Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
je to přesně měsíc, co jsem podstoupila kyretáž dělohy, z duvodu zamlklého těhotenstvy. přiznám se že sestinedělí jsme nevydržely, přibližně po tydnu jsme na to hupsly opět
nyní je to tyden co mě začaly bolet (silně) prsa jako u předešlého těhotenství, na gynekologii jsem byla, ale zdřejmě by to bylo brzy a tak nic nejde vidět jen ty prsa pry mam zduřela jako v těhotenství. na krev jdu až zitra a vysledky hcg poznám až za par dni a testik si bohužel dělat nemám, že pry muže byt falešně pozitivní z duvodu předešlého těhotenství a následném potratu kdy hcg nemuselo ještě dostatečně klesnout. máte s tím nějaké zkušenosti? skutečně mohu tak brzy otěhotnět po kyretáži, přiznam se že by mě to jen těšilo… předem děkuji za odpoved ![]()
Pokud jsi měla sex s mužem, tak otěhotnět můžeš. Co na to tvoje tělo je ovšem otázka druhá - může to být vše v pořádku a taky nemusí - přeci jen kyretáž byl velký zásah do těla a násilné roztažení čípku…
@hana 3 píše:
Dobrý den,
je to přesně měsíc, co jsem podstoupila kyretáž dělohy, z duvodu zamlklého těhotenstvy. přiznám se že sestinedělí jsme nevydržely, přibližně po tydnu jsme na to hupsly opětnyní je to tyden co mě začaly bolet (silně) prsa jako u předešlého těhotenství, na gynekologii jsem byla, ale zdřejmě by to bylo brzy a tak nic nejde vidět jen ty prsa pry mam zduřela jako v těhotenství. na krev jdu až zitra a vysledky hcg poznám až za par dni a testik si bohužel dělat nemám, že pry muže byt falešně pozitivní z duvodu předešlého těhotenství a následném potratu kdy hcg nemuselo ještě dostatečně klesnout. máte s tím nějaké zkušenosti? skutečně mohu tak brzy otěhotnět po kyretáži, přiznam se že by mě to jen těšilo… předem děkuji za odpoved
Samozřejmě otěhotnět můžeš, proto by se taky šestinedělí mělo dodržovat..
Znám několik případů, kdy byly děti počaty v šestinedělí. Je to každého věc, každopádně budeš muset počkat, jak dopadnou testy..Přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj, to ti kromě výsledků krve nikdo neřekne.
možné to je, ale může to bát ještě reakce těla po předešlém těhotenství. já jsem otěhotněla taky po revizi hned- ale po šestinedělí.
bylo mi doporučeno, nechat proběhnout alespoň první menstruaci
ono to asi svůj význam má. ta kyretáž je násilné roztažený čípku a ten pak v těhotenství sakra potřebuješ mít ve formě
jak říkám, já otěhotněla taky brzy po revizi a půl těhotenství proležela ve strachu pro nedostatečnost děložního hrdla- souviset to nemuselo, ale ![]()
ale rozumím té touze po dalším miminku ![]()
tak ať vše dobře dopadne
Otěhotnět můžeš a test falešně pozitivní být taky může. Nezbývá než čekat.
Ahoj, tak pokud jsi těhotná, tak obrovská gratulace a malinká závist
řeším to stejné, byla jsem zhruba před čtyřmi měsícemi na revizi..My teda vydrželi týdny čtyři a dávali si pozor až do ted, kdy už jsme si řekli, že by to mohlo být vůči mému tělu zodpovědné
V podstatě jsme se trefili dva dny před ovulací a i v den ovulace, jenže já ted ms měla takovou všelijakou, vlastně od té doby dvakrát a to po šesti týdnech. Ovu ale počítám podle mého normálního cyklu, protože doufám, že můj organismus byl pouze zmatený. Ovu jsem měla 25. ms má přijít osmého, už jsem to nevydržela a dělala si test, ale vůbec nic. A jak říkáš, u prvního těhu mě bolela prsa, nafouklé břicho, jenže ted nic
snad je trošku to břicho, ale to mám před každou menstruací, takže to vidím tak, že u nás se asi nepovedlo… Zkoušela jsi měřit BT? to ti může taky napovědět…Jinak pokud si mimi přeješ, moc gratuluju, bude-li to pozitivní ![]()
Děkuji za odpovědi… fakt je že některé ženy co porušily 6tinedělí jsou povětšinou těhotné hned… dukezem je imá matka
kdy zzrovna já jsem šestinedělní dítě
takže nakonec ani nevím čemu se tak divím ![]()
![]()