoje princezna :D

Holky omlouvam se za preklepy(jestli nejake mam) ale uz to po sobe moc nectu :oops: a nechce se mi to opravovat(jojo jsem lemra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.9.06 20:37

A samozrejme jsem neco zapomela :roll:

Noggie vydrz,ono se to srovna,prvni tydny jsou tezke,ale pak uz to je lepsi a lepsi :wink: A jak se jinak vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
21.9.06 19:46

Ahoj Cinq , jaks prezila noc sama s miminkem? :-) Teda Gabinu je fakt hodnoucke miminko, kdyz tak krasne spi. To ti uplne zavidim :-)
U nas vsechno ok, jen zas nestiham, mame toho ted hodne. Ale sem nakouknu vzdycky :-)
Kdepak se nam toula Marketka? No jo, jak tu neni Varenka, tak tu zdechl pes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
26.9.06 15:08

Teda holky,vy to tu flakate 8O kde vas mam :?: koukejte psat,at mam co cist :lol:

Jinak my jsme stale v pohode :wink: nic noveho,vlastne jo,Gabinu zacina delat zvuky…je to roztomile :D

Zanet a tehulky nase jak se vam vede :?: Co takhle nejake fotecky pupiku :D at si muzu zavzpominat na ten svuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.9.06 16:29

Cinq, no jo, mas pravdu, nikomu se sem nechce psat jak tu neni Varenka :-) Ja jsem v pohode, chci se ted co nejdriv vyfotit, protoze brisko roste uplne pred ocima :-) V sobotu koncim 5. mesic 8O
Abych zacala premyslet nad vanocnima darkama… musim je letos poridit driv, co kdyz pak uz nebudu moct. Uvitam jakekoliv typy. Manzel, mamka, tchyne, tchan. To staci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.9.06 16:58

Zanet snad se nam Varenka vrati brzo :wink:
Jinak VANOCE…klidne davejte tipy a napady,vubec nemam poneti co koupit :roll: pro dcerku poridime kotatko :D to uz vime a nejake ty drobnosti…Gabriel ten dostane hracky a obleceni(co jineho,kdyz tomu jeste nebude rozumet) ale co koupit priteli :?: A on me :?: My jsme totiz hrozna rodina :roll: :oops: kdyz neco chceme,tak si to koupime hned(neumime cekat :roll: a potom nemame zadne napady na darky :roll: Pro tchyni-ta nedostane nic,zlobila :lol: kecam samozrejme,ta dostane neco do kuchyne,at nam dobre vari :lol: …moji rodine davam kazdy rok korunky,at si neco koupi,protoze vubec nemam poneti co jim koupit 8O a k tomu vzdy nejakou malickost :idea: …jinak zadne napady nemam :roll: vzdy mam problemy kupovat darky :roll: pro deti je to jednoduche :D

Tak az jsem das fotku,tak napis kam…rada se podivam :D

Holky a ja to dostala,myslela jsem,ze budu mit klid aspon 2-3 mesice a ono nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
27.9.06 18:09

Zanet , máš pravdu, že co tady moc není Varenka, tak se nikomu nechce psát :oops: S těma Vánocema jsi mě docela vyděsila, ale máš pravdu. Strašně to letí a když si představím co všechno musíme pořídit pro mimča, tak nevím kdy ty dárky budu řešit. No a druhá věc je co :roll: . Jako každý rok to bude tvrdý oříšek :wink:
Co se týče focení pupíku, tak jenom čekám kdy nám vrátí náš foťáček (v srpnu jsme reklamovali, takže zatím nemám jedinou fotku pupíku :( ) a určitě se tady předvedu v plné kráse :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
28.9.06 08:50

Ahoj holky,
omlouvám se, že jsem tu tak dlouho nenapsala.

O víkendu jsme byli v Praze na hudebním veletrhu. Naše dcera si už vybrala, na co bude hrát :D :

No, Varenka jak se objevila, tak zase zmizela. Docela by mě zajímalo, jak se má a jak roste Sašenka…

Cinq - u nás je to to samé, když něco chceme, tak si to koupíme hned, takže naVánoce je problém. Kromě tohomáme já i manžel v prosinci narozeniny. Jediný dárek, který mám vymyšlený, jsou náušnice pro Viktorku, ale té to asi bude jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.9.06 22:54

Marketko, to je dost, ze ses ozvala. Panecku, Viktorka uz je velka, roste jako z vody :-) Je videt, ze mate tu muziku v rodine :-)
Svatebni fotka je nadherna, uplne jak Popelka se svym princem. Moc pekne. to je sranda, my jsme ted v unoru 2007 taky probirali svatby, dnes se nam jedna holka vdavala, takze v galerce je i nase svatebni, jen jsem lina sem dat link, takze kdo je zvedavy, at si to najde :-D
Tak ne, zvladla jsem to, tady je link: 

Holky, s tema Vanocema se uplne desim… ale uz mam vymysleny darek… pro sebe :-D Chtela bych domaci pekarnu chleba. Se zbytkem darku si budu lamat hlavu dal. Danny je taky takovy, ze kdyz neco chce, tak jde a koupi si to, to ja spis ne, ja mam rada spoustu darku a prekvapeni :-)

Cinq, teda to je rychlovka, takze telo je pripravene na dalsi miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
29.9.06 08:48

Zanet - moc hezká svatební fotka, taková romantika :D

Cinq - teda, to je opravdu rychlovka. No, já jsem hned po šestinedělí začla brát antikoncepci, takže jsem to ještě nedostala vůbec a ani se na to netěším. Když jsem porodila, tak se mi normálně zdály noční můry o tom, že jsem těhotná. Teď se mi zase zdálo, že jsem těhotná a už jsem se v tom snu těšila :D Už mě to zase chytá, klidně bych do dalšího dítka šla, ale je´to ještě moc brzo a chci si užít Viktorky. Další dítko bych asi nezvládla tak, jak bych chtěla, takže ještě pár měsíců počkáme.

Holky, Viktorie užje tak velká, když tak na ni koukám. Vůbec to není už to miminko, které mi před čtyřmi měsíci dali do náruče, je to už velká holka :D To to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.9.06 11:38

Holky tak ja miminko uz nechci :oops: staci mi moje dve deti :D a vlastne podle lekaru,jsem mela mit jenom jedno :wink: takze druhe byla nahoda :lol: ale jsme moc radi…casem chceme treti,ale ne nase,ale to az bude mit Gabinu tak 3-4 roky.A pokud mozno,tak aby bylo ve stejnem veku jako Gabinu…o adopci jsme uz mluvili pred Gabinem,protoze doktor nam nedaval moc nadeje na nase miminko :idea: a porad nas ta myslenka drzi :D takze mozna casem budeme mit tri :D

Jinak pro antikoncepci(clovek nikdy nevi,ze jo :lol: si jdu pristi mesic,chci vyzkouset Nuvaring,je to novinka(aspon pro me) je to silikonovy krouzek. Zavadi se jako tampon a po 21 dnech se musí vyjmout a udělat 7-denní pauza. Pozitivem je to, že se hormony uvolňují přímo v pochvě a tím pádem nezatěžují játra.Pak dam vedet jak to funguje :D

Jinak Gabinu je porad hodne miminko(i kdyz obcas radi taky,ze :D Treba v utery vecer,zacal plakat a vydrzel az hodinu 8O mel boleni briska :( ale nastesti je to jen jednou za cas,jinak by me odvazli :roll: ne proto,protoze place,ale protoze mu nemuzu moc pomoc,to me na tom mrzi nejvic :cry: Ted chrni jak andilek :D

A mam novinku(teda pro me :D ale chci se podelit o tu radost :oops: v unoru asi pojedem do Dubai,pry jsme letos nikde nebyli(kvuli tehu) tak at si to uzijem :D jeste uvidime,jaky bude Gabinu,jestli bude vzteklounek,tak nikam nejedu :lol:
A za mesic mi opet odleta dcerka do CR…me je vzdy tak smutno :oops: nerada ji poustim takhle :oops: je to moje prdelka :lol: ale ona je v pohode,vzdy mi rika,ze uz je velka,tak at z toho nedelam velblouda 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová