Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.11.14 18:41

Ahoj chtela jsem se zeptat.. ze soboty na nedeli jsem mela nechraneny styk a pritel se do me udelal ( nevim jak jinak to napsat) ten tyden jsem mela menstruaci ale vzala jsem si prasky o 2 dny drive nez jsem normalne mela. Jelikoz bydlim dal od jakekoliv lekarny tak jsem si postinor koupila az dnes rano. Hnedka jsem si ho vzala ale bylo to kolem 30 hodin po. Tak se chci zeptat na vas nazor. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 18:54

Tak se hlásím do pozitivní postinorové řady. Já teda neměla přímo tento prášek, ale cosi jiného - bral se jenom jeden. MS se zpozdila - očekávala jsem po té hormonální bombě rozházený cyklus a ejhle: dnes pozitivní test. Teď už nezbývá než věřit, že je všechno v pořádku. Druhé dítě jsme chtěli, jenže mi vyšla špatně krev a výsledky přišly asi 20 hodin poté, co jsme „zadělali“. Takže jsem šupajdila pro tabletku, abych předešla případným komplikacím. A takhle to dopadlo… Mám strach, co bude dál… :(

• Citovat
  • Upravit
11.12.14 20:44

postinor není 100%!!!

ahoj.Tak před 3 tydny jsem měla s manželem nehodu, užila jsem postinor dle navodu.Po tydnu test negativní. Dnes 3 tydny 3 testy pozitivní!!Nespolehejte na postinor, ale jedte k lekaři. Ušetříte si problémy! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 11:50

AHoj
Minuly mesic jsem po styku pouzila pro jistotu postinor. Beru HA bonadea ale tak pro jistotu jsem si ho vzala.. Pred menstruaci ten mesic jsem mela slabsi krvaceni ale co jsem tu cetla tak to neni nejak ojedinele. Jenze ted dalsi mesic mam platicko HA dobrat ve ctvrtek a uz asi 4 den mam trosku vetsi spineni a dnes je to skoro jak menstruace… tehotensky test jsem si delala a negativni.. myslite ze to muze byt jeste tim postinorem a ze se nemusim bat ze by postinor a nebo antikoncepce nezabrali? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
22.12.14 12:32

Ahojky. pokud krvacis, tak je to dobře. A tehotenství nehrozí. Ja po postinoru nekrvacela vubec, coz se me ptali na gynde. Krvacení by melo prijít. A muže byt i silnejší a delsí. Jak jsem psala ja nekrvacela, coz nebylo dobre, ponevadž-tehotnela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 13:16
@tehulka -2008 píše:
Ahojky. pokud krvacis, tak je to dobře. A tehotenství nehrozí. Ja po postinoru nekrvacela vubec, coz se me ptali na gynde. Krvacení by melo prijít. A muže byt i silnejší a delsí. Jak jsem psala ja nekrvacela, coz nebylo dobre, ponevadž-tehotnela jsem.

Me prave zarazilo to ze 2 mesic zacnu krvacet driv nez mam i pres prasky.. ale moc dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
22.12.14 13:30

Není zač. Ten postinor uděla s měsíčkama hotový zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.15 10:26

Dobrý den,
Po Vánocích se nám s přítelem stala nehoda. Hned ráno jsme jeli do lékárny pro prášek Nulsora (je to stejné jako postinor). menstruace se dostavila po termínu, ale pouze dva dny a hodně slabé. Cca po týdnu se objevilo slabé špinění, nedalo mi to a udělala. Jsem si test vyšel Pozitivní. Je možné že bylo pozdě a kdyby neohrozí to plod? Jinak bychom si ho nechali.Dnes odpoledne mám volat doktorovi na výsledky krve a jsem docela nervózni.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
21.1.15 10:38

@Petulaka v začátku těhotenství to buď bývá všechno nebo nic. Tzn. buď se plod udrží nebo ne. Doktor Ti určitě řekne co a jak i možná rizika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.1.15 10:40

@Petulaka
Pozde mozna ne, záleží kolik hodin po styku jsi to brala. Každopádně tato ochrana neni 100%. Špinění po týdnu mohlo být uhnizďování vajíčka. Až budeš volat doktorovi, tak se ho zeptej, jestli to může poškodit plod. Prášek je docela silný, tak těžko říct. Přeju hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 10:52

@Petulaka Tohle jsem řešila minulý týden..otěhotněla jsem přes Postinor, ale ze zdravotních důvodů jsem musela jít na miniinterupci..Tak jsme to s doktorkou řešily a prý to na plod nemá vliv..Pokud by bylo něco špatně tělo si poradí samo..Ale většina žen co mají děti přes Postinor má normálně zdravé děti..tak držim palce..

• Citovat
  • Upravit
26
21.1.15 13:52

Mně doktor také říkal, že je to všechno nebo nic. Na vývoj prcka to prý vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 10:49

Ahoj holky, přispěju se svou troškou do mlýna, jsem další v řadě postinorově pozitivních :) Měli jsme s přítelem nechráněný styk, něměla jsem mít plodné dny, postinor jsem si vzala po 24h (dost jsem si to rozmýšlela, těhotenství by bylo chtěné ale ne ideálně načasované), druhou tabletu po 12h. No a dneska jsem viděla na UTZ tlouct srdíčko a jsem ráda, že si k nám malinkej cestu našel :hug: Teď už nezbývá než doufat, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 15:54

Vzala jsem si Postinor 18.den cyklu, 23.den cyklu jsem dostala MS, měla jsem ji 3 dny, dnes jsem 28.den cyklu a MS nikde, test negativní, myslíte, že Postinor může ovlivnit ještě i 2.MS po požití tablet?

• Citovat
  • Upravit
72725
19.3.15 15:57
@Anonymní píše:
Vzala jsem si Postinor 18.den cyklu, 23.den cyklu jsem dostala MS, měla jsem ji 3 dny, dnes jsem 28.den cyklu a MS nikde, test negativní, myslíte, že Postinor může ovlivnit ještě i 2.MS po požití tablet?

ano, rozhází cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital