Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já použila Postinor do 12 hodin a později jsem zjistila, že jsem v 5tt. Jednou jsme nedali pozor…Takže nespoléhej..
Take jsem otehotnela pres postinor. Meli jsme tehdy 2deti a 3 nebylo v planu.Ted jsem rada ze malou mam
.
Skvělé doufám že u mě to nebude stačí jen jedno dítě znám to od známé co má 3 děti 2 už větší a teď 2mesicni mimi takže bych si hodila 🎀
Proč sis dělala tehotensky test? Dva dny po styku ti fakt neukaze, jestli si těhotná i kdyby si byla.
Holky kdy jste zjistily že postinor selhal že jste našly 2 čárky na tt? A byly jste těhu
@Anonymní
Já to zjistila po čase, zničehonic jsem byla nezvykle unavená. Tak jsem zkusila test a byl pozitivní. Musis čekat, to nezjistis hned.
5 dnu pred menstruaci je velmi mala pravdepodobnost, ze bys otehotnela.
Ahoj holky, pridavam se. V sobotu v noci se stala nehoda, v nedeli zavrene lekarny, nulsoru jsem vzala v pondeli po 35 hodinach cca. Den po nehode jsem cítila probihajici ovulaci. Jsem 16 DC. Zatim nespinim, nekrvacim, nic.. Myslite, ze je nejaka vetsi sance, ze budu tehotna? ![]()
Dodatečná hormonální antikoncepce zabraňuje ovulaci. Pokud už ovulace proběhla, potom je neúčinná. V takovém případě spolehlivě pomůže zavedení nitroděložního tělíska do 5 dnů po souloži.
@Lemrucha vazne??
to jsem vubec netusila.. A jakoze nedelala jsem si ovulacni test a nemam ovulaci absolutne pravidelnou v nejaky urcity den cyklu, ale v tu nedeli jsem to citila dost jasně.
Ahoj
16.11 jsem měla s přítelem nechráněný styk, používám antikoncepci, ale měla jsem antibiotika a ty účinek antikoncepce snižují.. Proto jsem si hned 13 hodin po styku (17.11) vzala Postinor. Vše bylo v pořádku, ale ve středu jsem měla takový hnědý výtok. Myslela jsem, že to je z Postinoru, přece jen tolik hormonů
ale večer a celý čtvrtek nic, až dnes ráno zase hnědý výtok s troškou krve a teď zase klid
od středy mě dost bolí v podbřišku, několikrát se mi udělalo špatně od žaludku a jednou na omdlení. Ve čtvrtek jsem měla dostat MS a já jsem z tohohle dost zmatená
mám to brát jako MS, nebo je nějaká šance těhotenství?
vím, že záleží taky na tom jestli jsem měla ovulaci, ale podle doktorky mám ovulaci dost nepravidelně. Doma už mám roční holčičku a ta se „povedla“ 4 dny před MS ![]()
Nemá s tím prosím někdo zkušenosti? Předem děkuji ![]()