Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
17.2.14 13:50

Ahoj, dnes jsem 9+1 přes Postinor, který jsem užila necelé dvě hodiny po styku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 09:00
@Jasisi píše:
Ahoj, dnes jsem 9+1 přes Postinor, který jsem užila necelé dvě hodiny po styku. ;)

Ahoj, tak já dělala test a vyšel naštěstí negativní :-)

• Citovat
  • Upravit
12
29.4.14 11:29

Ahoj holky.. prosim vas, mam dotaz.. v lonskem roce jsem mela nehodu, a uzila postinor, i pres to jsem byla tehys.. ale prisel samovolny potrat.. nini se mi nehoda stala zas. presne v den ovulace, tabletu sem uzila 30hod.po.. mam se zrovna smirit s tim ze zase budu tehys-pritel by chtel-podezrivam ho ze to udelal na schval-ja zas na tajnaka snedla ten prasek… :roll: uz jsem se s tim i docela smirila a babo bych i brala.. nemuze to byt zase uhnizdne espatne-a zase aby prisel potrat?? ten prvni jsem nejak dobre nerozdychala… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
29.4.14 11:32

@lenyss Tak po užití postynoru bych se teda za ten potrat modlila, nemohla bych žít celé těhotenství ve strachu, zda nebude dítě díky tabletě poškozené 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 11:35

No to me prave taky depta.. procitam vsude diskuze zatim sem teda nenarazila na zadnou kde by se psalo ze to melo nejaky spatny vliv na mimi, ale jeto preci jen driak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.14 11:36

@lenyss 30 hodin jsi měla na změnu rozhodnutí (vzít/nevzít) a ty se rozhodneš, že bys dítě chtěla až potom? No, rozhodně bych se modlila, aby postinor zabral a pak si našla jiného přítele, protože aby on ti naschvál dělal dítě a ty natajnačku žrala postinor… to zírám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.4.14 11:37

Těhys 8o babo 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.4.14 11:37

@lenyss Doufám, že „tehys“ nebudeš, když dítě tolik nechceš, proč se nechráníš a spoléháš na nespolehlivého partnera? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 11:39

Neni to vylozene ze bych ho nechtela.. jen sme se dohodli ze ho nechcem ted..normalni antinu jist nemuzu, a bohuzel selhal kondom..presne 30hodin jsem jen sedela a premyslela a brecla jesi ano ci ne…bohuzel jsem ted nastoupila do nove prace, vrizujem nove bydleni, sepsala sem pro a proti a bohuzel jsem to slupla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.14 11:41

Ahoj, jak jsem psala výše, otěhotněla jsem po tabletě, kterou jsem si vzala do 1,5h, další přesně podle návodu. Byla jsem přesně v nejlepším a tabletka nezabrala. Jsem v 5. měsíci a vše je v naprostém pořádku, genetika a všechny testy na jedničku. I v příbalové letáku píšou, že Postinor nemá vliv na vývoj dítěte. Dr. mi to říkal taky. A taky říkal, že maximálně může to velmi rané těhotenství zastavit. Byla bych v klidu. Podle všeho by to na potrat také nemělo mít žádný vliv. Stačí si přečíst víc o tom, jak Postinor vlastně funguje. Držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.4.14 11:46
@Spagata píše:
Těhys 8o babo 8o :zed:

to je jedine, co dokazu vnimat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.4.14 11:46

@lenyss jednou píšeš, že to přítel udělal schválně, pak že selhal kondom, tady si někdo vymejšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 11:48

Ano..selhla kondom..ale myslim si ze selhal umyslne.. takhle sem to myslela.. proste on to dite chce co nejdriva ja az zaridime a vyridime bydleni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.4.14 11:49

@lenyss jak úmyslně selže kondom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 11:52

Zustal ve me..pry sklouzl..nechapu jak mohl sklouznout. proto si myslim ze to udelal schvalne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí