Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krasne dobre rano zlaticka, tak se zase hlasim z procesu i kdyz dneska mam pocit, ze to tady nepreziju. Vcera jsem mela hrozne otekla lytka, fakt hruza, nemohla jsem skoro chodit, az mi z toho praskla nejaka vetsi zilka a ted mam z toho uplne modrinu, taky mam napnute brisko, a uz chci ty ZATRACENE POHYBY!!!! Vsechno nejak dlouho trva!!!!! Jinak nevim jestli jsem to psala, kazdopadne vysledky pry budou az ZITRA
HRUZA.
VARENKO - mala je moc krasna, nove fotecky jsou supr!!!
CINQ - tebe sleduju tehulko v srpnatkach, jsem jak na trni, mas to za chvilinku vid berusko, uz se tesim i za tebe!!!! Drzim palecky na dnesni kontrole.
ZUZI - co delaji dvojcatka? jak ti je tehulko?
ZANET - dovca byla super, nejradeji bych tam zustala treba na mesic, jen ten muj workoholik pospichal domu, ale urco tam zase nekdy znovu pojedeme, i ten majitel je super. Fakt se to povedlo!!!! A jak ti je kocicko, koukala jsem ze vybirate jmeno, my se taky nemuzeme dohodnout
![]()
MARKETKO - co dela VIKINKA? jak se mas mamulko?
Zdravim vsechny ostatni berusky a vsem preji krasny den!!!
Varenko fotecky nove nemam,jsem porad stejna
aspon myslim…ale nez porodim,jeste jednu fotecku urcite udelam… ![]()
A tvoje princezna je opravdu uzasna
jsem rada,ze uz je to lepsi z briskem
a ty snad budes v poradku uz taky ![]()
Terra jen sleduj
ja stejne budu prenaset
ani tasku do porodnice jeste nemam zabalenou
porad mam cas
…A jak se citis ty????A nejake fotecky????
CINQ - davala jsem fotecky z dovolene do TPP, tak dystak jukni, nebo jsou v prosinci a v lednu. Ja jsem taky nemela tasku do porodnice tu jsem balila az kdyz mi praskla voda
Moc ti to zavidim, uz budes mit uzlicek u sebe a ja se jeste nacekam!!!
Cinq , tak to je děs ty teploty! Tady je teď alespoň přes noc trošku chladněji, takže se snažíme přes noc byt vyvětrat a spí se celkem dobře. Vydrž holka, s tím bříškem v tom vedru to musí být na mašli ![]()
Jména jsme se zatím dohodli, že vybírat nebudeme, je brzy - možná po čtvrteční kontrole
. Ale samozřejmě už máme nějaké tipy (i když ne zrovna dva a dva
), mě by se líbilo pro kluka Daniel a manžel snad hned jak jsem řekla, že jsem těhotná, začal pojmenovávat mimi Michalka
- tedy Michaela (což jsem mu hned zatrhla
, navíc jsme tehdy netušili dvojčátka
) - i když teď se to už začíná líbit i mě, ale těch holčičích je více.
Varenko , metřík změním až o víkendu
tedy doufám
Zatím jsem to nechtěla zakřiknout.
Zanet , mě je teď taky nějak podezřele dobře. Zpočátku mě hrozně bolelo v podbřišku asi jak se roztahovala děloha, ale teď vůbec nic. Jen mě trápí ta příšerná rýma.
Terri , všechno přijde, i ty pohyby… nebuď nedočkavá, i když to jsme všechny, že? Já mám zrovna co mluvit
Nejradši bych byla už ve 20tt abych věděla že tam jsou
![]()
Holčinky - v galérce je fotečka lehátka pro Sashenku. Je bombácké a moooc si ho oblíbila.
![]()
Zase JUKNU
![]()
P.S. koukejte mi nahlásit, kde jsou vaše nová fooota, ať se taky pokochám
![]()
Holky tak jsem si to myslela,zadny porod nebude
pry jsem zamknuta na deset zapadu
takze ani nahodou nepocita,ze bych porodila pred terminem
a mela jsem jim dat moc
samozrejme ani kapku jsem nedala
proste mi to neslo a to je tak pokazde,jakmile chteji moc,nejde to,kdyz chteji krev,tak i kdyby si do me rizli,nic nechce tect ![]()
Varenko jdu se mrknout na lehatko ![]()
Zuzika snazim se vydrzet…ale asi se dobrovolne obesim
na ctvrtek slibujou dest…tak to chci videt
![]()
Jinak s jmenama to mate slozity
ja mela co delat pro jednoho spunta,natoz pro dva
![]()
Varenko , lehatko je hezke, je to jako kolibka? To by se mi taky libilo
No, s tema jmenama to bude jeste zajimave, asi to zatim necham byt, uz z toho mam hlavu jak skopek ![]()
Danny prijede az tak za tyden, kdyz to zvladne dobre. Zalezi, kdy vyrazi. Ach jo. Jeste tyden
![]()
Cinq , jo jo, uz to citim. Uz nejsem unavena, nemusim chodit spat v 9 vecer, takze jsem happy
Pani, ty jsi tak stydliva, ze nechces ukazovat ani moc a krev?
Tak si jeste uzivej tehotenstvi, kdyz se jeste nic nechysta, tak to treba fakt pockas na Noggie ![]()
Takze Gabriel bude mit prijmeni po priteli? Pani, on ma dokonce dve, no nazdar
A to mu chces dat jeste druhe jmeno? To bude maly zmateny ![]()
Prosim, fotecku i s hlavou, ano? ![]()
Terko , tak to byla super dovolena. Nebud netrpeliva, to bude dobry, neboj, a kopanecky taky prijdou. A na mimco si jeste pekne pockej, neni kam spechat. V brisku je mu dobre ![]()
Zuzi , Michalka je nahodou hezke jmeno a Daniel taky (hlavne kdyz se mu rika Danny
(ale ten muj Danny je puvodne Dan, ne Daniel)
Tak vidis, dobry zaklad. Je super, ze manzel se uz zapojil do vyberu jmena. Nakonec bude dobre, ze mas dvojcatka, kazdy vybere jedno jmeno a budete spokojeni oba ![]()
Noggie , ty bys mohla taky poslat nejakou fotecku. Prosiiim ![]()
Ach jo, tak ja jdu zas chvili pracovat. Nechce se mi
![]()
Zanet s tou moci,to bylo neco
tak jsem se snazila na tom zachode,az jsem se posr…
pardon
ale vycurat ani nahodou
a s krev?To je to same,ted tam mam modrinu jak Brno
a boli to ![]()
Fotecku hodim jeste dneska,ale jak jsem byla pred tehu ![]()
To je dobre,ze se citis lepe
ted uz to pujde lip a lip ![]()
Jinak jmena bude mit dve(ani nevim proc
pritel to chce a je to tu pry normalni
muj pritel ma dokonce 3 jmena
ale to uz je moc ![]()
A kdypak uvidim ja tvoji fotecku
Taky se pochlub ![]()
ahoj zlaticka moje, tak ja jen na skok, jdu podat hlaseni - volala jsem na gyndu a verdikt zni:
TRIPPLE TESTIKY JSOU UPLNE V PORADKU!!!! a ja sedim doma a brecim jak zelva, mela jsem OBROVSKY strach kvuli tem spalnickam.
Moc vam vsem dekuju za podporu a preji krasny den, jsem hrozne stastna!!! Urcite se jeste ozvu, zitra odjizdime do nedele ke kamaradce na chaloupku. Mejte se krasne berusky jdu slavit - udelam si fresch juice
![]()
Terko , no vidis, super
Nekdy fakt nema cenu se stresovat predem. Gratuluju! Super zpravicka
Ted se hod do pohody, chaloupka, jo? Hm, to bych si dala taky libit. Tak si to uzij! ![]()
Cinq , ty jsi pripad
Pritom se rika, ze tehulky muzou curat furt, ne? Priste si budes muset pripravit vzorek uz doma ![]()
Ja bych mohla fotit brisko jedine vecer, rano tam nic nemam. ![]()
Vcera v noci jsem nemohla spat a sahala si na bricho a pripada mi, ze dole je nejake tvrde nebo tvrdsi nez jinde. Je to normalni? Rano uz jsem to necitila, ale ted trosku zas. ![]()
Krasny den, holky ![]()
Terra tak to ti gratuluji…vidis to,vse je v pohode,oni nas chteji jenom nervovat tema testama ![]()
Zanet myslim,ze je to normalni,protoze se deloho natahuje,tak je tvrdsi
ale pokud je to tvrdnuti briska,tak to je neco jineho,ale to by jsi snad poznala
Urcite to nic neni
taky jsem se porad sledovala a jeste porad sleduju ![]()
Klidne se vyfot vecer
musis mit prece fotku i ze zacatku tehu
aby jsi mela co srovnavat ![]()
Terri , tak vidíš, všechno je v pořádku. Velká gratulace
Žanet , myslím, že tvrdnutí bříška je v těhu normální
koukni tady http://www.porodnice.cz/default.asp?…
Holky, tak dik za uklidneni, ja jsem se s tim nijak nestresovala, akorat se mi to zdalo zajimave. Zuzi, super clanek, dik, moc pomohl ![]()
Cinq, tak ja se teda vyfotim, ale az prijede Danny. To uz bude brisko urcite vic vykukovat
Takze tak za tyden. Dam vedet. A kde je tvoje fotka s hlavou, co?
Nezapomen, jeste urcite jednu s mimi v brisku chceme videt.
Uz mate vybrane to druhe jmeno?
Kde jste vsechny, babulky? Neflakat to, dat o sobe vedet!!! ![]()
Dnes se mi stala desna vec. Vyprala jsem Dannyho kratase a neprohlidla jsem kapsy a on tam mel cernou fixu… Ja jsem si toho vubec nevsimla. Tak jsem to pak strcila do susicky, ona se otevrela a pocmrkala vsechno obleceni…
Ach jo. Uz jsem to zkousela cistit snad vsim vcetne odlakovace, tak to mam ted na prstech, ale z tricek a kalhot to nezmizelo. Ach jo. Kdyz me to tak nebavi prohlizet kapsy, ja normalne peru penize, vizitky a vsechno mozne, ono se to v susicce krasne ususi
No co uz. Duvod jit nakupovat
![]()
Zanet tak koukam,ze v tomto horku nikdo neni na internetu,ja jsem byla dopoledne v parku si cist knihu a machat nozky ve fontane
kdyz uz nemuzu do bazenu
cpala jsem se zmrzlinou a pak jsem si k obedu koupila pizzu
no proste,dneska kaloricka bomba ![]()
Taky jsem byla koupit priteli k narozeninam elektricky gril a DVD a jeste neco mu chci koupit k tomu,ale uz nevim co
a kytku samozrejme
ale narozeniny ma az ve stredu,tak ho pozvu jeste do restaurace(jestli neporodim,do te doby ![]()
Posledni noc jsem se rozhodla,ze jeste rodit nechci
v sobotu mi prijede uz dcerka,tak ji chci vzit v pondeli do kina a tu stredu chci jit do restaurace s pritelem a dcerkou
takze ted spis premlouvam prcka,at si tam klidne jeste zustane,kdyz se mu tam tak libi
a i kdyby se rozhodl jit ven,tak hlavne ne zitra nebo v sobotu
protoze zitra jede pritel na cely den asi 400km pryc a v sobotu musim vyzvednout dcerku na letisti(jsem jedina osoba,ktera muze ![]()
Jinak kapsy taky neprohlizim,kolikrat se mi stane neco podobneho…rada taky nakupuju(dobra vymluva…
Jmeno porad neni…nemluzem se nejak domluvit.Mozna Gabriel-Yves…nevim…uvidime jeste.
Jak se ti libila fotka????A konecne vidis muj ksicht…ale ten se porad meni,teda vlasy.
Fotecku urcite dej taky,at vidime dalsi pupicek.
To jsem se rozepsala…