Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lenyss To je ale vykutálený chlapík. Zrovna v den, kdy máš ovulaci, sabotuje kondom ![]()
Teď už ti beztak nezbude nic jiného, než čekat, jak toto dopadne. O to víc jsi měla přemýšlet před užitím, když jsi první potrat nesla špatně. Nutno dodat, že bys těhotná nemusela být ani bez užití postinoru, na to nestačí „jen se trefit“. Tak ti budu držet palce, aby přišla MS úplně normálně, jak přijít má a pak nebude co řešit.
No víš, taky jsem před týdnem nečekaně otěhotněla, ale ani mě nenapadlo zařídit to tak aby miminko nebylo. Myslím, že pokud jsi takhle nerozhodná tak na miminko nejsi ještě dostatečně připravená - promiň za možná nepříjemný názor, ale takto to vidím…
PS: Máte docela zvláštní vztah - přítel Tě potajmu otěhotňuje a ty se potajnu odtěhotňuješ…
@lenyss píše:
Zustal ve me..pry sklouzl..nechapu jak mohl sklouznout. proto si myslim ze to udelal schvalne..
Sklouznout může, to se občas stát může. Zvlášť, když po vyvrcholení v tobě zůstane o chvilku déle a erekce opadne. Spíš si říkám, jak by to vypadalo, kdyby to udělal schválně? Jako že by ho nasadil jen trošku?
Jejda tohle je fakt dobrá diskuze
od rána jsem se tak nezasmála. Prosím Vás řekněte mi jak přítel úmyslně zařídí sklouznutí kondomu. My ho teda použili celkem tak dvakrát, ale buď tam drží nebo nedrží ne?! ![]()
@Kakika píše:
Sklouznout může, to se občas stát může. Zvlášť, když po vyvrcholení v tobě zůstane o chvilku déle a erekce opadne. Spíš si říkám, jak by to vypadalo, kdyby to udělal schválně? Jako že by ho nasadil jen trošku?
No to mě právě taky vrtá hlavou. Snažím si to představit, ale nejde to ![]()
Me se uz taky jednou stalo ze sklouzl a zustal kondom ve me… a nevim moc jak by tomu ten chlap mohl pomoci…takze to treba byla opravdu nahoda. Kazdopadne, snad tehotna nebudes, nemyslim ze by to bylo vhodne vzhledem k tomu ze ty jeste nechces a k tomu to nemate vyresene s pritelem a ani si poradne neverite
Meli by jste si promluvit o tom kdy mimco ano a kdy ne - jinak z toho kouka pruser.
Tak pokud nemůžeš brát antinu, nechceš být těhys, a na babo nejsi evidentně připravená, máš nespolehlivého partnera/kondom, tak nesexuj…nebo chceš dokola zobat pilulky a bát se potratu?? To zní docela šíleně, promiň…
A nejdřív ze všeho bych to probrala s partnerem…
@lenyss píše:
Ahoj holky.. prosim vas, mam dotaz.. v lonskem roce jsem mela nehodu, a uzila postinor, i pres to jsem byla tehys.. ale prisel samovolny potrat.. nini se mi nehoda stala zas. presne v den ovulace, tabletu sem uzila 30hod.po.. mam se zrovna smirit s tim ze zase budu tehys-pritel by chtel-podezrivam ho ze to udelal na schval-ja zas na tajnaka snedla ten prasek…uz jsem se s tim i docela smirila a babo bych i brala.. nemuze to byt zase uhnizdne espatne-a zase aby prisel potrat?? ten prvni jsem nejak dobre nerozdychala…
jak malý děti - zařiď si jinou antikoncepci, když nevěříš chlapovi. Těhotenství po postinoru je velmi nepravděpodobné, to, že se jednou povedlo, je spíš zázrak.
@lenyss píše:
Neni to vylozene ze bych ho nechtela.. jen sme se dohodli ze ho nechcem ted..normalni antinu jist nemuzu, a bohuzel selhal kondom..presne 30hodin jsem jen sedela a premyslela a brecla jesi ano ci ne…bohuzel jsem ted nastoupila do nove prace, vrizujem nove bydleni, sepsala sem pro a proti a bohuzel jsem to slupla…
Nemůžeš normální HA a rveš do sebe hormonální bombu?
No to potěš koště
Rozhodne lepsi do sebe „narvat“tohle nez jit pak na potrat ne??? boze holky, ptaa sem se na nazor… nekdo hold chodi na potraty nekdo to hold resi takhle..
@lenyss píše:
Rozhodne lepsi do sebe „narvat“tohle nez jit pak na potrat ne??? boze holky, ptaa sem se na nazor… nekdo hold chodi na potraty nekdo to hold resi takhle..
HA se v 99% procentech případů nesmí brát kvůli sklonům k tromboze - nesmí se hormony a narvat do sebe postinor je sebevražda, proto to píšu!!! ![]()
@lenyss píše:
A někdo se chrání ![]()