Těhotná po potratu?

85
3.11.13 17:31

těhotná po potratu?

Dobrý den,
je to přesně měsíc, co jsem podstoupila kyretáž dělohy, z duvodu zamlklého těhotenstvy. přiznám se že sestinedělí jsme nevydržely, přibližně po tydnu jsme na to hupsly opět :D nyní je to tyden co mě začaly bolet (silně) prsa jako u předešlého těhotenství, na gynekologii jsem byla, ale zdřejmě by to bylo brzy a tak nic nejde vidět jen ty prsa pry mam zduřela jako v těhotenství. na krev jdu až zitra a vysledky hcg poznám až za par dni a testik si bohužel dělat nemám, že pry muže byt falešně pozitivní z duvodu předešlého těhotenství a následném potratu kdy hcg nemuselo ještě dostatečně klesnout. máte s tím nějaké zkušenosti? skutečně mohu tak brzy otěhotnět po kyretáži, přiznam se že by mě to jen těšilo… předem děkuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
3.11.13 17:36

Pokud jsi měla sex s mužem, tak otěhotnět můžeš. Co na to tvoje tělo je ovšem otázka druhá - může to být vše v pořádku a taky nemusí - přeci jen kyretáž byl velký zásah do těla a násilné roztažení čípku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.11.13 17:37
@hana 3 píše:
Dobrý den,
je to přesně měsíc, co jsem podstoupila kyretáž dělohy, z duvodu zamlklého těhotenstvy. přiznám se že sestinedělí jsme nevydržely, přibližně po tydnu jsme na to hupsly opět :D nyní je to tyden co mě začaly bolet (silně) prsa jako u předešlého těhotenství, na gynekologii jsem byla, ale zdřejmě by to bylo brzy a tak nic nejde vidět jen ty prsa pry mam zduřela jako v těhotenství. na krev jdu až zitra a vysledky hcg poznám až za par dni a testik si bohužel dělat nemám, že pry muže byt falešně pozitivní z duvodu předešlého těhotenství a následném potratu kdy hcg nemuselo ještě dostatečně klesnout. máte s tím nějaké zkušenosti? skutečně mohu tak brzy otěhotnět po kyretáži, přiznam se že by mě to jen těšilo… předem děkuji za odpoved :)

Samozřejmě otěhotnět můžeš, proto by se taky šestinedělí mělo dodržovat.. :nevim: Znám několik případů, kdy byly děti počaty v šestinedělí. Je to každého věc, každopádně budeš muset počkat, jak dopadnou testy..Přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
joaska
3.11.13 17:44

Ahoj, to ti kromě výsledků krve nikdo neřekne.
možné to je, ale může to bát ještě reakce těla po předešlém těhotenství. já jsem otěhotněla taky po revizi hned- ale po šestinedělí.
bylo mi doporučeno, nechat proběhnout alespoň první menstruaci
ono to asi svůj význam má. ta kyretáž je násilné roztažený čípku a ten pak v těhotenství sakra potřebuješ mít ve formě
jak říkám, já otěhotněla taky brzy po revizi a půl těhotenství proležela ve strachu pro nedostatečnost děložního hrdla- souviset to nemuselo, ale :nevim:

ale rozumím té touze po dalším miminku :kytka:
tak ať vše dobře dopadne

• Citovat
  • Upravit
6499
3.11.13 17:53

Otěhotnět můžeš a test falešně pozitivní být taky může. Nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.11.13 18:24

Ahoj, tak pokud jsi těhotná, tak obrovská gratulace a malinká závist :) řeším to stejné, byla jsem zhruba před čtyřmi měsícemi na revizi..My teda vydrželi týdny čtyři a dávali si pozor až do ted, kdy už jsme si řekli, že by to mohlo být vůči mému tělu zodpovědné :) V podstatě jsme se trefili dva dny před ovulací a i v den ovulace, jenže já ted ms měla takovou všelijakou, vlastně od té doby dvakrát a to po šesti týdnech. Ovu ale počítám podle mého normálního cyklu, protože doufám, že můj organismus byl pouze zmatený. Ovu jsem měla 25. ms má přijít osmého, už jsem to nevydržela a dělala si test, ale vůbec nic. A jak říkáš, u prvního těhu mě bolela prsa, nafouklé břicho, jenže ted nic :( snad je trošku to břicho, ale to mám před každou menstruací, takže to vidím tak, že u nás se asi nepovedlo… Zkoušela jsi měřit BT? to ti může taky napovědět…Jinak pokud si mimi přeješ, moc gratuluju, bude-li to pozitivní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.11.13 13:19

Děkuji za odpovědi… fakt je že některé ženy co porušily 6tinedělí jsou povětšinou těhotné hned… dukezem je imá matka :D kdy zzrovna já jsem šestinedělní dítě :D takže nakonec ani nevím čemu se tak divím :)
:srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital