Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
15.11.16 07:04

@lvervik Mela jsem postinor…taky v ovulaci a je znej chlapecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.11.16 11:31

@Malike Taky tusim kluka :-) Taky v ovulaci… presne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.12.16 12:11

Dobrý den mám důležitý dotaz

Dobrý den chtěla bych se zeptat Před minulý měsíc což bylo 29.10 jsem dostala menzes, měla jsem ho normálně jako vždy 5 dní pak jsem měla pohlavní styk s kamarádem a praskl nám kondom tak jsem ihned ještě ten den a ihned po styku běžela do lekarny a užila jsem postinor nyní jsem druhý den začala krvácet. Krvácení mi trvalo chvilku jen 3 dny mezitím jsem si našla nového přítele a snim jsem spala 2 den a přítel se neuhlídal tak jsme to pak nechali bejt a pravidelně jsme si nedávaly pozor. Nyní jsem 5tt těhotná a mám obavy že miminko jsem počala s tím kamarádem :think: :( :( je to možné? děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.12.16 12:26

@KeyGye Key, nemyslim, ze by to bylo z toho sexu s kamaradem… Protoze jsi mela po menzes brzy… Zalezi jak moc brzy. Tady ty nase pripady otehotneni, jsou opravdu vzdy z doby ovulace… Ja uzila lek druhy den a presne cca 19. hodin… Tam je opravdu jisty cas pri ovu pro spojeni spermie s vajickem. Kazda zena i mlada, pokud uz umi soulozit ;-) By mela vedet, ze par dni po mns lze otehotnet. Nejvyssi pravdepodobnost je pri ovulaci… po ni uz jen jeden den. Pred mns tyden vicemene zrala zdna s pravidelnou mns muze byt vcelku klidna, ze neotehotni. No nebala bych se. Hodne stesti Key! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.12.16 12:32

ahoj

@lvervik takže si myslíte že to čekám s přítelem? :) taky mi to příjde jako blbost kdyby s tím kamarádem protože jsem ihned po polulce krvacela 3 dny což znamená že to zaučinkovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.12.16 12:36

@KeyGye Jasny i to jasne… Jinak se nekrvaci a nejsou vuuubec zadny projevy… H
Budte v klidu. Navic tohle fakt by casove i poradil jiste sam lekar… pozna dnes na kombinovanem screeningu jasne, tyden sem tyden tam… :-) Budte klidna. Je uzasny, ze pritel se k tomu stavi pozitivne. Predpokladam, ze to uz vi :-) Ja chodila s pritelem dva a pul roku… od r. 2010 jsme se znali… videli se v r.2011… uzasna laska… Tri tydny vim, ze je fakt zenatej… Neozyva se… nekomunikuje… Hrozny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.12.16 12:47

...

@lvervik tak to mi je líto :( co se vám přihodilo. To jste mě uklidnila :palec: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.17 04:50

Nulsora

Ahoj holky, jdu s otázkou na spolehlivost Nulsory. Vzala jsem si ji do 48 hodin, myslím že maximálně něco přes 30-32 hodin. Menses jsem měla dostat až teď, kolem 25-30.7. ale přišla už v sobotu, týden po nehodě… No a teď celou noc je mi dost špatně a na zvraceni. Tak se chci zeptat jestli to může značit neuchyceni tabletky a těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.17 17:51

Zdravím jsem tu nová a chtěla bych se poradit.Snad tu najdu radu…S přítelem jsme měli nechráněný sex 3× po sobě já si vzala postinor hned 4 den dopoledne. Jenže přítel mi pak říkal že by chtěl mimi bavili jsme se o tom a tak jsme měli po postinoru a další dny nechráněný sex.Dnes se dostavilo špinění a nevím jestli to něco značí…ms mám dostat až za 14 dní. Tak ted nevím co dělat jestli čekat co bude nebo kdy si mohu udělat test? Otěhotněla jste některá přes postinor? Bude zdravé miminko a plod to nijak neohrozí? Děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.7.17 17:57

Já když vzala postinor tak jsem jsem ms dostala asi za 5 dní do ms bylo víc jak 2 týdny těhotná jsem nebyla
a nechápu postinor po 4 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.7.17 17:59

3 dny jste sexovali a 4. den postinor? Není náhodou postinor do 48 hodin? To jste to pěkně dokombinovali.
První den jsi mohla otěhotnět, pak postinor na ty další dva dny…
No otěhotnět jsi určitě mohla jak ten první den tak ty dny po postinoru, ale teda je to pěkně nesmyslný galimatyáš :)
Jinak postinor krásně rozhodí celý cyklus i organismus, takže to špinění může být díky tomu. A test bych dělala první den vynechané menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.17 18:03

@Ráchelia MS se má dostavit za dva týdny tak mám počkat co bude? :/ Já vím že to zní blbě ale četla jsem hodně diskuzí kdy plno žen otěhotnělo i po použití postinoru…Tak ted nevím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.7.17 18:06

Třeba se ti ms rozjede už teď. Uvidíš. Těhotná být můžeš. Možná bych byla raději kdybych nebyla a zkusila to příští cyklus bez postinoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.17 18:08

@Náměsíčná No já mu to taky říkala že je to risk že…Nechápu zmatená úplně…:( Počkám co bude děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.17 18:17
@Terka8828 píše:
Zdravím jsem tu nová a chtěla bych se poradit.Snad tu najdu radu…S přítelem jsme měli nechráněný sex 3× po sobě já si vzala postinor hned 4 den dopoledne. Jenže přítel mi pak říkal že by chtěl mimi bavili jsme se o tom a tak jsme měli po postinoru a další dny nechráněný sex.Dnes se dostavilo špinění a nevím jestli to něco značí…ms mám dostat až za 14 dní. Tak ted nevím co dělat jestli čekat co bude nebo kdy si mohu udělat test? Otěhotněla jste některá přes postinor? Bude zdravé miminko a plod to nijak neohrozí? Děkuji za případné rady.

hned 4 den. Velmi pohotové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital