Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
1.2.20 21:41

Mít dvě děti je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.20 21:42

Já použila Postinor do 12 hodin a později jsem zjistila, že jsem v 5tt. Jednou jsme nedali pozor…Takže nespoléhej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.2.20 21:47

Take jsem otehotnela pres postinor. Meli jsme tehdy 2deti a 3 nebylo v planu.Ted jsem rada ze malou mam ;) ;) ;) ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 21:48

Skvělé doufám že u mě to nebude stačí jen jedno dítě znám to od známé co má 3 děti 2 už větší a teď 2mesicni mimi takže bych si hodila 🎀

• Citovat
  • Upravit
156
1.2.20 21:53

Taky mám doma Postinorku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35885
1.2.20 22:01

Proč sis dělala tehotensky test? Dva dny po styku ti fakt neukaze, jestli si těhotná i kdyby si byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 22:01

Holky kdy jste zjistily že postinor selhal že jste našly 2 čárky na tt? A byly jste těhu

• Citovat
  • Upravit
91
1.2.20 22:03

Den po vynechani MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.20 22:19

@Anonymní
Já to zjistila po čase, zničehonic jsem byla nezvykle unavená. Tak jsem zkusila test a byl pozitivní. Musis čekat, to nezjistis hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.2.20 22:46

5 dnu pred menstruaci je velmi mala pravdepodobnost, ze bys otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.11.20 21:13

Ahoj holky, pridavam se. V sobotu v noci se stala nehoda, v nedeli zavrene lekarny, nulsoru jsem vzala v pondeli po 35 hodinach cca. Den po nehode jsem cítila probihajici ovulaci. Jsem 16 DC. Zatim nespinim, nekrvacim, nic.. Myslite, ze je nejaka vetsi sance, ze budu tehotna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.11.20 21:25

Dodatečná hormonální antikoncepce zabraňuje ovulaci. Pokud už ovulace proběhla, potom je neúčinná. V takovém případě spolehlivě pomůže zavedení nitroděložního tělíska do 5 dnů po souloži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.11.20 21:41

@Lemrucha vazne?? 8o to jsem vubec netusila.. A jakoze nedelala jsem si ovulacni test a nemam ovulaci absolutne pravidelnou v nejaky urcity den cyklu, ale v tu nedeli jsem to citila dost jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.20 16:31

Ahoj :mavam: 16.11 jsem měla s přítelem nechráněný styk, používám antikoncepci, ale měla jsem antibiotika a ty účinek antikoncepce snižují.. Proto jsem si hned 13 hodin po styku (17.11) vzala Postinor. Vše bylo v pořádku, ale ve středu jsem měla takový hnědý výtok. Myslela jsem, že to je z Postinoru, přece jen tolik hormonů :roll: ale večer a celý čtvrtek nic, až dnes ráno zase hnědý výtok s troškou krve a teď zase klid :roll: od středy mě dost bolí v podbřišku, několikrát se mi udělalo špatně od žaludku a jednou na omdlení. Ve čtvrtek jsem měla dostat MS a já jsem z tohohle dost zmatená :nevim: mám to brát jako MS, nebo je nějaká šance těhotenství? :zed: vím, že záleží taky na tom jestli jsem měla ovulaci, ale podle doktorky mám ovulaci dost nepravidelně. Doma už mám roční holčičku a ta se „povedla“ 4 dny před MS :D
Nemá s tím prosím někdo zkušenosti? Předem děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13
9.12.20 23:10

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie