Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dnes jsem 9+1 přes Postinor, který jsem užila necelé dvě hodiny po styku. ![]()
@Jasisi píše:
Ahoj, dnes jsem 9+1 přes Postinor, který jsem užila necelé dvě hodiny po styku.
Ahoj, tak já dělala test a vyšel naštěstí negativní ![]()
Ahoj holky.. prosim vas, mam dotaz.. v lonskem roce jsem mela nehodu, a uzila postinor, i pres to jsem byla tehys.. ale prisel samovolny potrat.. nini se mi nehoda stala zas. presne v den ovulace, tabletu sem uzila 30hod.po.. mam se zrovna smirit s tim ze zase budu tehys-pritel by chtel-podezrivam ho ze to udelal na schval-ja zas na tajnaka snedla ten prasek…
uz jsem se s tim i docela smirila a babo bych i brala.. nemuze to byt zase uhnizdne espatne-a zase aby prisel potrat?? ten prvni jsem nejak dobre nerozdychala… ![]()
@lenyss Tak po užití postynoru bych se teda za ten potrat modlila, nemohla bych žít celé těhotenství ve strachu, zda nebude dítě díky tabletě poškozené ![]()
No to me prave taky depta.. procitam vsude diskuze zatim sem teda nenarazila na zadnou kde by se psalo ze to melo nejaky spatny vliv na mimi, ale jeto preci jen driak..
@lenyss 30 hodin jsi měla na změnu rozhodnutí (vzít/nevzít) a ty se rozhodneš, že bys dítě chtěla až potom? No, rozhodně bych se modlila, aby postinor zabral a pak si našla jiného přítele, protože aby on ti naschvál dělal dítě a ty natajnačku žrala postinor… to zírám ![]()
@lenyss Doufám, že „tehys“ nebudeš, když dítě tolik nechceš, proč se nechráníš a spoléháš na nespolehlivého partnera? ![]()
Neni to vylozene ze bych ho nechtela.. jen sme se dohodli ze ho nechcem ted..normalni antinu jist nemuzu, a bohuzel selhal kondom..presne 30hodin jsem jen sedela a premyslela a brecla jesi ano ci ne…bohuzel jsem ted nastoupila do nove prace, vrizujem nove bydleni, sepsala sem pro a proti a bohuzel jsem to slupla…
Ahoj, jak jsem psala výše, otěhotněla jsem po tabletě, kterou jsem si vzala do 1,5h, další přesně podle návodu. Byla jsem přesně v nejlepším a tabletka nezabrala. Jsem v 5. měsíci a vše je v naprostém pořádku, genetika a všechny testy na jedničku. I v příbalové letáku píšou, že Postinor nemá vliv na vývoj dítěte. Dr. mi to říkal taky. A taky říkal, že maximálně může to velmi rané těhotenství zastavit. Byla bych v klidu. Podle všeho by to na potrat také nemělo mít žádný vliv. Stačí si přečíst víc o tom, jak Postinor vlastně funguje. Držím palec!
@lenyss jednou píšeš, že to přítel udělal schválně, pak že selhal kondom, tady si někdo vymejšlí.
Ano..selhla kondom..ale myslim si ze selhal umyslne.. takhle sem to myslela.. proste on to dite chce co nejdriva ja az zaridime a vyridime bydleni..
Zustal ve me..pry sklouzl..nechapu jak mohl sklouznout. proto si myslim ze to udelal schvalne..